Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

Επισκέπτης
και ομως κανεις λαθος!!ημουν και εγω φοιτητης,σπουδασα!!και οπως καταλαβαινεις ημουν μεσα στο χωρο!!το θεμα ειναι οτι και καποιοι αλλοι σπουδασαν απο εδω μεσα και το μονο που τους ενοιαζε ηταν που θα πανε εκδρομη και πως θα αποκτησουνε γερα κονε!!αρκετα πια με ολους τους παρτακυδες που εκαναν την κοινωνια μας σαν τα μουτρα τους!οταν μιλας για τον τσε γκεβαρα καλα θα κανεις να εχεις διαβασει για αυτον τον ανθρωπο,πριν μιλησεις!!και εννοω να εχεις διαβασει τα κειμενα που εχει γραψει και διαφορα βιβλια  που αναφερονται σε αυτον!!τοτε θα καταλαβεις πολλα!!εγω αρνουμαι να συμβιβαστω με αυτα που γινονται!εσυ να το κανεις,μπορει και να σε βολευει!εγω εχω καποιες ιδεες,καποια πιστευω και δεν τα πουλαω!!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085
Το θέμα είναι να νικήσουμε την Ισπανία αύριο. :P Forza Ελλαδάρα!

Επισκέπτης
υπαρχουν ανθρωποι που πεινανε!!υπαρχει ανεργια!!εκπαιδευση μηδεν!νοσοκομεια που θυμιζουν οικοδομες!ξερεις οτι αυτο το χρονο 84 ατομα εχουν πεθανει σε εργατικα ατυχηματα?γινονται πολεμοι και μικρα παιδια,οικογενειες,αθωοι ξεκληριζονται!!βγαινουν οι συνταξιουχοι στους δρομους και ζητανε περισσοτερα λεφτα για να μπορουν να ζησουν!!μπορει στη θεση τους να ηταν ο πατερας σου η και εσυ ο ιδιος αυριο μεθαυριο!!ολα αυτα με λυπουν και με προβληματιζουν!!εσενα μπορει οχι!!και οπως θα εχεις δει,ποτε δεν ειπα αν δινω λεφτα απο το υστερημα μου η ποσες μερες πηγα φυλακη οταν ημουν φανταρος η αν εκανα πρωταθλητισμο!!ουτε ειπα τιποτα για τους αθλητες της εθνικης ελλαδας!!μακαρι να το παρουν,θα χαρω πολυ και παντα τετοια!!αλλα καποια πραγματα με ενοχλουν που γινονται!!αυτη η κοινωνια εχει παει πισω απο τους διαφορους βολεμενους,ξεπουλημενους, που ειναι ετοιμοι  να πουλησουν την ιδια τους τη μανα!!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085
Πιστεύω πάντως ότι δεν πρέπει να σταθούμε στην απουσία του Γκασόλ. Η Ισπανία είναι δυνατή ομάδα ούτως ή άλλως. 

Επισκέπτης
και δεν ειπα οτι φταιει μονο το κρατος!!φταιμε και εμεις οι ιδιοι!!!!και σε παρακαλω αν δεν ξερεις για το τσε γκεβαρα και τον καθε τσε γκεβαρα να μην μιλας  και να μην αναφερεσαι σε αυτον!!γιατι  πολυ απλα δεν εισαι αξιος να μιλας για τον συγκεκριμενο ανθρωπο!!!στο λεω χοντρα για να το καταλαβεις!χωρις παρεξηγηση!!ουτε εγω ειμαι αξιος να αναφερομαι σε αυτον και δεν το εκανα οπως βλεπεις!!δεν θελω να τσακωνομαι με κανεναν απλα λεω τη γνωμη μου!!σε οποιον αρεσει!!ΥΓ.και φυσικα μην χρησιμοποιεις φρασεις του τυπου ψευτοεπαναστατες,απογονοι του τσαβες κτλ!!το οτι στις προηγουμενες εκλογες για την υπερνομαρχια καποιοι ψηφισαν τον καρατζαφερη και οχι τον γλεζο πχκατι σημαινει!!ποιανου απογονοι ηταν αυτοι που ψηφισαν τον καρατζαφερη?του παπαδοπουλου?του τεως βασιλια?μηπως ακροδεξιοι νοσταλγοι του χιτλερ?μηπως απλα ανιστοριτοι?ποιος ξερει?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085
Την Κυριακή το βράδυ, την Κυριακή το βράδυ...
την κούπα θα σηκώσουμε όπως στο Βελιγράααδι

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Την Κυριακή το βράδυ, την Κυριακή το βράδυ...
την κούπα θα σηκώσουμε όπως στο Βελιγράααδι

ΧΧΜμμμ...δεν είναι το βράδυ. Είναι το μεσημέρι στις 13:30. Εχω κανονίσει και φαγοπότι αύριο. Μακάρι να το πάρουμε.

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Αλλά μόλις σκέφτηκα ότι θα είναι βράδυ εκεί που θα γίνει ο αγώνας :grin:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085
Δεν κάνει ομοιοκαταληξία και το ποιηματάκι. :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
Θα το σηκώσουμε παίδες... δεν το χάνουμε με ΤΙΠΟΤΑ! Βλέπω διαφορά 10-15 ποντάκια.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕ!!!!

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
και δεν ειπα οτι φταιει μονο το κρατος!!φταιμε και εμεις οι ιδιοι!!!!και σε παρακαλω αν δεν ξερεις για το τσε γκεβαρα και τον καθε τσε γκεβαρα να μην μιλας  και να μην αναφερεσαι σε αυτον!!γιατι  πολυ απλα δεν εισαι αξιος να μιλας για τον συγκεκριμενο ανθρωπο!!!στο λεω χοντρα για να το καταλαβεις!χωρις παρεξηγηση!!ουτε εγω ειμαι αξιος να αναφερομαι σε αυτον και δεν το εκανα οπως βλεπεις!!δεν θελω να τσακωνομαι με κανεναν απλα λεω τη γνωμη μου!!σε οποιον αρεσει!!ΥΓ.και φυσικα μην χρησιμοποιεις φρασεις του τυπου ψευτοεπαναστατες,απογονοι του τσαβες κτλ!!το οτι στις προηγουμενες εκλογες για την υπερνομαρχια καποιοι ψηφισαν τον καρατζαφερη και οχι τον γλεζο πχκατι σημαινει!!ποιανου απογονοι ηταν αυτοι που ψηφισαν τον καρατζαφερη?του παπαδοπουλου?του τεως βασιλια?μηπως ακροδεξιοι νοσταλγοι του χιτλερ?μηπως απλα ανιστοριτοι?ποιος ξερει?

Ωραία πρότυπα έχεις, τι να σου πω.... Θαυμάζεις δηλ. έναν άνθρωπο που εισέβαλε με την βία σε ένα ξένο κράτος, την Κούβα για να ΕΠΙΒΑΛΕΙ με στρατιωτικά μέσα τον κομμουνισμό. Σε τι ακριβώς διαφέρει από τον Μπους και την εισβολή του στο Ιράκ φερ' ειπείν?????? Θα σου απαντήσω εγώ, σε τίποτε κατ' ουσίαν :και οι 2 εισέβαλαν με την βία και τα όπλα σε μία ξένη χώρα για να ανατρέψουν ένα καθεστώς που δεν τους άρεσε με το έτσι θέλω χωρίς φυσικά να ρωτήσουν τον καημένο τον λαό της εκάστοτε χώρας ή της Κούβας εν προκειμένω αν επιθυμεί την καθεστωτική αλλαγή.
Το αποτέλεσμα γνωστό : οι κοπέλες της Κουβας να γίνονται πουτάνες για 5 δολλάρια!!!Βέβαια αυτό εμάς ως μπουρδελιάρηδες μας βολεύει απείρως και το καλοκαίρι που θα πάω στην Κούβα, καλά να είμαστε, θα τις τιμήσω ιδιαίτερα, αλλά σε θεωρητικό επίπεδο εξακολουθώ να διαφωνώ....
Φαντάζομαι φίλε Warhol θα στενοχωριέσαι έστω και λίγο  από μέσα σου που στην σημερινή θέση της Ελλάδας δεν είναι η Σοβιετική Ένωση να δώσει ένα καλό μάθημα στους ανά τον κόσμο ιμπεριαλιστές, αλλά τι να κάνουμε, c'est la vie...
Στα του ματς τώρα :Παιδιά η απώλεια του Γκασόλ είναι τρομακτικό πλήγμα για τους Ισπανούς και ας τείνουν να το υποβαθμίζουν. Στα τελευταία λεπτά που έπαιξε η Ισπανία κόντρα στην Αργεντινή χωρίς τον Γκασόλ ήταν μια εντελώς διαφορετική ομάδα και κόντεψε να αποκλειστεί!!!
Η συγκυρία είναι ευνοικότατη για μας, πιστεύω λίγη αυτοσυγκέντρωση να δείξουν τα παιδιά στην αρχή του ματς όπου λογικά θα υπάρχει άγχος και από τις 2 πλευρές και από εκεί και  έπειτα το momentum(όπως συνηθίζουν να λένε εσχάτως και οι τηλεσχολιαστές του μπάσκετ) θα είναι ολοκληρωτικά δικό μας!!!
Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε, αν και νομίζω ότι μόνο αν αυτοκτονήσουμε μπορούμε να χάσουμε την πρώτη θέση....
Ελλαδάρα γερά!!!!!!!!!!!!!!!!
:cheesy:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Στον ημιτελικό το eurobet.com έδινε τους Αμερικανούς με 11 πόντους διαφορά, τους πήραμε με 6, άρα 17. Τώρα δίνει την Ελλάδα με 4 πόντους. Άρα 21. Μηπως ο φίλος  liomas είναι απαισιόδοξος??

ΧΕΧΕΧΕΧΕ!

KΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ!

PS Μήπως, όπως έγραψε και ο Α. Πανούτσος για την Εθνική Ποδοσφαίρου, "και η ευγνωμοσύνη έχει τα όριά της"?

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
[size=10pt][size=10pt]ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

KATI ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ
[/size][/size]

Οι πρεζακηδες της ομονοιας θα χασουν το υπνο τους σημερα χαχα

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ρε warhol κάποια στοιχειώδη επαφή με το περιβάλλον έχεις?
Σου μίλησα σε προσωπικό επίπεδο? Σε ρώτησα αν έχεις σπουδάσει.. δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα..

Θα μου πεις εσύ ρε φιλαράκο για τον Τσε και τον οποιοδήποτε ? Αγόρι μου μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου και κυρίως μην υποτιμάς εμένα. Ξέρω πολύ καλά για τί μιλάω και δεν περιμένω εσένα να μου τα πεις "χοντρά" για να τα καταλάβω. Εγώ ακουμπάω ένα θέμα τη φορά και του δίνω τη σημασία που του πρέπει. Μια κουβέντα είπα και άρχισες πάλι τα κατακλυσμικά της καταστροφής του σύμπαντος. Δεν διαφωνεί κανείς, αλλά ποιος είσαι ρε φιλαράκο να βγάζεις και συμπεράσματα για τον καθένα? Η γνώμη σου για το ο,τιδήποτε είναι δικιά σου και να τη χαίρεσαι, εμένα έπλυνες τα χέρια σου για να με ακουμπήσεις? Θα μου πεις εμένα για τί είμαι και δεν είμαι άξιος? Για κούνα το κεφάλι σου δυο τρεις φορές μπας και κεντραριστείς λίγο

Εγώ δεν σε έκρινα γιατί δεν σε ξέρω, εσύ ΜΙΑ γαμημένη κουβέντα άκουσες και νομίζεις ότι είσαι ο Αριστείδης στην αρχαία αγορά.. για κούλαρε μου φαίνεται.. και ψευτοεπαναστάτες λέω αυτούς που έχουν δει ακριβώς μια φορά στην τηλεόραση τον Κάστρο και τον Τσάβεζ και έχουν ακούσει μια φορά το τραγούδι για τον Τσε Γκεβάρα και τους χρησιμοποιούν σαν φλάμπουρα για τους προσωπικούς τους στόχους και επιδιώξεις. Αν το καταλαβαίνεις, καλώς. Αν όχι, υπάρχει και η Πίτσια

Επισκέπτης
εγω ρε φιλαρακοειπα καποιους προβληματισμους και αποψεις που εχω!!!εσυ ομως το μονο που σχολιασες ηταν το αν εγω σπουδασα η οχι!!κοιτα καλα τι εγραψες!!!!δεν υποτιμαω κανεναν μαλλον εσυ το κανεις!!και δεν φερνω την καταστροφη απλα βαρεθηκα τους βολεμενους,ξεπουλημενους,που τους ενδιαφερει μονο ο εαυτουλης τους!!!ξυπνα ρεεεεεεεεεε!!!εδω ο κοσμος χανεται και εσυ στη κοσμαρα σου!!!αυριο μεθαυριο μπορει εσυ να βρισκεσαι στην θεση ολων αυτων που τους εκμεταλευονται!!και τα λεω ολα αυτα γιατι και εγω τα εχω ζησει στο πετσι μου!!!και θα τα λεω και θα φωναζω!!και το κανω και για σενα!!αν δεν σου αρεσει χεστηκα!!αραξε και κοιτα τατιανα!!!οσον αφορα τη πιτσια ,εχω εκφρασει το θαυμασμο μου για αυτη τη γυναικα και δεν ειναι κακο!!αν εσυ το θεωρεις τι να σου πω......!ανοιξε ταματια σου στα προβληματα που υπαρχουν και ασε το τι κανω εγω και το πως θα πεις το αντιθετο!!αν δεν μπορεις τοτε κριμα........

Επισκέπτης
καταρχην δεν εισαβελε με τη βια!!στην κουβα ειχε ο μπατιστα δικτατορια!!!και οταν η δικτατορια ειναι πραγματικοτητα ,η επανασταση γινεται δικαιωμα!!στην κουβα οι γυναικες γινονται πουτανες επειδη στην χωρα εχουν κυρηξει εμπαργκο οι αμερικανοι!!και μπορει να πεινανε αλλα την αξιοπρεπεια τους δεν την εχουν χασει!!ο καραταζαφερης ηταν στην νεα δημοκρατια,βαμμενος δεξιος!!συνεργαστηκε με το εθνικο μετωπο και τη χρυση αυγη!!!νατον χαιρεσαι τον φασισταρα,χουντικο!!!!εσυ χαιρεσαι που δεν ειμαστε στη θεση του λιβανου?το οτι η κυπρος ανηκε στη τουρκια ποιος φταιει?ποιος την πουλησε?η κυβερνηση της ελλαδας τοτε!!ελεος ρεω παιδια,ελεος!!κριμα.......

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Κόφτε την γκρίνια επιτέλους  ρεεεεεεεεε! Θετική ενέργεια για την Ελλαδάρα γιατί δεν μας βλέπω καλά!

Πάμε ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Γαμω το βυζι της παπιας μας εχουν γαμησει η κωλο ισπανοι οι γυφτοι

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Tι πάμε γερά γαμώ την κοινωνία μου, και τα παιδάκια στην γειτονιά μου, πιο οργανωμένα παίζουν.

Όσο για όοοολα τα υπόλοιπα, ρε παιδάκια, δεν δείχνετε φωτογραφίες από τις πούτσες, τα αμάξια και τα σπίτια σας να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη να τελειώνουμε?? Και το λέω κυρίως στο Νεοκλή, αφού αυτός εισήγαγε το στοιχείο της άτυπης "σύγκρισης" μεταξύ μας... ρε αδελφέ το πιάσαμε το νόημα και στο άλλο τόπικ, που μας είπες δύο φορές ότι έχεις μηχανή 15000 γιούρος... να τη χαίρεσαι φίλε μου, αλλά μέχρι εκεί.. 

warhol είσαι φοιτητής? ή έχεις σπουδάσει? αν δεν τα έχεις κάνει αυτά και δεν έχεις ζήσει από μέσα τα πανεπιστήμια θα σε παρακαλούσα να μην τα βάζεις και αυτά στη λογική του "η κοινωνία μας πάει στραβά λόγω του κακού κράτους, όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω, ζήτω οι απόγονοι (θα ήθελαν!!) του Τσε, του Κάστρο και του Τσάβεζ".
Ούτε ο str81977 είναι φοιτητής αλλά το έχουμε συζητήσει σε θέμα του παλιού φόρουμ... Γι αυτό λοιπόν και επειδή αρκετός κόσμος έχει καεί με τις φετινές "ψευτοεπαναστατικές ονειρώξεις" των πρωτοποριακών μας φοιτητών, θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο προσεκτικός.. όταν είσαι έξω από το χορό εύκολα χορεύεις

Για κοίτα το καλά και πες μου αν σου φαίνεται για σχολιασμός. Αν ναι, πρέπει να ρίξεις μια γερή ματιά στα ελληνικά σου.
Ρε μάγκα ποιος είσαι εσύ που θα σχολιάσεις τον οποιοδήποτε? Εγώ δεν έχω κάνει ούτε ένα σχόλιο πάνω στο τί συμβαίνει στον κόσμο, από αυτά που εσύ σέρνεις με το κιλό, και θα με χαρακτηρίσεις κιόλας? Με ξέρεις και από χτες ρε κακομοίρη? Ποια αντίθετα , αφού εσύ πρώτα πας και να χαρακτηρίσεις, καημένε..

Μιλάμε είσαι το χαρακτηριστικό δείγμα, ποιο χαρακτηριστικό δεν γίνεται.. Ρίχνουμε μια ματιά στο τί γίνεται και κράζουμε αδιακρίτως, πιστοί οπαδοί του Ευαγγελάτου και θεατές του Alter.. Όσο για τους άλλους, τα ξέρουμε όλα για το τί και πως είναι από πρίν..

Μ' αρέσει που το κάνεις και για μένα.. Θα στο πω άλλη μία φορά, δεν με ξέρεις, και επειδή δεν με ξέρεις, θα στο πω εγώ, αυτά εκεί που σε παίρνουν.. Θα ήθελα πάρα πολυ να συνεχίσω να απαντάω συνέχεια σε ό,τι λες (που επιστημονικά το ονομάζεις "λες ακριβώς τα αντίθετα"), αλλά δεν θα το κάνω για δύο πολύ σημαντικούς λόγους, και με αυτή τη σειρά :
1ον Δεν αξίζει τον κόπο
2ον Από σεβασμό στους υπολοίπους

Τώρα αν με ξαναπροκαλέσεις βέβαια, θα δεις ποιος μπορεί να νουθετήσει ποιον..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom