tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Γιατί θέλει να φύγει ο Τσιώλης από σας????ε..ψιτ πανθηρακια τι το παιζω αυριο το ματσακι;
Πάλι δεν έχετε λεφτά???????
Γιατί θέλει να φύγει ο Τσιώλης από σας????ε..ψιτ πανθηρακια τι το παιζω αυριο το ματσακι;
που την διαβασες αυτη την μαλακια παλι;Γιατί θέλει να φύγει ο Τσιώλης από σας????
Πάλι δεν έχετε λεφτά???????
Εσύ ξέρεις πολλά!και συμπληρωνο...και κυνηγεμενοι
Αστεία Βουλγαρίας άρχισες πάλι!!!που την διαβασες αυτη την μαλακια παλι;
κανας αλβανος τενιστας στο ειπε;
Τα εγκλήματα παραγράφονται μετά από 30 χρόνια,είμαστε ακόμα στο όριο!!!Εσύ ξέρεις πολλά!
Σταμάτα γιατί θα μας βάλουν μέσα.......
ενταξει σταματαω αλλα ειπαμε αυριο να προσεξουμε το φιλο μας το σκοτεινουλη.απορω πως δεν εχει εμφανηστει ακομα που να ειναι αραγε;την προηγουμενη εβδομαδα ηταν λαλιστατος πριν το ματς με τον παοκ...μεταΕσύ ξέρεις πολλά!
Σταμάτα γιατί θα μας βάλουν μέσα.......
Θα αργήσει αν περιμένει να κάνει κάτι καλό πρώτα η ΑΕΚ!ενταξει σταματαω αλλα ειπαμε αυριο να προσεξουμε το φιλο μας το σκοτεινουλη.απορω πως δεν εχει εμφανηστει ακομα που να ειναι αραγε;την προηγουμενη εβδομαδα ηταν λαλιστατος πριν το ματς με τον παοκ...μετα
Ο Ατρόμητος θα ξεφουσκώσει,κάτσε να ανοίξουν τα μποζούκια και να αρχίσει πάλι να μην παίρνει τα πόδια του ο Μήτρογλου.....φετος ΑΡΗΣ πανιωνιος ατρομητος αεκουλα θα παλεψουν για 5αδα
Προσπαθούμε να γράψουμε και βλέπουμε την κολάρα της πατριώτισσα σου από τα μπάνερ της Άννα-Μαρίας και δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε!!!φετος ΑΡΗΣ πανιωνιος ατρομητος αεκουλα θα παλεψουν για 5αδα
τι να κανω ρε μαλακα;;Προσπαθούμε να γράψουμε και βλέπουμε την κολάρα της πατριώτισσα σου από τα μπάνερ της Άννα-Μαρίας και δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε!!!
Κάτι πρέπει να κάνεις.....
Καλά ρε τι διάλεκτος είναι αυτή "πάντε χύστε την",πρέπει να την επαναφέρεις στην πατρίδα,μας καβλώνει κατ'εξακολούθηση και δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε να γράψουμε για τον Πανιώνιο!!!!τι να κανω ρε μαλακα;;
παντε χυστε την
κοντα ειστε
εγω τι να πω που δεν μπορω
τι να γραψεις μωρε για τον πανιωνιοΚαλά ρε τι διάλεκτος είναι αυτή "πάντε χύστε την",πρέπει να την επαναφέρεις στην πατρίδα,μας καβλώνει κατ'εξακολούθηση και δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε να γράψουμε για τον Πανιώνιο!!!!
Δεν ξέρω από τέτοια αλλά φαίνεται "καλό κορίτσι"!τι να γραψεις μωρε για τον πανιωνιο
αντε τραβα να την ξεσκισεις
εισαι τυχερος εγω δεν δυναμαι
εχεις κανα λινγκ με φωτο της;
Καλά δεν είπαμε ότι είμαστε και Ρεάλ Μαδρίτης!Φίλοι Πανιώνιοι , η αεκ έρχεται γεμάτη προβλήματα και με την πλάτη στο τοίχο ... μην το παίρνετε αφ΄υψηλού το ματσάκιον και φάτε καμιά ψωλιά στο τέλος....
Ρε παιδί μου σε λυπάμαι,πως κατάντησες έτσι;Φίλοι Πανιώνιοι , η αεκ έρχεται γεμάτη προβλήματα και με την πλάτη στο τοίχο ... μην το παίρνετε αφ΄υψηλού το ματσάκιον και φάτε καμιά ψωλιά στο τέλος....
καλως τη φωτεινουλα περιμενω τηλεφωνακι ;)ξερεις εσυ να συναντηθουμε να δουμε το ματσακι.να εισαι σιγουρος με το γιαννακη δεν προκιεται να ασχοληθει κανεις ουτε και με εσενα.χαθηκες ομως ρομπιτσα απο την προηγουμενη εβδομαδα τωρα παλι εμφανηστηκεςΚάτω τα χέρια σας ρε μουνιά από τον Κοντοέ.