Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ε δε νομιζω σχεση να εχει σχεση με τους πανθηρες αν εισαι ή οχι πραγματικος πανιωνιος.
παλι εσυ μας ελεγες οτι επειδη γραφεις στο φορουμ με τους πανθηρες εισαι πανιωναρα ενω εγω που δεν γραφω και δεν ημουν ποτε πανθηρας ειμαι του καναπε.να σου πω πως οταν πηγαινα γηπεδο οι πανθηρες δεν υπηρχαν ;)

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
παλι μπερδευεις πραγματα και καταστασεις.ο ενας πηγε καπου και δεν επιασε οπως και ο μαραντονα στην μπαρτσελονα το ιδιο ο αλλος ΟΠΟΥ  και να εχει παει δεν εχει καταφερει να παιξει βασικος μονο στην εθνικη αυτο δε μπορεις να το καταλαβεις η δεν το βλεπεις απο τα στατιστικα που βρισκεις και στο διαδυκτυο.
Οχι δεν εποιασε.Θυμησου πως εφυγε απο την Γιουβε, σαν αποτυχημενος.
Στατιστικα δεν βρισκω απο το δυαδικτιο αλλα τωρα που κοιταω ο Χαριστεας στη Βερντερ ειχε 68 ματς σε 3 χρονια οχι σε 10
Στον Αγιαξ 31 ματς σε ενα χρονο και στη Φεγιενορντ 28 ματς σε ενα χρονο.Ε δεν τον λες και παγκιτη.

Επισκέπτης
Οχι δεν εποιασε.Θυμησου πως εφυγε απο την Γιουβε, σαν αποτυχημενος.
Στατιστικα δεν βρισκω απο το δυαδικτιο αλλα τωρα που κοιταω ο Χαριστεας στη Βερντερ ειχε 68 ματς σε 3 χρονια οχι σε 10
Στον Αγιαξ 31 ματς σε ενα χρονο και στη Φεγιενορντ 28 ματς σε ενα χρονο.Ε δεν τον λες και παγκιτη.
καταρχας μιλησα συνολικα για τα χρονια που παιζει και οχι για ενα.οσο για τον ανρι σου ειπα δεν επιασε στη γιουβε ομως δες τη εκανε σε μπαρτσα και αρσεναλ.μην συγρινεις ανομοια μεγεθη σου εχω πει την πουτσα με τη βουρτσα!!!!

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
παλι εσυ μας ελεγες οτι επειδη γραφεις στο φορουμ με τους πανθηρες εισαι πανιωναρα ενω εγω που δεν γραφω και δεν ημουν ποτε πανθηρας ειμαι του καναπε.να σου πω πως οταν πηγαινα γηπεδο οι πανθηρες δεν υπηρχαν ;)
Που ειπα οτι ειμαι πανιωναρα επειδη γραφω στο φορουμ με τους πανθηρες??Για κανε μου παραθεση

Επισκέπτης
Ουτε εσυ καταλαβαινεις ποτε κατω πλακα βηλιθιε.
Οσο για τον αν θυμαμαι και αν εχω στηριξει την ομαδα Β'εθνικη, οτι και να σου πω δεν προκειται να το πιστεψεις.Μπορεις να ρωτησεις στο forum του πανιωνιου αν ημουνα διπλα στην ομαδα στη Β'εθνικη.
Αν οντως νοιαζεσαι για το αν ειμαι πανιωνιος ή ψευτοπανιωνιος στειλε pm το nick σου στο forum την ομαδας να τα πουμε απο κει.

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
καταρχας μιλησα συνολικα για τα χρονια που παιζει και οχι για ενα.οσο για τον ανρι σου ειπα δεν επιασε στη γιουβε ομως δες τη εκανε σε μπαρτσα και αρσεναλ.μην συγρινεις ανομοια μεγεθη σου εχω πει την πουτσα με τη βουρτσα!!!!

70 συμμετοχες σε 8 χρονια!!!!
Αφου μιλας γενικα,αμα πηγες σχολιο εκεινη την εποχη και εμαθες μαθηματικα οι συμμετοχες σε 8 χρονια ειναι 181.Δε διαφερουν λιγο απο τις 70????

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
Ουτε εσυ καταλαβαινεις ποτε κατω πλακα βηλιθιε.
Οσο για τον αν θυμαμαι και αν εχω στηριξει την ομαδα Β'εθνικη, οτι και να σου πω δεν προκειται να το πιστεψεις.Μπορεις να ρωτησεις στο forum του πανιωνιου αν ημουνα διπλα στην ομαδα στη Β'εθνικη.
Αν οντως νοιαζεσαι για το αν ειμαι πανιωνιος ή ψευτοπανιωνιος στειλε pm το nick σου στο forum την ομαδας να τα πουμε απο κει.
Εσυ εκει καταλαβαινεις οτι παω γηπεδο επειδη γραφω στο φορουμ με τους Πανθηρες.Τοτε εχεις και προβλημα νοημοσυνης εκτος απο μαθηματικων.Με ειπες του πληκτρολογιου και σου λεω ρωτα στο φορουμ να δεις αν ειμαι του πληκτρολογιου γιατι οτι κ να σου πω εγω δεν προκειται να το πιστεψεις

Επισκέπτης
Αφου μιλας γενικα,αμα πηγες σχολιο εκεινη την εποχη και εμαθες μαθηματικα οι συμμετοχες σε 8 χρονια ειναι 181.Δε διαφερουν λιγο απο τις 70????
κοιταξε επειδη παλι δεν οδηγει πουθενα ο χαριστεας ειναι παιχταρας ισως καλυτερος απο τον ανρι που δεν επιασε στη γιουβεντους και μακαρι να ερθει στον πανιωνιο αυτος ο παιχταρας που οπου εχει παει ειναι μηχανη του γκολ.αφου αυτο θες να ακουσεις δεν σου χαλαω χατηρι.φτασαμε να συγρινουμε ανρι με χαριστεα!!ημαρτον!!!

Επισκέπτης
Εσυ εκει καταλαβαινεις οτι παω γηπεδο επειδη γραφω στο φορουμ με τους Πανθηρες.Τοτε εχεις και προβλημα νοημοσυνης εκτος απο μαθηματικων.Με ειπες του πληκτρολογιου και σου λεω ρωτα στο φορουμ να δεις αν ειμαι του πληκτρολογιου γιατι οτι κ να σου πω εγω δεν προκειται να το πιστεψεις
σου κανω παραθεση τη εγραψες και αμφησβητεις και αυτα που γραφεις τη αλλο να σου πω!!!!!οσο για μαθηματικα περιμενω εσενα να μου κανεις οσο για νοημοσυνη μονος σου παραδεχεσαι τη λες μην κανω παλι ποσταρισματα σου που κοροιδευεις αυτα που υποστηριζες!!δεν οδηγει ποθενα ειναι ανιατη η βλακεια!!!!!χαριστεα ελα νεα σμυρνη ποιος ανρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
κοιταξε επειδη παλι δεν οδηγει πουθενα ο χαριστεας ειναι παιχταρας ισως καλυτερος απο τον ανρι που δεν επιασε στη γιουβεντους και μακαρι να ερθει στον πανιωνιο αυτος ο παιχταρας που οπου εχει παει ειναι μηχανη του γκολ.αφου αυτο θες να ακουσεις δεν σου χαλαω χατηρι.φτασαμε να συγρινουμε ανρι με χαριστεα!!ημαρτον!!!
Ενταξει φιλε ειλικρινα δεν εχει νοημα.
Για να βγεις απο πανω μου λες οτι εχω πει ο Κοντοες οτι ειναι Μπαρεσι, ο Μπεθερα Μπουφον και ο Χαριστεας Ανρι.
Μου ειπες οτι ο Χαριστεας γυαλιζε τον παγκο και σου λεω οτι εχει αυτα τα 8 χρονια σε καλες ομαδες εχει 22 συμετοχες γιατι δεν παραδεχεσαι οτι εχει λαθος σου???

Επισκέπτης
Ας εκτεθω ρε φιλε.Για μπαλα μιλαω και αυτα πιστευω.Δηλαδη και να εκτεθω τι θα γινει?Εχω εκτεθει και για Κουμου που ελεγα οτι δεν κανει οταν αποκλειστηκαμε απο την Μπορντο.Τα ιδια ελεγα και για τον πρωτο χρονο του Ντροπνυ και ξαναεκτεθηκα.Τα ιδιθα και στο ξεκινημα του Μανιατη και ξαναβγηκα λαθος
Και αμα βγω λαθος και για τους αλλους δεν εχω προβλημα να το παραδεχτω.
Μη κοιτας εσυ που δεν εκτίθεσαι ποτε.Ειναι που εισαι μεγαλυτερος και εχεις παιξει κ λιγο μπαλα
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: τα ειπες μονος σου ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
σου κανω παραθεση τη εγραψες και αμφησβητεις και αυτα που γραφεις τη αλλο να σου πω!!!!!οσο για μαθηματικα περιμενω εσενα να μου κανεις οσο για νοημοσυνη μονος σου παραδεχεσαι τη λες μην κανω παλι ποσταρισματα σου που κοροιδευεις αυτα που υποστηριζες!!δεν οδηγει ποθενα ειναι ανιατη η βλακεια!!!!!χαριστεα ελα νεα σμυρνη ποιος ανρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγω σου ειπα οτι ο Χαριστεας δεν ειναι παικταρας και δεν ειναι παγκιτης με τοσες συμμετοχες σε καλα πρωταθληματα.Που σου ειπα οτι ειναι καλυτερος απο τον Ανρυ???

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: τα ειπες μονος σου ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλα καλα.Μοκο για το αλλο θεμα???Εκτεθικες και δε θες να το παραδεχτεις.Ενω εγω το παραδεχτηκα οποτε ημουνα λαθος. ;) ;)
Αλλα ξερω την απαντηση σου σου.Ποιος Ανρι??Χαριστεα ελα στην Πανιωναρα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ενταξει φιλε ειλικρινα δεν εχει νοημα.
Για να βγεις απο πανω μου λες οτι εχω πει ο Κοντοες οτι ειναι Μπαρεσι, ο Μπεθερα Μπουφον και ο Χαριστεας Ανρι.
Μου ειπες οτι ο Χαριστεας γυαλιζε τον παγκο και σου λεω οτι εχει αυτα τα 8 χρονια σε καλες ομαδες εχει 22 συμετοχες γιατι δεν παραδεχεσαι οτι εχει λαθος σου???
δεν σου βγαινω απο πανω σου λεω ειρωνικα οτι ο κοντοες ειναι μπαρεζι γιατι απλα δεν κανει για ομαδα Αεθνικης. σου λεω οτι ο χαριστεας απο το 2004 οπου εχει παει εχει φυγει νυχτα και συνεχιζει να κανει μετεγραφες λογο του ρεχαγκελ και των διασυνδεσεων που εχει στη γερμανια και παλι δεν θες να το καταλαβεις.οντως δεν εχει νοημα .

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
δεν σου βγαινω απο πανω σου λεω ειρωνικα οτι ο κοντοες ειναι μπαρεζι γιατι απλα δεν κανει για ομαδα Αεθνικης. σου λεω οτι ο χαριστεας απο το 2004 οπου εχει παει εχει φυγει νυχτα και συνεχιζει να κανει μετεγραφες λογο του ρεχαγκελ και των διασυνδεσεων που εχει στη γερμανια και παλι δεν θες να το καταλαβεις.οντως δεν εχει νοημα .
Και εγω σου λεω οτι το Χαριστεα θα τον ηθελα στον Πανιωνιο.Δε σου ειπα οτι ειναι Ανρυ.Διαφωνουμε και εδω, μη μου απαντας με πραγματα που δεν ειπα.
Οσο για Μανιατη,Κουμου κ Ντροπνυ ελπιζω να θυμασαι οτι δεν τα λεγα μονο εγω οταν πρωτοηρθαν στην ομαδα.

Επισκέπτης
Καλα καλα.Μοκο για το αλλο θεμα???Εκτεθικες και δε θες να το παραδεχτεις.Ενω εγω το παραδεχτηκα οποτε ημουνα λαθος. ;) ;)
Αλλα ξερω την απαντηση σου σου.Ποιος Ανρι??Χαριστεα ελα στην Πανιωναρα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μα τη να παραδεχτω οτι οπου εχει παει εχει φυγει νυχτα δεν μπορεις να το καταλαβεις.μπες μεσα και δες τα τελευταια 6 χρονια που εχει παει ποσο επαιξε ποσα γκολ εβαλε και αν εσυ δεις οτι ΣΥΝΟΛΙΚΑ σε 6 χρονια εχει παραπανω απο 40 γκολ ελα να ξαναμιλησουμε.διαιρεσε 6 χρονιες 180 παιχνιδια περιπου χωρις κυπελλα να μας πεις οτι κατα μεσο ορο ουτε 5 γκολ δεν βαζει

Επισκέπτης
Και εγω σου λεω οτι το Χαριστεα θα τον ηθελα στον Πανιωνιο.Δε σου ειπα οτι ειναι Ανρυ.Διαφωνουμε και εδω, μη μου απαντας με πραγματα που δεν ειπα
εγω παλι δεν τον θελω εναν παιχτη που παιζει βασικος μονο στην εθνικη και αυτο επειδη ειναι ο ρεχαγκελ/αληθεια τωρα που παιζει ο αγγελος ;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τι θα γινει ρε μαγκες??
Θα το πατε ολονυκτια??αφου βλεπετε οτι δεν ταιριαζουν τα χνοτα σας,αφηστε το να παει στο διαλο... :rolleyes:

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
μα τη να παραδεχτω οτι οπου εχει παει εχει φυγει νυχτα δεν μπορεις να το καταλαβεις.μπες μεσα και δες τα τελευταια 6 χρονια που εχει παει ποσο επαιξε ποσα γκολ εβαλε και αν εσυ δεις οτι ΣΥΝΟΛΙΚΑ σε 6 χρονια εχει παραπανω απο 40 γκολ ελα να ξαναμιλησουμε.διαιρεσε 6 χρονιες 180 παιχνιδια περιπου χωρις κυπελλα να μας πεις οτι κατα μεσο ορο ουτε 5 γκολ δεν βαζει
Αμα δεν τους αρεσε ας μην τον βαζαν
Κοιτα κ ο Βαγγελακης ο Ματζιος 10 γκολ εβαλε σε οσα ματς επαιξε στον Πανιωνιο.Τον θεωρεις αμπαλο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom