Επισκέπτης
και βεβαια παιζει ρολο ακομα και ο ποντος !!!οσο μικροτερη διαφορα τοσο μεγαλυτερο ενδιαφερον απο ολους ;)Οποια και να'ναι η σειρα μικρη σημασια εχει..Οι διαφορες θα'ναι 2-3 ποντοι(πρωτος με τελευταιο παντα)..
δεν υπαρχει περιπτωση
και βεβαια παιζει ρολο ακομα και ο ποντος !!!οσο μικροτερη διαφορα τοσο μεγαλυτερο ενδιαφερον απο ολους ;)Οποια και να'ναι η σειρα μικρη σημασια εχει..Οι διαφορες θα'ναι 2-3 ποντοι(πρωτος με τελευταιο παντα)..
δεν υπαρχει περιπτωση
ρε μποντο με βαθμολογια 3-3-1-0 παπαρια οι διαφορες..και βεβαια παιζει ρολο ακομα και ο ποντος !!!οσο μικροτερη διαφορα τοσο μεγαλυτερο ενδιαφερον απο ολους ;)
θελω να παω με τον χιτμαν στο γηπεδοοοΟποια και να'ναι η σειρα μικρη σημασια εχει..Οι διαφορες θα'ναι 2-3 ποντοι(πρωτος με τελευταιο παντα)..
δεν υπαρχει περιπτωση
ρε μεταξυ σας δουλευεστε το θεμα ειναι ποιος θα ειναι 4ος και ποιος 5ος ;)
Τιμη μου να μου τα λει αυτα η μεριδα τον ψευτοπανιωνιων που πανε γηπεδο μονο οταν παει καλα η ομαδα και οταν πηγαινει ασχημα η ο Πλετς θα φταιει η ο Λινεν ή ο Κοντοες τωρα.ρε μαλακισμενο αφου δεν το κατεχεις τη θες και μιλας αλλα τη ασχολουμαι με εναν ηλιθιο που ο ιδιος παραδεχεταο οτι εχει πει για παιχτες ειναι μαλακιες!!!τα ειπες ολα !!!οσο γιαυτους που λες οτι βριζαν μου φαινεται οτι η σε αλλο γηπεδο πηγαινεις η παλι αυτα τα ελεγες μονο σου!!!!τον μπεθερα δεν τον ειπα μπαρεζι μπουφον αλλα εισαι τοσο ασχετος που ουτε αυτο δεν γνωριζεις.αλλωστε εσυ μας ελεγες οτι μολις επιστρεψει το πουλεν σου ανοιχτοματι ο ανδριολας θα κατσει παγκο και οντως παλι το πετυχες επι 4ματς ο ανδριολας δεν βγαινει
γιαυτο ακριβως το λογο λεω οτι εστω και ενας βαθμος μετραει.προβλεπω παντως τρομερα παιχνιδια απο βαθμολογικης πλευρας παντα ;)ρε μποντο με βαθμολογια 3-3-1-0 παπαρια οι διαφορες..
οπως ειναι οι ομαδες φετος,η ηττα ειναι πιθανη για τον καθεναν σε καθε ματς!!!
ειπαμε οκ!!θελω να παω με τον χιτμαν στο γηπεδοοο
ΑΡΗ ολε σ'αγαπωωωω
αυτο ειναι γεγονος,αλλα οτι ειναι να γινει εγινε πιστευω..οι βεντεττες ειναι σκοτωμενες με τον προδοτη,και ο καθεις μενει την κλικα του...η Αεκ κάποιες στιγμές όλη η πορεία της μπορεί να έρθει τούμπα με 2 μπουνίδια στα αποδυτήρια (έτσι χιτ?).
Όλα αλλάζουν σε χρόνο dt.
για να τελειωνουμε επειδη τελικα εισαι χαζος δεν τον κανεις οταν εγω πηγαινα στο γηπεδο στα πετρινα χρονια στα μπαραζ σε λαρισα βολο οταν ανεβαινα τουμπα σε ημιτελικους με παοκ εσυ απλα δεν ηξερες που πεφτει το γηπεδο!!τωρα που ειδες εγω να πω για λινεν που πρωτος εκραξα τσακιρη και το κωλοπαιδακι που τον εδιωξε μονο εσυ μπορει να το δεις!!οσο για το ποιος ειναι ψευτοπανιωνιος αυτο καλυτερα να μη το σχολιασω απο εναν που ο ιδιος λεει στον ευατο του ποσο μαλακας ειναι και οτι δεν βλεπει απο μπαλα!!αρα η κριση σου ειναι μονο για τον ευατο σου ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ!!Τιμη μου να μου τα λει αυτα η μεριδα τον ψευτοπανιωνιων που πανε γηπεδο μονο οταν παει καλα η ομαδα και οταν πηγαινει ασχημα η ο Πλετς θα φταιει η ο Λινεν ή ο Κοντοες τωρα.
υ.γ.αν και πιστευω οτι το καλοκαιρι θα'χουμε αλλαγες ριζικες στο ιδιοκτησιακο..
μακαρι να ηταν ετσι οπως τα λες αλλα ξερεις οτι αυτο δεν θα αλλαξει οσο διοικουν ειτε ο ενας ειτε ο αλλος το ποδοσφαιρο απο επο επαε μεχρι κεδ.Ευχής έργο θα είναι να δυναμώσετε κι εσείς κι εμείς κι ο παοκ κι ο πανιωνιος μόνο και μόνο για να μην πηγαίνουμε από χούντα(κόκκινη) σε χούντα (πράσινη).
ρε μαλακα πουλαω κοντοε θεςοι σμυρνιες πλακωνονται μεταξυ τους
ΕΜΦΥΛΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
εγω!!!σου δινω τζιμπουρη και 4Μυρια!!!!!!ρε μαλακα πουλαω κοντοε θες
ασε δεν αγοραζω πουλαω.παντως κοντοε στον δινω τσαμπα!!!!εγω!!!σου δινω τζιμπουρη και 4Μυρια!!!!!!
τζαβελαρε μαλακα πουλαω κοντοε θες
Όσο γι'αυτό ούτε λόγος.μακαρι να ηταν ετσι οπως τα λες αλλα ξερεις οτι αυτο δεν θα αλλαξει οσο διοικουν ειτε ο ενας ειτε ο αλλος το ποδοσφαιρο απο επο επαε μεχρι κεδ.
πακετο και ο κοντοες θεςτζαβελα
σου δινω χαβιτο,βαγγελι
οκ;
χαχαχαχαχαχα Εισαι μεγαλη ρομπα.για να τελειωνουμε επειδη τελικα εισαι χαζος δεν τον κανεις οταν εγω πηγαινα στο γηπεδο στα πετρινα χρονια στα μπαραζ σε λαρισα βολο οταν ανεβαινα τουμπα σε ημιτελικους με παοκ εσυ απλα δεν ηξερες που πεφτει το γηπεδο!!τωρα που ειδες εγω να πω για λινεν που πρωτος εκραξα τσακιρη και το κωλοπαιδακι που τον εδιωξε μονο εσυ μπορει να το δεις!!οσο για το ποιος ειναι ψευτοπανιωνιος αυτο καλυτερα να μη το σχολιασω απο εναν που ο ιδιος λεει στον ευατο του ποσο μαλακας ειναι και οτι δεν βλεπει απο μπαλα!!αρα η κριση σου ειναι μονο για τον ευατο σου ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ!!
ο τζαβελας,μανιατηςπακετο και ο κοντοες θες
συνεχισε να μας δειχνεις οτι εκτος απο ηλιθιος και βλαξ εισαι και μεγαλος καραγκιοζης!!στο ξαναλεω οταν εγω πηγαινα γηπεδο δεν ηξερες που πεφτει η νεα σμυρνη!!!τραβα παιξε με τα παιχνιδακια σου γιατι απο μπαλα μια φορα στη δειξανε και την πηγες στο τμημα γιατι νομιζες οτι ηταν βομβα!!!!χαχαχαχαχαχα Εισαι μεγαλη ρομπα.
Βαλε ταλκ στο κωλαρακι σου, καθεισαι στο καναπε σου και βριζε Λατκα Κοντοε και Τσακιρη, να φυφουν, για να σηκωσουμε champion league.