Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Ρε παιδιά δεν το κόβουμε το θέμα εδώ?  Ο καθένας έχει τις απόψεις του, τις οποίες τις εξέφρασε πολλές φορές σ'αυτό το thread, ας σταματήσουμε επιτέλους να τρωγόμαστε και ας στείλουμε λίγη θετική ενέργεια αύριο στην ομαδάρα μας, να το σηκώσουμε!

ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

smouse

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Το κύπελο θα το σηκώσουμε έτσι καί αλλοιώς.Ολα τ'άλλα δεν έχουν σημασία.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
1ον πήγα στρατό και μάλιστα στρατό ξηράς (18 μηνο πυροβολικό)..Εσύ αν κρίνω από τον τρόπο που μιλάς για τις θητείες των άλλων πρέπει να υπηρέτησες ή navy seals ή λεγεώνα των ξένων..
2ον μίλησα για τους 12 συγκεκριμένους αθλητές και απαλλαγή από θητείες ή τιμητικό βαθμό στο στρατό κτλ παίρνουν όσοι διακριθούν σε διεθνές επίπεδο- όχι ομαδικό και είμαι σύμφωνος με αυτό το μέτρο...
3ον Επαναλαμβάνεις με στόμφο ότι είσαι αθλητής...Το να παίζεις 5 Χ 5 ή τάβλί ή πρέφα δεν σε κάνει αθλητή αναλόγου βεληνηκούς με τα 12 παιδιά...
4ον Στ' @@ μου πόσα πλήρωσες για φόρους ή πόσες ώρες δουλεύεις....Και εγώ πλήρωσα σχεδόν τα τριπλάσια και δουλεύω παραπάνω από εσένα..Ε, και; Ας σταματήσει αυτή η ανούσια παράθεση βιογραφικών που ούτε να διαψευστούν ούτε να επαληθευθούν μπορούν...Αν ήσουν σους 10 έστω καλύτερους του κόσμου στον τομέα σου θα είχες και τις αντίστοιχες απολαβές..Ε, οι 12 είναι, όποτε γιατί σε ενοχλεί τόσο πολύ που επιβραβεύονται αντίστοιχα;
5ον Όχι δεν αποδέχομαι τα κομματόσκυλα...Άλλωστε τα περρισότερα από αυτά κάποτε έκαιγαν την Αθήνα δι' ασήμαντον αφορμή και ήταν γραμμένα σε προοδευτικές (και όχι μόνο) νεολαίες που υποστήριζαν τα ίδια με εσένα εως ότου διορίστηκαν σε κάποια υπηρεσία των Ολυμπιακών Αγώνων και έγιναν θιασώτες του Αρχαίου Πνεύματος Αθάνατου και έπνιξαν τις όποιες ενοχές τους στην Καγιέν τους..Εσ'υ πώς ξέφυγες; Με τέτοιες απόψεις στη 10ετία του 80 γινόσουν ως και γγ Υπουργείου !

Επισκέπτης
ρε φιλε τι σχεση εχει οτι ησουν αθλητης??? καταλαβαινεις σε τι επιπεδο παιζουν αυτοι οι 12? πλακα κανεις ? φυσικα δεν συμφωνω να παιρνει και η κουτση μαρια αδεια ΠΡΟΠΟ αλλα οταν μιλαμε για τετοιο επιπεδο ,ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να μην πανε στρατο και να παρουν θεση στα σωματα ασφαλειας γιατι για να φτασουν εδω δεν κανουν τιποτε αλλο 10 ωρες την ημερα απο τα 15-17 χρονια οταν εμεις πηγαιναμε για γκομενες και ποδοσφαιρακια. τι ασχετες συγκρισεις κανεις?? το οτι το κρατος ειναι μπουρδελο , αναξιοκρατικο και κανει τους πλουσιους πλουσιοτερους δεν εχει σχεση με τον πρωταθλητισμο. οσο για το ντοπινγκ σε κανει να εισαι πιο γρηγορος , να πηδας πιο ψηλα , να σπρωχνεις πιο δυνατα, αλλα δε σε κανει να δινεις 12 ασιστ (παπαλουκας) και να κανεις 6 κλεψιματα ( διαμαντιδης ) .

Δεν ξέρω αν είσαι όντως κοριτσάκι.Απαντάω επειδή αναφέρεσαι προσωπικά σε εμένα.12 χρόνια πρωταθλητισμό έκανα.12 χρόνια Αλπικό σκι.Απο 6 ετών.Και αν δεν τραυματιζόμουν θα συνέχιζα.Ξέρω πολύ καλά σε τί επίπεδο είναι...Υπήρξα Ευρωπαίος πρωταθλητής παίδων με την Ισπανία,αφού είμαι "μισός" Ισπανός,κι έμενα στη Μαδρίτη.Σε ηλικία 10 ετών...Πήγαινα σχολείο,μετά γυμναστήριο και κάθε Σ/Κ στο βουνό με τον όμιλο.Κι επειδή κάποιοι θα βιαστούν να πουν ότι είμουν πλούσιος,ο πατέρας μου ήταν εργάτης και η μάνα μου νηπιαγωγός.Πριν 27 χρόνια...Εγώ ξέρω παιδί που το πρωί δουλεύει σε φαναρτζίδικο μέχρι το απόγευμα και μετά πάει νυχτερινό.Δικαιούται να μην πάει στον Στρατό και να μπει στα σώματα ασφαλείας;Έχει ένσημα απο τα 16 του και βοηθάει το ΙΚΑ μέσω των εισφορών του και του εργοδότη του.

Επισκέπτης
1ον πήγα στρατό και μάλιστα στρατό ξηράς (18 μηνο πυροβολικό)..Εσύ αν κρίνω από τον τρόπο που μιλάς για τις θητείες των άλλων πρέπει να υπηρέτησες ή navy seals ή λεγεώνα των ξένων..
Στον Ε.Σ υπηρέτησα.Στις Δυνάμεις Πεζοναυτών.Είχα και 5 μερες φυλακή!

2ον μίλησα για τους 12 συγκεκριμένους αθλητές και απαλλαγή από θητείες ή τιμητικό βαθμό στο στρατό κτλ παίρνουν όσοι διακριθούν σε διεθνές επίπεδο- όχι ομαδικό και είμαι σύμφωνος με αυτό το μέτρο...
3ον Επαναλαμβάνεις με στόμφο ότι είσαι αθλητής...Το να παίζεις 5 Χ 5 ή τάβλί ή πρέφα δεν σε κάνει αθλητή αναλόγου βεληνηκούς με τα 12 παιδιά...
Έχω κάνει πρωταθλητισμό πριν γεννηθείς εσύ

4ον Στ' @@ μου πόσα πλήρωσες για φόρους ή πόσες ώρες δουλεύεις....Και εγώ πλήρωσα σχεδόν τα τριπλάσια και δουλεύω παραπάνω από εσένα..Ε, και; Ας σταματήσει αυτή η ανούσια παράθεση βιογραφικών που ούτε να διαψευστούν ούτε να επαληθευθούν μπορούν...Αν ήσουν σους 10 έστω καλύτερους του κόσμου στον τομέα σου θα είχες και τις αντίστοιχες απολαβές..Ε, οι 12 είναι, όποτε γιατί σε ενοχλεί τόσο πολύ που επιβραβεύονται αντίστοιχα;
Δεν ξέρω αν είμαι στους 10 ή 20 καλύτερους του κόσμου στον τομέα μου,αλλά ξέρω ότι είμαι πολύ καλός,γι'αυτό διαπραγματεύτηκα τις αποδοχές μου.

5ον Όχι δεν αποδέχομαι τα κομματόσκυλα...Άλλωστε τα περρισότερα από αυτά κάποτε έκαιγαν την Αθήνα δι' ασήμαντον αφορμή και ήταν γραμμένα σε προοδευτικές (και όχι μόνο) νεολαίες που υποστήριζαν τα ίδια με εσένα εως ότου διορίστηκαν σε κάποια υπηρεσία των Ολυμπιακών Αγώνων και έγιναν θιασώτες του Αρχαίου Πνεύματος Αθάνατου και έπνιξαν τις όποιες ενοχές τους στην Καγιέν τους..Εσ'υ πώς ξέφυγες; Με τέτοιες απόψεις στη 10ετία του 80 γινόσουν ως και γγ Υπουργείου !

Εσύ δεν έγινες Γ.Γ και νοιώθεις αδικημένος φαντάζομαι..

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ τι ησουνα και ποσο καλος ησουνα και τι ηταν οι γονεις σου και ποσο δουλευεις. με γεια σου με χαρα σου να σαι καλα και να βγαζεις λεφτα και να εχεις την υγεια σου. επειδη το κρατος μας αδικει δεν παει να πει οτι δεν πρεπει να επιβραβευονται αυτοι που το αξιζουν. εισαι λαθος τελεια και παυλα. και το αν ειμαι κοριτσακι αστο καλυτερα να απαντας και να σχολιαζεις σε αυτα που σου γραφουνε ενταξει? αμα δεν μπορεις παρε ρεπο και ξεκουρασου και τα λεμε αλλη μερα....

Επισκέπτης
καταρχην ειμαι μπασκετικος,αρειανος και χαρηκα με την νικη της ελλαδας!μακαρι να το παρει και θα χαρω παρα πολυ!!!ομως μαγκες δεν εχουν περασει πολλοι μηνες ,τοτε που οιμ περισσοτερο α[πο εδω μεσα κραζν τους φοιτητες που ειχαν βγει στους δρομους!τοτς λεγατε πτι θελατε να πατε στις δουλειες σας και τα μαλακισμενα δεν σας αφηναν,οτι μονο να φωναζουν  ξερουν και αλλα πολλα!υποθετω οτι χτες δεν ειχατε να πατε στις δουλειες σας!!οπως εχω ξαναπει σε αυτη τη χωρα εχει επικρατησει η αντιληψη του κοιταζω τη παρτυ μου και ολοι οι αλλοι να πανε να γαμηθουν!υπαρχουν συνταξιουχοι με 500 ευρω το μηνα,υπαρχουν ανασφαλιτοι εργατες,ανεργια,και φυσικα το βολεμα των μπλε και πρασινων παιδιων!εκπαιδευση δωρεαν και δημοσια δεν υπαρχει,νοσοκομεια απλα ειναι απαραδεκτα!!και φταιμε για ολα αυτα εμεις!!!παρα πολλοι εχουν συμβιβαστει και εχουν σκυψει το κεφαλι τους!!κριμα!!πρεπει ολοι να διεκδικησουμε κατι καλυτερο!!να βγουμε να φωναξουμε για μια αλλαγη και οχι για μια επιτυχια της εθνικης!!τη δευτερα τα πραγματα θα ειναι καλυτερα στη ζωη μας ?οχι!!τα ιδια σκατα θα ειναι!!αν λοιπον καποιοι θελουν να ειναι βολεμενοι ,να σκυβουν το κεφαλι τους παντου ,ας το κανουν!!εγω δεν μπορω!!θελω κατι καλυτερο για ολους μας!!ο ανθρωπος μπορει να αλλαξει το συστημα!

Επισκέπτης
οπως θα ειδατε δεν ειπα κουβεντα για τους παιχτες της εθνικης!μπραβο στα παιδια και παντα τετοια!θεωρω ομως οτι τα λεφτα που ορισμενοι παιρνουν ειναι υπερβολικα!ομως τους τα δινουν!!το προβλξμα μου ειναι οτι ενω λενε στην κυβερνηση οτι δεφτα δεν εχουμε ,πανε και δινουν εξωπραγματικα πριμ στους παιχτες!αρα ειτε λενε μαλακιες και εχουν λεφτα ειτε δεν εχουν και απλα δινουν οσα υπαρχουν σε αυτους!οπως και να εχει ειναι αδικο!!δωστε ρε γαμωτο και στο λαο!στον μεροκαματιαρη!δωστε να φτιαχτουν νοσοκομεια,σχολεια,κεντρα απεξαρτησης,γηπεδα!δωστε λεφτα στους συνταξιουχους,στους απληρωτους!!αυτες ειναι αναγκες!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Και πρωταθλητής..και επιτυχημένος μπίσνεσμαν..και πεζοναύτης..και με κοινωνικές ανησυχίες...Υποθέτω και με εμφάνιση μοντέλου και ίσως και με βασιλικά γονίδια (Ισπανία γαρ..) ....Μα ποιος είσαι; Ο Ευρωγκόμενος;

Φίλε Warhol..όσο και να αλλάξει το σύστημα, γκόμενες σαν την Πίτσια που επιεικώς μας έχεις ταράξει για πάρτη της, άλλοι θα τις χαίρονται..
Και το μόνο που κατάφεραν οι "φοιτητές" ήταν να έχουν διπλή εξεταστική το Σεπτέμβρη και να υποβαθμίσουν κι άλλο το ήδη υποβαθμισμένο πτυχίο τους...

Επισκέπτης
Και πρωταθλητής..και επιτυχημένος μπίσνεσμαν..και πεζοναύτης..και με κοινωνικές ανησυχίες...Υποθέτω και με εμφάνιση μοντέλου και ίσως και με βασιλικά γονίδια (Ισπανία γαρ..) ....Μα ποιος είσαι; Ο Ευρωγκόμενος;

Δεν είμαι "μπισνεσμαν"...Υπάλληλος είμαι.Και ναι και πρωταθλητής υπήρξα και πεζοναύτης,και κοινωνικές ανησυχίες έχω.Εμφάνηση μοντέλου δεν έχω,αλλά είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου.Και βασιλικά γονίδια έχω.Έμενα πολύ κοντά στο Bernabeu και πήγενα συνέχεια στη Βασίλησα της Ευρώπης.Μετράει;

Επισκέπτης
Λοιπόν σάς αφήνω.Πάω να φτιάξω βαλίτσες.Τη Δευτέρα πάω Αγγλία,και μετά Σουηδία.Θα γαμήσω μερικά "ακριβά" μουνιά (να δείξουμε ότι είμαστε "ματσωμένοι"...) και σε καμια 15αρια μέρες θα τα ξαναπούμε.Αύριο δυστυχώς δε θα μπορέσω να πανυγυρίσω...Έχω κοινωνικές υποχρεώσεις!

Επισκέπτης
για την πιτσια αστο δεν εχει καμια θεση στην κουβεντα μας !!ωστε οι φοιτητες δεν καταφεραν τιποτα ε?μαλλον το χαρηκες!!!και μαλλον σου αρεσει που τα πτυχια ειναι υποβαθμισμενα!!εμενα ομως δεν μου αρεσει!!και μπορει εσυ να βγαζεις φραγκα και να εισαι μια χαρα αλλα να θυμασαι οτι στην τελικη δεν εχεις τιποτα!!αν στις διακοπες σου πηγαινες σε νησι ,χτυπαγες ασχημα και ειχε αερα εκεινη τη μερα και ουτε πλοιο εφευγε ουτε ελικοπτερο σηκωνοταν ,να εβλεπα τι θα εκανες εσυ και τα λεφτα σου!!χρησιμοποιω ενα παραδειγμα για να καταλαβεις!!!που κανονικα θα επρεπε να ησουν μαζι σε ολους οσους διεκδικουσαν κατι καλυτερο!!αλλα που.....!και στην τελικη ρε τη πουτσα θα τη φαμε ολοι απο το υπαρχον συστημα που επικρατει στη ελλαδα!!οταν εβλεπες τα σκοτωμενα παιδια στην τηπεοραση απο το πολεμο σου αρεσε η εικονα?οταν εμαθες οτι η χωρα σου δεν εστειλε πλοιο για να μαζεψει τους ελληνες απο εκει και γενικα οποιον το ειχε αναγκη,πως ενιωσε?μαλλον τιποτα!!!απλα τη λυση την βρηκατε μερικοι!!σκυψατε το κεφαλι σας!!!

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
672
Πόντοι
81
και τη σχεση εχουν ολες αυτες οι παπαριες ρε πυροβολιμενοι με την εθνικη ομαδα?συγκεντρωθητε ρεεεε.ο καθε πικραμενος εδω θα βγαλει τα εσωψυχα του?

η ελλαδα στο 76' 0-0 με χαμενο πεναλτι του μπασινα.αντε ενα γκολ

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085
Γκοοοοοοοοολ!!!!!!! 0-1 στο 78'. :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
118
Like
2.100
Πόντοι
8.360
Πήραμε το πρώτο τρίποντο,παμε γερά!!!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Tι πάμε γερά γαμώ την κοινωνία μου, και τα παιδάκια στην γειτονιά μου, πιο οργανωμένα παίζουν.

Όσο για όοοολα τα υπόλοιπα, ρε παιδάκια, δεν δείχνετε φωτογραφίες από τις πούτσες, τα αμάξια και τα σπίτια σας να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη να τελειώνουμε?? Και το λέω κυρίως στο Νεοκλή, αφού αυτός εισήγαγε το στοιχείο της άτυπης "σύγκρισης" μεταξύ μας... ρε αδελφέ το πιάσαμε το νόημα και στο άλλο τόπικ, που μας είπες δύο φορές ότι έχεις μηχανή 15000 γιούρος... να τη χαίρεσαι φίλε μου, αλλά μέχρι εκεί.. 

warhol είσαι φοιτητής? ή έχεις σπουδάσει? αν δεν τα έχεις κάνει αυτά και δεν έχεις ζήσει από μέσα τα πανεπιστήμια θα σε παρακαλούσα να μην τα βάζεις και αυτά στη λογική του "η κοινωνία μας πάει στραβά λόγω του κακού κράτους, όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω, ζήτω οι απόγονοι (θα ήθελαν!!) του Τσε, του Κάστρο και του Τσάβεζ".
Ούτε ο str81977 είναι φοιτητής αλλά το έχουμε συζητήσει σε θέμα του παλιού φόρουμ... Γι αυτό λοιπόν και επειδή αρκετός κόσμος έχει καεί με τις φετινές "ψευτοεπαναστατικές ονειρώξεις" των πρωτοποριακών μας φοιτητών, θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο προσεκτικός.. όταν είσαι έξω από το χορό εύκολα χορεύεις

Επισκέπτης
Φιλαράκο Neokli, αν έχεις λεφτά και κάνεις φιλανθρωπίες... αυτό δεν μου λέει ΤΙΠΟΤΑ!!! Κι ο Μάικλ Τζάκσον δίνει που και που κάτι χιλιάδες δολάρια σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, αλλά είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο όταν δίνω εγώ 50 cents στο γυφτάκι που μου καθαρίζει τα τζάμια στο φανάρι...

Ο φιλάνθρωπος ορίζεται όταν δίνει από το υστέρημά του, όχι από το πλεόνασμά του.

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
δεν υπαρχει μεγαλυτερο καραγκιοζιλικι απο το να λες, " εγω κανω φιλανθρωπιες, εγω πηγα πεζοναυτης , εγω γαμαω ακριβα μουνια, εγω δουλευω 20 ωρες την ημερα" . κανε οτι γουσταρεις αλλα οταν το διατυμπανιζεις εισαι σαν τους μαλακες πολιτικους που οταν γινεται σεισμος , πυρκαγια κλπ πανε στον τοπο της καταστροφης για να "συμπαρασταθουν" στα θυματα, να τους δει ο κοσμος δηλαδη και να τους πει μπραβο. κρατα τα " κατορθωματα" για τον εαυτο σου νεοκλη αγορι μου και ασε εμας να πανυγυριζουμε για ενα ψωρομεταλλιο στο μουντομπασκετ. και εμενα δεν μου αρεσει να βγαινω στις πλατειες και να χοροπηδαω αλλα σπιτι μου ουρλιαζω , φωναζω, τρελαινομαι γιατι ειμαι υπερηφανος γιαυτα τα 12 παιδια.
warhol κ εγω τρελος αρειανος ειμαι και το μπασκετ ειναι στο αιμα μου βλεπω στα δορυφορικα οτι ματς πετυχω,αντε να παμε καλα ευρωλιγκα!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom