Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
εχει ακρες αλλα μον ο οταν ειναι να ευνοησουν τον ιδιο.τυπε δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα δεν ξερω αν εχεις ακουσει ο βεντουρης σε τη κατασταση μας ειχε αφησει στη πρωτη του θητεια.για τον τσολακακη να σου θυμησω για τη λαμογιο μιλαμε οτι την πρωτη φορα που πεσαμε κατηγορια παιζαμε τελευταιο παιχνιδι στη λαρισα.η ξανθη επαιζε με αθηναικο.και οι δυο αδιαφοροι εμεις αν νικαγαμε οτι και να γινοταν θα επεφτε η ξανθη.ο πανοπουλος εστησε το ματσακι με τον αθηναικο και εμεις το ξεραμε.ειχα παει στη λαρισα οπως πολλοι αλλοι.οι λαρισαιοι ειχαν πει δωστε ενα χαρτζηλικη και θα παρετε το ματσακι.ο τσολακακης απαντησε εμεις ηρθαμε και θα το παρουμε το ματς στα ισια :jerking: :jerking:αποτελεσμα....3-0.ο γερασιμος τωρα πλεον δεν εχει καμια ακρη ο μαρινακης μετα απο αυτα που ακουστηκαν δεν του δινει ουτε τον πυρετο του.ειδες οτι ολοι οι δανεικοι πηγαν στον οφη εμεις πηραμε τα παπαρια μου.η αληθεια ειναι οτι η επομενη μερα ειναι δυσκολη αλλα αν αναλαβει ενας ανθρωπος που δεν θα κοιταει πως θα βγαλει λεφτα απο τις πωλησεις παιχτων τοτε νομιζω οτι εχουμε μια ελπιδα.αν αναλαβουν ατομα τυπου βεντουρη τσολακακη...τοτε τυπε...γαματα...μαυρες μερες βλεπω.
Εκεινη την εποχη ειχαν γινει χοντρες μαλακιες με την Λαρισα.
Νομιζω και με Χ σωζομασταν,αλλα υπαρχουν ακομα ρομαντικοι σαν τον Τσολακακη!
Δεν γινανε κινησεις για τους δανεικους του Ολυμπιακου και οπως θα δεις και ο Μητρο δεν θα παιξει φετος γιατι θα τον φανε τα μποζουκια!
Με τα δανεικα δεν κανεις ομαδα,περυσι ο Μητρο ειναι και αλλη κλαση μην το ξεχνας,ουτε πολυ κακη ομαδα εχουμε!
Λεφτα δεν εχουμε οπως ολοι αλλωστε!!!

Επισκέπτης
Εκεινη την εποχη ειχαν γινει χοντρες μαλακιες με την Λαρισα.
Νομιζω και με Χ σωζομασταν,αλλα υπαρχουν ακομα ρομαντικοι σαν τον Τσολακακη!
Δεν γινανε κινησεις για τους δανεικους του Ολυμπιακου και οπως θα δεις και ο Μητρο δεν θα παιξει φετος γιατι θα τον φανε τα μποζουκια!
Με τα δανεικα δεν κανεις ομαδα,περυσι ο Μητρο ειναι και αλλη κλαση μην το ξεχνας,ουτε πολυ κακη ομαδα εχουμε!
Λεφτα δεν εχουμε οπως ολοι αλλωστε!!!
εκεινο το παιχνιδι με δεδομενο οτι ο πανοπουλος με τον καλογιαννη το ειχαν στησει θελαμε μονο νικη αφου θα κερδιζαν οι αλλοι.ο τσολακακης μην τον δικαιολογεις δεν ειναι ρομαντικος μαλακας ειναι.εριξε μια κατηγορια τον ιστορικοτερο συλλογο στην ελλαδα για ενα εγωισμο.οσο αφορα τους δανεικους απο το γαυρο εχεις λαθος.ζητηθηκε ο νεμεθ και ο νταρμπισαιρ αλλα δεν δοθηκαν αφου ουσιαστικα ζηταγαν να πληρωσουμε ολο το συμβολαιο κατι που ξερεςι οτι ηταν αδυνατον.επισης ο λεμονης ηθελε κατσικογιανη αλλα κατα περιεργο τροπο ενω φαινοταν κλεισμενη υποθεση ο ολυμπιακος τον εδωσε στον οφη.οσο για μητρογλου σου λεω οτι ο λεμονης δεν τον ηθελε για τους λογους που αναφερεις.τελος φυσικα με τα υπαρχον δεδομενα εχουμε μια αξιοπρεπη ομαδα αλλα σου λεω φτανει αυτο;οσο για δανεικους συμφωνω 1000% αλλα απο τη στιγμη που λεφτα δεν υπαρχουν πορευομαστε οπως ολοι.εδω ολοκληρος ολυμπιακος με τσουλου εσοδα τρελα δειρκειας και περνει δανεικο το μακουν και δεν εδινε 3 εκ για εναν παιχτη που ζητησε ο βαλβερδε!!!!αρα τη απαιτησεις να εχουμε εμεις;

Επισκέπτης
τεννις ειδες εξω ριερα εστογιανοφ :headbang:αυτο που ελεγα χωρις ειδικα τον εστογιανοφ ειμαστε χωρις λυσεις.δεν υπαρχει εναλακτικη.τον ριερα μπορουμε να τον αναπληρωσουμε τον εστογιανοφ οχι.δυσκολα τα πραγματα στο αγρινιο.

Επισκέπτης
πολυ μεγαλη νικη στο αγρινιο.συγχαρητηρια στην ομαδα στους παιχτες και στο προπονητη :rockon:κανεις δεν περιμενε με τοσα προβληματα να κανουμε διπλο κοντρα σε μια δυσκολη εδρα.αν ειχαμε κερδισει και τον εργοτελη θα μιλαγαμε για ονειρεμενο ξεκινημα!!!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ρεσιτάλ Κούμο στο Αγρίνιο!
Καυτή έδρα αλλά μεγάλη νίκη!
Γκολάρα ο νέος επιθετικός που μου άρεσε και στα φιλικά,καλό παιχτάκι χτυπήσαμε!

Επισκέπτης
τενις ασε αυτα και πες μας τωρα στοτελικο τζοκοβιτς-ναδαλ τη να παιξουμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Σήμερα το πρωί είδα ότι είμαστε πρώτοι σύμφωνα με την βαθμολογία!
Άρα αν καταστρεφόταν ο κόσμος είμαστε πρωταθλητές!!!
Πάω να τα πιώ και να τα σπάσω!
Έχει κρύο εδώ στην κορυφή!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.365
Πόντοι
456
Ελπιζω να σε ακουσε.Καλοφαγωτα :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.365
Πόντοι
456
Η απονομη της κουπας ποτε ειναι?? :2funny: :2funny: :2funny:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Τα πρωταθλήματα πρέπει να δίνονται σε αγνές ομάδες όπως εμείς......ο Βύζαντας Μεγάρων που βγάζει αγνά λαχανικά,οι Σέρρες που βγάζουν αγνό τυρί κλπ..
Να εισηγηθεί η πρότασή μου και να παίξει στην εθνική ο Λόλο,το παιδί μας!
Να του δοθεί το περιβροχιόνιο του αρχηγού,να του δοθούν τιμές αρχηγού κράτους και να γίνω ο επίσημος προπονητής του τέννις!!!
Αυτός να μου φέρει μερικές κοπέλες,όχι πολλές,από την μητέρα πατρίδα Ουρουγουάη να τις προπονήσω αναλόγως.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
τενις ασε αυτα και πες μας τωρα στοτελικο τζοκοβιτς-ναδαλ τη να παιξουμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Επιβεβαιώθηκα για τα προγνωστικά μου και μπορείτε να πάτε ταμείο να τα πιείτε στην υγελιά μου και να με ακολυτε την άλλη φορά γιά να γίνετε πλούσιοι και να τα τρώτε στα στούντιο.......και στον Πανιώνιο!

Επισκέπτης
Επιβεβαιώθηκα για τα προγνωστικά μου και μπορείτε να πάτε ταμείο να τα πιείτε στην υγελιά μου και να με ακολυτε την άλλη φορά γιά να γίνετε πλούσιοι και να τα τρώτε στα στούντιο.......και στον Πανιώνιο!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.χθες ειχα δει καποια στιγμη τον κουτελακη τον ξερω πολυ καλα και τον ρωτησα τη βλεπει για τις εκλογες.μου απαντησε ειναι η πρωτη φορα που μετα απο τοσα χρονια που ειναι σε συνελευσεις που δεν υπαρχει προγνωστικο.αποτελεσμα επιβεβαιωθηκε 100%.το θεμα ειναι οτι στο επομενο παμε για ανδειξει οπωσδηποτε αλλιως μας βλεπω πρωτοδικειο.αν και νομιζω οτι μαλλον ο αρκουμανης τελικα θα βγει αν και ο αλλος που νομιζω οτι υποστηρηζετε απο τους πανθηρες εδωσε καποια μυνηματα.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.χθες ειχα δει καποια στιγμη τον κουτελακη τον ξερω πολυ καλα και τον ρωτησα τη βλεπει για τις εκλογες.μου απαντησε ειναι η πρωτη φορα που μετα απο τοσα χρονια που ειναι σε συνελευσεις που δεν υπαρχει προγνωστικο.αποτελεσμα επιβεβαιωθηκε 100%.το θεμα ειναι οτι στο επομενο παμε για ανδειξει οπωσδηποτε αλλιως μας βλεπω πρωτοδικειο.αν και νομιζω οτι μαλλον ο αρκουμανης τελικα θα βγει αν και ο αλλος που νομιζω οτι υποστηρηζετε απο τους πανθηρες εδωσε καποια μυνηματα.
Άντε να δούμε τι θα κάνει και αυτός!
Δεν πήγαινε και γιά δήμαρχος κάποτε;
Πάλι ο δήμος  μέσα στην ομάδα,να δούμε λαι αν θα κάνουν τίποτα οι άραβες!
Κάτι ακούγεται.
Τώρα που θα χρεοκωπήσουμε αντί γιά ευρώ εμείς θα κυκλοφορούμε με δηνάρια Κουβέιτ!!!
Τα ακούς Παπανδρέα???
Λεφτά υπάρχουν!!!

Επισκέπτης
Άντε να δούμε τι θα κάνει και αυτός!
Δεν πήγαινε και γιά δήμαρχος κάποτε;
Πάλι ο δήμος  μέσα στην ομάδα,να δούμε λαι αν θα κάνουν τίποτα οι άραβες!
Κάτι ακούγεται.
Τώρα που θα χρεοκωπήσουμε αντί γιά ευρώ εμείς θα κυκλοφορούμε με δηνάρια Κουβέιτ!!!
Τα ακούς Παπανδρέα???
Λεφτά υπάρχουν!!!
ρε τεννις αφου δεν υπαρχει αλλος τη να κανουμε στην αναβροχια λενε καλο ειναι και το χαλαζι :grin:οσο για τους αραβες ακουσαν απο μεσα οτι μεσω του δθκηγορου του καιμακακη εχουν βαλει να γινει ελεγχος στη παε κια αν βρεθουν ολα ενταξει θα κανουν καποιες συζητησεις.αυτη εδω λογικα ερχονται για αλλες δουλειες και ο πανιωνιος απο ολες τις αλλες ομαδες ειναι αυτη που δεν εχει χρεη.τουλαχιστον ο τσακιρης αφησε εργο σε αυτο.φυσικα επειδη ειμαι πολυ καχυποπτος και μεχρι να δω πραγματικο ενδιαφερον κραταω μικρο καλαθι.παντως αν ριξουν χρημα μας βλεπω να γινομαστε η σιτυ της ελλαδας :2funny: :2funny:και σε βλεπω να κανεις μαθηματα στα αραβακια και αντι για λεφτα να πληρωνεσαι με βαρελια πετρελαιου :2funny:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Η Courva από Κύπρο απέσυρε το ενδιαφέρον της γιά τον Πανιώνιο λένε,λες και δείξανε κανένα ενδιαφέρον ποτέ τα λαμόγια με 1 επιταγή που κυκλοφορεί εδώ και 2 μήνες στα χαρτιά.
Ρε άμα έχετε αρχίδια αδερφούλες Κύπριοι μπαίνετε και τελειώνετε αφού ρίξετε το παραδάκι,με τα λόγια δεν αγοράζετε!
Μου αρέσει που κάναμε και γεν.συνέλευση γιά τους μαλάκες!
Ούστ λούγκρες,αντιθε΄τως αν και δεν το πιστεύω οι άραβες δείχνουν διάθεση και ψάχνονται.

Επισκέπτης
Η Courva από Κύπρο απέσυρε το ενδιαφέρον της γιά τον Πανιώνιο λένε,λες και δείξανε κανένα ενδιαφέρον ποτέ τα λαμόγια με 1 επιταγή που κυκλοφορεί εδώ και 2 μήνες στα χαρτιά.
Ρε άμα έχετε αρχίδια αδερφούλες Κύπριοι μπαίνετε και τελειώνετε αφού ρίξετε το παραδάκι,με τα λόγια δεν αγοράζετε!
Μου αρέσει που κάναμε και γεν.συνέλευση γιά τους μαλάκες!
Ούστ λούγκρες,αντιθε΄τως αν και δεν το πιστεύω οι άραβες δείχνουν διάθεση και ψάχνονται.
οι κυπριοι ηταν λαμογια αυτο ηταν γνωστο αφου αυτη η εταιρεια δεν υπαρχει πουθενα στο κοσμο.απλα επρεπε να κανουν ηρωικη εξοδο.τωρα για τους αραβες αυτοι παντα πριν αγορασουν οτιδηποτε στην ευρωπη κανουν ερευνα.π.χ στην αγγλια επενδυσαν στη σιτι μια ομαδα μικρομεσαια στη γαλλια ναι μεν πηραν τη παρι αλλα αυτη τη τελευταια 15ετια ειναι 3-4 .ποτε δεν χτυπανε ομαδες μεγαλες αυτο ειναι το θετικο.το καλο με εμας ειναι οτι ειμαστε καθαροι και το σημαντικοτερο εχουμε δικο μας γηπεδο κατι που μετραει πολυ.οπως και το προπονητικο που μπορει νξα μην ανηκει στη παε αλλα ουσιαστικα ο τσακιρης με το κοεν το εχουν παραχωρησειμε ενα μισθωμα.απο εκει και περα κρατα οπως ειπα μικρο καλαθι αν δεν δω δεν πιστευω τιποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom