σου εχω ξαναπει το τη λεει ο καθενας δεν με απασχολει.για τον κοντοε στα λεω πολυ πριν τα παιχνιδια με λαρισα και τριπολη!!!!δεν θες να καταλαβεις οτι στο σημερινο ποδοσφαιρο παιχτες ατεχνοι χωρις ουτε εστω φυσικα προσοντα δεν εχουν θεση στο ποδοσφαιρο.τωρα αν ο γιαννακης ειναι φιλαρακι σου λογο ηλικιας δεχτο να τον υποστηριζεις αλλα μη προσπαθεις να μας πεισεις οτι ειναι παιχτης για μεγαλα πραγματα.οσο για μπεθερα στα εχω ξαναπει πολυ κοντος για κατι παραπανω οσο για ανδριολα εχει παιξει 7 παιχνιδια και βρηκες ενα γκολ που οντως εχει ευθυνη[λιβαδεια]να βγαλεις χολη.κριμα γιατι σε οσα παιχνιδια εχει παιξει ειναι απο τους διακριθεντες και εδειξε οτι ηταν αδικο που δεν επερνε ευκαιριες τοσο καιρο.ακομα και ο φερερα που εφερε τον μπεθερα πλεον δεν τον βγαζει.οσο για ντροπνι να σου θυμησω οτι το κορμι και τα προσοντα του συν οτι προερχοταν απο την ελπιδων τσεχιας ελεγε πολλα φαινοταν οτι ηταν ταλαντουχος σε αντιθεση με μπελιτς που ειναι πολυ μετριος παρα τα προσοντα του.
Αν προσεχες οτι σου λεω θα καταλαβαινεις οτι ηλικιακα δεν εχω σχεση με τον Κονοτε.Μακαρι να ειχα.
Εγω για τον Ανδριολα δεν εχω βγαλει καμια χολη.Σου χω πει απειρες φορες μακαρι να βγει τερματοφυλακαρα
Οποιος και να φοραει το σημα της ομαδας μου τον υποστηριζω, αμα δεν κανει ειναι θεμα της δοιηκησης και του προπονητη.
Αλλοι Πανιωνιοι ειναι αυτοι που ριχνουν το φταιξιμογια τα χαλια της ομαδας μια στο Φανουρη μια στο Σκουφαλη και τωρα στον Κοντοε.
Και αφου δε σε απασχολει τι λεει ενας επαγγελματιας ποδοσφαιριστης για εναν συμπαικτη του γιατι να με απασχολει εμενα αυτα που λες εσυ, που εχεις παιξει μπαλα καπου καποτε, για τον Κοντοε και τον Μπεθερα???