Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ακούω ολλές φορές που βρίζουν τον Κούμο αλλά μην ξεχνάτε ότι είναι αμυντικό χάφ και η θέση του είναι κόφτης στο κέντρο που εκεί είναι κορυφή με τις ποδάρες που έχει!
Αν τώρα βάζει και κανένα γκολάκι ακόμα καλύτερα.
Εσείς νομίζετε ότι τυχαία παίζει ακόμα με την εθνική Γκάνας ενώ είναι σε μία μέτρια ομάδα της Ελλάδας;
Είναι παικτούρας και είναι τιμή μας που θέλει να παίζει ακόμα μαζί μας.
Μην ξεχνάτε ότι πέρυσι στο τσακ δεν πήγε στον Ολυμπιακό που τον θέλει ο Βαλβέρδε δια καώς!
καταρχην νο κουμο αν ηταν στο χερι του δεν θα επαιζε για εμας.θυμησου το καλοκαιρι που ηθελε να φυγει.απλα δεν μπορει.δυστυχως περσι για εμας εκανε μια απο τις χειροτερες χρονιες γιαυτο και ειχαμε τοσο μεγαλο προβλημα αφου πονταραμε πολλα επανω του.ο κοσμος δεν εχει αδικο να τον κραζει.οτι ειναι πολυ καλος κανεις δεν αντιλεγει αλλα ως αφρικανος εχει πολλες ιδιατεροτητες.η αεκ μας ειχε κανει το μεγαλυτερο δωρο αφου οταν μας εκλεψε τον ενσαλιβα ειχε κλεισει τουν κουμουρτζι αλλα τον αφησε και προτιμησε τον καναδο ;)τωρα για περσι ο βαλβερδε δεν καιγοταν και τοσο και ο κουμο με την αγωνιστηκη του περσινη συμπεριφορα απεδειξε οτι ειναι ασταθης.αν αυτος ο παιχτης μπορεσει και εχει δειαρκεια τοτε επειδη ειναι αμυντικο χαφ που ξερει πολλα κιλα μπαλα και εχει πνευμονια απιστευτα τοτε...ναι ..θα μπορει να παει οιχι στον ολυμπιακο αλλα πολυ καλυτερα στο εξωτερικο ;)

VECTRAMAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μια χαρα μπαλα παιξαμε εχθες.δικαιο οντως το χ.για μενα παιχτηκε ωραιο ποδοσφαιρο.καμια σχεση με περσυ η ομαδα.για να δουμε :rockon:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
ειπα χθες οτι ο σαμαρης ηταν για μενα ο καλυτερος του γηπεδου.αυτος ειναι ενα κραμα μακου αλλα ξερει κλαυτερη μπαλα και εχει καλυτερη τελικη πασα.εστογιανοφ ειπαμε πολυτελεια οχι για το πανιωνιο αλλα για ελλαδα οποιος δεν τον εχει δει τη μπορει να κανει δεν μπορει να εχει αποψη.αν παιξει φετος ολη τη σεζον ψαξε του χρονου που θα τον δωσουμε.παντωβς χρειαζομαστε τουλαχιστον 4-5 παιχτες ακομα.σιγουρα σεντερ φορ για τον αγγλο που πηραμε δεν ξερω τη ειναι και σιγουρα δυο παιχτες αριστερα εναν στη αμυνα και εναν ακομα στα χαφ.ο λεμονης παντως εχει κανει απιστευτη δουλεια.
Χθές ο Λόλο ήταν μέτριος,τον έχουμε δει και σε καλύτερα σαν να φοβόταν να κάνει μετωπική και ντρίμπλα όπως κάποτε.
Ο Σάμαρης έχει πολύ καλό κοντρόλ και όταν εξελιχθεί ακόμα θα γίνει παιχτάρα.
Ο Άγγλος πρέπει να είναι καλός γιατί ούτε δοκιμάστηκε και τον πήραμε!
Η ομάδα είναι ομάδα Λεμονή,καμία σχέση με την άλλη βλακεία Στόρε και του άλλου του Φερέρα.Πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο.
Περιμένουμε και 2 παίκτες από Ολυμπιακοκαβάλα μην ξεχνάτε!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
μια χαρα μπαλα παιξαμε εχθες.δικαιο οντως το χ.για μενα παιχτηκε ωραιο ποδοσφαιρο.καμια σχεση με περσυ η ομαδα.για να δουμε :rockon:
Πολύ καλό παιχνίδι,μην βλέπουμε μόνο να κερδίζουμε.
Αν ερχόταν 0-0 και μας έπαιρνε ο ύπνος στην κερκίδα τότε να ανησυχούσαμε.
Μην ξεχνάτε και το 2ο μας γκολ ήταν οφ σάιντ.
Και εγώ το είδα που ήμουν στην ευθεία αλλά και ο επόπτης σήκωσε την σημαία,αλλά ο διαιτητής το μέτρησε αν και μπορούσε άνετα να το ακυρώσει.
Η διαιτησία έπίσης καλή και δίκαιη.50-50!

Επισκέπτης
Χθές ο Λόλο ήταν μέτριος,τον έχουμε δει και σε καλύτερα σαν να φοβόταν να κάνει μετωπική και ντρίμπλα όπως κάποτε.
Ο Σάμαρης έχει πολύ καλό κοντρόλ και όταν εξελιχθεί ακόμα θα γίνει παιχτάρα.
Ο Άγγλος πρέπει να είναι καλός γιατί ούτε δοκιμάστηκε και τον πήραμε!
Η ομάδα είναι ομάδα Λεμονή,καμία σχέση με την άλλη βλακεία Στόρε και του άλλου του Φερέρα.Πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο.
Περιμένουμε και 2 παίκτες από Ολυμπιακοκαβάλα μην ξεχνάτε!
ειπαμε τενις...ο εστογιανοφ δεν εχει κανει προετοιμασια και αυτα που κανει αλλος στη θεση του δεν θα εβγαζε ουτε 45λεπτο.τωρα αυτο για τον αγγλο δεν λεει κατι θα δουμε.ξερεις εσυ για καποιους παιχτες γιατι εγω δεν εχω ακουσει κατι.παντως απο ολυμπιακο μερια ξεχνα το ο βεγγελας πλεον εχει βλεψεις για αλλου βλεπεις ο οφη ειναι το αγαπημενο του σωματειο ;)εκτοα αν εννοεις το βολο.ο σαμαρης ετσι οπως τον βλεπω εγω μαζι με σιοβα οταν πουληθουν θα φερουν πολυ χρημα.οσο για λεμονη το ειχα πει και παλαιοτερα αν δεν τον ειχαμε κρατησει τωρα θα ψαχνομαστε ;)

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
ρε μαγκες τι εγινε χθες εξω απο τη 2 ;;; πωπω παω γηπεδο με καφεδακι χαλαρος και ηρεμος και απο μακρια μου ερχεται κατι σαν δακρυγονο...λεω μπααα ιδεα μου θα ειναι με τον εργοτελη παιζουμε...φτανω εξω απο τη 2 και γινοταν της πουτανας !!

Επισκέπτης
για φετος ποιοι ειναι οι στοχοι σας;
εσυ ρε μαλακα τη λες;αφου στη κατασταση την οικονομικη που ειμαστε ο πρωτος στοχος θα ειναι η κατηγορια.αλλα να ξερεις η ομαδα με 3-4 προσθηκες αλλαζει επιπεδο.τρεμε μαλακαντρεα ερχομαστε :2funny: :2funny:οτνα παιξουμε ξερεις περιμενω μηνυματακι ;)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
ειπαμε τενις...ο εστογιανοφ δεν εχει κανει προετοιμασια και αυτα που κανει αλλος στη θεση του δεν θα εβγαζε ουτε 45λεπτο.τωρα αυτο για τον αγγλο δεν λεει κατι θα δουμε.ξερεις εσυ για καποιους παιχτες γιατι εγω δεν εχω ακουσει κατι.παντως απο ολυμπιακο μερια ξεχνα το ο βεγγελας πλεον εχει βλεψεις για αλλου βλεπεις ο οφη ειναι το αγαπημενο του σωματειο ;)εκτοα αν εννοεις το βολο.ο σαμαρης ετσι οπως τον βλεπω εγω μαζι με σιοβα οταν πουληθουν θα φερουν πολυ χρημα.οσο για λεμονη το ειχα πει και παλαιοτερα αν δεν τον ειχαμε κρατησει τωρα θα ψαχνομαστε ;)
Ολυμπιακο Βόλου!
Αλλά όλα θα εξαρτηθούν αν θα πέσουν 3 κατηγορίες ή 1!
Για τους διαλυμένους λέω!
Ο Λόλο μόνο εκεί που έπαιζε δεν θέλει προετοιμασία,είναι ήδη προπονημένος!
Όλα πάντως είναι θέμα προπονητή και αν σκεφτούμε ότι δεν έχουμε και λεφτά εγώ πάλι είμαι ευχαριστημένος με αυτήν την  ομάδα,θα κουράσουμε πολύ τους μεγάλους.
Η άμυνα δεν μου αρέσει πολύ,πολύ εύκολα σουτάρουν οι αντίπαλοι και πολλές κεφαλιές κάνουν.
Από αριστερά πάντως ο Ρώσος είναι πολύ καλός και εχει φοβερό φάουλ που τον είδα το καλοκαίρι στα φιλικά.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
ρε μαγκες τι εγινε χθες εξω απο τη 2 ;;; πωπω παω γηπεδο με καφεδακι χαλαρος και ηρεμος και απο μακρια μου ερχεται κατι σαν δακρυγονο...λεω μπααα ιδεα μου θα ειναι με τον εργοτελη παιζουμε...φτανω εξω απο τη 2 και γινοταν της πουτανας !!
Ο καφές ήταν μπαγιάτικος!
Που είδες βρε καπνογόνο,εκλλησια ήταν!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
εσυ ρε μαλακα τη λες;αφου στη κατασταση την οικονομικη που ειμαστε ο πρωτος στοχος θα ειναι η κατηγορια.αλλα να ξερεις η ομαδα με 3-4 προσθηκες αλλαζει επιπεδο.τρεμε μαλακαντρεα ερχομαστε :2funny: :2funny:οτνα παιξουμε ξερεις περιμενω μηνυματακι ;)
;)

Επισκέπτης
Ολυμπιακο Βόλου!
Αλλά όλα θα εξαρτηθούν αν θα πέσουν 3 κατηγορίες ή 1!
Για τους διαλυμένους λέω!
Ο Λόλο μόνο εκεί που έπαιζε δεν θέλει προετοιμασία,είναι ήδη προπονημένος!
Όλα πάντως είναι θέμα προπονητή και αν σκεφτούμε ότι δεν έχουμε και λεφτά εγώ πάλι είμαι ευχαριστημένος με αυτήν την  ομάδα,θα κουράσουμε πολύ τους μεγάλους.
Η άμυνα δεν μου αρέσει πολύ,πολύ εύκολα σουτάρουν οι αντίπαλοι και πολλές κεφαλιές κάνουν.
Από αριστερά πάντως ο Ρώσος είναι πολύ καλός και εχει φοβερό φάουλ που τον είδα το καλοκαίρι στα φιλικά.
η αμυνα παρουσιαζει τις περσινες αδυναμιες.εχουμε προβλημα στο τερμα εκει που περσι δεν ειχαμε και αεξακολουθουμε να εχουμε ΣΟΒΑΡΟ προβλημα στο κεντρο της αμυνας.δεν ξερω για ελευθεροπουλο αλλα εγω προσωπικα περιμενω να γυρισει ο μαχο θα ειναι μια καλη μεταγραφη ;)ο ρωσος οντως πολυ καλος αλλα αμυντικα δεν μου γεμιζει το ματι.

WHU

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
αν ξεκινάμε με Χ εντός και μάλιστα με ομάδα που δεν είναι στις πρωτοκλασάτες άστα να πάνε...το θέμα όμως είναι,πρωτάθλημα θα γίνει?με ποιες ομάδες?οι νέες διώξεις για τα στημένα ποιους αφορούν?ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ????????....πλάκα έχουμε τελικά,σαν λαός,τύφλα νάχει η Ουγκάντα!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
αν ξεκινάμε με Χ εντός και μάλιστα με ομάδα που δεν είναι στις πρωτοκλασάτες άστα να πάνε...το θέμα όμως είναι,πρωτάθλημα θα γίνει?με ποιες ομάδες?οι νέες διώξεις για τα στημένα ποιους αφορούν?ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ????????....πλάκα έχουμε τελικά,σαν λαός,τύφλα νάχει η Ουγκάντα!
Σιγά μην καθάρισε όσο υπάρχει Ολυμπιακός και Παναθηναικός!
Άσχετο αν την πληρώσανε οι μικροί!
Το κάθε παιχνίδι πάντως είναι θέμα ημέρας,δεν λέει τίποτα αν φέραμε Χ αλλά η γενική εικόνα που δείχνει η ομάδα στο γήπεδο και αν αξίζει την νίκη.
Αν κάνω 3 φάσεις,βάλω 2 γκολ και παθαίνω καρδιακά στην κερκίδα όταν ο αντίπαλος κάνει 15 τότε δεν αξίζω την νίκη και ανησυχώ γιατί ήμουνα υτχερός και δεν θα με ακολουθεί η τύχη συνέχεια............

Επισκέπτης
απο οτι φαινεται μαλλον δεν θα παρουμε παιχτη και για τα ακρα αλλα και για το κεντρο της αμυνας :headbang:παρακαλατε να μην εχουμε τιπποτα τραυματισμους και να μην παθει τιποτα ο γεωργιανος με το γιονσον γιατι βλεπω να παιζει μπαλα μεχρι και ο λεμονης :grin:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
απο οτι φαινεται μαλλον δεν θα παρουμε παιχτη και για τα ακρα αλλα και για το κεντρο της αμυνας :headbang:παρακαλατε να μην εχουμε τιπποτα τραυματισμους και να μην παθει τιποτα ο γεωργιανος με το γιονσον γιατι βλεπω να παιζει μπαλα μεχρι και ο λεμονης :grin:
Αμυντικούς έχει.Επιθετικούς δεν είχε!
Να δούμε και τι παιδί είναι αυτός ο Φιλανδός!
Φουνταριστός πρέπει να είναι με αυτό το ύψος!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom