και δεν ειπα οτι φταιει μονο το κρατος!!φταιμε και εμεις οι ιδιοι!!!!και σε παρακαλω αν δεν ξερεις για το τσε γκεβαρα και τον καθε τσε γκεβαρα να μην μιλας και να μην αναφερεσαι σε αυτον!!γιατι πολυ απλα δεν εισαι αξιος να μιλας για τον συγκεκριμενο ανθρωπο!!!στο λεω χοντρα για να το καταλαβεις!χωρις παρεξηγηση!!ουτε εγω ειμαι αξιος να αναφερομαι σε αυτον και δεν το εκανα οπως βλεπεις!!δεν θελω να τσακωνομαι με κανεναν απλα λεω τη γνωμη μου!!σε οποιον αρεσει!!ΥΓ.και φυσικα μην χρησιμοποιεις φρασεις του τυπου ψευτοεπαναστατες,απογονοι του τσαβες κτλ!!το οτι στις προηγουμενες εκλογες για την υπερνομαρχια καποιοι ψηφισαν τον καρατζαφερη και οχι τον γλεζο πχκατι σημαινει!!ποιανου απογονοι ηταν αυτοι που ψηφισαν τον καρατζαφερη?του παπαδοπουλου?του τεως βασιλια?μηπως ακροδεξιοι νοσταλγοι του χιτλερ?μηπως απλα ανιστοριτοι?ποιος ξερει?
Ωραία πρότυπα έχεις, τι να σου πω.... Θαυμάζεις δηλ. έναν άνθρωπο που εισέβαλε με την βία σε ένα ξένο κράτος, την Κούβα για να ΕΠΙΒΑΛΕΙ με στρατιωτικά μέσα τον κομμουνισμό. Σε τι ακριβώς διαφέρει από τον Μπους και την εισβολή του στο Ιράκ φερ' ειπείν?????? Θα σου απαντήσω εγώ, σε τίποτε κατ' ουσίαν :και οι 2 εισέβαλαν με την βία και τα όπλα σε μία ξένη χώρα για να ανατρέψουν ένα καθεστώς που δεν τους άρεσε με το έτσι θέλω χωρίς φυσικά να ρωτήσουν τον καημένο τον λαό της εκάστοτε χώρας ή της Κούβας εν προκειμένω αν επιθυμεί την καθεστωτική αλλαγή.
Το αποτέλεσμα γνωστό : οι κοπέλες της Κουβας να γίνονται πουτάνες για 5 δολλάρια!!!Βέβαια αυτό εμάς ως μπουρδελιάρηδες μας βολεύει απείρως και το καλοκαίρι που θα πάω στην Κούβα, καλά να είμαστε, θα τις τιμήσω ιδιαίτερα, αλλά σε θεωρητικό επίπεδο εξακολουθώ να διαφωνώ....
Φαντάζομαι φίλε Warhol θα στενοχωριέσαι έστω και λίγο από μέσα σου που στην σημερινή θέση της Ελλάδας δεν είναι η Σοβιετική Ένωση να δώσει ένα καλό μάθημα στους ανά τον κόσμο ιμπεριαλιστές, αλλά τι να κάνουμε, c'est la vie...
Στα του ματς τώρα :Παιδιά η απώλεια του Γκασόλ είναι τρομακτικό πλήγμα για τους Ισπανούς και ας τείνουν να το υποβαθμίζουν. Στα τελευταία λεπτά που έπαιξε η Ισπανία κόντρα στην Αργεντινή χωρίς τον Γκασόλ ήταν μια εντελώς διαφορετική ομάδα και κόντεψε να αποκλειστεί!!!
Η συγκυρία είναι ευνοικότατη για μας, πιστεύω λίγη αυτοσυγκέντρωση να δείξουν τα παιδιά στην αρχή του ματς όπου λογικά θα υπάρχει άγχος και από τις 2 πλευρές και από εκεί και έπειτα το momentum(όπως συνηθίζουν να λένε εσχάτως και οι τηλεσχολιαστές του μπάσκετ) θα είναι ολοκληρωτικά δικό μας!!!
Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε, αν και νομίζω ότι μόνο αν αυτοκτονήσουμε μπορούμε να χάσουμε την πρώτη θέση....
Ελλαδάρα γερά!!!!!!!!!!!!!!!!