Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
μουρ μουρ μουρ μουρ είχαμε δεν είχαμε το καντεμιάσαμε  :-X

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Αφήστε τα ρε μάγκες, δεν έχει μείνει κεραμικό στο σπίτι..

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Να γαμησω ηταν σειρα μας να πιουμε Da Pipa...(ποτο των βαζελων χαχα)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
κανα γραφείο με ισπανίδα CG παίζει???

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Απαγορεύονται οι ισπανικές για ένα χρόνο!!

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
για να δεσει το γλυκο θα βγει κανενας μαλακας σε λιγο να κραξει τους παικτες , να πει " ηταν στημενο" , "μου το ειχαν πει " και αλλες τετοιες μαλακιες που συνηθιζονται απο ορισμενους μιζερους εδω μεσα.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
για να δεσει το γλυκο θα βγει κανενας μαλακας σε λιγο να κραξει τους παικτες , να πει " ηταν στημενο" , "μου το ειχαν πει " και αλλες τετοιες μαλακιες που συνηθιζονται απο ορισμενους μιζερους εδω μεσα.

μόνο αυτό? "χάσανε? και παίρνουν και τόσα φράγκα? να πάνε στρατό τα καριόλια"  :grin:

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
ναι ναι !!! τωρα που χασαμε θα λυθουν ολα τα προβληματα, απο αυριο ουτε ανεργια ουτε τιποτα. ουστ γκρινιαρηδες !!!!!!!!!!

darksun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω αν είσαι όντως κοριτσάκι.Απαντάω επειδή αναφέρεσαι προσωπικά σε εμένα.12 χρόνια πρωταθλητισμό έκανα.12 χρόνια Αλπικό σκι.Απο 6 ετών.Και αν δεν τραυματιζόμουν θα συνέχιζα.Ξέρω πολύ καλά σε τί επίπεδο είναι...Υπήρξα Ευρωπαίος πρωταθλητής παίδων με την Ισπανία,αφού είμαι "μισός" Ισπανός,κι έμενα στη Μαδρίτη.Σε ηλικία 10 ετών...Πήγαινα σχολείο,μετά γυμναστήριο και κάθε Σ/Κ στο βουνό με τον όμιλο.Κι επειδή κάποιοι θα βιαστούν να πουν ότι είμουν πλούσιος,ο πατέρας μου ήταν εργάτης και η μάνα μου νηπιαγωγός.Πριν 27 χρόνια...Εγώ ξέρω παιδί που το πρωί δουλεύει σε φαναρτζίδικο μέχρι το απόγευμα και μετά πάει νυχτερινό.Δικαιούται να μην πάει στον Στρατό και να μπει στα σώματα ασφαλείας;Έχει ένσημα απο τα 16 του και βοηθάει το ΙΚΑ μέσω των εισφορών του και του εργοδότη του.

ρε γκαντεμοσκυλο νεοκλη χασαμε , παλιο γρουσουζη

Επισκέπτης
Κρίμα. Δεν παίξαμε όπως ξέραμε να παίζουμε. Δεν πειράζει όμως. Είμαστε ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ  Κ Ο Σ Μ Ο.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Απλά είναι κρίμα ρε μάγκες... Σήμερα ακύρωσαν το μπάσκετ που έπαιζαν τόσο καιρό.. πραγματικά κρίμα, φάνηκε ότι όλο αυτό το κλίμα μετά την προηγούμενη νίκη τους επηρέασε πάρα πολύ..

Μπράβο στους πρωταθλητές Ευρώπης, πάντα στις καρδιές μας θα είστε ψηλά ρε μάγκες...

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Δεν έπρεπε να τους αφήσει ο Γιαννάκης τόσες συνεντεύξεις κλπ. Δυστυχώς ένιωσαν ψυχολογικά ότι η νίκη κατά της Αμερικής ήταν ο στόχος και άδειασαν. Δεν γυάλισε μάτι για χρυσό.... :(

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Κρίμα, κρίμα...

Οι συνθήκες ήταν ιδεώδεις. Κερδίσαμε τους (αντικειμενικά) καλύτερους (ΗΠΑ), παίζαμε τελικό κόντρα στους κλασσικούς δεύτερους (Ισπανούς), χωρίς τον καλύτερο τους παίκτη (Γκασόλ). Και φάγαμε 23 στο κεφάλι.

Μάλλον όλοι πιστέψαμε ότι το παγκόσμιο τελείωσε στο 101-95, και ίσως τότε να ήταν καλύτερα να γυρίζαμε πίσω. Δεν με πειράζει τόσο που χάσαμε, όσο που ψιλο-ξεφτιλιστήκαμε..

Μέχρι και ο Γιαννάκης μου φαίνεται την ψώνισε. Ρε μάγκα, εντάξει, με ένα pick & roll καθάρισες τους Αμερικάνους, αλλά άλλο σύστημα δεν έχει η ομάδα; Όταν είδες ότι δεν βγαίνει δεν το άλλαξες; Όχι τίποτα άλλο, αλλά στην άμυνα (που μας γαμήσανε οι Ισπανοί), έτριβα τα μάτια μου: λες και παίζανε με παίκτη παραπάνω (και δεν μιλάμε για πόλο). Γιατί όλο το μάτς παίξαμε με τον ίδιο τρόπο, και έτσι ούτε καν τους κουράσαμε με αλλαγές.

Τέσπα. Μέχρι να μάθουμε λίγο ταπεινοφροσύνη, καλό είναι και το αργυρό.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ropaloforos έχεις δίκιο. Επίσης κάτι τύποι σαν τον Σκουντή και το "κύριο" Συρίγο ο οποίος έιναι και εκπρόσωπος τύπου της Εθνικής πρέπει να πάνε σπίτι τους. Παρόλα αυτά η 2η θέση στον κόσμο ΔΕΝ είναι λίγη.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Δεν έπρεπε να τους αφήσει ο Γιαννάκης τόσες συνεντεύξεις κλπ. Δυστυχώς ένιωσαν ψυχολογικά ότι η νίκη κατά της Αμερικής ήταν ο στόχος και άδειασαν. Δεν γυάλισε μάτι για χρυσό.... :(
δεν νομίζω να φταίει αυτό σύντροφε. απο μπάσκετ είμαι άσχετος αλλά διαβάζοντας κάποια άρθρα στο net όλοι λέγανε ότι η ισπανία είναι πολύ καλύτερη απο αμερική. το λέγανε απο τα προκριματκά ακόμα.
γυρίζει ο τροχός, με τους αμερικάνους μπαίναν όλα, σήμερα κανένα, έτσι είναι η ζωή

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
δεν το ειπα εγω? αρχισανε οι αμπελοφιλοσοφιες! ο γιαννακης ειχε πει μολις μπηκαμε στους 4 οτι οι ΗΠΑ ειναι η πιο ευκολη απο τις ομαδες των ημιτελικων και ολοι γελουσαν. δικαιωθηκε περιτρανα σημερα! οι ισπανοι παρολο που ε΄λειπε ο γκασολ μας κλεισαν το δρομο προς τη ρακετα, τα μακρινα δεν μπηκαν και χασαμε ευκολα και δικαια. ελεος!! φταιει ο γιαννακης και οι συνεντευξεις τωρα? απο την αρχη φαβορι τους ειχαν τους ισπανους μετα τους αμερικανους οι οποιοι ομως δεν παιζουν μπασκετ αλλα 1 εναντιον 1 και γιαυτο τους κερδισαμε. αλλα φταινε οι δημοσιογραφοι που ψησανε ολη την ελλαδα οτι μετα τις ΗΠΑ θα κερδιζαμε 30 ποντους και θα τους γαμουσαμε και τις γυναικες! οπως εγραψε και ο καρπετ χτες οι μονοι που δικαιουνται να κλαψουν η να χαρουν για την επιτυχια της εθνικης ειναι αυτοι που εκατσαν την πρωτη μερα να δουν ελλαδα καταρ. ( και για να προλαβω τους εξυπνους μιλαω για οσους δεν δουλευουν πρωι. γιατι θα βρεθει παλι καποιος που θα πει οτι δουλευεια απο το πρωι ως το βραδυ, οτι εχει παει στρατο , οτι βγαζει πολλα λεφτα οτι εχει πουτσα 35 ποντους κλπ.)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Ας ήτανε πάλι οι κερδισμένοι, η πίπα είναι ότι ΔΕΝ προσπαθήσαμε.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Αυτή είναι η ουσία ρε παιδιά... μετά από αυτή την ήττα φεύγουμε ντροπιασμένοι. Και αυτή είναι η ουσία, αφού ο κόσμος είδε τώρα μία ομάδα που κέρδισε τις ΗΠΑ από τύχη..

Και είναι ξεκάθαρο ότι το κλίμα τους επηρέασε. Έλεγε ο παπάρας ο Σκουντής ότι πιστεύω ότι το χρυσό είναι δικό μας, και μάλιστα δεν θα είχαμε και πρόβλημα.. Δεν είναι μόνο ότι δεν μπήκαν τα σουτ, πότε έμπαιναν άλλωστε? Για όσους έχουν δει την εθνική, μόνο στο ματς με τις ΗΠΑ βάλαμε τόσα τρίποντα. Στην άμυνα παίξαμε το πουλάκι μας..
Και η έξωθεν επιρροή φαίνεται από το γεγονός ότι όταν οι Ισπανοί άρχισαν να χάνουν σουτ, αντί να παίξουμε οργανωμένα και να κάνουμε την επιστροφή, αρχίσαμε τα τραβηγμένα πράγματα.. μηδέν συγκέντρωση, μηδέν πάθος.. σαν να αισθάνονταν ότι δεν άξιζαν που ήταν εκεί.. Κρίμα, πραγματικά κρίμα

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
αλλα φταινε οι δημοσιογραφοι που ψησανε ολη την ελλαδα οτι μετα τις ΗΠΑ θα κερδιζαμε 30 ποντους και θα τους γαμουσαμε και τις γυναικες!
εδώ είσαι! 2 εβδομάδες παίζουμε ιαπωνία και τα πρωτοσέλιδα άρχισαν μετά την Αμερική. την γνωστή οπαδική καφρίλα την έβγαλαν σε εθνικό επίπεδο "έχυσε η ελλάδα" "στα 4 η αμερική" "π-ήπα" και άλλες αρχιδιές.
Εδώ δεν γνωρίζουμε απο ποδόσφαιρο πόσο μάλλον απο μπάσκετ.
αμα καυλώνεις τον πιτσιρικά ότι το έχεις σίγουρο το χρυσό μετά την αποτυχία αρχίζει την μουρμούρα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μάγκες, μια ομάδα δεν κρίνεται από ένα μόνο παιχνίδι...Στο συγκεκριμένο τουρνουά είχαμε πολλά καλά παιχνίδια, μεγάλες επαναφορές και 8 συνεχόμενες νίκες....Μία κακή εμφάνιση εναντίον μιας εξαιρετικά καλής Ισπανίας (τέτοια άμυνα δεν έχω ξαναδεί...) δεν μηδενίζει το πόσο καλή ομάδα έχουμε..Σε ένα χρόνο πρωταθλητές ευρώπης και δευτεραθλητές κόσμου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ για μια χώρα με 10.000.000 κατοίκους ούτε και απλή σύμπτωση..Στη μπάλα ναι΄, ήταν και απίστευτη σύμπτωση και κωλοφαρδία και φάνηκε και στα επόμενα παιχνίδια με ήττες βγαλμένες από τη 10 ετία του '80 και σε εθνικό και σε επίπεδο ομάδων! Στο Μπάσκετ από το 1986 μετράμε δεκάδες επιτυχίες σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο...
Και' γω ήθελα να νικήσουμε αλλά δεν πειράζει...Οι ισπανοί έπαιξαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι καλύτερα και πιο ψυχωμένα και δικαίως νίκησαν...Και τί έγινε; Και στ' αρχίδια μου αν οι ρουφιάνοι του CNN και του Fox αρχίσουν τις ειρωνείες..

Μου φαίνεται ότι καλόμαθε η γριά στα σύκα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom