Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Και πάλι ο Βεντούρης πρόεδρος κάτι που δεν είναι και κακό γιατί ξέρει τα κόλπα!
Ο μαλάκας ο Τσολακάκης γιατί ξαναβγήκε δεν ξέρω!
Μεγάλες αλλαγές βλέπω.................
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
οκ η αληθεια ειναι οτι το σκινωμα της αεκ δεν ειναι κ να σε τρελανει αν την κερδισεις.....την κερδιζουν ολοι
σκεψου ομως τι μεγαλη αποτυχια θα ειναι αν παρει η αεκ τουλαχιστον την ισοπαλια......
Πως και δεν κάνεις το καθήκον σου να γράφεις κριτικές??????????????????
Ο λαός θέλει τα φώτα σου γιά τα ιδρύματα που επισκέπτεσαι!!!
Πολλά ρίχνεις πάντως κάποτε που διάβασα ότι έδωσες 50 ευρώ σε μπουρδέλο,ακόμα το θυμάμαι..........
Ρε εμεις το κάνουμε τσάμπα,μόνο Νέα Σμύρνη θα λες και πέφτουνε.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.466
Πόντοι
46.232
Πως και δεν κάνεις το καθήκον σου να γράφεις κριτικές??????????????????
Ο λαός θέλει τα φώτα σου γιά τα ιδρύματα που επισκέπτεσαι!!!
Πολλά ρίχνεις πάντως κάποτε που διάβασα ότι έδωσες 50 ευρώ σε μπουρδέλο,ακόμα το θυμάμαι..........
Ρε εμεις το κάνουμε τσάμπα,μόνο Νέα Σμύρνη θα λες και πέφτουνε.....
γραφω γραφω , εσυ επιμενεις κ γω το κανω τζαμπα.........σου ειπα κ σε πμ τα δελα κ τα μασαζ ειναι το χομπι μου , παλια ηταν το μπασκετ κ το γηπεδο ,τα 3 τελευταια χρονια ειναι αυτα....γηπεδακι αυριο????????

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
γραφω γραφω , εσυ επιμενεις κ γω το κανω τζαμπα.........σου ειπα κ σε πμ τα δελα κ τα μασαζ ειναι το χομπι μου , παλια ηταν το μπασκετ κ το γηπεδο ,τα 3 τελευταια χρονια ειναι αυτα....γηπεδακι αυριο????????
Πάντα,εδώ στην Κέρκυρα πήγα!!!
Πλάκα κάνουμε αλλά μην δίνεις και εσύ τόσα σε μπουρδέλα,ακόμα το θυμάμαι το 50άρικο.
Καλές οι κριτικές,να σου πω ακόμα δεν έχω δοκιμάσει μασατζίδικο αλλά μερικοί λένε ότι είναι το καλύτερο από όλα!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.466
Πόντοι
46.232
Πάντα,εδώ στην Κέρκυρα πήγα!!!
Πλάκα κάνουμε αλλά μην δίνεις και εσύ τόσα σε μπουρδέλα,ακόμα το θυμάμαι το 50άρικο.
Καλές οι κριτικές,να σου πω ακόμα δεν έχω δοκιμάσει μασατζίδικο αλλά μερικοί λένε ότι είναι το καλύτερο από όλα!
πηγαινε εστω κ για βολτα,,,,

Επισκέπτης
Φοβοοοοοοοούύύύμαι!!!
tεννις μη σε παρασυρει αυτος σε ακολασιες :2funny:αυριο σε θελω γερο και δυνατο να φωναζεις σε καθε ενεργεια του λολο...μα το σημαντικοτερο θελω να εισαι ευγενικος με τον σκοτεινουλη :2funny:τη διαολο εμεις φημηζομαστε για την φιλοξενια μας :grin:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
ε..ψιτ πανθηρακια τι το παιζω αυριο το ματσακι;

Επισκέπτης
ε..ψιτ πανθηρακια τι το παιζω αυριο το ματσακι;
εσυ τη λες να το παιξεις;αφου μονο σου τους κραζεις.δεν βλεπεις οτι δεν μπορουν.τωρα αν αυριο ξαφνικα μεταμορφωθουν σε μπαρτσελονα αλλαξουν προπονητη τοτε τη να πω.εσας αυριο να σας καρφωσω στον 1 η με βλεπω ακλαφτο; :2funny:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
εσυ τη λες να το παιξεις;αφου μονο σου τους κραζεις.δεν βλεπεις οτι δεν μπορουν.τωρα αν αυριο ξαφνικα μεταμορφωθουν σε μπαρτσελονα αλλαξουν προπονητη τοτε τη να πω.εσας αυριο να σας καρφωσω στον 1 η με βλεπω ακλαφτο; :2funny:
Χ κατά τη γνώμη μου και μετά 1...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
μαλλον 1
αλλα...
παντως σιγουρα αντερ ΣΙΓΟΥΡΑ

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
tεννις μη σε παρασυρει αυτος σε ακολασιες :2funny:αυριο σε θελω γερο και δυνατο να φωναζεις σε καθε ενεργεια του λολο...μα το σημαντικοτερο θελω να εισαι ευγενικος με τον σκοτεινουλη :2funny:τη διαολο εμεις φημηζομαστε για την φιλοξενια μας :grin:
Ναι πως!
Δεν θυμάσαι από παλιά γιατί οι νερατζιές στην Ν.Σμύρνη δεν βγάζουν καρπούς??????
Αν μου το βρείς χαρίζω διαρκείας στα ΕΜΕΑ!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom