αν με εχεις παρακολουθήσει απο περσι μίλαγα ότι το δικό μας το μοντέλο με παίχτες από ακαδημίες θα ει ναι το μόνο που θα μπορεί να κάνει μια ομάδα βιώσιμη.αυτό το καταλαβαίνω και ειμαι και υπέρ.αυτο που δεν μπορώ να δεχτώ ειναι το για να φτιάξεις ενα καλό σύνολο απο πιτσιρικάδες θέλεις έναν καλό κουμανταδόρο.τωρα αν ο ελε αποδειχθεί προπονηταρα τότε όλα θα είναι Ο.Κ.όμως υπάρχει μεγάλο ρίσκο να δίνεις την ομάδα σε ενα παιδί που έχει ασχοληθεί με την προπονητική φετος το καλοκαίρι.όλοι αυτοί που λες έχουν προπονητές που είναι μανούλες στο να δουλεύουν με μικρούς κατσαβακης βλαχος αναστοπουλος...για μένα τεράστιο λάθος που άφησαν το ματζιο να φύγει.χωρίς να είναι κάτι εξαιρετικό ηταν ενα προπονητής που ήξερε πολύ καλά την ομάδα και στη τελική έχει δείξει και δείγματα γραφής πολύ καλά.ίδωμεν μακάρι να κάνω λάθος.
Τον Ελέ και εγώ δεν τον πιστεύω και γνώμη μου είναι ότι ακόμα και αυτός πληρώνει για να είναι πρώτος προπονητής στον Πανιώνιο(άκου δεν ήθελε να ξεκινήσει από μικρή κατηγορία).
Επειδή δεν τον ξέρουμε τον κρίνουμε αλλά κάτσε να δούμε και επί το έργον τι θα κάνει,ποτέ δεν ξέρεις!
Φαίνεται ότι είναι προπονητής ψυχολογίας βέβαια και σκοπός της διοίκησης όπως και σε όλες τις ομάδες είναι να μην πέσειχωρίς να πληρώνει πολλά όπως άλλες χρονιές!
Βέβαια πολλές ομάδες με τον καιρό θα την πατήσουν οικονομικά και θα δουν άλλες κατηγορίες από κοντά,εδώ Παναθηναικός και ΑΕΚ που έχουν λειτουργικά έξοδα από την αρχή 5 μύρια,τι να πουν και αυτά λόγω γηπέδου κυρίως!Τώρα όπως λέει ο Βούρος ότι θα έχτιζαν και γήπεδο,αυτό είναι άλλο παραμύθι για τον κόσμο!
Αυτές τις εποχές και μέχρι το 2020 μην περιμένετε να βρεθεί κανένας παλαβός από Ελλάδα,χορηγός ή από το Πακιστάν να βάλει λεφτά για καμία ομάδα!
Ομάδες όπως εμείς υποδομών,η Ξάνθη,άλλες επαρχιακές με νομούς δίπλα μην περιμένετε να πέσουν.Πρόβλημα θα έχουν κάτι Άρηδες με τα δανεικά τόσα χρόνια,Παοκ με πρώην χρέη,ΑΕΚ και ΠΑΟ σίγουρα αλλά όχι Ολυμπιακός λόγω Μαρινάκη!
Από ποιότητα μαύρα χάλια πάντως,δεν περιμένω τίποτα να δώ,γιατί είναι οι ξένοι βαρόμετρο και χρήμα δεν υπάρχει να έρουν τώρα εκτός αν βρούνε τίποτα φτηνούς αφρικάνους ή βετεράνους ρομαντικούς να γυρίσουν να παίζουν βασικοί σε ομάδα!