You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 197K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
απο τους κυπριους περασαμε στα πετροδολαρα.δεν λεω τιποτα ακομα.το καλο ειναι να μην ειναι στις διαπραγματευσεις ο βεντουρης γιατι θα χαλασει ;)ειδωμεν.αν αληθευει αλλαζουν πολλα δεδομενα στην ομαδα.
μια χαρα ειναι ο βεντουρης ο τσολακακης πολυ μιλαειαπο τους κυπριους περασαμε στα πετροδολαρα.δεν λεω τιποτα ακομα.το καλο ειναι να μην ειναι στις διαπραγματευσεις ο βεντουρης γιατι θα χαλασει ;)ειδωμεν.αν αληθευει αλλαζουν πολλα δεδομενα στην ομαδα.
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Οι Κύπριοι ήταν μούφα εντελώς και θέλανε να ξεφορτωθούνε την ΠΑΕ ο Βεντούρης με το αζημίωτο και καλό είναι που δεν την πήραν.απο τους κυπριους περασαμε στα πετροδολαρα.δεν λεω τιποτα ακομα.το καλο ειναι να μην ειναι στις διαπραγματευσεις ο βεντουρης γιατι θα χαλασει ;)ειδωμεν.αν αληθευει αλλαζουν πολλα δεδομενα στην ομαδα.
Τώρα θέλουν ΣΩΣΤΑ να αυξήσουν το μετοχικό κεφάλαιο,να βάλουν κάποιο ποσό και να δείξουν καλή πρόθεση.
Αν δεν κάνουν και αυτά,γιατί δεν έχουν κάνει τίποτα ακόμη,καλώς και προχωράμε.
Αν κάτσουν οι Άραβες δεν το συζητάμε!
Αλλά ποιός έκανε το κονέ;
Τσακίρης μου μυρίζει από πίσω!
Δεν πιστεύω να ξυπνήσανε ένα πρωινό και να είπανε πάμε στην Ελλάδα να πάρουμε μια μεσαία ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος........
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Δεν υπάρχει καλύτερη λύση αυτή την στιγμή και κανένας άλλος δεν μπαίνει.μια χαρα ειναι ο βεντουρης ο τσολακακης πολυ μιλαει
Αλλιώς πρωτοδικείο που δεν το θέλει κανένας.
Για να μιλάει ο Τσολακάκης καλός είναι αλλά μέχρι εκεί.
Άλλωστε όλοι τον γράφουν,αλλιώς θα είχε φύγει ο Λεμονής με τις μαλακίες που έλεγε.Αυτό μας έλειπε άλλωστε!!!
Ότι και να λέμε έχει κάποιο κύρος ο Βεντούρης και είναι χρόνια Πανιώνιος και ο Ερασιτέχνης είναι νοικοκυρεμένος μπροστά ακόμα και σε Ολυμπιακούς και Παναθηναικούς που χρωστάνε παντού.Για ερασιτεχνη μιλάω...
Επισκέπτης
για το βεντουρη θα συμφωνησω οτι ο βεντουρης πηγε να τα αρπαξει και να πουλησει.ο τσακιρης ευτυχως επενεβη αφου ειδε οτι κατι δεν παει καλα.τωρα οικυπριοι εβγαλαν πριν 2-3 μερες μια περιεργη ανακοινωση οτι αυτα που ελεγε ο γερασιμος οτι θα εβαζαν 600χιλιαρικα για την αυξηση του μετοχικου ηταν μουφα αφου οπως ειπαν δεν ειναι βλακες να βαλουν τα λεφτα τους χωρις να παρουν την πλειοψηφια.και εχουν δικιο.αρα μαλλον ο γερασιμος τον αδειασαν .τωρα ποιος κρυβετε πισω απο τους αραβες κανεις δεν ξερει.ο τσακιρης παντως δεν εχει μιλησει.θα φανει στην πορεια.το σιγουρο ειναι οτι θελει να αφησει την παε σε σιγουρα χερια.αυτοι ειναι υπαρκτοι το θεμα ειναι αν υποαρχει οντως πραγματικο ενδιαφερον η ειναι ενα προσχημα ωστε να διωξουν οριστικα τον βεντουρη και τον ερασιτεχνη.μην ξεχνας οτι ακομα ασχετα αν ο βεντουρης δηλωσε παραιτηση αυτος κανει κουμαντο ως προεδρος του ερασιτεχνη.ειπα...θα δειξει εγω παντως κραταω μεγαλι πισινη αφου εχουμε δει πολλους μεγαλοεπενδυτες που μετα τους χανουμε.Οι Κύπριοι ήταν μούφα εντελώς και θέλανε να ξεφορτωθούνε την ΠΑΕ ο Βεντούρης με το αζημίωτο και καλό είναι που δεν την πήραν.
Τώρα θέλουν ΣΩΣΤΑ να αυξήσουν το μετοχικό κεφάλαιο,να βάλουν κάποιο ποσό και να δείξουν καλή πρόθεση.
Αν δεν κάνουν και αυτά,γιατί δεν έχουν κάνει τίποτα ακόμη,καλώς και προχωράμε.
Αν κάτσουν οι Άραβες δεν το συζητάμε!
Αλλά ποιός έκανε το κονέ;
Τσακίρης μου μυρίζει από πίσω!
Δεν πιστεύω να ξυπνήσανε ένα πρωινό και να είπανε πάμε στην Ελλάδα να πάρουμε μια μεσαία ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος........
Επισκέπτης
για το βεντουρη κρατα μικρο καλαθι.παντα ειχε συμφερον απο το πανιωνιο.ο προεδρος που ηταν πραγματικος πανιωνιος και μπηκε φυλακη για την ομαδα και πεθανε ηταν ο σταματελατος.ο γερασιμος ειναι λαμογιο...απλα ξερει να κρυβετε εποικοινωνιακα.θυμησου τη ειχε κανει στο παρελθον...και ποτε μπαινει στα διοικητικα.Δεν υπάρχει καλύτερη λύση αυτή την στιγμή και κανένας άλλος δεν μπαίνει.
Αλλιώς πρωτοδικείο που δεν το θέλει κανένας.
Για να μιλάει ο Τσολακάκης καλός είναι αλλά μέχρι εκεί.
Άλλωστε όλοι τον γράφουν,αλλιώς θα είχε φύγει ο Λεμονής με τις μαλακίες που έλεγε.Αυτό μας έλειπε άλλωστε!!!
Ότι και να λέμε έχει κάποιο κύρος ο Βεντούρης και είναι χρόνια Πανιώνιος και ο Ερασιτέχνης είναι νοικοκυρεμένος μπροστά ακόμα και σε Ολυμπιακούς και Παναθηναικούς που χρωστάνε παντού.Για ερασιτεχνη μιλάω...
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Αν ξέρεις κανέναν φτηνό και καλό πες μας!θα δουμε ρε παιδια κανα επιθετικο θα παρουμε;;
Αν δεν υπάρχουν λεφτά,τι περιμένεις;
Κανονικά θέλουμε 2 επιθετικούς και να δούμε αν θα παίξει ο Ριέρα!
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Άραβες έχουν κάνει κρούσεις σε πολλές ομάδες της Ευρώπης και αποσύρονται!για το βεντουρη θα συμφωνησω οτι ο βεντουρης πηγε να τα αρπαξει και να πουλησει.ο τσακιρης ευτυχως επενεβη αφου ειδε οτι κατι δεν παει καλα.τωρα οικυπριοι εβγαλαν πριν 2-3 μερες μια περιεργη ανακοινωση οτι αυτα που ελεγε ο γερασιμος οτι θα εβαζαν 600χιλιαρικα για την αυξηση του μετοχικου ηταν μουφα αφου οπως ειπαν δεν ειναι βλακες να βαλουν τα λεφτα τους χωρις να παρουν την πλειοψηφια.και εχουν δικιο.αρα μαλλον ο γερασιμος τον αδειασαν .τωρα ποιος κρυβετε πισω απο τους αραβες κανεις δεν ξερει.ο τσακιρης παντως δεν εχει μιλησει.θα φανει στην πορεια.το σιγουρο ειναι οτι θελει να αφησει την παε σε σιγουρα χερια.αυτοι ειναι υπαρκτοι το θεμα ειναι αν υποαρχει οντως πραγματικο ενδιαφερον η ειναι ενα προσχημα ωστε να διωξουν οριστικα τον βεντουρη και τον ερασιτεχνη.μην ξεχνας οτι ακομα ασχετα αν ο βεντουρης δηλωσε παραιτηση αυτος κανει κουμαντο ως προεδρος του ερασιτεχνη.ειπα...θα δειξει εγω παντως κραταω μεγαλι πισινη αφου εχουμε δει πολλους μεγαλοεπενδυτες που μετα τους χανουμε.
Δεν λέει τίποτα αυτό και δεν πιστεύω ότι θα γίνει τίποτα με αυτούς και θα προχωρήσουμε οπως είμαστε!
Φέτος την βγάζουμε την χρονιά!
Οι Κύπριοι πάντως πατάτα ήταν,έτσι πάω και εγώ πρόεδρος!
Πρόεδρος χωρίς να δείχνεις πρόθεση ότι βάζει λεφτά δεν υπάρχει,για μαλάκες μας περάσανε;
Επισκέπτης
αυτοι αραβες ειναι στη μοδα.σε ολη την ευρωπη πανε μονο στην ελλαδα δεν ακουμπανε τελος παντων και εγω πιστευω οτι δεν θαγινει τιποτα και θα παμε ως εχουμε.βεβαια θα πρεπει τουλαχιστον το ροστερ να μεινει ως εχει και με στογιανοφ και το μαλακισμενο ο ριερα να αποφασισει οτι πρεπει να παιξει.απο εκει και περα φιανεται οτι φετος μαλλον την γλυτωνουμε αλλα το θεμα ειναι πως θα ειμαστε στο τελος απο θεμα οικονωμικων αφου δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να υπαρξουν χρεη απο κακοδιαχειρηση.φοβαμαι αφου τσολακακης και βεντουρης ειναι μανουλες στο να διαλυουν τον πανιωνιο.τουλαχιστον ας παρακολουθει διακριτικα ο τσακιρης αφου ουσιαστικα αυτος διαθετει το πλειοψηφικο πακετο.τυπικα ανηκουμε στον ερασιτεχνη αλλα οταν δεν υπαρχει χρημα ολοι σηκωνουν τα χερια ψηλα.για τους κυπριους εχουν ενα δικιο..αφου ο γερασιμος τους ζητησε να βαλουν 600χιλιαρικα για την αυξηση χωρις να παρουν το πακετο των μετοχων και να κανει και αυτος κουμαντο με τα λεφτα.ε δεν νομιζω κανεις να ειναι τοσο μαλακας που να δεχτει να βαλει τα λεφτα του χωρις να παρει τιποτα αλλα και να τα διαχειρηζετε αλλος. ;)Άραβες έχουν κάνει κρούσεις σε πολλές ομάδες της Ευρώπης και αποσύρονται!
Δεν λέει τίποτα αυτό και δεν πιστεύω ότι θα γίνει τίποτα με αυτούς και θα προχωρήσουμε οπως είμαστε!
Φέτος την βγάζουμε την χρονιά!
Οι Κύπριοι πάντως πατάτα ήταν,έτσι πάω και εγώ πρόεδρος!
Πρόεδρος χωρίς να δείχνεις πρόθεση ότι βάζει λεφτά δεν υπάρχει,για μαλάκες μας περάσανε;
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Γράψ'το και στο thread του Ολυμπιακού αυτό.και το μαλακισμενο ο ριερα να αποφασισει οτι πρεπει να παιξει.
Επισκέπτης
αυτοι οι δυο μαλλον ειναι αδελφια και εχουν το ιδιο μυαλο ευτυχως εμας δεν μας κοστισε ενα καρο λεφτα.παντως ρε νικολα ακομα δεν μπορω να καταλαβω ποιος μαλακας προτιμησε το ριερα απο τον νενε της παριΓράψ'το και στο thread του Ολυμπιακού αυτό.
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Δεν τον έχω δει τον νενε και τον νονο. Όσον αφορά το Ριέρα, ποιος κάνει συμβόλαιο 2,5 το χρόνο σε κάποιον που ήταν παγκίτης όλη τη χρονιά;αυτοι οι δυο μαλλον ειναι αδελφια και εχουν το ιδιο μυαλο ευτυχως εμας δεν μας κοστισε ενα καρο λεφτα.παντως ρε νικολα ακομα δεν μπορω να καταλαβω ποιος μαλακας προτιμησε το ριερα απο τον νενε της παρι
Ελπίζω φέτος που έχουμε και Cl, να μας κάνει την τιμή να παίξει λίγη μπαλίτσα.
Για την ώρα δείχνει πιο αργός απ' ότι ήταν ο Τζόλε στην τελευταία του χρονιά 37άρης.
Επισκέπτης
Δεν τον έχω δει τον νενε και τον νονο. Όσον αφορά το Ριέρα, ποιος κάνει συμβόλαιο 2,5 το χρόνο σε κάποιον που ήταν παγκίτης όλη τη χρονιά;
Ελπίζω φέτος που έχουμε και Cl, να μας κάνει την τιμή να παίξει λίγη μπαλίτσα.
Για την ώρα δείχνει πιο αργός απ' ότι ήταν ο Τζόλε στην τελευταία του χρονιά 37άρης.
Επισκέπτης
Επισκέπτης
με λιγα λογια δεν περιμενα τετοια αποδοση στα δυο φιλκα.ο εστογιανοφ ειναι παιχτης για ομαδα εξωτερικου ουτε καν για οσφπ παο.μιλαμε μεγαλη παιχταρα αν και το ξεραμε.ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ.καναμε τουλαχιστον 5 τετατετ και δεν μπορουσαμε να βαλουμε την μπαλα στο πλεχτο.ο λεμονης κανει φοβερη δουλεια και η ομαδα φαινεται να ρολαρει οταν πρεπει.αν υπαρξει και διοικητηκη σταθεροτητα η ομαδα θα παει καλα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 237.451
- Πόντοι
- 46.232
ναι φορ δεν υπαρχει κ αυτο θα ειναι μεγαλο προβλημα κ φετος.....καλα με τον εστογιανοφ μην ανοιγεσαι....κρατα κ καμια πισινη..στον φετινο παο κ αεκ θα επαιζε αερα ποιο παλια θα ηταν με καλη αλλαγη.....μην ενθουσιαζομαστε τοσο ευκολαμε λιγα λογια δεν περιμενα τετοια αποδοση στα δυο φιλκα.ο εστογιανοφ ειναι παιχτης για ομαδα εξωτερικου ουτε καν για οσφπ παο.μιλαμε μεγαλη παιχταρα αν και το ξεραμε.ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ.καναμε τουλαχιστον 5 τετατετ και δεν μπορουσαμε να βαλουμε την μπαλα στο πλεχτο.ο λεμονης κανει φοβερη δουλεια και η ομαδα φαινεται να ρολαρει οταν πρεπει.αν υπαρξει και διοικητηκη σταθεροτητα η ομαδα θα παει καλα.
Επισκέπτης
κοιταξε επειδη τον εχω δει ολα ταχρονια σε προκαλω να μου πεις ποιος παιχτης απο αεκ παο οσφπ τα προηγουμενα χρονια ειχε καλυτερο παιχτη σε αυτη τη θεση; ισως μονο ο γκαλετι αλλα θα μπορουσαν να παιζουν και αντιθετες πλευρες ;)μιλαμε ΑΝ θελει να παιξει απλα δεν μαρκαρετε!!!!ναι φορ δεν υπαρχει κ αυτο θα ειναι μεγαλο προβλημα κ φετος.....καλα με τον εστογιανοφ μην ανοιγεσαι....κρατα κ καμια πισινη..στον φετινο παο κ αεκ θα επαιζε αερα ποιο παλια θα ηταν με καλη αλλαγη.....μην ενθουσιαζομαστε τοσο ευκολα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 237.451
- Πόντοι
- 46.232
να σου πω δεν εχω καποιον συγκεκριμενο , απλα δεν εγραψα ολο το σκεπτικο μου,αυτοι του τυπου οι παιχτες (οι τρελοι) που εχουν εγωισμο κ μεγαλη αισθηση του εγω ειναι σουπερ σε μικρομεσαιες κ μικρες ομαδες αλλα οταν πανε σε καποια μεγαλυτερη τα βρισκουν μπαστουνια κ εξαφανιζονται....δεν ειναι τυχαιο οτι οταν ηταν ακομα εν ενεργεια διεθνης κ ηρθε στον πανιωνιο δεν ειχε προταση απο αλλες ομαδες....και επειδη θελω να ειναι ειλικρινης να σου πω οτι ειμαι ολυμπιακος......αλλα εχω διαρκειας στον πανιωνιο τα τελευταια 8 χρονια λογο του οτι ειμαι νεοσμυρνιωτης και του οτι εχω παιξει για χρονια μπασκετ στον συλλογο...κοιταξε επειδη τον εχω δει ολα ταχρονια σε προκαλω να μου πεις ποιος παιχτης απο αεκ παο οσφπ τα προηγουμενα χρονια ειχε καλυτερο παιχτη σε αυτη τη θεση; ισως μονο ο γκαλετι αλλα θα μπορουσαν να παιζουν και αντιθετες πλευρες ;)μιλαμε ΑΝ θελει να παιξει απλα δεν μαρκαρετε!!!!
Επισκέπτης
πιστεψε δεν προκιεται να βρεις κανεναν οσο και αν ψαξεις.το οτι ειναι εγωιστης δεν ειναι κακο.αν δεν ειχε τραυματισμους οταν ειχε ερθει ο ρεκομπα ειχε κανει φοβερα παιχνιδια και στην ευρωπη.μετα τραυματιστηκε και καπου επεσε.μην ξεχνας οτι περσι εκανε γεματη σεζον.οι προτασεις αφου ησουν και αθλητης οπως και εγω επαιζα παλαια μπαλα στο πανιωνιο ερασιτεχνες αλλα μιλαμε πριν πολλα χρονια ειναι θεμα μανατζερ.να μη σου θυμησω ποσοι παιχτες πηγαν σε ομαδες μεγαλες χωρις να το αξιζουν ενω αλλοι δνε πηγαν αφου δεν ειχαν καλα μανατζεριλικια.να σου πω δεν εχω καποιον συγκεκριμενο , απλα δεν εγραψα ολο το σκεπτικο μου,αυτοι του τυπου οι παιχτες (οι τρελοι) που εχουν εγωισμο κ μεγαλη αισθηση του εγω ειναι σουπερ σε μικρομεσαιες κ μικρες ομαδες αλλα οταν πανε σε καποια μεγαλυτερη τα βρισκουν μπαστουνια κ εξαφανιζονται....δεν ειναι τυχαιο οτι οταν ηταν ακομα εν ενεργεια διεθνης κ ηρθε στον πανιωνιο δεν ειχε προταση απο αλλες ομαδες....και επειδη θελω να ειναι ειλικρινης να σου πω οτι ειμαι ολυμπιακος......αλλα εχω διαρκειας στον πανιωνιο τα τελευταια 8 χρονια λογο του οτι ειμαι νεοσμυρνιωτης και του οτι εχω παιξει για χρονια μπασκετ στον συλλογο...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις