Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μετά τη φυγή σχεδόν τις μισής ομαδας κάνουμε και μεταγραφές. :dancing:για να δούμε .πάντως η ομάδα με τους μικρούς δείχνει να τα καταφέρει και να σωθεί.χωρις λεφτά χωρίς διοίκηση είμαστε παράδειγμα μοντέλου ομαδας :grin:

Επισκέπτης
όλοι σήμερα με το  κρύο :grin: για την πανιωναρα ρε γαμώτο!!!!

Επισκέπτης
ονειρεμένο ΣΚ μεγάλο διπλό στο μπασκετ με τον αρη και τεράστια νίκη με την κερκυρα.οι ειδήμονες που έλεγαν πως θα πέσουμε μάλλον θα περιμένουν πάρα πολύ.κόντρα σε όλους με οικονομικά προβλήματα με ξεπούλημα των καλύτερων παιχτών εμείς πάντα καταφέρνουμε κόντρα σε όλους να επιβιώνουμε.τη μια είμαστε παράρτημα του ενος την άλλη είμαστε του άλλου.παρτε το χαμπάρι η πανιωναρα πάντα παίζει για την ιστορία της και το κόσμος της.τελεία και παύλα σμυρνη είσαι καύλα :rockon:και φέτος καμία κουφάλα δεν μπορεί να πει τίποτα......δανεικός ούτε ένας από καμιά ομάδα με το τσαμπουκά μας και με το καλύτερο φυτώριο στην Ελλάδα κάνουμε όλους να παραμιλάν :rockon:

Επισκέπτης
ένα  μεγάλο μπράβο στην ομάδα :rockon:σταθήκαμε τυχεροί αλλα τελικά αυτο που μετράει ειναι το 3ποντο.και ουσιαστικά νομίζω οτι με αυτό κλείδωσε και η σωτηρία εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου.με τόσα προβλήματα και με πολλές απουσίες καταφέραμε αυτό που φαινόταν ακατόρθωτο αλλα έτσι είναι..σε αλλα παιχνίδια που έπρεπε να πάρουμε δεν το κάναμε.και πάλι μπράβο :rockon:

Επισκέπτης
αυτό που κάνει ο πανιώνιος φέτος είναι για σεμινάριο προς όλους αυτούς που ξοδεύουν λεφτά χωρις να πιάσουν τόπο.καταρχήν έχουμε προπονητή που παίρνει τα λιγότερα χρήματα ακόμα και απο τον κατσαβακη στη δόξα.έχει ανεβάσει παίχτες απο τη δεύτερη ομάδα και έχει ένα μπάτζετ ίσως λίγο μεγαλύτερο από της δόξας. δεν υπάρχουν συμβόλαια πάνω απο 40-50 χιλιάρικα και ομάδες που βρίσκονται από κάτω οπως Γιάννενα κερκυρα παναιτωλικος λεβαδειακος εργοτελης έχουν μπάτζετ τουλάχιστον το διπλάσιο.αυτό το μοντέλο είναι που θα επιβιώσει απο εδώ και πέρα παίχτες ξένοι αμφιβόλου άξιας και βάρια συμβόλαια θα είναι καταδίκες για μικρομεσαίες ομάδες.εδώ εκτός του ολυμπιακού ούτε ο παο ούτε καμία άλλη ομάδα δεν μπόρεσε να κάνει μεταγραφή οπότε όποιος έχει ακαδημίες αυτός και θα επιβιώσει.οι υπόλοιποι θα τους πάρει ο κατήφορος γιατί τα λεφτά ..τελειώνουν

Επισκέπτης
Ρε τυπε αυτος ο Σιοβας ειναι καλο παικτακι?
2-3 φορες που τον εχω δει δεν μου γεμισε το ματι.

Επισκέπτης
Ρε τυπε αυτος ο Σιοβας ειναι καλο παικτακι?
2-3 φορες που τον εχω δει δεν μου γεμισε το ματι.
είναι παίχτης εργαλείο.είναι ψήλος μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις στο κέντρο της άμυνας επίσης μπορεί να παίξει με επιτυχία και αμυντικό χαφ και είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι.αν τον θες για μια καλή λύση είναι πολύ καλός.αν τον θες για παίχτη που θες να κάνει τη διαφορά..τότε ψάξε αλλού.βάλε επίσης και το κόστος που θα είναι πολύ μικρότερο από έναν ξενο που θα σου φορτώσει ο βαλβερδε..καταλήγω ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Επισκέπτης
είναι παίχτης εργαλείο.είναι ψήλος μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις στο κέντρο της άμυνας επίσης μπορεί να παίξει με επιτυχία και αμυντικό χαφ και είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι.αν τον θες για μια καλή λύση είναι πολύ καλός.αν τον θες για παίχτη που θες να κάνει τη διαφορά..τότε ψάξε αλλού.βάλε επίσης και το κόστος που θα είναι πολύ μικρότερο από έναν ξενο που θα σου φορτώσει ο βαλβερδε..καταλήγω ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή.
Aν μεινει ο Βαλβερδε και θελει να δουλεψει θα κανει βηματα προοδου μεσα απο τις προπονησεις.
Το κακο για εμενα οσο λιγο τον εχω δει ειναι πως εχει βαρυ κορμι και ειναι λιγο αργος στις αντιδρασεις του.

Επισκέπτης
Aν μεινει ο Βαλβερδε και θελει να δουλεψει θα κανει βηματα προοδου μεσα απο τις προπονησεις.
Το κακο για εμενα οσο λιγο τον εχω δει ειναι πως εχει βαρυ κορμι και ειναι λιγο αργος στις αντιδρασεις του.
λάθος κάνεις.για το ύψος του είναι γρήγορος ;)

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Ειναι ακριβως οπως τα λες ειναι μια τιμια λυση και σταθερη με σχετικα λιγα λευτα αλλα αμα θες την διαφορα δεν κανει.Μεγαλο διπλο χτες που δινει ανασα για την συνεχεια κατι που εχουμε αναγκη.Νεα παιδια εχουν ανεβει στην ομαδα και πολλα μπραβο στον Ακη για αυτο.Εχουμε δυσκολη συνεχεια και πρεπει ολοι να ειμαστε κοντα στην ομαδα.

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
αυτό που κάνει ο πανιώνιος φέτος είναι για σεμινάριο προς όλους αυτούς που ξοδεύουν λεφτά χωρις να πιάσουν τόπο.καταρχήν έχουμε προπονητή που παίρνει τα λιγότερα χρήματα ακόμα και απο τον κατσαβακη στη δόξα.έχει ανεβάσει παίχτες απο τη δεύτερη ομάδα και έχει ένα μπάτζετ ίσως λίγο μεγαλύτερο από της δόξας. δεν υπάρχουν συμβόλαια πάνω απο 40-50 χιλιάρικα και ομάδες που βρίσκονται από κάτω οπως Γιάννενα κερκυρα παναιτωλικος λεβαδειακος εργοτελης έχουν μπάτζετ τουλάχιστον το διπλάσιο.αυτό το μοντέλο είναι που θα επιβιώσει απο εδώ και πέρα παίχτες ξένοι αμφιβόλου άξιας και βάρια συμβόλαια θα είναι καταδίκες για μικρομεσαίες ομάδες.εδώ εκτός του ολυμπιακού ούτε ο παο ούτε καμία άλλη ομάδα δεν μπόρεσε να κάνει μεταγραφή οπότε όποιος έχει ακαδημίες αυτός και θα επιβιώσει.οι υπόλοιποι θα τους πάρει ο κατήφορος γιατί τα λεφτά ..τελειώνουν
Αυτο που κανει φετος ο Πανιωνιος ειναι οτι χρωσταει σε οποιον λεει καλημερα
σε ολες τις γλωσσες.
Εχει σιγουρο υποβιβασμο εκτος αν υπαρξει νοθεια για χρεη απο το 09.
Οι ξενοι παικτες με τα μεγαλα συμβολαια ειχαν να ταισουν πολλα στοματα
που τους εφεραν.

Επισκέπτης
Αυτο που κανει φετος ο Πανιωνιος ειναι οτι χρωσταει σε οποιον λεει καλημερα
σε ολες τις γλωσσες.
Εχει σιγουρο υποβιβασμο εκτος αν υπαρξει νοθεια για χρεη απο το 09.
Οι ξενοι παικτες με τα μεγαλα συμβολαια ειχαν να ταισουν πολλα στοματα
που τους εφεραν.
ο πανιώνιος χρωστάει...αλλα τα λιγότερα σ σχέσει με τους υπολοίπους.ας πουμε η αεκ ο παοκ θα έπρεπε να έχουν πέσει πριν καν αρχίσει το πρωταθλημα ;)αλλα εδώ είναι Ελλάδα.ο πανιώνιος κατάφερε να ξεφορτωθεί και να κάνει διακανονισμό και να μην χρωστάει στα λεγόμενα μεγάλα συμβόλαια.αντίθετα σκάνε συμβόλαια απο εποχής κιντη που όμως μέχρι τώρα έχουν πληρωθεί.τέλος αυτό που κάνει ο πανιώνιος θα το ακολουθήσουν και άλλες παε διαφορετικά δεν θα επιβιώσουν...το θέμα είναι όμως πόσες παε διαθέτουν ακαδημίες και φυτώρια που να βγάζουν παίχτες;

Επισκέπτης
το ματς με τη δόξα για μένα είναι το πιο δύσκολο μέχρι το τέλος.και εξηγώ γιατί....θεωρητικά ειναι το πιο εύκολο παιχνίδι που ταυτόχρονα αν το πάρουμε ξεμπερδεύουμε με το θέμα παραμονή.θα υπάρχει πολύ άγχος και η δόξα έχει δείξει ότι χτυπάει όλα τα ματς.για μένα αν το κερδίσουμε που πρέπει να το κάνουμε ξεμπερδέψαμε...και κοιτάμε πλέον το μέλλον με αισιοδοξία αφού από αυτά που ξέρω του χρόνου θα έχουμε καινούργια ταλέντα.και κρατήστε ένα όνομα για το χρόνου που δεν πρόλαβε να παίξει φέτος...κολοβος ;)

Επισκέπτης
2-0 : :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:to καθαρίσαμε το ματσάκι και μάλλον και την παραμονή...χωρίς λεφτά με όλους τους ακριβοπληρωμένους να έχουν φύγει.

Επισκέπτης
2-0 :rockon: :rockon: :rockon: η παραμονή κλείδωσε σήμερα.αν και με τα σημερινά αποτελέσματα και το χ δεν θα ηταν άσχημο.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εμεινε κατηγορια,κουτσι και σκεμπρι παικταραδες !

Επισκέπτης
μεγάλη νίκη για την ομάδα μπασκετ στο ρεθυμνο :rockon: σημερα ματσάκι με ξανθη ετοιμάζομαι σήμερα να πάω γήπεδο πρώτη φορά φέτος :grin: ελπίζω να ειμαι γουρλής .δύσκολο ματς αφού και η ξανθη θέλει βαθμούς δεν ξέρω ανάλογα με τα αποτελέσματα αν βολέψει και το χ :grin:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Αντε να τελειωνει το παραμυθι του ρεθυμνου.Για παμε σιγα σιγα να κατηφοριζουμε προς το γηπεδο.

Επισκέπτης
όλα καλά ..σωθήκαμε στο παραπεντε άλλη μια χρονιά :headbang: ο σιοβας εχει πουληθεί στον ολυμπιακό ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom