Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
συνεχισε να μας δειχνεις οτι εκτος απο ηλιθιος και βλαξ εισαι και μεγαλος καραγκιοζης!!στο ξαναλεω οταν εγω πηγαινα γηπεδο δεν ηξερες που πεφτει η νεα σμυρνη!!!τραβα παιξε με τα παιχνιδακια σου γιατι απο μπαλα μια φορα στη δειξανε και την πηγες στο τμημα γιατι νομιζες οτι ηταν βομβα!!!!
Τωρα μου κανες τη μουρη κρεας με τις κλεμμενες και χιλιοειπωμενες ατακες σου.

Επισκέπτης
Ας εκτεθω ρε φιλε.Για μπαλα μιλαω και αυτα πιστευω.Δηλαδη και να εκτεθω τι θα γινει?Εχω εκτεθει και για Κουμου που ελεγα οτι δεν κανει οταν αποκλειστηκαμε απο την Μπορντο.Τα ιδια ελεγα και για τον πρωτο χρονο του Ντροπνυ ι ξαναεκτεθηκακα.Τα ιδιθα και στο ξεκινημα του Μανιατη και ξαναβγηκα λαθος
Και αμα βγω λαθος και για τους αλλους δεν εχω προβλημα να το παραδεχτω.
Μη κοιτας εσυ που δεν εκτίθεσαι ποτε.Ειναι που εισαι μεγαλυτερος και εχεις παιξει κ λιγο μπαλα
τελικα ποσο μαλακας μπορει να εισαι οταν ο ιδιος το φωναζεις :2funny: :2funny: :2funny:συνεχισε να μας διασκεδαζεις!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε μαλακα αν ειναι να εχω τετοιους οπαδους χιλιες φορες τσαρκα μαζι σου και παρακολουθηση ματς και στο χαριλαου :2funny: :2funny:
ειπαμε τσαρκα θα παμε
ετερον εκατερον
αλλα περνατε τις ιδιες λυπες και χαρες μαζι
φωναζετε μαζι
αγαπατε το ιδιο πραμα

Επισκέπτης
ειπαμε τσαρκα θα παμε
ετερον εκατερον
φωναζετε μαζι
αγαπατε το ιδιο πραμα
ρε γαιμακανο το θεμα δεν ειναι αυτο δεν μπορω να ακουω μαλακιες,πες μου αν καποιος αρειανος σου ελεγε οτι ο κολτσιδας ειναι για μεγαλα πραγμτα και οτι ειναι για διεθνη καριερα στην ευρωπη σε μεγαλα πρωταθληματα [αγγλια γαλλια ιταλια ισπανια ]πες μου τη θα εκανες :huh:

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
ειπαμε τσαρκα θα παμε
ετερον εκατερον
φωναζετε μαζι
αγαπατε το ιδιο πραμα
Ρε γαμαικανε τι τσαρκα να πατε μαζι.Αφου παλι σε λιγο καιρο γαμοσταυριδια θα σου ριχνει.
Ενω μαζι μια χαρα πολιτισμενα μιλαμε.
Οσο για τις λυπες που ανεφερες, δεν εχει περασει ποτε, γιατι παντα θα φταιει καποιος παικτης σε τετοια παστα οπαδων.Αμα τον διωξεις λυθηκαν τα προβληματα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε γαιμακανο το θεμα δεν ειναι αυτο δεν μπορω να ακουω μαλακιες,πες μου αν καποιος αρειανος σου ελεγε οτι ο κολτσιδας ειναι για μεγαλα πραγμτα και οτι ειναι για διεθνη καριερα στην ευρωπη σε μεγαλα πρωταθληματα [αγγλια γαλλια ιταλια ισπανια ]πες μου τη θα εκανες :huh:
σε αυτο εχεις δικιο
+100000000000000
δεν αντιλεγω
αλλα το να βριζεις τους παικτες
ακομα και αν κανουν τραγικα λαθη δεν ειναι συμπεριφορα οπαδου που αγαπαει την ομαδα του

Επισκέπτης
Ρε γαμαικανε τι τσαρκα να πατε μαζι.Αφου παλι σε λιγο καιρο γαμοσταυριδια θα σου ριχνει.
Ενω μαζι μια χαρα πολιτισμενα μιλαμε.
Οσο για τις λυπες που ανεφερες, δεν εχει περασει ποτε, γιατι παντα θα φταιει καποιος παικτης σε τετοια παστα οπαδων.Αμα τον διωξεις λυθηκαν τα προβληματα
οταν σου λεω οτι εισαι χαζος δεν με ακους.τωρα δειχνεις και οτι εισαι και πολυ βηλιθιος.δεν εχεις καταλαβει το χαβαλε και την πλακα ποτε μιλαμε σοβαρα και ποτε οχι!!!!αληθεια θυμασαι ποτε πεσαμε πρωτη φορα κατηγορια και με τη παιχνιδακια επαιζες τοτε;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
οταν σου λεω οτι εισαι χαζος δεν με ακους.τωρα δειχνεις και οτι εισαι και πολυ βηλιθιος.δεν εχεις καταλαβει το χαβαλε και την πλακα ποτε μιλαμε σοβαρα και ποτε οχι!!!!αληθεια θυμασαι ποτε πεσαμε πρωτη φορα κατηγορια και με τη παιχνιδακια επαιζες τοτε;
σταματα ρε συ να του μιλας ετσι
ολοι φιλαρακια ειμεθα
μην χαλας την φαση ρε ;)
χωρις να τον ξερω τον πραντα ειναι ενταξει ατομο

Επισκέπτης
σε αυτο εχεις δικιο
+100000000000000
δεν αντιλεγω
αλλα το να βριζεις τους παικτες
ακομα και αν κανουν τραγικα λαθη δεν ειναι συμπεριφορα οπαδου που αγαπαει την ομαδα του
ρε μαλακα μη τρελενεις σε λεω που ειδες να βρισω;απλα λεω οτι το παιδι δεν κανει ουτε για τα ταταυλα που ειναι το ψεμμα.οταν απο αυτον τις 2τελευταιες αγωνιστικες εχω χασει 6 βαθμους τη να πω τη παιχταρας ειναι. αλλωστε απο παλια ελεγα οτι δεν κανει και πριν απο αυτα που εκανε τωρα.δηλαδη οταν εσυ λες δεν κανει ο αμπρεου βριζεις η δεν πρεπει να το λες!~!!!

Επισκέπτης
σταματα ρε συ να του μιλας ετσι
ολοι φιλαρακια ειμεθα
μην χαλας την φαση ρε ;)
χωρις να τον ξερω τον πραντα ειναι ενταξει ατομο
ρε εδω νομιζει οτι βριζομαστε δεν εχει καταλαβει τοσο καιρο οτι κανουμε χαβαλε και οτι οταν κατεβεις θα παμε γηπεδο και αλλου ;)αφου αλλα του λες αλλα λεει :jerking:

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Ουτε εσυ καταλαβαινεις ποτε κατω πλακα βηλιθιε.
Οσο για τον αν θυμαμαι και αν εχω στηριξει την ομαδα Β'εθνικη, οτι και να σου πω δεν προκειται να το πιστεψεις.Μπορεις να ρωτησεις στο forum του πανιωνιου αν ημουνα διπλα στην ομαδα στη Β'εθνικη.
Αν οντως νοιαζεσαι για το αν ειμαι πανιωνιος ή ψευτοπανιωνιος στειλε pm το nick σου στο forum την ομαδας να τα πουμε απο κει.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Χαλαρωστε ρε, εδω κοντευουμε να τα βρουμε εμεις με τα μεμετια εδω μεσα  :2funny: :2funny: εσεις μεταξυ σας θα χαλασετε τη ζαχαρενια σας????? Δε γαμιουνται οι κωλοομαδες και το μπουρδελο το ελληνικο ποδοσφαιρο ΟΛΟ????

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Χαλαρωστε ρε, εδω κοντευουμε να τα βρουμε εμεις με τα μεμετια εδω μεσα  :2funny: :2funny: εσεις μεταξυ σας θα χαλασετε τη ζαχαρενια σας????? Δε γαμιουνται οι κωλοομαδες και το μπουρδελο το ελληνικο ποδοσφαιρο ΟΛΟ????
Σ'αυτο δεν εχεις και αδικο.Αλλα ειναι η καταγωγη σε συνδιασμο με την αγαπη για το ποδοσφαιρο που μας εχει παρει τα μυαλα μας. ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Ουτε εσυ καταλαβαινεις ποτε κατω πλακα βηλιθιε.
Οσο για τον αν θυμαμαι και αν εχω στηριξει την ομαδα Β'εθνικη, οτι και να σου πω δεν προκειται να το πιστεψεις.Μπορεις να ρωτησεις στο forum του πανιωνιου αν ημουνα διπλα στην ομαδα στη Β'εθνικη.
Αν οντως νοιαζεσαι για το αν ειμαι πανιωνιος ή ψευτοπανιωνιος στειλε pm το nick σου στο forum την ομαδας να τα πουμε απο κει.
καταλαβα τη πανιωνιος εισαι του πληκτρολογιου και του φορουμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom