Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Απορω που δεν ασχοληθηκες επαγγαλματικα με το ποδοσφαιρο.Κοιταξε το ειλικρινα.Θα γινει ζαμπλουτος.θα πας σε καμια Ρεαλ Μαδριτης και θα φερνεις παικταραδες γιατι εκει εκτιθονται οι αμπαλοι και χανουν τα λεφτα τους τζαμπα
πραγματικα φιλε μου δεν παλευεσαι!!!!!το να σου λεει καποιος αυτο που βλεπουν ολοι και εσυ να μας λες επι μηνες ενα σωρο μαλακιες και οταν ο ιδιος μας λες ποσο δεν βλεποβιτς εισαι εγω τη να πω; οτι εισαι ασχετος με το αθλημα το λκες και μονος σου το να ασχοληθω εγω επαγγελματικα με το ποδοσφαιρο ειναι αλλο.αλλωστε αυτα που βλεπω εγω τα βλεπουν και ολοι οι πανιωνιοιεκτος φυσικα απο σενα που βλεπεις τον κοντοε να μπορει να γινεται μπαρεζι και το μπεθερα μπουφον!!!!ημαρτον που λεει και ο γεωργιου.παντως αν παω ποτε για μανατζερ θα σε παρω κοντα μου το ματι σου φιλαρακο ειναι αετου μιλαμε βλεπεις πολυ κουμουρτζι αχρηστος ντροπνι το ιδιο οπως και ο μανιατης :2funny: :2funny:μιλαμε φιλε βλεπεις πολυ μπαλα :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Στα τσακίδια και πολύ κάθησε. Τώρα είναι αργά για παντάδα.
το θεμα δεν ειναι η πενταδα αλλα οτι καταφερε και εκανε μπουρδελο την ομαδα και τα αποδυτηρια.φωναζα απο το σεμπτεβριο να τον διωξει αλλα η τακτικη του τσακιρη να κραταει τις επιλογες του συν οτι ειχαμε μια αναλαμπη 6 αγωνιστικων τον κρατησε.τελικα καποιοι του σφυριξαν οτι ο ανθρωπος εκτος απο εμονες που εχει με ποδοσφαιριστες οτι τα αποδυτηρια ειχαν γινει ξενο σωμα για τους ποδοσφαιριστες.το θεμα ειναι οτι υπαρχει ενας καλος κορμος παιχτων που αν τον κρατησει του χρονου θα μπορει να κανει κατι καλο.φετος δεν καταφεραμε ποτε να παιξουμε πληρης ποτε δεν επαιξαν μαζι κουμο εστογιανοφ μπαλαμπαν ριερα μανιατης τζαβελας κατι παντα γινεται και καποιος δεν θα παιξει.την κυριακη εκτος απο τον κουμο που ολο τυχαια δηλωθηκε να μην παιξει αυτο το παιχνιδι δεν παιζει και ο εστογιανοφ μετα την κοκκινη που πηρε ανοητα στην τριπολη.για τον κουμο παντως οπως και για τον λολο τιποτα δεν ειναι τυχαιο δεν θελω να πω κατι ακομα αλλα απο αυτα που γνωριζω κατι τρεχει.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
πραγματικα φιλε μου δεν παλευεσαι!!!!!το να σου λεει καποιος αυτο που βλεπουν ολοι και εσυ να μας λες επι μηνες ενα σωρο μαλακιες και οταν ο ιδιος μας λες ποσο δεν βλεποβιτς εισαι εγω τη να πω; οτι εισαι ασχετος με το αθλημα το λκες και μονος σου το να ασχοληθω εγω επαγγελματικα με το ποδοσφαιρο ειναι αλλο.αλλωστε αυτα που βλεπω εγω τα βλεπουν και ολοι οι πανιωνιοιεκτος φυσικα απο σενα που βλεπεις τον κοντοε να μπορει να γινεται μπαρεζι και το μπεθερα μπουφον!!!!ημαρτον που λεει και ο γεωργιου.παντως αν παω ποτε για μανατζερ θα σε παρω κοντα μου το ματι σου φιλαρακο ειναι αετου μιλαμε βλεπεις πολυ κουμουρτζι αχρηστος ντροπνι το ιδιο οπως και ο μανιατης :2funny: :2funny:μιλαμε φιλε βλεπεις πολυ μπαλα :2funny: :2funny:
Δεν ειπα εγω τον Μπεθερα Μπαρεσι και τον Κονοε Μπαρεσι.Απλα εσυ τα διαστεβλωνεις για να τα λες οπως σε συμφερουν.Και οσο αφορα τους προηγουμενους τρεις ρε μαλακα, δεν τους εκραζα μονο εγω αλλα ολο το γηπεδο εκεινες τις περιοδους και αμα δεν το θυμασαι να κοιταξεις το αλσχαιμερ μια και εισαι σε κρισιμη ηλικια

Επισκέπτης
Δεν ειπα εγω τον Μπεθερα Μπαρεσι και τον Κονοε Μπαρεσι.Απλα εσυ τα διαστεβλωνεις για να τα λες οπως σε συμφερουν.Και οσο αφορα τους προηγουμενους τρεις ρε μαλακα, δεν τους εκραζα μονο εγω αλλα ολο το γηπεδο εκεινες τις περιοδους και αμα δεν το θυμασαι να κοιταξεις το αλσχαιμερ μια και εισαι σε κρισιμη ηλικια
ρε μαλακισμενο αφου δεν το κατεχεις τη θες και μιλας αλλα τη ασχολουμαι με εναν ηλιθιο που ο ιδιος παραδεχεταο οτι εχει πει για παιχτες ειναι μαλακιες!!!τα ειπες ολα !!!οσο γιαυτους που λες οτι βριζαν μου φαινεται οτι η σε αλλο γηπεδο πηγαινεις η παλι αυτα τα ελεγες μονο σου!!!!τον μπεθερα δεν τον ειπα μπαρεζι μπουφον :jerking: αλλα εισαι τοσο ασχετος που ουτε αυτο δεν γνωριζεις.αλλωστε εσυ μας ελεγες οτι μολις επιστρεψει το πουλεν σου ανοιχτοματι ο ανδριολας θα κατσει παγκο :jerking: :jerking: και οντως παλι το πετυχες επι 4ματς ο ανδριολας δεν βγαινει :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
μωρε κλεισμενες ειναι οι θεσεις,απλα τσιγκλαω το γαμαι λιγο :grin: :grin: :2funny: :dancing:

Ποιες είναι κατάτη γνώμη σου??
Γιατί κατά τη δικιά μου γνώμη μόνο γαύρος και μπάοκ είναι σίγουροι εκτός αν γίνει κανένα απίστευτο και κάποιος απ'τους 2 πάρει το πρωτάθλημα (φοβερά ακραίο).

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ποιες είναι κατάτη γνώμη σου??
Γιατί κατά τη δικιά μου γνώμη μόνο γαύρος και μπάοκ είναι σίγουροι εκτός αν γίνει κανένα απίστευτο και κάποιος απ'τους 2 πάρει το πρωτάθλημα (φοβερά ακραίο).
εσυ ποιοες λες ρε νατσε?
ακου μποντο..
ετσι ειναι δεν υπαρχει ανταγωνισμος η τριπολη θα ξεφουσκωσει αλλωστε δεν παιζει μπαλα .για εμας δεν μιλαω απο εσας και μετα διαλυσαμε!!!

Επισκέπτης
οι θεσεις ειναι κλεισμενες γαυρος παοκ αεκ αρης κατα σειρα :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
οι θεσεις ειναι κλεισμενες γαυρος παοκ αεκ αρης κατα σειρα :2funny: :2funny:
Οποια και να'ναι η σειρα μικρη σημασια εχει..Οι διαφορες θα'ναι 2-3 ποντοι(πρωτος με τελευταιο παντα)..

Σαφώς και το προβάδισμα για τις άλλες δύο θέσεις είναι κίτρινο,αλλά απ'τη στιγμή που δεν έχει σταθερότητα καμία ομάδα κρατάω και μια πισινή.
δεν υπαρχει περιπτωση :rolleyes:

Επισκέπτης
Σαφώς και το προβάδισμα για τις άλλες δύο θέσεις είναι κίτρινο,αλλά απ'τη στιγμή που δεν έχει σταθερότητα καμία ομάδα κρατάω και μια πισινή.
ρε μεταξυ σας δουλευεστε  :2funny: :2funny:το θεμα ειναι ποιος θα ειναι 4ος και ποιος 5ος ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom