Tι πάμε γερά γαμώ την κοινωνία μου, και τα παιδάκια στην γειτονιά μου, πιο οργανωμένα παίζουν.
Όσο για όοοολα τα υπόλοιπα, ρε παιδάκια, δεν δείχνετε φωτογραφίες από τις πούτσες, τα αμάξια και τα σπίτια σας να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη να τελειώνουμε?? Και το λέω κυρίως στο Νεοκλή, αφού αυτός εισήγαγε το στοιχείο της άτυπης "σύγκρισης" μεταξύ μας... ρε αδελφέ το πιάσαμε το νόημα και στο άλλο τόπικ, που μας είπες δύο φορές ότι έχεις μηχανή 15000 γιούρος... να τη χαίρεσαι φίλε μου, αλλά μέχρι εκεί..
warhol είσαι φοιτητής? ή έχεις σπουδάσει? αν δεν τα έχεις κάνει αυτά και δεν έχεις ζήσει από μέσα τα πανεπιστήμια θα σε παρακαλούσα να μην τα βάζεις και αυτά στη λογική του "η κοινωνία μας πάει στραβά λόγω του κακού κράτους, όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω, ζήτω οι απόγονοι (θα ήθελαν!!) του Τσε, του Κάστρο και του Τσάβεζ".
Ούτε ο str81977 είναι φοιτητής αλλά το έχουμε συζητήσει σε θέμα του παλιού φόρουμ... Γι αυτό λοιπόν και επειδή αρκετός κόσμος έχει καεί με τις φετινές "ψευτοεπαναστατικές ονειρώξεις" των πρωτοποριακών μας φοιτητών, θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο προσεκτικός.. όταν είσαι έξω από το χορό εύκολα χορεύεις