Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αν ήθελε μπορούσε να βάλει τον Σκέμπρι τον Μαλτέζο γιά την αλλαγή!
Το ματσάκι ήταν μιλημένο γιά Χ τουλάχιστον αλλά όχι γιά νίκη!
Ξαναδές σημερινές δηλώσεις γιά Χιμένεθ,πως άλλαξε γνώμη ο κόσμος.
Λές να είχε λεφτά ο Αδαμίδης να τον διώξει αν κέρδιζε πάλι ο Πανιώνιος;
Ο κόσμος θα τον έκραζε γενεές 14!
Ή έταξε πολλά στον Βεντούρη που τον ξέρει ή μας χρωστάνε τώρα.Μπορεί σου ξαναλέω αν και το νομίζω είναι το περυσινό Χ που καιγόμασταν.
Τυχαίο θεωρείς ότι ξαναέγινε πρόεδρος ο Βεντούρης λίγες μέρες πρίν το ματε ή δεν κανονίζουν μεταξύ τους ποιοί θα μείνουν κατηγορία.
Μία καινούρια ομάδα σαν τον Παναιτωλικό δεν ξέρεις που θα γύρει,ο Πανιώνιος ξέρεις ότι είναι ομάδα που τροφοδοτεί κατά κόρον ΑΕΚ!
Τουλάχιστον ξέρεις ότι έχουν οι 3 μεγάλοι χωρίσει τα σωματεία μεταξύ τους και δεν χτυπιούνται σε προσφορές γιά να μην ανέβει το κασέ!
τυπε δε παιζει για μενα κατι τετοιο.ειδικα με τον αδαμιδη δεν υπαρχει περιπτωση.οσο για το περσινο ματσακι και το χ επειδη εγω ημουν στο γηπεδο σου λεω οτι οχο μονο στημενο δεν ηταν αλλα εκαναν σαν τρελοι να μας κερδισουν.αλλωστε δεν τους εχουμε κανει και λιγες ζημιες στο παρελθον.οσο για το βεντουρη μαριονετα θα ειναι.κουμαντο πλεον θα κανουν τα πανθηρια και οι εκπροσωποι απλα ο βεντουρης μπηκε για λογους καθαρα εποικοινωνιακους και μονο.και ευχομαι να ειναι ετσι ;)οσο για ομαδες και στησιματα αυτα τα ξερουμε ολοι αλλα ειναι πολυ νωρις για να γινουν ακομα.οσο για το περσινο χ με την αεκ δεν καιγομασταν και τοσο ειχαμε σχεδον σωθει ;)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
απογοητευση οχι απο την ομαδα μου(ολυμπιακο)αλλα απο την ομαδα της κααρδιας μου(πανιωνιος εχω παιξει μπασκετ 7 χρονια)οχι ρε ηττα απο αυτο το αεκακι......
Παίζονται πολλά συμφέροντα από πίσω και αυτοί που είναι μέσα στις ομάδες το ξέρουν,οι ρομαντικοί που βλέπουν απέξω δεν πονηρεύονται!
Ακόμα και αν μαζέψουμε 20-23 βαθμούς στον Α΄γύρο ποιός σου λέει ότι δεν θα τρελλαθούμε να δίνουμε παιχνίδια στον Β΄γύρο;
Όποιος θα θέλει βαθμούς στον Βεντούρη θα έρχεται με το αζημίωτο,αυτό είναι το ελ΄ληνικό ποδόσφαιρο δυστηχώς!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
τυπε δε παιζει για μενα κατι τετοιο.ειδικα με τον αδαμιδη δεν υπαρχει περιπτωση.οσο για το περσινο ματσακι και το χ επειδη εγω ημουν στο γηπεδο σου λεω οτι οχο μονο στημενο δεν ηταν αλλα εκαναν σαν τρελοι να μας κερδισουν.αλλωστε δεν τους εχουμε κανει και λιγες ζημιες στο παρελθον.οσο για το βεντουρη μαριονετα θα ειναι.κουμαντο πλεον θα κανουν τα πανθηρια και οι εκπροσωποι απλα ο βεντουρης μπηκε για λογους καθαρα εποικοινωνιακους και μονο.και ευχομαι να ειναι ετσι ;)οσο για ομαδες και στησιματα αυτα τα ξερουμε ολοι αλλα ειναι πολυ νωρις για να γινουν ακομα.οσο για το περσινο χ με την αεκ δεν καιγομασταν και τοσο ειχαμε σχεδον σωθει ;)
Πού είχαμε σωθεί με την ΑΕΚ;
Ευτυχώς που είχαν έρθει οι ισοπαλίες με Ολυμπιακό και Παναθηναικό και το διπλό του ΆΡΗ!
Ο Λεμονής δεν ήταν σίγουρος μέχρι και το ματς με τον Πανσεραικό εδώ που δεν ανοιχτήκαμε μήπως και κάνει καμία στραβή ο Αστέρας!
Πέρυσι στον Β΄γύρο όλα τα ματς ήταν τελικοί γιά μας......

Επισκέπτης
Πού είχαμε σωθεί με την ΑΕΚ;
Ευτυχώς που είχαν έρθει οι ισοπαλίες με Ολυμπιακό και Παναθηναικό και το διπλό του ΆΡΗ!
Ο Λεμονής δεν ήταν σίγουρος μέχρι και το ματς με τον Πανσεραικό εδώ που δεν ανοιχτήκαμε μήπως και κάνει καμία στραβή ο Αστέρας!
Πέρυσι στον Β΄γύρο όλα τα ματς ήταν τελικοί γιά μας......
τυπε καναμε και διπλο στην κερκυρα.το 2 με τον αρη ηταν πρωτη αγωνιστικη του δευτρου γυρου που ειχαμε σωθει με αυτο;το χ με τον γαυρο και να εχανες ησουν σχεδον σωμενος.ο αστερας για να σωθει επρεπε να συμβουν οργια ;)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Και με τελευταίο ματς στην Τρίπολη!
Ο Λεμονής δεν ήθελε να πάμε εκεί ούτε γιά Χ

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
τυπε καναμε και διπλο στην κερκυρα.το 2 με τον αρη ηταν πρωτη αγωνιστικη του δευτρου γυρου που ειχαμε σωθει με αυτο;το χ με τον γαυρο και να εχανες ησουν σχεδον σωμενος.ο αστερας για να σωθει επρεπε να συμβουν οργια ;)
Αν θυμάσαι ήταν και η Λάρισα στο παιχνίδι και αν μας κέρδιζε εδώ μέσα θα είχαμε περιπέτειες!
Εν τω μεταξύέίχε γίνει ματσάρα και πιστεύω ότι στο Β΄μέρος η Λάρισα ίσως είναι η καλύτερη ομάδα που έχω δει να αγωνίζεται στην Νέα Σμύρνη!
Αν δεν έπαιρνε την κόκκινη ο Νταμπίζας πιστεύω θα είχαμε χάσει!

Επισκέπτης
Αν θυμάσαι ήταν και η Λάρισα στο παιχνίδι και αν μας κέρδιζε εδώ μέσα θα είχαμε περιπέτειες!
Εν τω μεταξύέίχε γίνει ματσάρα και πιστεύω ότι στο Β΄μέρος η Λάρισα ίσως είναι η καλύτερη ομάδα που έχω δει να αγωνίζεται στην Νέα Σμύρνη!
Αν δεν έπαιρνε την κόκκινη ο Νταμπίζας πιστεύω θα είχαμε χάσει!
στο πρωτο ημιχρονο το ματσακι επρεπε να ηταν καθαρισμενο απο εμας.αν θυμασαι τα γκολ που φαγαμε ηταν απο τα πιο αστεια της σεζον και πεναλτυ μαιμου και γκολ οφσαιτ.ρε τυπε μην τα παραλες ειπαμε για να ερθει χ τα κορακια ειχαν βαλει το χερακι τους πολυ βαθια ;)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Σήμερα δεν γράφω τίποτα!
Απεργώ,αύριο πάλι......

Επισκέπτης
ετσι οπως παμε θα καταντησουμε χειροτερα και απο την αεκ.ηταν γνωστο οτι χρωστανε σε ολο το προπονητικο τιμ αλλα ρε πουστη να χρωστανε σε φροντιστες μασερ προπονητες ακαδημιων ειναι για κλωτσιες ολοι του :headbang:το παρηγορο ειναι οτι περιμενουν καποια λεφτα απο συμφωνια με τον οπαπ οποτε μαλλον θα ξοφλησουν.αυτο που ξερω οτι με το που αφησε ο τσακιρης την ομαδα και την ανελαβε το λαμογιο ο βεντουρης παμε να καταντησουμε αεκ :headbang:μπορει και εγω να διαφωνουσα με πολλες επιλογες του αλλα τοσα χρονια ειμασταν το πιο υγειες σωματειο που δεν χρωστουσαμε πουθενα.ο θεος να βαλει το χερι του..και προπαντων μη φυγει ο σερ τακης γιατι βλεπω να διαλυομαστε!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πουστράκια το χωνέψατε το χύσι του Μανωλά;;;;ε;;;;ε;;;

ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΟ :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

[move]ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΑΙΩΝΙΟΣ[/move]

Επισκέπτης
Πουστράκια το χωνέψατε το χύσι του Μανωλά;;;;ε;;;;ε;;;

ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΟ :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

[move]ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΑΙΩΝΙΟΣ[/move]
αντι  αντιο εκει στην Α2 :fuck1:εκει μουνια θα μεινετε μια ζωη κεφαλι δεν θα σηκωσετε ποτε.ο πανιωνιος μια ζωη θα σας ποναει μουνακια γιατι σας κοβει πρωταθληματα και τα δινει στο γαυρο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πέσμου,σε γάμησα με γκολ στο 92' ναι ή όχι;;;
αυτό πές μου,γιατί αυτό περίμενες.Και άσε τα μπάσκετ,τον γαύρο,το νταμπλ που μας έκοψες στα 70's και όλες τις άλλες παπαριε΄ς.
Σε γάμησα εκεί που περίμενες να μας γαμήσεις και να μας καθήσεις στο σβερκο;;;
ΣΕ ΓΑΜΗΣΑ.
Τ Ε Λ Ο Σ.

ΆΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΨΕ.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μούγκααααααααααααααααααααααααααααααααααα στην στρουγκααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αχα :2funny:
αχαχα :2funny: :2funny:
αχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny:
αχα+αχαχα=αχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Πέσμου,σε γάμησα με γκολ στο 92' ναι ή όχι;;;
αυτό πές μου,γιατί αυτό περίμενες.Και άσε τα μπάσκετ,τον γαύρο,το νταμπλ που μας έκοψες στα 70's και όλες τις άλλες παπαριε΄ς.
Σε γάμησα εκεί που περίμενες να μας γαμήσεις και να μας καθήσεις στο σβερκο;;;
ΣΕ ΓΑΜΗΣΑ.
Τ Ε Λ Ο Σ.

ΆΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΨΕ.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
αυτα εγω που σοιυ εχω κανει περσι εσυ τα κανεις φετος.μονο με μια διαφορα χωρια κανενα κοστος :kissass2:εγω μαλακα σου εχω κλεισει το σπιτι μεσα στο οακα με τζιμπορ και χουτο; τα ξεχασες φωτεινουλα;εμενα στα αρχιδια μου περα απο την καζουρα τους στοχους θα τους πετυχω.αντιθετα εγω περσι σε εστειλα στην Α2 και εκει θα μεινεις μια ζωη :fuck2:μεχρι και οι μηναρες θα σε γαμανε.και κατι αλλο.....μην χαθεις απο εβδομαδα εδω  θα ειμαστε να τα λεμε ;)οχι σαν την αλλη φορα που εκανες να φανεις 2 μηνες.ειπαμε αντρες ειμαστε....λεμε τωρα :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
αυτα εγω που σοιυ εχω κανει περσι εσυ τα κανεις φετος.μονο με μια διαφορα χωρια κανενα κοστος :kissass2:εγω μαλακα σου εχω κλεισει το σπιτι μεσα στο οακα με τζιμπορ και χουτο; τα ξεχασες φωτεινουλα;εμενα στα αρχιδια μου περα απο την καζουρα τους στοχους θα τους πετυχω.αντιθετα εγω περσι σε εστειλα στην Α2 και εκει θα μεινεις μια ζωη :fuck2:μεχρι και οι μηναρες θα σε γαμανε.και κατι αλλο.....μην χαθεις απο εβδομαδα εδω  θα ειμαστε να τα λεμε ;)οχι σαν την αλλη φορα που εκανες να φανεις 2 μηνες.ειπαμε αντρες ειμαστε....λεμε τωρα :2funny:

φόρτωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

πες μας και για τις νίκες της ομάδας σου τον καιρό του Πελοποννησιακού πολέμου,της εποχής σου δηλαδή.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΣ....

Σ Ε  Γ Α Μ Η Σ Α Μ Ε  Μ Ε Σ Α  Σ Τ Ο  Χ Ω Ρ Α Φ Ι  Σ Α Σ(εξάλλου εσείς το οργώσατε για να μην παίξει η ΑΕΚ στην Ευρώπη,εξού και το χωράφι) Ν Α Ι ή Ο Χ Ι;;;
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
κοίτα που ξέπεσαν τα αεκάκια, να κάνουν χάζι στους νιώνιους.
από τα σαλόνια, στα αλώνια του νιώνιου της κέρκυρας και του πανε...

Επισκέπτης
φόρτωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

πες μας και για τις νίκες της ομάδας σου τον καιρό του Πελοποννησιακού πολέμου,της εποχής σου δηλαδή.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΣ....

Σ Ε  Γ Α Μ Η Σ Α Μ Ε  Μ Ε Σ Α  Σ Τ Ο  Χ Ω Ρ Α Φ Ι  Σ Α Σ(εξάλλου εσείς το οργώσατε για να μην παίξει η ΑΕΚ στην Ευρώπη,εξού και το χωράφι) Ν Α Ι ή Ο Χ Ι;;;
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ποσο κακο σου εχω κανει;σου εχει στοιχησει οι φορες που σε γαμησα και σου εκοβα πρωταθληματα.βιωματα σου εχω αφησει φωτεινουλα.δεν θα με ξεχασεςι ποτε ...και αλλωστε μια νικη στα 3 χρονια δεν ειναι ασχημα.ολες οι μεγαλες ομαδες οταν παιζουν με τις μικρες καποια στιγμη γινονται και στραβες :2funny: :2funny: :2funny:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Είδηση εκ των έσω:
Θα επέμβει ο δήμος πάλι γιά να βοηθήσει την οικονομική κατάσταση αλλά χωρίς να μαθευτεί!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ο Σκοτεινοφωτεινούλης γράφει λες και ήταν η κορυφαία ομάδα εκείνη την ημέρα ή κέρδισε την μεγάλη ομάδα της Ευρώπης!
Βάλανε ένα γκόλ στο τέλος τυχαίο χωρίς να γίνει κλασσικ'η φάση σε όλο το παιχνίδι και είναι περήφανος!
Και εις ανώτερα!
Προσωπικά είναι το χειρότερο που θέλω να βλέπω από την ομάδα μου και το έχω ξαναγράψει,αυτός αντιθέτως είναι ευχαριστημένος........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom