Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καταρχην η ομαδα πλεον παιζει μπαλα.δεν εχει σκοπιμοτητες και ο λεμονης εχει κανει σοβαρη δουλεια που φαινεται στο γηπεδο.σιγουρα χρειαζεται και τυχη που δεν ειχαμε.παμε τωρα στο φανουρη γαμω τα παιδια πανιωνιος φιλοτιμος και οτι αλλο θες...αλλα....με φανουρη δεν παμε πουθενα.αναρωτιεμαι αν ειχαμε το μητρογλου ποσα γκολ θα ειχαμε βαλει..φυσικα ο λεμονης δεν τον ηθελε για διαφορους λογους αλλα καμια φορα για τετοιυς παιχτες πρεπει να κανεις και τα στραβα ματια.εστογιανοφ μιλαμε για τον καλυτερο ακραιο επιθετικο του πρωταθληματος μακραν.αν αυτος επαιζε σε γαυροβαζελο θα τριβανε τα ματια τους.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
καταρχην η ομαδα πλεον παιζει μπαλα.δεν εχει σκοπιμοτητες και ο λεμονης εχει κανει σοβαρη δουλεια που φαινεται στο γηπεδο.σιγουρα χρειαζεται και τυχη που δεν ειχαμε.παμε τωρα στο φανουρη γαμω τα παιδια πανιωνιος φιλοτιμος και οτι αλλο θες...αλλα....με φανουρη δεν παμε πουθενα.αναρωτιεμαι αν ειχαμε το μητρογλου ποσα γκολ θα ειχαμε βαλει..φυσικα ο λεμονης δεν τον ηθελε για διαφορους λογους αλλα καμια φορα για τετοιυς παιχτες πρεπει να κανεις και τα στραβα ματια.εστογιανοφ μιλαμε για τον καλυτερο ακραιο επιθετικο του πρωταθληματος μακραν.αν αυτος επαιζε σε γαυροβαζελο θα τριβανε τα ματια τους.
Αυτό σκέφτομαι και εγώ!
Με τον Μήτρογλου στην επίθεση ο Λόλο θα τον είχε κάνει πρώτο σκόρερ αλλά και ο Κούτσι είναι πολύ καλός.Έχει πολύ καλή πάσα στην περιοχή,τρομερή κεφαλιά,είναι ομαδικός και έχει και σούτ!
Ο Φανούρης μου φαίνεται είναι μόνο να τρέχει και να μαρκάρει,άμπαλλος μέχρι αηδίας.
Ο Λόλο δεν είναι ακραίος επιθετικός,είναι δεξιός μέσος αλλά έπαιξε γιά τις ανάγκες εκεί και έκανε αρκετά σούτ γιατί είναι παικταράς.
Έλειπε πολύ ο Ριέρα να κουβαλήσει μπάλλα και ίσως να έκανε 2-3 καλά σούτ!
Σε σχέση με το παιχνίδι πάντως χάσαμε πιό κλασσικές ευκαιρίες γιά γκολ.
Ο Πάοκ είχε την υπεροχή πάντως!

Επισκέπτης
εγω παλι σκεφτομαι και την αλλη λυση.ο μπρεσκα θα μεινει ελευθερος εχει αριστες σχεσεις με την ομαδα ακριβος δεν ειναι πολυ οποτε γιατι εκει στη πλατεια δεν σκεφτονται αυτη τη λυση;ο μαριο ειναι πολυ αγαπητος και στους οπαδους αλλα οπως εχει δηλωσει ειναι δεμενος και με την ομαδα.αυτη τη περιοδο ειναι μια καλη περιπτωση.αν και απο οτι ειδα ο αστερας τον εχει βολιδοσκοπησει.ειδωμεν.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
εγω παλι σκεφτομαι και την αλλη λυση.ο μπρεσκα θα μεινει ελευθερος εχει αριστες σχεσεις με την ομαδα ακριβος δεν ειναι πολυ οποτε γιατι εκει στη πλατεια δεν σκεφτονται αυτη τη λυση;ο μαριο ειναι πολυ αγαπητος και στους οπαδους αλλα οπως εχει δηλωσει ειναι δεμενος και με την ομαδα.αυτη τη περιοδο ειναι μια καλη περιπτωση.αν και απο οτι ειδα ο αστερας τον εχει βολιδοσκοπησει.ειδωμεν.
Άλλοι αποφασίζουν δυστηχώς γιατί έτσι θα παίρναμε και τον Ντάριο το καλοκαίρι.
Τώρα να δούμε και τι προθέσεις έχει και η νέα διοίκηση αλλά από ότι ξέρω κινείται σωστά.
Είναι αυτή που διαολόστειλε και τους Κύπριους αν θυμάμαι!

Επισκέπτης
Άλλοι αποφασίζουν δυστηχώς γιατί έτσι θα παίρναμε και τον Ντάριο το καλοκαίρι.
Τώρα να δούμε και τι προθέσεις έχει και η νέα διοίκηση αλλά από ότι ξέρω κινείται σωστά.
Είναι αυτή που διαολόστειλε και τους Κύπριους αν θυμάμαι!
σωστα θυμασαι και οχι μονο αλλα υποχρεωσε και το βεντουρη σε παραιτηση.καιρος ηταν.οσο για τον νταριο δεν μπορω να φανταστω τη διδυμο θα κανανε με τον εστογιανοφ.δεν θα ξεραν ποιον να μαρκαρουν.το φανουρη σενετρ φορ να βαζαμε πρωτο σκορερ θα τον εκαναν :2funny:τελος παντων το θεμα ειναι οτι χρειαζομαστε οπωσδηποτε τρεις προσθηκες καταπροταιρεοτητα επιθετικο ακραιο μπακ-χαφ και στοπερ.

Επισκέπτης
με λιγα λογια η ομαδα κενταγε.κορυφαιοι σαμαρης ομο γιονσον ολοι δεν μπορω να ξεχωρισω καποιον........μονο ενα εχω να πω...τελεια και παυλα εστογιανοφ εισαι καυλα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:δεν υπαρχει αυτος ο παιχτης μαγκες...ειναι μεγαλη πολυτελεια οχι για τον πανιωνιο αλλα για την ελλαδα.δυστυχως βλεπω το δεκεμβριο να μας αποχαιρατα :headbang:αξιζει οποια ομαδα και να εισαι να πας να τον παρακολουθησεις ο τυπος απλα δεν παλευετε απο κανεναν.μονο ενας μπορει να τον σταματησει....ο ευατος στου ;)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
Δεν έχω λόγια να μιλήσω πάλι!
Μπαίνω στην βαθμολογία σήμερα και πάλι είμαστε πρώτοι και προσωρινοί πρωταθλητές!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Είμαι στην Κέρκυρα από την Παρασκευή και θα φύγω Δευτέρα,σιγά μην έχανα αυτόν τον καιρό φυσικά με την προετοιμασία που έκανα γιά τον αγώνα!
Έχουν μείνει ακόμα έκφυλα αγγλάκια επειδή οι συναγωνιστές θα με ρωτήσουν!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Φυσικά γιά τον Λόλο δεν θα ξαναμιλήσω,θα πιώ μερικά σφηνάκια για χάριν του!
Ημίθεος με 3 ασίστ!
Έτσι παιδιά να τον αφήνετε να κάνει σέντρες και θα προκόψετε.
Μέχρι και οι γηπεδούχοι τον χειροκροτούσαν...........
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Μέχρι και ο Φανούρης έβαλε γκολ,ο ίδιος δε έκανε τον σταυρό του γιατί ούτε το πίστευε!
Αυτό και να είναι είδηση...............

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
με λιγα λογια η ομαδα κενταγε.κορυφαιοι σαμαρης ομο γιονσον ολοι δεν μπορω να ξεχωρισω καποιον........μονο ενα εχω να πω...τελεια και παυλα εστογιανοφ εισαι καυλα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:δεν υπαρχει αυτος ο παιχτης μαγκες...ειναι μεγαλη πολυτελεια οχι για τον πανιωνιο αλλα για την ελλαδα.δυστυχως βλεπω το δεκεμβριο να μας αποχαιρατα :headbang:αξιζει οποια ομαδα και να εισαι να πας να τον παρακολουθησεις ο τυπος απλα δεν παλευετε απο κανεναν.μονο ενας μπορει να τον σταματησει....ο ευατος στου ;)
Το έχω ξανακούσει γιά τον Πάοκ γιά τον Λόλο αλλά δεν υπάρχει καμία πρόταση ούτε ανεπίσημη,άσε που στον ΠΑΟΚ πηγαίνει απο το 2008!
Συνέχεια ο Λόλο φεύγει και από την στιγμή που δεν έφυγε το καλοκαίρι που νόμιζε ο ίδιος ότι θα τον διώξουν,δεν νομίζω να γίνει τίποτα!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Το πρωτάθλημα μας πάει καλά και από θέμα προγράμματος και αν δεν πάει κάτι στραβά τραγικά να περιμένουμε πολλά φέτος.
Αν δείτε έχουμε όλους τους μεγάλους μέσα και αυτό είναι πολύ καλό γιά έσοδα και βαθμούς,αλλά και τους μικρούς μέσα στον Β΄γύρο.
Φαντάσου να θες βαθμούς και να πας να τους πάρεις στο Αγρίνιο τελευταίες αγωνιστικές.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ξαναλέω πάντως μεγάλο το διπλό στο Αγρίνιο!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Φήμες λένε ότι ο Λεμονής έχει τον Σίτο σε ένα κλουβί και τον ταίζει ωμό κρέας.Έχει καλή προιστορία με την ΑΕΚ και τον ετοιμάζει.
Θα αρχίσουν τα παρακάλια τώρα με την επιταγή του Μάκου,αν δείτε κανένα 3-0 την Κυριακή μην τρελλαθείτε γιατί εδώ το ακούσατε πρώτοι.....

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Θα επανέλθω δριμύτερος,τώρα πάω να τα πιώ!!!!!!!!
Και να φάω μετά,ο άνθρωπος δεν ζεί χωρίς φαγητό γιατί έχω και κοινωνικές περιπέτειες από το απόγευμα..............

VECTRAMAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
και εγω ετσι πιστευω. ο σιτο εχει λυσαξει παμε μωρη αρρωστια ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ :rockon:

Επισκέπτης
Το έχω ξανακούσει γιά τον Πάοκ γιά τον Λόλο αλλά δεν υπάρχει καμία πρόταση ούτε ανεπίσημη,άσε που στον ΠΑΟΚ πηγαίνει απο το 2008!
Συνέχεια ο Λόλο φεύγει και από την στιγμή που δεν έφυγε το καλοκαίρι που νόμιζε ο ίδιος ότι θα τον διώξουν,δεν νομίζω να γίνει τίποτα!
τενις οταν ελεγα θα μας αποχαιρετησει φυσικα και δεν μιλουσα για τον παοκ.αυτη δεν εχουν μαντηλι να κλαψουν θα παρουν και εστογιανοφ;τη θες να εχσουμε τα καλα της αεκ να μας χρωστανε δοσεις και να παρακαλανε να μην σφραγισουμε επιταγες; :2funny:ο λολο αν φυγει παει ευρωπη και σε καλη ομαδα.απο οτι μαθαινω μαλλον θα παρουμε και το ροκα απο τον αχιλλεα ειναι δικο του παιδι και σιγουρα θα βοηθησει.και ξανα.......τελεια και παυλα εστογιανοφ εισαι καυλα!!!!!!πιες και κανενα σφηνακι στην υγεια μας και καλα μουνια στο πουτσο σου :2funny:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.365
Πόντοι
456
Φανουρης και τα μυαλα στα καγκελα.Τον σταυρο του τον κανει παντα μετα τα γκολ που βαζει δεν ειναι πολλα αλλα παντα τα θυμομαστε.Η ομαδα με τοσα προβληματα παει ανελπιστα καλα.Τωρα με την πελατισα την κυριακη.Αντε να δουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom