Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 323K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

Blacknight

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
sxsitegr την ανέχεια των άλλων χωρών τη σκέφτομαι.Έχω γυρίσει όλη τη Λατινική Αμερική.Όχι για να γαμήσω στα καμπαρέ του Buenos Aires...Πανυγυρίζετε για ξένες επιτυχίες,το έχεις πάρει είδηση;Επαγγλεματίες είναι,που θα πάρουν το "πριμο" απο το Αλογοσκούφη,"πρίμο" απο την Eurobank που διαφημίζουν.Θα υπογράψουν και καλύτερα συμβόλαια με τις ομάδες τους,και θα βρουν και το "μοντέλο" που βλέπεις στην τηλεόραση να  γαμήσουν.Εσύ τί θα κάνεις;Αναρωτήθηκες ποτέ αν έχουν πάει μια μέρα στο Στρατό;Οι άλλοι επαγγελματίες,οικοδόμοι,σιδεράδες,χημικοι κλπ,αφήνουν την εργασία τους να υπηρετήσουν.Μπασκετμπολίστες,ποδοσφαιριστές τραγουδιστές υπηρετούν απο τα σπίτια τους και απο τα καλοπληρωμένα επαγγέλματά τους.Κι εγώ χάρηκα όταν ορειβάτες ύψωσαν την Ελληνική σημαία στο Έβερεστ.Αλλά εξοργίστικα,όταν έκλεισαν επιχειρήσεις και μετέφεραν τις δραστηριότητες τους στη Βουλγαρία.
Αλήθεια,γιατί δεν κατεβήκατε στους δρόμους όταν το "θαύμα της πορτογαλίας" δεν προκρίθηκε στο Mundial;Για να τους αρχίσετε με τις τομάτες βέβαια,αφού ξεφτιλίστικαν απο τους Αλβανούς.

Τελευταία έχουμε "γεμίσει" πολλούς "καπιταλιστές"!Μάλλον θα είναι του 11+% ανεργίας,των 600? βασικού μισθού,των απλήρωτων υπερωρειών,του "ξέρεις ερχονται πολλά βιογραφικά στην εταιρεία"!!!Ίσως και κάποιων ρομαντικών που περιμένουν τις εκλογές για να "βολευτούν" στο Δημόσιο!!!

Την Κυριακή δεν έχω τίποτα να κάνω.Θα κατέβω κι εγώ στην Ομόνοια να φωτογραφίσω ρεζίλιδες.Θα πάρω και μια μάσκα χειρουργίου για να φωρέσω,μη με πάρει η βρώμα απο την πείνα ορισμένων πανυγυριτζίδων!Και να σούβλιζαν και κανα αρνί να χωρτάσει το έντερό τους καλά θα ήταν.

Άντε με τη νίκη...και με τους τραπεζικούς λογαριασμούς φουσκωμένους!!!

Ας ειχες και εσυ καποιο ταλεντο..!για να τα λες αυτα υποθετω οτι δεν ειναι φαν του αλθητισμου αλλα εισαι πικραμενος απο την ζωη.
Οποιος εχει ταλεντο σε κατι η ειναι πολυ καλος σε κατι περνει καλα money..

Επισκέπτης
Και η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου πήρε το Ευρω2004 αλλά την αντίστοιχη διοργάνωση-του 2012 αν δεν κάνω λάθος- δεν την πήραμε.Παρόλο που είχαμε οργανώσει και επιτυχημένους Ο.Α.Η Ελλάδα έχει ανάγκη επενδύσεις,και όχι πανυγυράκια τύπου Eurovision κλπ.Επενδύσεις στην Ελλάδα δε βλέπω.Η χώρα δε θα κερδίσει κάτι αν γίνει ο τελικός του CH.L στην Αθήνα.Αν γίνει όμως μια παραγωγική μονάδα κάποιας εταιρείας,θα κερδίσει.Η Ελλάδα έχει πολλά πράγματα για να διαφημιστεί.Έχει όμως και περισότερα για να δυσφημιστεί...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Εγώ ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω για κάποιους του forum:

Πως είναι δυνατόν, ακόμα κι ένα τέτοιο thread, να το μετατρέψετε σε αντιπαράθεση, διαφωνία, να γράψετε πράγματα εντελώς άσχετα με την θεματολογία του, κτλ, κτλ.

Τι να πω ρε πούστη μου.... τελικά καλά λένε ότι το Internet είναι μια τέλεια διέξοδος για τους "επαγγελματίες" κακομοίρηδες...

Περαστικά σας ρε παιδιά, τι άλλο να πω...

Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο φίλε μου αλλά που θα το βρεις...............................

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Vanzel ένας άνθρωπος χαίρεται όταν ευημερεί.Όταν λιμοκτονεί δε χαίρεται...

Η χαρά βρίσκεται και σε απλά πράγματα!Και έτσι όπως το λες ξέρεις τι καταλαβαίνω;Ότι δεν πρόκειται να χαρεί ποτέ ο φτωχός. Έχεις την νοοτροπία του λούμπεν προλετάριου. Και επειδή ξεφύγαμε από το θέμα εγώ σταματώ εδώ

Επισκέπτης
Ας ειχες και εσυ καποιο ταλεντο..!για να τα λες αυτα υποθετω οτι δεν ειναι φαν του αλθητισμου αλλα εισαι πικραμενος απο την ζωη.
Οποιος εχει ταλεντο σε κατι η ειναι πολυ καλος σε κατι περνει καλα money..

Έκανα 12 χρόνια πρωταθλητισμό στο Αλπικό σκι.Είμαι οικονομικός αναλυτής σε μεγάλη εταιρεία,πέρνω παρά πολλά χρήματα και δεν κλέγομαι για εμένα.Απλώς μού τη σπάει να πανυγυρίζουν αυτοί που αύριο θα πάνε στον ΟΑΕΔ να ανανεώσουν την κάρτα ανεργίας.Αυτοί που θα βγουν στα κανάλια και θα φωνάζουν ότι δεν τους φτάνει ο μισθός.Πικραμένος απο τη ζωή δεν είμαι,διότι έμαθα να αγωνίζομαι,και όχι να καυλώνων βλέποντας τους άλλους να γαμάνε.Και όσο για αθλητισμό,κάνω ακόμα.Και ποδόσφαιρο παίζω.Αλλά δεν πανυγυρίζω για αποτυχημένους ποδοσφαιριστές,που ακόμα και μετά απο μεγάλη επιτυχία δε βρήκαν μεγάλες ομάδες να τους πάρουν.Κατάλαβες;

Blacknight

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Έκανα 12 χρόνια πρωταθλητισμό στο Αλπικό σκι.Είμαι οικονομικός αναλυτής σε μεγάλη εταιρεία,πέρνω παρά πολλά χρήματα και δεν κλέγομαι για εμένα.Απλώς μού τη σπάει να πανυγυρίζουν αυτοί που αύριο θα πάνε στον ΟΑΕΔ να ανανεώσουν την κάρτα ανεργίας.Αυτοί που θα βγουν στα κανάλια και θα φωνάζουν ότι δεν τους φτάνει ο μισθός.Πικραμένος απο τη ζωή δεν είμαι,διότι έμαθα να αγωνίζομαι,και όχι να καυλώνων βλέποντας τους άλλους να γαμάνε.Και όσο για αθλητισμό,κάνω ακόμα.Και ποδόσφαιρο παίζω.Αλλά δεν πανυγυρίζω για αποτυχημένους ποδοσφαιριστές,που ακόμα και μετά απο μεγάλη επιτυχία δε βρήκαν μεγάλες ομάδες να τους πάρουν.Κατάλαβες;
Δεν εχω λογω να αμφισβητησω το πυο δουλεβεις και τι αν αθλησε απλα δεν χρειαζεται να μιζεριαζουμε σε τετοιες στιγμες..  :grin:

Επισκέπτης
liomas επαγγελματίας κακομοίρης είμαι κι εγώ.Καλύτερα κακομοίρης και χωρτάτος,παρά να πανυγυρίζω και να κρατάω το φανάρι όταν οι "επιτυχημένοι" γαμάνε αυτά που δεν μπορώ να γαμήσω εγώ.

Επισκέπτης
liomas επαγγελματίας κακομοίρης είμαι κι εγώ.Καλύτερα κακομοίρης και χωρτάτος,παρά να πανυγυρίζω και να κρατάω το φανάρι όταν οι "επιτυχημένοι" γαμάνε αυτά που δεν μπορώ να γαμήσω εγώ.

ΟΚ, απόλυτα σεβαστό αυτό που λες, αλλά σεβάσου και κάποιους άλλους οι οποίοι ΔΕΝ θέλουν να είναι κακομοίρηδες αλλά χορτάτοι. Και από την στιγμή που οι χορτάτοι δεν ασχολούνται με κακομοίρηδες, δεν βλέπω τον λόγο γιατί να ασχολούνται οι κακομοίρηδες με τους χορτάτους. Εξάλλου πάντα κάποιος θα είναι πιο κακομοίρης ή πιο χορτάτος από κάποιον άλλον.

Και τα παιδιά στην Ουγκάντα είναι ακόμη πιο κακόμοιρα από σένα... αλλά δεν κάνουν τέτοια...

Επισκέπτης
Βλητο Νεοκλη εχεις μπερδεψει την πουτσα με την Βουρτσα....ελληνας εισαι η αλβανος ρε?

Δε θα σε ακολουθήσω στις ύβρεις.Άλλωστε είναι γνωστό ότι όποιος δεν έχει επιχειρήματα,βρίζει για να περάσει τις "απόψεις" του.

Όχι δεν είμαι Αλβανός.Ελληνοισπανός είμαι.Η μάνα μου είναι Ισπανίδα.Τί να υποστηρίξω αύριο;Είμαι μπερδεμένος!

Οι Αλβανοί νίκησαν την Ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου και ουσιαστικά την άφησαν έξω απο το παγκόσμιο κύπελο.Γι'αυτό τους μισείς;Εγώ θα τους μισούσα επειδή μπουκάρουν στα σπίτια και τα αδειάζουν...

Επισκέπτης
ΟΚ, απόλυτα σεβαστό αυτό που λες, αλλά σεβάσου και κάποιους άλλους οι οποίοι ΔΕΝ θέλουν να είναι κακομοίρηδες αλλά χορτάτοι. Και από την στιγμή που οι χορτάτοι δεν ασχολούνται με κακομοίρηδες, δεν βλέπω τον λόγο γιατί να ασχολούνται οι κακομοίρηδες με τους χορτάτους. Εξάλλου πάντα κάποιος θα είναι πιο κακομοίρης ή πιο χορτάτος από κάποιον άλλον.

Και τα παιδιά στην Ουγκάντα είναι ακόμη πιο κακόμοιρα από σένα... αλλά δεν κάνουν τέτοια...

Εγώ πάντως τα βοηθάω τα παιδιά στην Αφρική να μην είναι κακόμοιρα.Δίνω χρήματα μέσω ανθρωπιστικών οργανώσεων.Αντι να πας μια φορά σε Studio και να δώσεις 50?,μπορείς να τα δώσεις μέσω της Action Aid να σωθούν μερικά παιδιά.

Επισκέπτης
Εγώ πάντως τα βοηθάω τα παιδιά στην Αφρική να μην είναι κακόμοιρα.Δίνω χρήματα μέσω ανθρωπιστικών οργανώσεων.Αντι να πας μια φορά σε Studio και να δώσεις 50?,μπορείς να τα δώσεις μέσω της Action Aid να σωθούν μερικά παιδιά.

ΟΚ, εγώ προτιμώ στούντιο... sorry. Ο καθένας με τις επιλογές του. Μάλλον είσαι σε λάθος forum, υπάρχουν πολλά ανθρωπιστικά forums στο net. Ρίξε μια ματιά στο google και θα βρεις ;)

Επισκέπτης
ΟΚ, εγώ προτιμώ στούντιο... sorry. Ο καθένας με τις επιλογές του. Μάλλον είσαι σε λάθος forum, υπάρχουν πολλά ανθρωπιστικά forums στο net. Ρίξε μια ματιά στο google και θα βρεις ;)

Μάλλον είσαι εκτός τόπου και χρόνου.Ίσως είσαι κυριολεκτικά "λιώμα"!Δεν αντιτάχθηκα στο βασικό σκοπό του forum.Εκτός αν το μπασκετ το συσχετίζεις με τα μπουρδέλα.Εκεί να αντιτάχθηκα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
sxsitegr την ανέχεια των άλλων χωρών τη σκέφτομαι.Έχω γυρίσει όλη τη Λατινική Αμερική.Όχι για να γαμήσω στα καμπαρέ του Buenos Aires...Πανυγυρίζετε για ξένες επιτυχίες,το έχεις πάρει είδηση;Επαγγλεματίες είναι,που θα πάρουν το "πριμο" απο το Αλογοσκούφη,"πρίμο" απο την Eurobank που διαφημίζουν.Θα υπογράψουν και καλύτερα συμβόλαια με τις ομάδες τους,και θα βρουν και το "μοντέλο" που βλέπεις στην τηλεόραση να  γαμήσουν.Εσύ τί θα κάνεις;Αναρωτήθηκες ποτέ αν έχουν πάει μια μέρα στο Στρατό;Οι άλλοι επαγγελματίες,οικοδόμοι,σιδεράδες,χημικοι κλπ,αφήνουν την εργασία τους να υπηρετήσουν.Μπασκετμπολίστες,ποδοσφαιριστές τραγουδιστές υπηρετούν απο τα σπίτια τους και απο τα καλοπληρωμένα επαγγέλματά τους.Κι εγώ χάρηκα όταν ορειβάτες ύψωσαν την Ελληνική σημαία στο Έβερεστ.Αλλά εξοργίστικα,όταν έκλεισαν επιχειρήσεις και μετέφεραν τις δραστηριότητες τους στη Βουλγαρία.
Αλήθεια,γιατί δεν κατεβήκατε στους δρόμους όταν το "θαύμα της πορτογαλίας" δεν προκρίθηκε στο Mundial;Για να τους αρχίσετε με τις τομάτες βέβαια,αφού ξεφτιλίστικαν απο τους Αλβανούς.

Τελευταία έχουμε "γεμίσει" πολλούς "καπιταλιστές"!Μάλλον θα είναι του 11+% ανεργίας,των 600? βασικού μισθού,των απλήρωτων υπερωρειών,του "ξέρεις ερχονται πολλά βιογραφικά στην εταιρεία"!!!Ίσως και κάποιων ρομαντικών που περιμένουν τις εκλογές για να "βολευτούν" στο Δημόσιο!!!

Την Κυριακή δεν έχω τίποτα να κάνω.Θα κατέβω κι εγώ στην Ομόνοια να φωτογραφίσω ρεζίλιδες.Θα πάρω και μια μάσκα χειρουργίου για να φωρέσω,μη με πάρει η βρώμα απο την πείνα ορισμένων πανυγυριτζίδων!Και να σούβλιζαν και κανα αρνί να χωρτάσει το έντερό τους καλά θα ήταν.

Άντε με τη νίκη...και με τους τραπεζικούς λογαριασμούς φουσκωμένους!!!

Εγώ ξέρω ότι τα 12 αυτά παλικάρια από το να καίνε την Αθήνα για γελοίους ως ανύπαρκτους λόγους όπως οι "φοιτητές" το καλοκαίρι γαμήθηκαν στη δουλειά και στις προπονήσεις εδώ και χρόνια, έγιναν οι καλύτεροι στο είδος τους και κατάφεραν να ξεφτιλίσουν σε συμβολικό επίπεδο τους Αμερικάνους...
Αν ήταν δέσμιοι των αριστερίστικων μίζερων συνδρόμων προς τα οποία έχεις μία σαφή κλίση Νεοκλή, θα κοιτούσαν να διοριστούν γυμναστές στο Δημόσιο και να απεργούν για λόγους οπως η περιεκτικότητα του τυριού στις τυρόπιτες του κυλικείου...
Επίσης είναι τελείως άδικη η σύγκριση αυτών των παιδιών με διάφορα σαβουροσελέμπριτυ και λαμόγια...Δεν με ενδιαφέρει αν 12 παγκόσμιοι πρωταθλητές ΔΕΝ πήγαν στρατό..Καλώς δεν πήγαν. Με ενδιαφέρει όμως που 12.000 κομματόσκυλα, πουσταρέλια, τεμπέληδες και άλλες δημοκρατικές δυμάμεις απέφυγαν τη θητεία τους επειδή είχαν συνάχι ή επειδή δεν έιχε επουλωθεί η πρωκτοραφή τους ή έκαναν συμβολική θητεία σε αεροπορία ή ναυτικό....Αυτοί είναι το πρόβλημα, όχι ο Παπαλουκάς ή ο Σπανούλης...

Εννοείται πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ανεργίας και ανέχειας παγκοσμίως- και μάλιστα έχει και το δικό της μερίδιο ευθύνης η χορηγός της ομάδας Μπάσκετ...
Αυτός είναι λόγος να μην πανηγυρίζουμε επιτυχίες οι οποίες εκτός από τους χορηγούς και τους αθλητές (και γιατί όχι άλλωστε, αυτοί δεν ματώνουν στο παρκέ και δεν βάζουν τα ωραία τους λεφτά) θα ωφελήσουν και τη χώρα συνολικά έστω και έμμεσα (εξαγωγές, τουρισμός, διεθνής θέση)..Ή όλα τα άλλα κράτη που επιδιώκουν τέτοιες επιτυχίες είναι μαλάκες;
Εσύ μπορείς να φωτογραφίζεις αυτούς που θα γλεντάνε και να τους χαρακτηρίζεις ρεζίλιδες..
Εσύ που υποθέτω είσαι κυριλές και αφ' υψηλού  πήγαινε κάνε καμια φιλανθρωπία και ενίσχυσε των "αγώνα" των αιωνόβιων φοιτητών, των αποτυχημένων συνδικαλιστών και των σουβλατζήδων της κάτω Ραχούλας που δε θα έχουν δουλεία επειδή το ΤΕΙ κουρέματος προβάτων του χωριού τους έμεινε χωρίς σπουδαστές...

P.S.: Το γεγονός ότι κάποια λαμόγια πήραν επιχορηγήσεις και την έκαναν για Σκόπια ή ότι κάποιοι επιχειρηματίες κερδοσκοπούν εις βάρος των εργαζομένων και των πελατών τους (βλ. τράπεζες) τί σχέση έχει με κάποια παιδία που αν μη τι άλλο εργαστηκαν σκληρά για να φτάσουν εδώ; Και εγώ μαζί σου για να κάνουμε μποϋοκοτάζ στα κοράκια αλλά όχι τέτοια γκαντεμιά ρε φίλε...2006 έχουμε, όχι 1982...
P.P.S. : Άλλο πανηγυρίζω για μια επιτυχία και άλλο ξεχνάω τα προβληματά μου εξαιτίας μιας επιτυχίας....Αυτοί που θα πανηγυρίσουν (ελπίζω) αύριο δεν τρώνε απαραίτητα κουτόχορτο!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
464
Πόντοι
36
Ρε μάγκες, χίλιες φορές να πανηγυρίζουν για την ομάδα (μια ανάγνωση του "Η ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ" του Desmond Morris θα κάνει καλό σε όποιον δεν το έχει διαβάσει ακόμα) παρά για το κόμμα που νίκησε στις εκλογές ή τον κλεφτοδήμαρχο που εκλέχτηκε.
Ναι, αυτά τα γεγονότα κάνουν τον κόσμο να ξεχνάει τα προβλήματα που όντως και υπάρχουν και συνεχώς μεγαλώνουν. Αυτή είναι όμως η ψυχολογία του ανθρώπου και της μάζας (Ποιός είπε ότι το "ΑΡΤΟΝ και ΘΕΑΜΑΤΑ" έπαψε να ισχύει).
Να το βλέπουμε αφ υψηλού δεν βοηθάει σε τίποτα, ούτε και να βριζόμαστε μεταξύ μας.
Άντε για το χρυσό!! (αν και ήδη έχει γίνει υπέρβαση)

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
αλλο ενα θεμα εγινε κωλος μιας και ο ενας προσπαθει να επιβαλλει την αποψη του στον αλλον. αν εγω γουσταρω να πανηγυριζω και να μην εχω να φαω ειναι θεμα δικο μου , οπως δικο σου θεμα ειναι αν θα τρως 100 η 10000 ευρω το μηνα στις πουτανες. ο καθενας οπως τη βρισκει , σε αλλον αρεσουν οι κωλαρες σε αλλον οι βυζαρες, γιατι τρελαινεστε?  καλη επιτυχια να εχουν τα παιδια αυριο να μας κανουν υπερηφανους και μετα να ριξουμε ολοι απο εναν για να γουσταρουμε!!!!

Επισκέπτης
Εγώ ξέρω ότι τα 12 αυτά παλικάρια από το να καίνε την Αθήνα για γελοίους ως ανύπαρκτους λόγους όπως οι "φοιτητές" το καλοκαίρι γαμήθηκαν στη δουλειά και στις προπονήσεις εδώ και χρόνια, έγιναν οι καλύτεροι στο είδος τους και κατάφεραν να ξεφτιλίσουν σε συμβολικό επίπεδο τους Αμερικάνους...
Πληρωμένα όλα όμως.Δεν έβαλαν ούτε 0,0001? απο την τσέπη τους.Κι εγώ το καλοκαίρι δούλευα.Και τόσα χρόνια ακόμα διαβάζω.Ακόμη και με δικά μου χρήματα παρακαλολουθώ σεμινάρια.Ε και;

Αν ήταν δέσμιοι των αριστερίστικων μίζερων συνδρόμων προς τα οποία έχεις μία σαφή κλίση Νεοκλή, θα κοιτούσαν να διοριστούν γυμναστές στο Δημόσιο και να απεργούν για λόγους οπως η περιεκτικότητα του τυριού στις τυρόπιτες του κυλικείου...
Από πού συμπέρανες τις σαφείςαριστεριστικές κλίσεις μου;
Ναι δεν κοιτούν να διοριστούν γυμναστές στ δημόσιο...Απλώς οι περισότεροι έχουν μπει άνευ εξετάσεων στα ΤΕΦΑΑ,και μπορεί να πάρουν και καμιά άδεια για πρακτωρείο ΠΡΟ-ΠΟ.Κρατική επιχείρηση δεν είναι ο ΟΠΑΠ;

Επίσης είναι τελείως άδικη η σύγκριση αυτών των παιδιών με διάφορα σαβουροσελέμπριτυ και λαμόγια...Δεν με ενδιαφέρει αν 12 παγκόσμιοι πρωταθλητές ΔΕΝ πήγαν στρατό..Καλώς δεν πήγαν.
Μήπως δεν πήγες ούτε εσύ;Στην τελική ανάλυση,όταν δεν πήγαν στο στρατό δεν ήταν "παγκόσμιοι" πρωταθλητές.Υπάλληλοι ανωνύμων εταιρειών ήταν...Του ΟΣΦΠ,ΠΑΟ,ΠΑΟΚ,ΑΕΚ κλπ

Με ενδιαφέρει όμως που 12.000 κομματόσκυλα, πουσταρέλια, τεμπέληδες και άλλες δημοκρατικές δυμάμεις απέφυγαν τη θητεία τους επειδή είχαν συνάχι ή επειδή δεν έιχε επουλωθεί η πρωκτοραφή τους ή έκαναν συμβολική θητεία σε αεροπορία ή ναυτικό....Αυτοί είναι το πρόβλημα, όχι ο Παπαλουκάς ή ο Σπανούλης...
Αυτα τα...κομματόσκυλα,πουσταρέλια,τεμπέληδες,κλπ,σε διοικούν.Αντέδρασες;Ή δέχτηκες το γεγονός ως φυσιολογικό;

Εσύ που υποθέτω είσαι κυριλές και αφ' υψηλού  πήγαινε κάνε καμια φιλανθρωπία και ενίσχυσε των "αγώνα" των αιωνόβιων φοιτητών, των αποτυχημένων συνδικαλιστών και των σουβλατζήδων της κάτω Ραχούλας που δε θα έχουν δουλεία επειδή το ΤΕΙ κουρέματος προβάτων του χωριού τους έμεινε χωρίς σπουδαστές...
Ναι είμαι κυριλές,και σε φιλανθρωπίες πάω.Και 5000? στην εφορεία πλήρωσα φέτος,για να συνδράμω εκεί που δε συνδράμουν οι άεργοι και οι αιώνιοι φοιτητές.Εσύ σε ποιά κατηγορία ανήκεις;

P.S.: Το γεγονός ότι κάποια λαμόγια πήραν επιχορηγήσεις και την έκαναν για Σκόπια ή ότι κάποιοι επιχειρηματίες κερδοσκοπούν εις βάρος των εργαζομένων και των πελατών τους (βλ. τράπεζες) τί σχέση έχει με κάποια παιδία που αν μη τι άλλο εργαστηκαν σκληρά για να φτάσουν εδώ; Και εγώ μαζί σου για να κάνουμε μποϋοκοτάζ στα κοράκια αλλά όχι τέτοια γκαντεμιά ρε φίλε...2006 έχουμε, όχι 1982...
P.P.S. : Άλλο πανηγυρίζω για μια επιτυχία και άλλο ξεχνάω τα προβληματά μου εξαιτίας μιας επιτυχίας....Αυτοί που θα πανηγυρίσουν (ελπίζω) αύριο δεν τρώνε απαραίτητα κουτόχορτο!
Κι εγώ σκληρά εργάζομαι.Απο τις 07:00-20:00 στο γραφείο.Και να ήξερες τί πέρασα για να σπουδάσω.Και αθλητής είμουν.Αλλά μην τρελαθούμε κιόλας.Δεν έκαναν δα και κανένα κατόρθωμα.Αλλά ξέρεις τί θέλω;Να βρεθεί έστω κι ένας ντοπαρισμένος.Όπως ο Κεντέρης,ο οποίος έγεινε και αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων.Δηλαδή δημόσιος υπάλληλος.Να δω τί θα κάνουν όσοι έχουν μετατρέψει ένα πανυγυράκι σε εθνική υπόθεση.Λες και πήραμε πίσω την Κωνσταντινούπολη...

Τελειώνω εδώ.Δεν πρόκειται να ξαναπαντήσω.Απλώς να θυμίσω ότι την άλλη εβδομάδα ξεκινάει πάλι το Ελληνικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα,κι ελπίζω να μη γίνει κόλαση σε κάποιον αγώνα.Διότι αυτοί που αύριο θα πανυγυρίζουν για το χρυσό μετάλιο της Εθνικής ομάδας μπάσκετ,έχουν και συλλογικές προτιμήσεις.Αύριο πανυγύρια αγκαλιά,και την άλλη εβδομάδα ξύλα και πέτρες!

[/quote]

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
ρε φιλε τι σχεση εχει οτι ησουν αθλητης??? καταλαβαινεις σε τι επιπεδο παιζουν αυτοι οι 12? πλακα κανεις ? φυσικα δεν συμφωνω να παιρνει και η κουτση μαρια αδεια ΠΡΟΠΟ αλλα οταν μιλαμε για τετοιο επιπεδο ,ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να μην πανε στρατο και να παρουν θεση στα σωματα ασφαλειας γιατι για να φτασουν εδω δεν κανουν τιποτε αλλο 10 ωρες την ημερα απο τα 15-17 χρονια οταν εμεις πηγαιναμε για γκομενες και ποδοσφαιρακια. τι ασχετες συγκρισεις κανεις?? το οτι το κρατος ειναι μπουρδελο , αναξιοκρατικο και κανει τους πλουσιους πλουσιοτερους δεν εχει σχεση με τον πρωταθλητισμο. οσο για το ντοπινγκ σε κανει να εισαι πιο γρηγορος , να πηδας πιο ψηλα , να σπρωχνεις πιο δυνατα, αλλα δε σε κανει να δινεις 12 ασιστ (παπαλουκας) και να κανεις 6 κλεψιματα ( διαμαντιδης ) .

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
και εσύ νεοκλή σε τι έχεις αντιδράσει από όλα όσα σε ενοχλούν? νομίζω πως θέλεις να τραβήξεις την προσοχή με όλα αυτά που λες. με την λογική σου δεν θα πρέπει να χαιρόμαστε τίποτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom