Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
εαν αυτα καταλαβαινεις εσυ απο αυτα που ειπα τη να σου πω!!!χολη δεν βγαζω για κανεναν σου λεω την πραγματικοτητα οπως τη λενε και αλλοι εδω μεσα για το κοντοε.οσο για το αν κραζω δες τη λεω απο τον αυγουστο για την αμυνα και τα στοπερ απο τοτε κραζω και τα λεω οχι τωρα.τωρα αν εσυ εισαι ευχαριστημενος να βλεπεις τον κοντοε να παιζει βασικος και η ομαδα να τρωει τα πιο αστεια γκολ του πρωταθληματος μαλλον δεν αγαπας την ομαδα αλλα τον εγωισμο σου για να παιζει ο γιαννακης.αλλα ειπαμε ο καθενας βλεπει την μπαλα με αλλο ματι....εσενα πιθανον και ο μπαρεζι να μην σου εκανε αφου εχεις τον κοντοε!!!!
Ουτε Ο Τζοφ μου εκανε γιατι εχω Ανδριολα

Επισκέπτης
Ουτε Ο Τζοφ μου εκανε γιατι εχω Ανδριολα
τα βλεπεις που σου λεω οτι εισαι ειρων; εισαι ο μοναδικος πανιωνιος που εχεις τετοια εμπαθεια χωρις λογο εχει παιξει τοσα παιχνιδια εχει κανει ενα λαθος και εσυ συνεχιζεις.αλλα τη να περιμενω απο καποιον που ειπε οτι εφταιγε και στα δυο γκολ με τη λαρισα!!!!!ενα με πεναλτυ και ενα αλλο απιαστο σουτ που βγηκε και γκολ της αγωνιστικης!!!!

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
εαν ακομα τα πιστευεις μετα απο αυτες τις εμαφανισεις αμφιβαλω αν βλεπουμε την ιδια ομαδα και πηγαινουμε στο ιδιο γηπεδο
Γιατι ειμαι ο μονος πιστευεις που λεω καλα λογια για τον Κοντοε μεσα στο γηπεδο???

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
τα βλεπεις που σου λεω οτι εισαι ειρων; εισαι ο μοναδικος πανιωνιος που εχεις τετοια εμπαθεια χωρις λογο εχει παιξει τοσα παιχνιδια εχει κανει ενα λαθος και εσυ συνεχιζεις.αλλα τη να περιμενω απο καποιον που ειπε οτι εφταιγε και στα δυο γκολ με τη λαρισα!!!!!ενα με πεναλτυ και ενα αλλο απιαστο σουτ που βγηκε και γκολ της αγωνιστικης!!!!
Πως να μην ειμαι ειρων ρε φιλε με αυτα που μου λες εσυ???Εγω ειπα οτι ο Κοντοες μπορει να παιξει σε μια ομαδα σε καλυτερο πρωταθλημα.Δε σου ειπα οτι θα γινει ο καλυτερος αμυντικος του κοσμου οπως ο Μπαρεσι.Εσυ ειρωνευεσαι

Επισκέπτης
Πως να μην ειμαι ειρων ρε φιλε με αυτα που μου λες εσυ???Εγω ειπα οτι ο Κοντοες μπορει να παιξει σε μια ομαδα σε καλυτερο πρωταθλημα.Δε σου πω οτι θα γινει ο καλυτερος αμυντικος του κοσμου οπως ο Μπαρεσι.Εσυ ειρωνευεσαι
εξακολουθεις να με προκαλεις!!ειναι δυνατον αυτος ο παιχτης να κανει διεθνη καριερα οπως ελεγες;πες μου ποια ομαδα θα τον παρει βλεποντας αυτα που κανει!!!ποιος σοβαρος μανατζερ θα τον προτεινει. και τη ενοεις καλυτερο πρωταθλημα; και εμενα καποτε μου αρεσε πολυ ο μητσος ο μαυρικης αλλα δεν ειπα ποτε οτι ηταν για αλλη ομαδα γιατι απλα εκτος απο το φιλοτιμο δεν ειχε τιποτα αλλο.και ειχε βγει και πρωτος σκορερ. καλες η συμπαθειες αλλα μεχρι εκει.

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
εξακολουθεις να με προκαλεις!!ειναι δυνατον αυτος ο παιχτης να κανει διεθνη καριερα οπως ελεγες;πες μου ποια ομαδα θα τον παρει βλεποντας αυτα που κανει!!!ποιος σοβαρος μανατζερ θα τον προτεινει. και τη ενοεις καλυτερο πρωταθλημα; και εμενα καποτε μου αρεσε πολυ ο μητσος ο μαυρικης αλλα δεν ειπα ποτε οτι ηταν για αλλη ομαδα γιατι απλα εκτος απο το φιλοτιμο δεν ειχε τιποτα αλλο.και ειχε βγει και πρωτος σκορερ. καλες η συμπαθειες αλλα μεχρι εκει.
Εννοω τα 4-5 καλυτερα πρωταθληματα της Ευρωπης (Ισπανικο,Αγγλικο,Γαλλικο,Ιταλικο,Γερμανικο).Οπως εκανε ο Νταμπιζας, ο Δελλας, Ο κυργιαγκος κλπ

Επισκέπτης
Εννοω τα 4-5 καλυτερα πρωταθληματα της Ευρωπης (Ισπανικο,Αγγλικο,Γαλλικο,Ιταλικο,Γερμανικο).Οπως εκανε ο Νταμπιζας, ο Δελλας, Ο κυργιαγκος κλπ
εξακολουθεις να με προκαλεις τωρα.....ο κοντοες σε αυτα τα πρωταθληματα το μονο που μπορει να κανει ειναι να καθαριζει τα παπποτσια των παιχτων. και τωρα κατι χωρις ειρωνια ανεφερες τους καλυτερους στοπερ δελλας και φυσικα προσοντα και ξερει λιγο τη μπαλιτσα νταμπιζας φυσικα προσοντα χωρις να ξερει μπαλιτσα το ιδιο και ο κυριακος!!ο κοντοες τωρα σε παρακαλω που κολαει με αυτους; σοβαρεψου γιατι εκτιθεσαι με αυτα που λες .με αυτες τις εμαφανισεις στο μονο πρωταθλημα που σιγουρα μπορει να παιξει ειναι το τοπικο!!!!

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
εξακολουθεις να με προκαλεις τωρα.....ο κοντοες σε αυτα τα πρωταθληματα το μονο που μπορει να κανει ειναι να καθαριζει τα παπποτσια των παιχτων. και τωρα κατι χωρις ειρωνια ανεφερες τους καλυτερους στοπερ δελλας και φυσικα προσοντα και ξερει λιγο τη μπαλιτσα νταμπιζας φυσικα προσοντα χωρις να ξερει μπαλιτσα το ιδιο και ο κυριακος!!ο κοντοες τωρα σε παρακαλω που κολαει με αυτους; σοβαρεψου γιατι εκτιθεσαι με αυτα που λες .με αυτες τις εμαφανισεις στο μονο πρωταθλημα που σιγουρα μπορει να παιξει ειναι το τοπικο!!!!
Ας εκτεθω ρε φιλε.Για μπαλα μιλαω και αυτα πιστευω.Δηλαδη και να εκτεθω τι θα γινει?Εχω εκτεθει και για Κουμου που ελεγα οτι δεν κανει οταν αποκλειστηκαμε απο την Μπορντο.Τα ιδια ελεγα και για τον πρωτο χρονο του Ντροπνυ και ξαναεκτεθηκα.Τα ιδιθα και στο ξεκινημα του Μανιατη και ξαναβγηκα λαθος
Και αμα βγω λαθος και για τους αλλους δεν εχω προβλημα να το παραδεχτω.
Μη κοιτας εσυ που δεν εκτίθεσαι ποτε.Ειναι που εισαι μεγαλυτερος και εχεις παιξει κ λιγο μπαλα

Επισκέπτης
Ας εκτεθω ρε φιλε.Για μπαλα μιλαω και αυτα πιστευω.Δηλαδη και να εκτεθω τι θα γινει?Εχω εκτεθει και για Κουμου που ελεγα οτι δεν κανει οταν αποκλειστηκαμε απο την Μπορντο.Τα ιδια ελεγα και για τον πρωτο χρονο του Ντροπνυ και ξαναεκτεθηκα.Τα ιδιθα και στο ξεκινημα του Μανιατη και ξαναβγηκα λαθος
Μη κοιτας εσυ που δεν εκτίθεσαι ποτε.Ειναι που εισαι μεγαλυτερος και εχεις παιξει κ λιγο μπαλα
μου αρεσει που συνεχιζεις να ειρωνευεσαι και εκτειθεσαι με ολα αυτα που εχεις πει!!αλλωστε μονος σου τα παραδεχεσαι!!!το γεγονος αυτο ομως δεν λεει τιποτα απλα δειχνεις οτι δεν ξερεις απο μπαλα δεν ειναι βεβαια κακο αυτο ουτε δεν σου δινει το δικαιωμα να λες την αποψη σου!!οσο για εμενα επειδη εχω παιξει ΄΄λιγο μπαλιτσα''μπορω να βλεπω λιγο καλυτερα καποια πραγματα απο οτι εσυ.αλλωστε μονος σου τα ειπες οτι παιχτες εβγαλες αχρηστους ο ενας ειδη εχει κανει καριερα γερμανια ο αλλος ειναι θεμα χρονου να παει στο εξωτερικο η σε μεγαλη ελληνικη ομαδα και ο μανιατης τον ζηταει η εσπανιολ!!!!μετα απο αυτα καταλαβαινω γιατι θεωρεις οτι ο κοντοες θα κανει καριερα σε καλυτερο πρωταθλημα!!!!και τωρα ειμαι σιγουρος γιατι εσυ εχεις ματι και βλεπεις μπαλα που εγω δεν μπορω να δω!!!

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
μου αρεσει που συνεχιζεις να ειρωνευεσαι και εκτειθεσαι με ολα αυτα που εχεις πει!!αλλωστε μονος σου τα παραδεχεσαι!!!το γεγονος αυτο ομως δεν λεει τιποτα απλα δειχνεις οτι δεν ξερεις απο μπαλα δεν ειναι βεβαια κακο αυτο ουτε δεν σου δινει το δικαιωμα να λες την αποψη σου!!οσο για εμενα επειδη εχω παιξει ΄΄λιγο μπαλιτσα''μπορω να βλεπω λιγο καλυτερα καποια πραγματα απο οτι εσυ.αλλωστε μονος σου τα ειπες οτι παιχτες εβγαλες αχρηστους ο ενας ειδη εχει κανει καριερα γερμανια ο αλλος ειναι θεμα χρονου να παει στο εξωτερικο η σε μεγαλη ελληνικη ομαδα και ο μανιατης τον ζηταει η εσπανιολ!!!!μετα απο αυτα καταλαβαινω γιατι θεωρεις οτι ο κοντοες θα κανει καριερα σε καλυτερο πρωταθλημα!!!!και τωρα ειμαι σιγουρος γιατι εσυ εχεις ματι και βλεπεις μπαλα που εγω δεν μπορω να δω!!!
Απορω που δεν ασχοληθηκες επαγγαλματικα με το ποδοσφαιρο.Κοιταξε το ειλικρινα.Θα γινει ζαμπλουτος.θα πας σε καμια Ρεαλ Μαδριτης και θα φερνεις παικταραδες γιατι εκει εκτιθονται οι αμπαλοι και χανουν τα λεφτα τους τζαμπα

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε δε παλευεστε ουτε τα σκουλικια οι αρειανοι δε κανουν ετσι...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τελικα θα παμε με γαυρο;;ρε μποντ ακους;;;

Επισκέπτης
12540_1069643040016_1794325668_148781_7140593_n.jpg

592189_b.jpg

κρυφτειτε..

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
τι εγινε ρε νιωνακια;;;
μας τελειωσε η προπονητικη ιδιοφυια :headbang: :headbang: :headbang:
σας τα λεγα οτι ο τυπος ειναι για να πουλαει κουλουρια στην πλατεια
αργα....αλλα το καταλαβατε και το πουλεψατε το καρτουν :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
τι εγινε ρε νιωνακια;;;
μας τελειωσε η προπονητικη ιδιοφυια :headbang: :headbang: :headbang:
σας τα λεγα οτι ο τυπος ειναι για να πουλαει κουλουρια στην πλατεια
αργα....αλλα το καταλαβατε και το πουλεψατε το καρτουν :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Στα τσακίδια και πολύ κάθησε. Τώρα είναι αργά για παντάδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom