Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και επιτέλους είδαν το χρώμα του χρήματος :grin:οι παιχτες και ολο το προπονητικο τιμ πηραν καποια χρηματα.ως δια μαγειας λαλυφθηκαν οι επιταγες που ειχαν σφραγιστεί και πληρώθηκε η μαιντζς που απαιτούσε 100000χιλιαρικα απο παίχτη του κιντη :jerking:φαίνεται οτι κατι κινείτε στην ομάδα.ελπίζω να πάνε όλα καλά και αυτό είναι ενα καλό σημάδι αφού δοθήκαν κοντά στα 400000χιλιαρκα :grin:

Επισκέπτης
συνεχίστηκε το εκπληκτικό σερι να μην χάνουμε εκτός έδρας.πλεον αφου πληρωθήκανε οι παίχτες και το προπονητικό τιμ την επόμενη να περιμένετε σφαγείο ;)ο βαζελος θα θέλει να ρεφάρει την πούτσα που έφαγε απο αυτόν που εμεις κάναμε πλακιτσα την προηγούμενη εβδομάδα ;)θα διαμαρτυρηθούν και εδώ  είμαστε και θα τα δείτε αύριο στα πρωτοσέλιδα οχι γιατι αδικήθηκαν αλλα γιατι ευνοήθηκε ο γάβρος.οπως καταλαβαίνετε ποιος θα πληρωσει τη νυφη την επόμενη Κυριακή οεοοοοοοοοοοοοοοοο; ;)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
με το βαζελο δυσκολο παιχνιδι...

Επισκέπτης
αυτά που έλεγα είχαν αρχίσει απο την Κυριακή ;)ο κακος γνωστος για τα πρασινα του αισθήματα εβγαλε κοκινη στο ριερα αφού ειχε λήξει το ματς με τη λιβαδεια γιατι ο ισπανος διαμαρτυρήθηκε  γιατί διέκοψε αντεπίθεση που έβγαινε μόνος του για γκολ και σφύριξε τη λήξη του αγώνα :headbang:και του εδειξε κοκινη καρτα :headbang:.ειπαμε τα όργανα εχουν αρχίσει απο πριν :grin: ηθελα να ήξερα αν έπαιζαν οσφπ παο και γινόταν μια τέτοια φάση τη θα γινόταν και αν ο κακος θα σφύριζε ληξη η αν θα έβγαζε κοκινη καρτα :idiot:

Επισκέπτης
οχι εχει σημασία ειδικά για τον ριερα αφού ούτως η άλλως ειχε παρθεί απόφαση να διακοπεί το συμβόλαιο του.από οτι φαίνεται και ο γιονσον μάλλον τελειώνει.και όπως έλεγα έσκασε και αλλο φεσι και αναμένετε και άλλο συν οτι πρεπει να μπουν 60000 χιλιάρικα στο λατκα.οι αμαρτίες του κιντη πόσο θα πληρώνονται κανεις δεν ξερει :uglystupid:

Επισκέπτης
μετα τον εστογιανοφ ριερα γιονσον και ο κουμουρτζι οδεύει προς την έξοδο.ανεβάζουν μικρούς ερασιτέχνες που δεν λέω μπορεί να είναι λαβράκια στο μέλλον αλλα δεν ξέρω αν μπορούν στη συγκεκριμένη στιγμή να σταθούν στη σούπερ λίγκα.μακάρι πάντως γιατί δεν τα βλέπω καλά σε λίγο θα σκάσουν και αλλα ραβασάκια απο εποχής κιντνη :uglystupid:για το ματς της κυριακης τα εχω πει απο την προηγουμενη εβδομαδα τη θα γινει.πέρα απο τα πολλά προβλήματα που έχουμε ειναι σειρά του παναθηναϊκού να παρει κάποιο παιχνίδι με τη βοήθεια της διαιτησίας ;)οχι τη τη χρειαζετε αλλα πρέπει καθε αγωνιστική να έχουμε κατι να ασχοληθούμε και να γίνετε επίδειξη δύναμης απο τους δυο ποιος έχει το πανω χερι.

Επισκέπτης
ο νταριο φερναντεζ είναι μια ανάσα απο το να γυρίσει στο πανιώνιο.αυτη αν γίνει θα ειναι μια μεταγραφή ουσίας που θα βοηθήσει πολυ.είμαι αισιόδοξος γιατι πλέον την ομαδα εκπροσωπούν οι πάνθηρες που ο νταριο ειχε τις καλύτερες σχέσεις.

Επισκέπτης
μάγκες δυστυχώς τα πράγματα είναι τραγικά :headbang:αν η ομάδα καταφέρει να μείνει κατηγορία θα είναι ισάξιο με πρωτάθλημα.λεφτά πλέον δεν βάζει κανείς τα χρεη αυξάνονται τα χρέη για οφειλές του παρελθόντος σκανε το ενα πίσω απο το αλλο και κανείς δεν θέλει να αναλάβει :headbang:σημερα παίζουμε σην ξανθη η ενδεκάδα αυτη αμ μου την έλεγε κάποιος οτι θα παίζει πριν ενα μήνα θα τον έλεγα οτι ειναι τρελός :grin:.μακάρι να βγω ψεύτης αλλα δεν τα βλέπω καλά.βέβαια για να τα λέμε και ολα υπάρχουν και αλλες ομάδες που ειναι σε χειρότερη μοιρα απο εμας αλλα αυτο δεν μου λέει κάτι.

Επισκέπτης
και εκεί που έλεγα θα σκάσουν και αλλα κανόνια ηρθε το ραβασακι απο την ουεφα για την αεκ ;)και ερχετε και συνεχεία....

Επισκέπτης
πήραν χαμπάρι οτι γαμιομασται και πλάκωσαν όλοι :grin:το αρχιδακι ο γιονσον ενώ του είπαν να κάνει υπομονή 15 μέρες μέχρι να πάρουν τη πρώτη δόση απο την πώληση του κουμουρτζι αυτός αρνήθηκε και έκανε προσφυγή οχι μόνο για τα λεφτα που του χρωστάμε αλλα για ολο το συμβολαιο περιπου 150 χιλιαρικα αλλα και την ελευθερας :headbang:μιλαμε για μεγαλο κωλόπαιδο που οτι ζήτησε το έχει πάρει..αλλα είπαμε κάποιοι θέλουν πολύ ξύλο.ξύπνησε και το άλλο αρχιδακι ο μιλοβανοβιτς που εκανε προσφυγη  για 10 χιλιαρικα :headbang:.μιλαμε για μεγαλη αλητεια αλλα ειπαμε οσο δεν υπαρχει ένας ανθρωπος να κρατήσει τα προσχήματα ετσι θα λειτουργούν ορισμένοι.και να είστε σίγουροι επετε και συνέχεια  στις προσφυγές.

Επισκέπτης
εύχομαι σε όλους τους πανιώνιους αλλα και γενικά σε όλους καλή χρονιά και με την ευχή να είμαστε πάνω απο ολα υγειης  αφού πάνω από όλα όπως έχουν γίνει τα πράγματα η υγεία είναι το πολυτιμότερο πράγμα.να ευχηθώ και στον ιστορικό να βρει τον δρόμο του και να πάει καλά η χρονιά.

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
TEΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΣΜΥΡΝΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΥΛΑ :rockon:

Επισκέπτης
φαίνεται οτι οι ευχές έπιασαν τόπο :cheesy: πηραμε δυο παιχτες που θα βοηθησουν αμεσα και θα λυσουν προβληματα που εχουμε ροβας και κουλουχερης.αν ερχοταν και ο νταριο θα μιλαγαμε για κινησεις ματ.μας χαιρέτησε ο γιονσον που ούτως η άλλως φέτος στα 15 παιχνίδια στα μισά ηταν τραυματίας και στα αλλα είχε κάρτες.το παιδί δεν ήθελε να μείνει.ελπίζω και σε συνέχεια γιατί το πρωτάθλημα εχει δρόμο και οι ανταγωνιστές έχουν ενισχυθεί.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.516
Πόντοι
456
Αντε να δουμε.Με Dario τι εγινε τελικα παλι χαλασε η μεταγραφη?

Επισκέπτης
Αντε να δουμε.Με Dario τι εγινε τελικα παλι χαλασε η μεταγραφη?
είπε οτι περίμενε πρόταση με καλά λεφτά από την κίνα.εγώ ξέρω  ότι άλλοι είναι που λόγοι που δεν εχει υπογράψει.θα δούμε γιατί και το καλοκαίρι ηταν να έρθει αλλα τελικά δεν.......

Επισκέπτης
καταρχήν ενα μεγάλο μπράβο στους παίχτες αλλα και στο μαντζιο μια ομάδα που ο μέσος όρος ηλικίας είναι ο  μικρότερος στην σούπερ λιγγ με παίχτες που παίζουν πρώτη φορά σε επίπεδο τέτοιο απλήρωτους αλλα και με ενα ροστερ είπες κατάφερε μια σπουδαία νίκη επι ενος αντιπαλου με ιδιους στοχους και με πολλή μεγαλύτερο μπάτζετ .και πάλι μπράβο αν συνεχίσουμε έτσι τότε νομίζω ότι φέτος θα πάμε καλά.

Επισκέπτης
κάποιοι έλεγαν οτι είμαστε παράτημα του ολυμπιακού.και όταν λεω κάποιοι αυτοί είναι οι αεκτζηδες και οι βαζελοι.εγώ πάλι είδα οτι ο γάβρος έδωσε παίχτες σε κερκυρα γιαννενα λεβαδειακο στο πανιώνιο κανέναν.τώρα τη παράρτημα είμαστε αυτό ας το πουν αυτοί που τα έλεγαν ;)εναν πηγαμε να παρουμε και αυτον δεν τον εδωσαν το ζαραδουκα.έναν άλλο που ειναι παροπλισμένος ο γκαλιτσιος ούτε αυτον τον έδωσε ο μαρινακης.αν ηταν ετσι τα παραρτήματα τότε........

Επισκέπτης
πάει και ο τσοτσαλιτς1!!και το τελευταιο μεγαλο συμβολαιο το ξεφορτωθήκαμε και βάλαμε και 350 χιλιάρικα στο ταμείο.αν καταφέρουμε με αυτές τις συνθήκες να σωθούμε θα είναι σαν να έχουμε βγει ευρωπη.τα όργανα για αεκ και παοκ αρχίζουν και βαράνε καλά.....να δω πως θα καταφερουν να γλυτωσουν για αλλη μια φορα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom