Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Για να διαπιστώσω αν μιλάς μέσα απο την ασφαλή αγκαλιά της οικογενείας σου...

Σού έχει τύχει ποτέ να θέλεις να γαμήσεις σε μπουρδέλο-δε μιλάμε για Cg,C.T κλπ-και να μην έχεις ούτε 0,01? να πας;Ή ακόμα χειρώτερα να μην έχεις λεφτά να πάρεις το λεωφορείο να πας στη σχολή σου και να κάνεις 8χλμ υπο βροχή;

Αν ο σύγχρονος Έλληνας νέος έχει ως καϊμό αν κερδίσει η "Εθνική" ομάδα μπασκετ το παγκόσμιο ή αν ο τάδε τραγουδιστής,η τάδε τραγουδίστρια γαμιέται,το έθνος πάει κατά διαόλου...

Ειπα  κι    εγω .........δεν    θα    βρεθει    κανενας    μιζερος    ψευδοαριστερος        να    μας    ξενερωσει........Γιατι    οπου    δουν    χαρα      και    γλεντι  ,  ξεμυτιζουν    μονο    και    μονο    για    να  μας    την    σπασουν ?

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Δεν εχεις καθολου αδικο φιλε Neokli.Αρτον και θεαματα προσφεραν στους κακομοιρους Ρωμαιους για να ξεχαστουν,οπως και αναλογα το ποδοσφαιρο εχει χαρακτηριστει το οπιο του λαου, για να τον αποχαυνωνει οταν οι αλλοι τον "βιαζουν".Συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα σου αλλα παραυτα δεν υπαρχει λογος να πνιγουμε την χαρα μας,ουτε να στεκομαστε με υφος μπλαζε απεναντι σε τοσο μεγαλα αθλητικα γεγονοτα που στο φιναλε αποτελουν διαφημηση της χωρας μας.Ειναι φυσικο ολοι να χαιρομαστε.Φυσικα θα μου πεις οτι η χωρα μας θα επρεπε να διαφημιζει τον εαυτο ως τη γενετειρα(η εστω μια απο τις σημαντικοτερες)του πολιτισμου,και οχι μονο ως την τροπαιουχο αθλητικων παρασημων.Οπως φυσικα και ο λαος δεν θα επρεπε να μασαει για χρονια την καραμελα του πρωταθλητη επι παντος επιστητου(αθλητικου η μη), επαναπαυομενος ετσι στις δαφνες του,μη εχοντας το σθενος να διεκδικησει αυτα που του ανηκουν,η εστω να προστατευσει αυτα που καθημερινα του κλεβουν.

Επισκέπτης
Τελικά τί είμαι;Λαϊκιστής,συντηριτικός,ψευδοαριστερός;Carlos γλεντάς;Με τα λεφτά του μπαμπα ε;Μήπως αυτός διάλεξε την πρώτη σου γυναίκα να σού πάρει την παρθενιά;Μήπως ακόμα και τώρα σε πάει σε γυναίκες για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου;Γουστάρω να σού τη "σπάω"...Όπως λέει πάλι ο Παπακωνσταντίνου-ωχ και αυτός αριστερός είναι...- "Στα παιχνίδια όλων σας,έκανα χαλάστρα..."!!!Να βγεις και την Κυριακή με τη σημαία να πανυγυρίσεις.Και μόλις σού έρθει το χαρτί για το στρατό,να βάλεις τα μέσα να τον αποφύγεις ή στη χειρότερη να τη βγάλεις σε καμιά υπηρεσία "χαμένων"!!!
Όπως έλεγε κι ενα σύνθημα που ειχα δει σε εναν τοίχο:
Εθνικοί τσαμπουκάδες,και στη δουλειά μαλάκες...

Αλλα μάλλον το τελευταίο σκέλος δε σάς αφορά.Τρώτε απο τα έτοιμα...

Ο ΜΙΖΕΡΟΣ ΝΕΟΚΛΗΣ!!!

Επισκέπτης
alfistas θέλω να σού πω μια καλύτερη διαφήμηση;Καθαρή πόλη,καθαρούς αρχαιολογικούς χώρους,καλή συμπεριφορά στους αλλοδαπούς επισκέπτες,λογικές τιμές...Και γίναμε παράδεισος.Να εργαζόμαστε όλοι,να μπορούμε να γαμάμε όποια θέλουμε και όχι να χαζεύουμε φωτογραφίες...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
τελικα ρε παιδια διαβαζοντας τα τελευταια σχεδον post που εχουν γινει...τι καταλαβαινω...πως γινεται ο θριαμβος της εθνικης απο συζητηση αθλητικη να γυρισει σε πολιτικη συζητηση.....τεσπα...ειπα αυτο που σκεφτομουνα....και κατι αλλο...εκτος απο ολα αυτα.....ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΒΥΖΑΡΟΥ ΞΕΤΡΥΠΩΘΗΚΕ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ....? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Μεγάλε Νεοκλή έδωσες ρέστα.

Υποθέτω, την επόμενη φορά που θα πηδήξεις κάποια πουτάνα/CG/CT, θα σκεφτείς και την ανέχεια στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλόκ/Κούβας/Αφρικής, την εγκληματικότητα, το AIDS, την άτιμη την κοινωνία που τις εξωθεί στο να εκδίδονται. Μπορεί ακόμα και να σκεφτείς ότι και εσύ συμβάλλεις σε αυτό, πληρώνοντας για μια νομικά παράνομη και ηθικά κατάπτυστη δραστηριότητα. Ίσως, αν σε πιάσουν οι τύψεις, να την κόψεις κιόλας.

:grin: :grin: :grin:

Η ζωή είναι γεμάτη από διαρκή προβλήματα και αντιξοότητες, τα οποία, όπως τα βρήκαμε, το πιθανότερο είναι να τα παραδώσουμε (αν όχι χειρότερα). Οι ευκαιρίες για πραγματικό ενθουσιασμό, χαρά ή έστω διασκέδαση είναι πολύ λίγες, και πρέπει να τις απολαμβάνουμε για όσο διαρκούν.

Θα σε παρακαλούσα, τους προβληματισμούς σου (για τους οποίους επί της ουσίας δεν διαφωνώ), μετά την Κυραική το μεσημέρι.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ρε μάγκες ριλάξ όλοι.. εγώ προσωπικά δεν γλεντάω μόνο επειδή η εθνική Ελλάδος έφτασε εκεί που έφτασε.

Παρακολουθώ και παίζω μπάσκετ από 8 χρονών. Έχω παρακολουθήσει, είτε σε κασσέτες είτε στην τηλεόραση, μπορεί και χίλια μάτς. Δεν έχω δει ποτέ εθνική ομάδα δικιά μας να παίζει τέτοιο μπάσκετ. Αυτοί που ξέρουν με καταλαβαίνουν. Το '87 ήταν θέμα 2-3 μεγάλων παικτών. Το "έπος" της Πορτογαλίας στο ποδόσφαιρο βέβαια ήταν απλά τύχη και συγκυρία, και βέβαια μια καλή ομάδα, και κυρίως ομάδα.  

Τώρα έχεις 12 καταπληκτικούς παίκτες, που δεν έχουν απλώς θράσος και βάζουν κάποια σουτ. ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ! Οι πάσες του Παπαλουκά, οι διεισδύσεις του Σπανούλη και αυτά τα φοβερά πικ ν' ρολ του Διαμαντίδη και του Παπαλουκά ρε παιδιά πραγματικά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μπάσκετ. Και αυτό γιατί είναι ένα ομαδικό αποτέλεσμα.. μπορεί αν ο καθένας από αυτούς να πήγαινε σε μια τυχαία ομάδα να μην έβγαζε τίποτα.. όλοι μαζί όμως είναι ένα απίστευτο σύνολο.

Το πιο σημαντικό δεν είναι η καύλα μας. Το πιο σημαντικό είναι ότι όλος ο κόσμος, και κυρίως οι Αμερικανοί είδαν μια ομάδα που αποδίδει καταπληκτικό μπάσκετ, είναι καθαρή και ξέρει το άθλημα.. μετά την Πορτογαλία αν θυμάστε πολλοί μας την είπαν , στα αρχίδια μας βέβαια, για τη μπάλα που παίξαμε.. σήμερα δείξαμε στον κόσμο τα αρχίδια μας μάγκες.. η ομάδα αυτή είναι στολίδι για όλους μας, γιατί είναι όλοι τους ένας και ένας, και αυτό πρώτα σε χαρακτήρα και μετά σε αξία.

Όσο για τον Νεοκλή, εγώ σε γενικές γραμμές βρίσκω ότι οι ανησυχίες του επιδέχονται συζήτησης. Αλλά σε μένα , έναν τρελαμένο με το μπάσκετ, μου αρκεί σήμερα που είδα να ξεφτλίζουμε αυτούς που πριν από μερικά χρόνια πίστευαν ότι ήταν οι καλύτεροι... και θα ήταν, άμα κατέβαζαν μια ομάδα με Duncan, Garnett, Kidd, Allen, Carter, Bryant, Stoudemire. Iverson.. όμως σήμερα ηττήθηκαν από μία ομάδα κατά κράτος και σε όλους τους τομείς.  Και μου αρκεί που θα κοιμηθώ θυμόμενος το απίστευτο λει άπ του Σπανούλη στο τέλος με την αλλαγή του χεριού στον αέρα μπροστά από τον Wade, MVP των τελικών και εκ των πρώτων σκόρερ στο ΝΒΑ.

Σήμερα απλά, ζήσαμε ιστορία...

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μεγαλειώδης η εμφάνιση και η νίκη της εθνικής μας με μπάσκετ που πραγματικά απολαμβάνεις να βλέπεις, αλλά ρε παιδιά ψιλοαναμενόμενο το αποτέλεσμα για όσους είχαν παρατηρήσει την εν γένει απόδοση των 2 ομάδων στο τουνουά. Η εθνική μας ξεκίνησε πολύ σφιχτά ως και αγχωτικά στην αρχή στην φάση των ομίλων και άρχισε σιγά σιγά να ρολάρει και να πιάνει την αποδοση που μπορούσε, κάτι που φάνηκε και στα knock out παιχνίδια τα οποία κέρδισε με μεγάλη ομολογουμένως άνεση!!!! Μακάρι βεβαίως το peak στην απόδοσή της να το πιάσει την Κυριακή για να γράψει μία ολόχρυση ραψωδία από τις πολλές που μένουν να επακολουθήσουν στο έπος του ελληνικού μπάσκετ!!!
Όσο για τους αμερικανούς, παιχνίδι με το παιχνίδι ξεφούσκωναν από απόδοση. Εδώ για ένα ημίχρονο τους έπαιζαν στα ίσια οι Γερμανοί που κακά τα ψέματα δεν υφίστανται ως ομάδα, μόνο ο Νοβίτσκι είναι. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο αυτό οφείλεται στα υπερβολικά παιχνίδια και την κούραση από το NBA, ή στον υπέρμετρο εγωισμό και την έλλειψη ομαδικότητας και αγωνιστικής πειθαρχίας των αμερικανών, αλλά ειλικρινά αυτή η ομάδα μου φάνηκε πολύ μέτρια.
Αντιθέτως, την Ισπανία την φοβάμαι πάρα πολύ, είναι η επιτομή της ομάδας :παίζει σκληρή άμυνα, τρέχει, σουτάρει πολύ εύστοχα τρίποντα, βολές και μέσα στην ρακέτα και γενικά το παιχνίδι της μοiάζει πολύ με το δικό μας. Ειλικρινά και αντικειμενικά πιστεύω ότι διαθέτει την καλύτερη και πληρέστερη ομάδα σ'αυτό το Mundobasket και θα μας δυσκολέψει απείρως περισσότερο από ότι οι υπερόπτες αμερικανοί. Σε όσα παιχνίδια τους παρακολούθησα έπαιξαν τρομερό μπάσκετ. Από την άλλη βέβαια είναι αιώνιοι loosers και δεν διαθέτουν ούτε ψήγμα από την ηθική και ψυχική υπεροχή που επιδεικνύει η ελληνική φυλή όταν ενεργεί υπό μεγάλη πίεση(το αντίθετο μάλιστα, μάλλον είναι εθνικά κότες, όπως αποδεικνύει και ο γνωστός χαρακτηρισμός περί ισπανικής υποχώρησης, για τους γνωρίζοντες ιστορία που τους στιγματίζει εθνικά μετά  τους αραβο-ισπανικούς πολέμους!!!!!!)
Τέλοσπάντων, Κυριακή κοντή γιορτή που λέει και η παροιμία, οπότε οψόμεθα να πανηγυρίζουμε εμείς και όχι οι κομπλεξικοί ισπανοί......
ΥΓ. Τα εύσημα για την τρομερή αυτή επιτυχία ανήκουν στην ανυπέρβλητη αυτή προσωπικότητα, αποθέωση του αλτρουισμού και της ανιδιοτέλειας που ονομάζεται Παναγιώτης Γιαννάκης και όχι στον ελληνοαμερικανό που έπαιζε μόνο για την πάρτη του με την νοοτροπία του single star,νοοτροπία που έφερε μαζί του από το αμερικάνικο μπάσκετ, και δη την νοοτροπία που ισοπέδωσε σήμερα η εθνική μας???
Οπότε είναι εξαιρετικά ατυχές ως και εντελώς άτοπο, αυτό που γράφτηκε  πιο πάνω να δοξάσουμε τον Γκάλη για τις σημερινές επιτυχίες της εθνικής μας. Η αποθέωση της ομαδικότητας με 12 κυριολεκτικά ισάξιους παίκτες να εναλλάσσονται και να αναλαμβάνουν ηγετικό ρόλο και προφίλ εκ περιτροπής, τι σχέση έχει με το μπάσκετ που έπαιζε η εθνική το 1987, ή με το μπάσκετ που μας έμαθε ο Γκάλης, αντιγραφή του αμερικανικού, με όλη την ομάδα να στηρίζεται και να παίζει συστήματα μόνο για ένα παίχτη???? Η σημερινή ομάδα δεν έχει καμία ομοιότητα με τις παρελθούσες εληνικές ομάδες και τα εύσημα για τις σημερινές και τις αυριανές επιτυχίες πρέπει να πιστωθούν αποκλειστικά στην μεγαλύτερη όπως εξελίσσεται μορφή του ελληνικού μπάσκετ που ακούει στο όνομα  Γιαννάκης.....

Επισκέπτης
sxsitegr την ανέχεια των άλλων χωρών τη σκέφτομαι.Έχω γυρίσει όλη τη Λατινική Αμερική.Όχι για να γαμήσω στα καμπαρέ του Buenos Aires...Πανυγυρίζετε για ξένες επιτυχίες,το έχεις πάρει είδηση;Επαγγλεματίες είναι,που θα πάρουν το "πριμο" απο το Αλογοσκούφη,"πρίμο" απο την Eurobank που διαφημίζουν.Θα υπογράψουν και καλύτερα συμβόλαια με τις ομάδες τους,και θα βρουν και το "μοντέλο" που βλέπεις στην τηλεόραση να  γαμήσουν.Εσύ τί θα κάνεις;Αναρωτήθηκες ποτέ αν έχουν πάει μια μέρα στο Στρατό;Οι άλλοι επαγγελματίες,οικοδόμοι,σιδεράδες,χημικοι κλπ,αφήνουν την εργασία τους να υπηρετήσουν.Μπασκετμπολίστες,ποδοσφαιριστές τραγουδιστές υπηρετούν απο τα σπίτια τους και απο τα καλοπληρωμένα επαγγέλματά τους.Κι εγώ χάρηκα όταν ορειβάτες ύψωσαν την Ελληνική σημαία στο Έβερεστ.Αλλά εξοργίστικα,όταν έκλεισαν επιχειρήσεις και μετέφεραν τις δραστηριότητες τους στη Βουλγαρία.
Αλήθεια,γιατί δεν κατεβήκατε στους δρόμους όταν το "θαύμα της πορτογαλίας" δεν προκρίθηκε στο Mundial;Για να τους αρχίσετε με τις τομάτες βέβαια,αφού ξεφτιλίστικαν απο τους Αλβανούς.

Τελευταία έχουμε "γεμίσει" πολλούς "καπιταλιστές"!Μάλλον θα είναι του 11+% ανεργίας,των 600? βασικού μισθού,των απλήρωτων υπερωρειών,του "ξέρεις ερχονται πολλά βιογραφικά στην εταιρεία"!!!Ίσως και κάποιων ρομαντικών που περιμένουν τις εκλογές για να "βολευτούν" στο Δημόσιο!!!

Την Κυριακή δεν έχω τίποτα να κάνω.Θα κατέβω κι εγώ στην Ομόνοια να φωτογραφίσω ρεζίλιδες.Θα πάρω και μια μάσκα χειρουργίου για να φωρέσω,μη με πάρει η βρώμα απο την πείνα ορισμένων πανυγυριτζίδων!Και να σούβλιζαν και κανα αρνί να χωρτάσει το έντερό τους καλά θα ήταν.

Άντε με τη νίκη...και με τους τραπεζικούς λογαριασμούς φουσκωμένους!!!

asteroskoni

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
135
Πόντοι
1
Την Κυριακή δεν έχω τίποτα να κάνω.Θα κατέβω κι εγώ στην Ομόνοια να φωτογραφίσω ρεζίλιδες.Θα πάρω και μια μάσκα χειρουργίου για να φωρέσω,μη με πάρει η βρώμα απο την πείνα ορισμένων πανυγυριτζίδων!Και να σούβλιζαν και κανα αρνί να χωρτάσει το έντερό τους καλά θα ήταν.

[/quote]
Neokli εισαι το ποιο μιζερο ατομο του φορουμ. Ευτυχως που ζεις σημερα στην Αθηνα,  διοτι υποθετω, στην αρχαια Σπαρτη θα σε ειχανε πεταξει σε κανα γκρεμο

asteroskoni

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
135
Πόντοι
1
sxsitegr την ανέχεια των άλλων χωρών τη σκέφτομαι.Έχω γυρίσει όλη τη Λατινική Αμερική.Όχι για να γαμήσω στα καμπαρέ του Buenos Aires...Πανυγυρίζετε για ξένες επιτυχίες,το έχεις πάρει είδηση;Επαγγλεματίες είναι,που θα πάρουν το "πριμο" απο το Αλογοσκούφη,"πρίμο" απο την Eurobank που διαφημίζουν.Θα υπογράψουν και καλύτερα συμβόλαια με τις ομάδες τους,και θα βρουν και το "μοντέλο" που βλέπεις στην τηλεόραση να  γαμήσουν.Εσύ τί θα κάνεις;Αναρωτήθηκες ποτέ αν έχουν πάει μια μέρα στο Στρατό;Οι άλλοι επαγγελματίες,οικοδόμοι,σιδεράδες,χημικοι κλπ,αφήνουν την εργασία τους να υπηρετήσουν.Μπασκετμπολίστες,ποδοσφαιριστές τραγουδιστές υπηρετούν απο τα σπίτια τους και απο τα καλοπληρωμένα επαγγέλματά τους.Κι εγώ χάρηκα όταν ορειβάτες ύψωσαν την Ελληνική σημαία στο Έβερεστ.Αλλά εξοργίστικα,όταν έκλεισαν επιχειρήσεις και μετέφεραν τις δραστηριότητες τους στη Βουλγαρία.
Αλήθεια,γιατί δεν κατεβήκατε στους δρόμους όταν το "θαύμα της πορτογαλίας" δεν προκρίθηκε στο Mundial;Για να τους αρχίσετε με τις τομάτες βέβαια,αφού ξεφτιλίστικαν απο τους Αλβανούς.

Τελευταία έχουμε "γεμίσει" πολλούς "καπιταλιστές"!Μάλλον θα είναι του 11+% ανεργίας,των 600? βασικού μισθού,των απλήρωτων υπερωρειών,του "ξέρεις ερχονται πολλά βιογραφικά στην εταιρεία"!!!Ίσως και κάποιων ρομαντικών που περιμένουν τις εκλογές για να "βολευτούν" στο Δημόσιο!!!

Neokli εισαι το ποιο μιζερο ατομο του φορουμ. Ευτυχως που ζεις σημερα στην Αθηνα,  διοτι υποθετω, στην αρχαια Σπαρτη θα σε ειχανε πεταξει σε κανα γκρεμο

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Καλά δεν το συζητώ, είμαστε γνήσιοι, κλασικοί Ελληνάρες! Και μπορεί να συγχύζομαι αλλά μας γουστάρω! Δεν έχουμε 24 ώρες που νικήσαμε τους κωλοαμερικάνους και πήγαμε στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος μπασκετ και ήδη αρχίσαμε να γκρινιάζουμε. Ο ένας βγάζει τον ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ άσχετο και οτι δεν πρόσφερε τίποτα, ο άλλος μας μιλάει για την ανεργία, ο άλλος για την πράσινη ψυχή του παναθηναικού. Δεν λέω απόψεις είναι αυτές αλλά...

Έχουμε και λέμε. Φίλε Neoklis τι σχέση έχει το μπάσκετ με την ανεργία? Δηλαδή αν εσύ φας ένα γαμάτο φαγητό ή γαμήσεις το απόλυτο μουνί, δεν θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να το χαρεί επειδή υπάρχει ανεργία στην χώρα? Έχεις δίκιο η κατάσταση είναι τραγική με την ανεργία και δικαίωμά σου να μην χαίρεσαι για τίποτα στην ζωή παρα μόνο αν λυθεί η ανεργία αλλά άσε εμας τους καπιταλιστές που ζούμε απο τους μπαμπάδες μας να χαρούμε λιγάκι. Και δεν πανηγυρίζουμε για ξένες επιτυχίες όπως λες, οι παίχτες αυτοί εκπροσωπούν την Ελλάδα σε ένα παγκόσμιο τουρνουά.

Όσο για τον φίλο που θάβει το Γκάλη, ειλικρινά μου είναι αδύνατο να μπώ στην διαδικασία να σε αντικρούσω γιατί βαριέμαι. Τι να πω για τον Γκάλη που δεν το ξέρουν όλοι. Χωρίς τον Γκάλη, δεν θα υπήρχε ο Γιαννάκης, ο Άρης, το έπος του '87 και δεν θα υπήρχαν καν οι 12 αυτοί παιχταράδες που παίζουν σήμερα στην Εθνική γιατί πολύ απλά δεν θα έπαιζαν καν μπασκετ. Συμφωνώ ότι ο Γιαννάκης είναι μεγάλη μορφή και μεγάλη αλεπού (σαν προπονητης) αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Anyway, τελικά ο Γκασόλ το' σπασε το ποδάρι του, κρίμα γιατί είναι φανταστικός παίχτης αλλά εμάς μας διευκολίνει έστω και λίγο. Καλή τύχη στην Ελλαδάρα και με λιγότερη γκρίνια!

Επισκέπτης

Άσχετε,στην Αρχαία Σπάρτη έκαναν τα πάντα για την πόλη τους.Έδιναν και τη ζωή τους στη μάχη.Δεν απεφεύγαν τη Στράτευση όπως κάνουν τα ινδάλματά σου.Άσχετε,οι Σπαρτιάτες πανυγύριζαν για τις επιτυχίες στις μάχες και στους Ολυμπιακούς αγώνες,αλλά οι αθλητές έπερναν στέφανο Ελιας,όχι επιταγές και πρακτωρεία προπο...Άσχετε,στην Αρχαία Σπάρτη όλοι πλήρωναν τους φόρους τους.Οι μπασκετμπολίστες κλπ "αθλητές" δεν πληρώνουν σχεδόν τίποτα.

Επισκέπτης
Gamolas πού είπα ότι έχει σχέση το μπασκετ με την ανεργία;Είπα πού κρύβεται όλη η ενέργεια αυτών που πανυγύριζαν εχθές και δε διαμαρτύρωνται για την ανεργία.Να προσέχεις όταν διαβάζεις.

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Neokli έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα επειδή ίσως νιώθεις ότι σε πνίγει το δίκιο!Και έχεις δίκιο αλλά άλλο ο αθλητισμός και άλλο η πολιτική. Άλλο η χαρά της νίκης στο βόλευ, στο τρέξιμο, στην τοξοβολία και άλλο η άνοδος του πληθωρισμού ή της ανεργίας, άλλο ο πόλεμος στο Λίβανο!Είναι σαν να μου λες. Δεν μπορώ να χαρώ την νίκη π.χ. του Λεβαδειακού επι της Λίβερπουλ διότι το Ισραήλ σκότωσε αμάχους στο Λίβανο ή επειδή ο εργοδότης μου αποσπά από εμένα υπεραξία ή γιατί υπάρχει ρουσφέτι. Γιατί ό κόσμος δεν βγάζει αυτή του την ενέργεια σε μαζικές κινητοποιήσεις και την βγάζει στο μπάσκετ
1.) Γιατί η νική στο μπάσκετ είναι χαρά ενώ τα άλλα είναι προβλήματα
2.) Η νική στο μπάσκετ μας βοηθά να ξεχνάμε για λίγο την καθημερινότητα μας δηλαδή τα προβλήματα
3.) Γνωρίζουμε πως ο,τι και να κάνουμε οι πολιτικοί θα κάνουν το δικό τους
4.) Χαιρόμαστε με την νίκη στο μπάσκετ επειδή βαρεθήκαμε τα προβλήματα ή ακόμη επειδή  έπηξε το μυαλό μας από ΜΜΕ  και ότι μας πλασάρουνε και το καταναλώνουμε αμάσητα

Όπως και αν έχει ασε τον κόσμο να χαρεί. Δικαίωμα του άλλωστε. Με ότι του έχει απομείνει πια! Αν δεν χαρεί στις νίκες που θα χαρεί; Στις ήττες;Ακόμη και με αυτό!Εσύ με τι θέλεις να χαρεί;Με την αλλαγή στο ασφαλιστικό; Ή να μην χαίρεται καθόλου  ???

Επισκέπτης
άλλο ο αθλητισμός και άλλο η πολιτική.

Σωστό.Σωστότατο.Άρα δε δικαιούνται καμία αμοιβή απο το Ελληνικό κράτος και δη την Ελληνική Κυβέρνηση.Αν θέλει κάποιος ιδιώτης να τους δώσει δε με αφορά.Αλλά όχι απο τη μία,δεν έχουμε λεφτά για το επίδομα θέρμανσης,και απο την άλλη υποσχόμεθα "πριμα"!

Επισκέπτης
Vanzel ένας άνθρωπος χαίρεται όταν ευημερεί.Όταν λιμοκτονεί δε χαίρεται...

asteroskoni

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
135
Πόντοι
1
Άσχετε,στην Αρχαία Σπάρτη έκαναν τα πάντα για την πόλη τους.Έδιναν και τη ζωή τους στη μάχη.Δεν απεφεύγαν τη Στράτευση όπως κάνουν τα ινδάλματά σου.Άσχετε,οι Σπαρτιάτες πανυγύριζαν για τις επιτυχίες στις μάχες και στους Ολυμπιακούς αγώνες,αλλά οι αθλητές έπερναν στέφανο Ελιας,όχι επιταγές και πρακτωρεία προπο...Άσχετε,στην Αρχαία Σπάρτη όλοι πλήρωναν τους φόρους τους.Οι μπασκετμπολίστες κλπ "αθλητές" δεν πληρώνουν σχεδόν τίποτα.
Βλητο Νεοκλη εχεις μπερδεψει την πουτσα με την Βουρτσα....ελληνας εισαι η αλβανος ρε?

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Σωστό.Σωστότατο.Άρα δε δικαιούνται καμία αμοιβή απο το Ελληνικό κράτος και δη την Ελληνική Κυβέρνηση.Αν θέλει κάποιος ιδιώτης να τους δώσει δε με αφορά.Αλλά όχι απο τη μία,δεν έχουμε λεφτά για το επίδομα θέρμανσης,και απο την άλλη υποσχόμεθα "πριμα"!

Μα ποιός σου είπε ότι δικαιούνται χρήματα;Η πολιτεία τα δίνει διότι μέσω του πρωταθλητισμού προβάλλεται η Ελλάδα στο εξωτερικό με ότι και αν συνεπάγεται αυτό (διαφήμιση, σπόνσορες, διοργανώσεις μελλοντικές που θα γίνουν στην Ελλάδα διότι διαφορετικά αντιμετωπίζεται η χώρα με παγκόσμιες επιτυχίες και διαφορετικά η αδιάφορη αθλητικά χώρα!)Ή μήπως επιθυμείς την απομόνωση της Ελλάδας από τέτοιες διοργανώσεις;

Επισκέπτης
Εγώ ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω για κάποιους του forum:

Πως είναι δυνατόν, ακόμα κι ένα τέτοιο thread, να το μετατρέψετε σε αντιπαράθεση, διαφωνία, να γράψετε πράγματα εντελώς άσχετα με την θεματολογία του, κτλ, κτλ.

Τι να πω ρε πούστη μου.... τελικά καλά λένε ότι το Internet είναι μια τέλεια διέξοδος για τους "επαγγελματίες" κακομοίρηδες...

Περαστικά σας ρε παιδιά, τι άλλο να πω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom