Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ο Σκοτεινοφωτεινούλης γράφει λες και ήταν η κορυφαία ομάδα εκείνη την ημέρα ή κέρδισε την μεγάλη ομάδα της Ευρώπης!
Βάλανε ένα γκόλ στο τέλος τυχαίο χωρίς να γίνει κλασσικ'η φάση σε όλο το παιχνίδι και είναι περήφανος!
Και εις ανώτερα!
Προσωπικά είναι το χειρότερο που θέλω να βλέπω από την ομάδα μου και το έχω ξαναγράψει,αυτός αντιθέτως είναι ευχαριστημένος........
δεν εχεις κατλαβει οτι η φωτεινουλα εχει παθει απο το πανιωνιο πολλες ζημιες.βιωματα της εχουμε αφησει.τη να πρωτοθυμηθω την 3αρα με τζιμπουρ χουτο που τους στερησα το πρωταθλημα τα περσινα με το ριερα η μηπως το γκολ στο 90 που εμειναν καγκελο η τα προπερσινα παλι που δεν μας κερδισαν.το ειπα μια νικη στα 3 χρονια οταν κανει καποιος και ειναι στερημενος λογικο ειναι να ξεσπαθωνει...εγω απο τη μια τον καταλαβαινω.τωρα για την εικονα που λες ...αυτα ειναι ψιλα γραμματα ;)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
δεν εχεις κατλαβει οτι η φωτεινουλα εχει παθει απο το πανιωνιο πολλες ζημιες.βιωματα της εχουμε αφησει.τη να πρωτοθυμηθω την 3αρα με τζιμπουρ χουτο που τους στερησα το πρωταθλημα τα περσινα με το ριερα η μηπως το γκολ στο 90 που εμειναν καγκελο η τα προπερσινα παλι που δεν μας κερδισαν.το ειπα μια νικη στα 3 χρονια οταν κανει καποιος και ειναι στερημενος λογικο ειναι να ξεσπαθωνει...εγω απο τη μια τον καταλαβαινω.τωρα για την εικονα που λες ...αυτα ειναι ψιλα γραμματα ;)
Φίλοι εγώ σαν Ενωσίτης λέω ότι ή Α.Ε.Κ. έχει τεράστια ιστορία αλλά αβέβαιο παρόν καί σκοτεινό μέλλον κάτι που οφείλεται σε συσσωρευμένα λάθη δεκαετιών , σέβωμαι καί τον Πανιώνιο γιατί έχει καί αυτός μεγάλη ιστορία που θα μπορούσε να ήταν πιο μεστή ,όσο αφορά τα τρόπαια , άν τον είχαν αφήσει τόσο το κατεστημένο όσο καί εσείς οί ίδιοι οπαδοί του που ακόμα διακατέχεστε απο ένα παρανοικό καί ανεξήγητο μίσος απέναντι μας νοοτροπία που χαρακτηρίζει συνοικιακές ομαδίτσες δηλαδή καί όχι μεγάλους συλλόγους , αλήθεια με τον βάζελο καί τον γάβρο γιατί δέν λέτε τα ίδια ? μήπως γιατί σάν έχουν πουλήσει σ' αυτούς οί διοικήσεις σας τών τελευταίων ειδικά ετών ? γιατί μετα το 2-3 που μας νικήσατε καί μπράβο σας " ανοίξατε " ορθάνοιχτα τα μπούτια στον γάβρο ή δέν το θυμάστε ? τότε τι πάνθηρες μου λέτε ούτε ψιψίνες δέν είστε ! άν έτσι θέλετε συνεχίστε το αμπάρι είναι άδειο καί χωράει πολλούς !   

Επισκέπτης
Φίλοι εγώ σαν Ενωσίτης λέω ότι ή Α.Ε.Κ. έχει τεράστια ιστορία αλλά αβέβαιο παρόν καί σκοτεινό μέλλον κάτι που οφείλεται σε συσσωρευμένα λάθη δεκαετιών , σέβωμαι καί τον Πανιώνιο γιατί έχει καί αυτός μεγάλη ιστορία που θα μπορούσε να ήταν πιο μεστή ,όσο αφορά τα τρόπαια , άν τον είχαν αφήσει τόσο το κατεστημένο όσο καί εσείς οί ίδιοι οπαδοί του που ακόμα διακατέχεστε απο ένα παρανοικό καί ανεξήγητο μίσος απέναντι μας νοοτροπία που χαρακτηρίζει συνοικιακές ομαδίτσες δηλαδή καί όχι μεγάλους συλλόγους , αλήθεια με τον βάζελο καί τον γάβρο γιατί δέν λέτε τα ίδια ? μήπως γιατί σάν έχουν πουλήσει σ' αυτούς οί διοικήσεις σας τών τελευταίων ειδικά ετών ? γιατί μετα το 2-3 που μας νικήσατε καί μπράβο σας " ανοίξατε " ορθάνοιχτα τα μπούτια στον γάβρο ή δέν το θυμάστε ? τότε τι πάνθηρες μου λέτε ούτε ψιψίνες δέν είστε ! άν έτσι θέλετε συνεχίστε το αμπάρι είναι άδειο καί χωράει πολλούς !    
τυπε προσωπικα δεν εχω τιποτα με την αεκ οχι οτι σας συμπαθω βεβαια αλλα πιο με κατι ατομα που θελουν να λεγονται οπαδοι της.απο οτι βλεπεις αν ανατρεξεις παλια ο πανιωνιος δεχθηκε μια επιθεση χωρις λογο.παμε τωρα στο τη εχει συμβει νομιζω οτι η ιστορια εχει ξεκινησει τα τελυταια 3-4 χρονια μεταξυ των οπαδων των δυο ομαδων.δεν θα μπω σε διαδικασια να πω ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο γιατι πολυ απλα δεν θα βγαλει πουθενα.επειδη σε βλεπω οτι γνωριζεις αρκετα με το παρελθον θυμησε λιγο σε κατι φιλους της ομαδας μου ποιο πρωταθλημα μου εχει κλεψει κ αδεκαστη αεκ.να σου θυμησω  το πρωταθλημα που πηρες με ισοβαθμια 83 βαθμων και τη ειχε συμβει;αλλα καποιοι εδω εχουν μικρη μνημη.αυτα που κοροιδευουν ειναι οι πρωτοι που τα εκαναν.ας αντρεξουν στο παρελθον να μαθουν πως μας κλεψατε αυτο το πρωταθλημα ;)οσο για το αν ανοιξαμε η οχι τα ποδια οπως ειπες αν ησουν μαγκας ας κερδιζες μεσα στην εδρα σου.κανεις δεν σου φταιειτυπε.οσο για το αν εχουμε μισος...ενα σου λεω η ομαδα που σιχαινομαστε περισοτερο ειναι ο παναθηναικος.οι λογοι γνωστοι και δειχνεις ατομο που γνωριζεις το γιατι.οι υπολοιποι ας ανατρεξουν να δουν το γιατι.με το γαυρο δεν ειχα ποτε κατι ιδιαιτερο στο να ειμαι σε κοντρα.ουτε με εχει ριξει κατηγορια ουτε μου εχει κλεψει παιχτες οπως εχουν κανει στο παρελθον πρωτα η αεκ με το νεστοριδη και μετα ο βαζελος με το σαραβακο και αργοτερα με τον μαραγκο.αυτοι λοιπον ειναι αρκετοι λογοι στο να μην σας εχουμε και ιδιαιτερη συμπαθεια.επισης αν θυμασαι σου εχω πουλησει και αρκετους παιχτες αρα παραπονο δεν πρεπει να εχεις.πικρα οτι σου εχω στερησει τιτλους ναι....αλλα ειδες η πουτανα η ζωη πως τα φερνει οταν κλεβεις πρωταθληματα ερχεται η ωρα που καποια στιγμη πληρωνεις με το ιδιο νομισμα ;)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Συμφωνώ!!!
Ναι σε όλα!!!
Να μην γράφω και εγώ και κουράζομαι.................

VECTRAMAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
σημερα το ματσακι ειναι πολυ δυσκολο και χωρις εστογιανοφ.βεβαια και στο αγρινιο χωρις τον ουρουγουανο πηγαμε και καναμε διπλο ;)αλλο ματς σημερα εχουμε παντως εκπληκτικη παραδοση με τα παγγουρια αφου εχουμε 9 ματς χωρις ηττα.σημερα παντως θα τολμησω να πω οτι τουλαχιστον δεν θα χασουμε.

Επισκέπτης
σημερα το ματσακι ειναι πολυ δυσκολο και χωρις εστογιανοφ.βεβαια και στο αγρινιο χωρις τον ουρουγουανο πηγαμε και καναμε διπλο ;)αλλο ματς σημερα εχουμε παντως εκπληκτικη παραδοση με τα παγγουρια αφου εχουμε 9 ματς χωρις ηττα.σημερα παντως θα τολμησω να πω οτι τουλαχιστον δεν θα χασουμε.
αξιζουν πολλα μπραβο αφου καταφεραμε με 10 παιχτες σχεδον 50 λεπτα και οχι μονο πηραμε το χ αλλα θα μπορουσαμε αν ημασταν λιγο πιο τυχεροι να ειχαμε κερδισει.μπραβο σεολη την ομαδα που φετος δεν εχουμε χασει εκτος εδρας .στην εδρα μας δεν παμε καλα αλλα θα στρωσει..που θα παει.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αξιζουν πολλα μπραβο αφου καταφεραμε με 10 παιχτες σχεδον 50 λεπτα και οχι μονο πηραμε το χ αλλα θα μπορουσαμε αν ημασταν λιγο πιο τυχεροι να ειχαμε κερδισει.μπραβο σεολη την ομαδα που φετος δεν εχουμε χασει εκτος εδρας .στην εδρα μας δεν παμε καλα αλλα θα στρωσει..που θα παει.

ευγε! την άλλη βδομάδα παίζουμε μεταξύ μας νέα σμύρνη ή καραισκάκη?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τι έγινε πουστράκια,στενοχωρηθήκατε που δεν μας κέρδισε το αφεντικούλη σας;;;;
τώρα θα πρέπει να σας κερδίσει για να καλύψει την διαφορά

Ξέρετε κιόλας,λάου-λάου να μην χτυπήσει κ καμμιά κοκκότα του γάυρου κ φωνάζουν οι γαύροι μετά και ποιος ακούει το αφεντικό μετά;;

Επισκέπτης
Τι έγινε πουστράκια,στενοχωρηθήκατε που δεν μας κέρδισε το αφεντικούλη σας;;;;
τώρα θα πρέπει να σας κερδίσει για να καλύψει την διαφορά

Ξέρετε κιόλας,λάου-λάου να μην χτυπήσει κ καμμιά κοκκότα του γάυρου κ φωνάζουν οι γαύροι μετά και ποιος ακούει το αφεντικό μετά;;
ετσι φωτεινουλα θα εμμφανιζεσαι εκ του ασφαλους παντα.χωρις δηλωσεις μην παθεις οτι περσι :2funny:και οπως σου εγραψα και πριν αντιο αντιο εκει στην Α2 :fuck2: :fuck2:

Επισκέπτης
αρνητικα απαντησε στην προταση του ολυμπιακου για εισητηρια.τωρα πως γινετε εμεις το παρτημα να αρνουμαστε να δωσουμε εισητηρια στα αφεντικα αυτο θα ηθελα να μου το απαντησει ο αλανακος που τα ξερει ολα και μαλιστα απο μεσα :grin:τωρα βεβαια δεν ξερω και τη θαγινει...αν χασουμε ειναι χρωστουμενο απο περσι αν κερδισουμε τοτε μα ςτο δινουνε για να σωθουμε αν ερθει βολευομαστε και οιδυο :2funny: :2funny:οτι και να ερθει παντως ειμαστε εκτεθειμενοι.στα αγωνιστηκα τωρα φαινεται να μην υπαρχουν προβληματα εκτος του ομο μετα την χαζη κοκινη στα γιαννενα.το παιχνιδι ειναι πολυ δυσκολο αφου ο γαυρος θα θελει να ρεφαρει την ισοπαλια με την αεκ.εμεις παμε ελευθερα χωρις αγχος και οτι βγει..

Επισκέπτης
για το χθεσινο η ομαδα δεν επαιξε ασχημα ευκαιριες  καναμε αλλα οταν τρως το δευτερο γκολ στο 43 δεν μπορεις να περιμενεις τιποτα.αυτο που που ειδα και μου αρεσε ειναι οτι σε καμια περιπτωση δεν παιξαμε ταμπουκι πισω οπως δεν καναμε ουτε με παοκ ουτε με αεκ.αυτο δειχνει οτι πλεον ο λεμονης εχει δωσει μια ταυτοτητα στην ομαδα παιζοντας επιθετικο ποδοσφαιρο που γουτσταρουμε να βλεπουμε.σιγουρα το 3-0 δεν ειναι κολακευτικο αποτελεσμα θα μπορουσαμε να εχουμε κανει τουλαχιστον ενα γκολ αλλα ετσι ειναι αυτα.την επομενη παιζουμε στο περιστερι και εκει θα δουμε που μπορει να φτασει η ομαδα.εγω ειμαι αισιοδοξος για την ομαδα αλλα βλεπω πολυ ασχημα τα διοικητικα.

Επισκέπτης
σημερα για αλλη μια φορα χαδσαμε ενα τσαμπα παιχνιδι.σε 5 λεπτα καταφεραμε το απιθανο.ελεγχαμε σε ολο το ματς το παιχνιδι και μαλιστα χωρις τους δυο καλυτερους μας παιχτες.τον εστογιανοφ και τον ριερα.με τον ισπανο απο οτι φαινεται υπαρχει θεμα αφου λεμονης δεν τον θελει και εχει θεσει θεμα στη διοικηση.ολοι ξερουμε οτι ο ισπανος ειναι κωλοπαιδαρας και δεν ηθελε απο το καλοκαιρι να συνεχισει βεβαια προταση να φυγει δεν εφερε και ηθελε να τον αφησουν τσαμπα.τωρα καλειτε ο σερ τακης να δει πως θα το μαζεψει με τον ριερα αφου πλεον ειναι ανεπυθυμητος στην ομαδα.στα τους ματς δυστυχως ενω μπορουσαμε να μην χασουμε μετα το δευετρο γκολ χασαμε 3 καλες ευκαιριες με αποκορυφωμα αυτη του φανουρη που δεν χανετε στο 92.ειμαστε ομως συνηθησμενοι με τον φανουρη αφου εχει χασει χειροτερα αλλα οταν ομως δεν μπορεις να παρεις αποτελεσμα απο μια ομαδα που δεν ηταν καλυτερη απο εσενα τρελενεσαι.και με τον παοκ και με την αεκ μπορουσαμε τουλαχιστον να μην χασουμε.συνεχιζουμε και ειμαι σιγουρος οτι η ομαδα θα παει πολυ καλυτερα απο εδω και περα.αν μαλιστα λυθουν και τα διοικηκα τοτε ειμαστε σε καλο δρομο.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Τι έγινε με τους κάγκουρες?
Τις μαζέψατε ή ρίξατε?

Επισκέπτης
Τι έγινε με τους κάγκουρες?
Τις μαζέψατε ή ρίξατε?
100 ατομα με μηχανακια πηγαν εγινε της πουτανας και μεχρι εκει ;)η κοντρα κρατει απο τοτε που τους ειχαμε ριξει στη β εθνικη με την νικη στη νεα σμυρνη.απο τοτε χουμε καθε χρονο μικροεπεισοδια.απλα πηγαν τα σπασανε και εφυγαν αφου δεν ειχανε εισητηρια.

Επισκέπτης
ενα πραγμα θα πω ευτυχως που υπαρχει ο λεμονης και ο φανουρης καια ς τον βριζω αλλιως θα ειχαμε διαλυσει.ολες οι ομαδες εχουν οικονομικο προβλημα απλα στο πανιωνιο ειχαν καλομαθεικαι ηταν ολοι πληρωμενοι στην ωρα τους.ο τσακιρης τελειωσε ο κιντης εχει φερει την καταστροφη ακομα υποχρεουτε η ομαδα να πληρωνει δικες του αμαρτιες.παλι λενε βρεθηκε επενδυτης.αρχιδια :jerking: χρονο προπσπαθουν να κερδισουν μηπως καταφερουν και μαζεψουν χρηματα.η φετινη χρονια κουτσα στραβα θα βγει του χρονου ομως η θα πρεπει να ριξουν το μπατζετ η να διαλυσουν το μαγαζι.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
α ρε τσακιρη που εισαι σε φαγαν οι συνδεσμοιτες...καλα να παθουμε

Επισκέπτης
καταρχην η πιο σιχαμενη ομαδα της λιγκας ο αστερα τριπολης που κανο νικα επρεπε να ειναι στην β εθνικη αλλα ας οψετε ο ρεππας εκανε προταση για να τον παρειαλλα προς τιμην του λεμονη τους εριξε πορτα.μιλαμε για το μεγαλυτερο σιχαμα τα ιδια εκανε και με τον τσιωλη ,στα δικα μας τωρα πλαι εροχνται οικουβετιανοι..για να δουμε.....παντως το μονο θετικο ειναι οτι εχει αναλαβει ο καιμακακης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom