Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 327K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
μολις ανακοινοθηκε στο mega οτι ο ισπανος σεντερ Πο Γκασολ,πρωτος σκορερ και ριμπαουντερ της διοργανωσης εως τωρα,υπεστη τελικα σοβαρο τραυματισμο και δεν θα ειναι παρον στον τελικο.οι οιωνοι λοιπον ειναι καλοι,το παιχνιδι δεν χανεται και δεν αποκλειεται να μετατραπει και σε φιεστα,χρειαζεται μονο σοβαροτητα 

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Πραγματικά μεγάλη επιτυχία για την εθνική μας. Σχεδόν δεν το πίστευα, ειδικά όταν την άφησα να χάνει στα μισά του πρώτου, και μετά την βρήκα 12 μπροστά.

Για το ενδεχόμενο να μην παίξει ο Γκασόλ, είναι μεγάλο πλεονέκτημα για την εθνική μας, μεγάλη όμως απώλεια για το μπάσκετ. Κρίμα, γιατί κάτι παίκτες σαν και αυτόν είναι η επιτομή του αθλήματος (και δίνουν μεγαλύτερο κύρος στον αντίπαλο).

Τέσπα. Ελλαδάρα και τα μυαλά στα κάγκελα!
Αλλά, μετά τον τελικό αν γίνεται.

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Γκιά σας. Συγκνώμη γκια τα ελλινικά μου αλλά μου παν ότι σε αυτό σάιτ δεν επιτρέπουν γκρίκλισ. Είμαι γκιαπωνέζο τουρίστα. Στην Ελλάντα μου άρεσαν : φτηνά μπουρντέλα (οντός Φιλίς), φτηνό φαγάκι (Μοναστιράκι) αλλά πιο πολύ μου άρεσε γκαμίσι σε αμερική σε μπάσκετ. Έβγκαλα απωθημένα β΄παγκοσμίου πολέμου. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!

asteroskoni

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
135
Πόντοι
1
Λένε ότι η ιστορία κύκλους κάνει και τελικά τυχαίνει αυτό το φαινόμενο να το συναντάμε καθημερινά στην αθλητική μας ζωή. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς το Deja Vu που ζούμε 2 χρόνια μετά το Ευρωπαϊκό του 2004;

Τότε ήταν η ομάδα από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού,που με οδηγό τον Όττο Ρεχάγκελ και την προσθήκη κάποιων καταξιωμένων στο εξωτερικό Ελλήνων παικτών πήρε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Πορτογαλία. Φέτος, είναι η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού που με την προσθήκη δυο - τριων Ελλήνων παικτών από ομάδες του εξωτερικού φτάνει στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος μπάσκετ έχοντας αποκλείσει μάλιστα την ξακουστή ομάδα των Αμερικανών.

Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, όταν βλέπουμε σε αυτή την ομάδα Διαμαντίδη, Σπανούλη, Χατζηβρέτα, Τσαρτσαρή,παίκτες που ο μεγάλος Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήρε ως ανερχόμενα ταλέντα και τους έκανε σούπερ σταρ και παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Έτσι λοιπόν. δε μπορούμε παρά να θεωρούμε αυτή την Eθνική Oμάδα, μια μετεξέλιξη του Παναθηναϊκού μας. Δεν είναι τυχαίο ότι αν σε αυτούς που προαναφέραμε, προσθέσουμε και τους Φώτση, Παπαδόπουλο καθώς και τον καινούριο στην ομάδα Ντικούδη, 7 στους 10 παίκτες της Εθνικής έχουν αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι τυχαίο ότι στο προπονητικό τιμ υπάρχουν άνθρωποι του Παναθηναϊκού όπως ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, δεν είναι τυχαίο ότι ο προπονητης αυτής της ομάδας απλά παίζει τα συστήματα και το παιχνίδι του Ομπράντοβιτς και του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ.

Ο Όττο Ρεχάγκελ όταν ανέλαβε την Εθνική Ελλάδας, είπε ότι «πρέπει να παίξουμε όπως παίζει ο Παναθηναϊκός», γι' αυτό πήρε όλο τον Παναθηναϊκό στην Εθνική και έπαιξε σαν Παναθηναϊκός στην Ευρώπη. Το ίδιο κάνει και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, έχει πάρει όλον τον Παναθηναϊκό στην Εθνική και παίζει ακριβώς το ίδιο παιχνίδι που έχει κάνει τον Παναθηναϊκό κυρίαρχο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.Ο Παναθηναϊκός μας είναι η βάση του Ελληνικού αθλητισμού και είμαστε πολύ περήφανοι που σε κάθε επιτυχία της Εθνικής Ελλάδας σε όλα τα ομαδικά αθλήματα μπορούμε να βλέπουμε μια επιτυχία του Παναθηναϊκού μας και να την πανηγυρίζουμε με όλη την πράσινη ψυχή μας!

Μπορούν οι απανταχού «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι να ζητωκραυγάζουν για τα κατορθώματα παικτών που έχουν 4 και 5 λεπτά συμμετοχής στην ομάδα. Εμείς βλέπουμε τους παικταράδες μας να παίζουν 30 και 38 λεπτά και ΞΕΡΟΥΜΕ ποιοι είναι οι σταρ και ποιοι είναι οι κομπάρσοι. Ευχόμαστε και το χρυσό μετάλλιο για την ομαδάρα μας.

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Συγχαρητήριο τηλεγράφημα εστειλαν και ο αχμαντινετζαντ,ο κανταφι,οι ταλιμπαν του αφγανισταν και ο φ.καστρο!πορεια ακολουθησε προς την αμερικανικη πρεσβεια ,ενω κατατεθηκε και στεφανι στον αγνωστο στρατιωτη!Α ρε ελλαδαρα αθανατη!κατι τετοια μας κραταουν καψουρηδες μς την παρτη σου!

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
1) Τι σκατα εξυπηρετει πια να συνδεουμε την Εθνικη μ ενα συλλογο? Διαρκειας στην Παναθα εχω αλλα χανω το νοημα. Η Ελλαδα παιζει Γιουγκοσλάβικο μπάσκετ και γαμησαμε τους Αμερικάνους που το αντιπαθουν. Tough luck

2) Τα παιρνω οταν συγκρινουν με Euro. Η ομαδα αυτη ειναι η  καλυτερη που εχει εμφανιστει ποτε στην Ελλαδα και θα διδασκεται ως case study προσαρμοζόμενης διοικησης και team work. Το Euro ομως ήταν η μεγαλυτερη εκπληξη στην ιστορια του αθλητισμου σε sport Που παρακολουθει ΟΛΟΣ ο πλανητης, εκτος ΗΠΑ. Εκεινο το καλοκαιρι στο Μαροκο και την Τυνησια μου ελεγαν για την καρδια της Ελλαδας. Το Μουντομπασκετ ακομα και στην αμερικη το δειχνει το ESPN2.  Στην Βορειοκεντρικη Ευρωπη αγνοουν το sport.

Επιτυχια, πηρα αδεια για να το χαρω, αλλα οχι μεγαλυτερη απο το Euro. 

Επισκέπτης
Ρε μάγκες να σάς ρωτήσω κάτι...

Εσείς που κατεβήκατε το μεσημέρι στην Ομόνοια και στο Σύνταγμα,είστε όλοι φοιτητές,μαθητές,εισοδηματίες;Ή όλοι έχετε άδεια απο την εργασία σας;Δεν έχω ξαναδει τόση νεολαία να κατεβαίνει στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί για την ανεργία την ακρίβεια,την εγκληματικότητα κλπ.Η αθλητές θα πάρουν "πριμο" απο τον Αλογοσκούφη.Εσείς τί θα πάρετε;Για τους χαμηλοσυνταξιούχους δεν έχουν χρήματα για επίδομα θέρμανσης.Αλλά μού άρεσε που πήγαν στην Αμερικάνικη πρεσβεία...Διαμαρτυρήθηκε κανείς όταν οι Αμερικάνοι αναγνώρισαν τα Σκόπια ως "Μακεδονία";Όπως λέει και ο Παπακωνσταντίνου: "Έργα πορνό,και μπάλα για τους φτωχούς"...

Περαστικά μας...

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Ειναι πολυ μεγαλη ξεφτιλα την επιτυχια της εθνικης να την θεωρειται οτι εγινε εξαιτιας των πρασινων παιχτων...Πονεμενη πρασινη ομαδα μην ξεχνατε οτι δεν παιζουν μονο παναθηναικοι αλλα και απο αλλες ομαδες καθως οτι και το προπονητικο team της εθνικης μας που εχει το μεγαλυτερο μεριδιο για την επιτυχια δεν ειναι του παναθηναικου.Την αποτυχια σας στο συλλογικο επιπεδο μην την συγκρινεται με αυτη της εθνικης.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.542
Πόντοι
17.085
Όσοι προσπαθούν να συνδέσουν ατυχώς την επιτυχία της Εθνικής μας με συλλόγους είναι απλώς απαράδεκτοι και γραφικοί. >:( >:( >:( >:( >:(

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.542
Πόντοι
17.085
Ρε μάγκες να σάς ρωτήσω κάτι...

Εσείς που κατεβήκατε το μεσημέρι στην Ομόνοια και στο Σύνταγμα,είστε όλοι φοιτητές,μαθητές,εισοδηματίες;Ή όλοι έχετε άδεια απο την εργασία σας;Δεν έχω ξαναδει τόση νεολαία να κατεβαίνει στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί για την ανεργία την ακρίβεια,την εγκληματικότητα κλπ.Η αθλητές θα πάρουν "πριμο" απο τον Αλογοσκούφη.Εσείς τί θα πάρετε;Για τους χαμηλοσυνταξιούχους δεν έχουν χρήματα για επίδομα θέρμανσης.Αλλά μού άρεσε που πήγαν στην Αμερικάνικη πρεσβεία...Διαμαρτυρήθηκε κανείς όταν οι Αμερικάνοι αναγνώρισαν τα Σκόπια ως "Μακεδονία";Όπως λέει και ο Παπακωνσταντίνου: "Έργα πορνό,και μπάλα για τους φτωχούς"...

Περαστικά μας...

Ναι, ναι... επίσης ξέχασες να πεις ότι ο αθλητισμός, όπως "χρησιμοποιείται" απ' τον καπιταλισμό, στόχο έχει να αποπροσανατολίσει τους εργαζόμενους απ' τα πραγματικά τους προβλήματα. :grin: :grin: :grin: :grin:
Ε, ρε γελοιότητες... Η βλακεία είναι ανίκητη τελικά.

Επισκέπτης
Ναι, ναι... επίσης ξέχασες να πεις ότι ο αθλητισμός όπως "χρησιμοποιείται" απ' τον καπιταλισμό στόχο έχει να αποπροσανατολίσει τους εργαζόμενους απ' τα πραγματικά τους προβλήματα. :grin: :grin: :grin: :grin:
Ε, ρε γελειότητες... Η βλακεία είναι ανίκητη τελικά.

Έχεις δίκιο.Ξέχασα να γράψω για τον καπιταλισμό...Αλήθεια,πόσων ετών είσαι και τί δουλειά κάνεις;Αν δε θέλεις να πεις δημοσίως,στείλε μου ένα μήνυμα.

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
405
Πόντοι
6.060
οποιοι ειναι ασχετοι απο μπασκετ να πανε για υπνο
οι παιχτες που παιζουν στην εθνικη ανδρων εχουν ξεκινησει ολοι απο μικρες ομαδες της περιφερειας και πριν μετακομισουν στις μεγαλες ομαδες του κεντρου παιζαν στις εθνικες ομαδες παιδων εφηβων νεων
οσο για τις ομαδαρες του κεντρο που τους πηραν τους εχουν παροπλοισμενους και χρησιμοποιουν κατι απιθανους βορειοευρωπαιους η τη δευτεραντζα της παλε ποτε κραταιας γιουγκοσλαβιας
στον παο ποσο χρονο συμετοχης εχει ο ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ γιατι δεν επιτρεπεται στον ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ να σουταρει τριποντα αλλα χρειαζεται καποιος γιακα λακοβιτς ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ δεν τους εκανε για σεντερ και εφεραν τα σαπια κρεατα σερβιας !!!
γιατι εφυγε ο ΝΤΙΚΟΥΔΗΣ απο την ελλαδα???
ευτυχως ο ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ πηγε στη ρωσια!!!!
ο ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ δεν κανει για καμια ελληνικη ομαδα???
ποσες προτοβουλιες δινουν στο BIG SOFO στον οσφπ???
να δουμε ποσο χρονο συμετοχης θα δωσουν στον ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ???

Επισκέπτης
συμφωνω 1000% για ολα οσα λες φιλε sergyma αλλα οσον αφορα στο θεμα Σχορτσιανιτης στον ΟΣΦΠ κανεις λαθος....Δν γνωριζω τα πλανα για φετος αλλα περυσι οταν ηρθε στον ΟΣΦΠ ο Σοφο ηταν +20-30 κιλα βαρυτερος κ οχι τοσο καλα γυμνασμενος οσο θα περιμενε ο προπονητης...παρ ολα αυτα πηρε αρκετο χρονο συμμετοχης που φετος πιστευω θα ειναι μεσα στην βασικη 5αδα...επισης απ οσο θυμαμαι τραυματιστηκε κ ηταν εκτος για αρκετο διαστημα..

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.542
Πόντοι
17.085
Έχεις δίκιο.Ξέχασα να γράψω για τον καπιταλισμό...Αλήθεια,πόσων ετών είσαι και τί δουλειά κάνεις;Αν δε θέλεις να πεις δημοσίως,στείλε μου ένα μήνυμα.

Τί σημασία έχει και γιατί ρωτάς;  ???

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
405
Πόντοι
6.060
οι περισσοτεροι ξενοι προπονητες (γιουγκοι-εβραιοι) ειναι και κρυφομαναντζερ ετσι φερνουν παικτες που γνωριζουν απο πριν με το αζημιωτο βεβαια στις ομαδες μας
επιπλεον δεν εχουν χυσει ιδρωτα για να βγαλουν  τους ΕΛΛΗΝΕΣ παικτες οπως εχουν κανει ολοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ προπονητες που τους δουλευουν απο τα 13-14 χρονια τους στις μικρες ΕΘΝΙΚΕΣ ομαδες

Επισκέπτης
Τί σημασία έχει και γιατί ρωτάς;  ???

Για να διαπιστώσω αν μιλάς μέσα απο την ασφαλή αγκαλιά της οικογενείας σου...

Σού έχει τύχει ποτέ να θέλεις να γαμήσεις σε μπουρδέλο-δε μιλάμε για Cg,C.T κλπ-και να μην έχεις ούτε 0,01? να πας;Ή ακόμα χειρώτερα να μην έχεις λεφτά να πάρεις το λεωφορείο να πας στη σχολή σου και να κάνεις 8χλμ υπο βροχή;

Αν ο σύγχρονος Έλληνας νέος έχει ως καϊμό αν κερδίσει η "Εθνική" ομάδα μπασκετ το παγκόσμιο ή αν ο τάδε τραγουδιστής,η τάδε τραγουδίστρια γαμιέται,το έθνος πάει κατά διαόλου...

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Φίλε Neokli

το πρόβλημα δεν είναι γιατί θα πανηγυρίζουμε όταν θα πάρει το παγκόσμιο κύπελλο η Εθνική (η καλύτερη όλων των εποχών, καλύτερη και από αυτήν του Γκάλη κλπ και εφόσον το αξίζει καλά κάνουμε) αλλά γιατί δεν αντιδράμε έτσι στα σοβαρά κοινωνικά προβλήματα, με μαζικές δηλαδή κινητοποιήσεις. Μην φτάνουμε στο σημείο να απαξιώνουμε την νίκη της ομάδας μας συγκρίνοντας την με την πεζή πραγματικότητα της καθημερινής μιζέριας. Το ένα είναι χαρά τα άλλα είναι προβλήματα και εμείς έχουμε μάθει να αποφεύγουμε τα προβλήματα, να τα διαιωνίζουμε και όχι να τα επιλύουμε. Μην ρωτάς το γιατί... 

Υ.Γ Δεν είναι δυνατόν να λέμε δεν πανηγυρίζουμε διότι υπάρχει ανεργία 11%. Είναι κουφό!Ούτε να λέμε επειδή εσύ ζεις με τον μπαμπά και την μαμά πανηγυρίζεις εγώ επειδή δεν έχω 0,01 ευρώ στην τσέπη δεν πανηγυρίζω την νίκη της Εθνικής. Λάθος! Άλλο το ένα και άλλο το άλλο φίλε μου!

Επισκέπτης
Vanzel δε νομίζει ότι κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουμε να αντιδρούμε δυναμικά,και να διεκδικούμε αυτά που πρέπει να πάρουμε;Ο "ωχαδερφισμός" και η άποψη "εγώ θα σώσω τον κόσμο;" δεν αξίζουν στους Έλληνες.Και αν θες δεν αξίζουν σε αυτούς που κουνανε σημαιάκια και τραγουδούν τον Εθνικό ύμνο...Εγώ εργάζομαι.Και αμοίβομαι πολύ καλά.Αλλά έχω περάσει απο τη φάση της ανεργείας.Την έχω βιώσει.Ειλικρινά δε μού αρέσει να βλέπω νέα παιδιά να ξέρουν τα πάντα για το basket και το ποδόσφαιρο,αλλά όχι και για την ιστορία της χώρας.Να ζουν σαν δούλοι και να χαίρονται για επιτυχίες που δεν είναι δικες τους.Καλά τα πανυγύρια,αλλά δε ζεις απο αυτά.Μου θυμίζει τους Αφρικανούς,που χωρεύουν για να ξεγελάσουν την πείνα τους και την ανέχεια.Αν η ενέργεια που είχαν σήμερα όλα τα παιδιά που είχαν κατέβει στην Ομόνοια,εκδηλωνώταν σε διαδήλωση διαμαρτυρίας για την ανεργία,για τα πτυχία-κουρέλια που θα πάρουν κλπ,να είσαι σίγουρος ότι οι "άρχοντες" θα έτρεμαν.Την ώρα που πανυγύριζαν οι νέοι,στο Μέγαρο Μαξίμου βιομήχανοι κλπ παρατρεχάμενοι ζήταγαν "μεταρυθμίσεις" που αφορούν τους νέους.Να δουλεύουν περισότερο με λιγότερο χρήμα.Αν αυτό είναι το όνειρό σου...Και μη βιαστεί κανείς να με αποκαλέσει με οποιαδήποτε πολιτική ταυτότητα.Αυτοί που ασχολούνται με κοματικά είναι βολεμένοι.Εγώ ίδρωσα για να φτάσω εδώ που είμαι.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.542
Πόντοι
17.085
Για να διαπιστώσω αν μιλάς μέσα απο την ασφαλή αγκαλιά της οικογενείας σου...

Αν ο σύγχρονος Έλληνας νέος έχει ως καϊμό αν κερδίσει η "Εθνική" ομάδα μπασκετ το παγκόσμιο ή αν ο τάδε τραγουδιστής,η τάδε τραγουδίστρια γαμιέται,το έθνος πάει κατά διαόλου...

Vanzel δε νομίζει ότι κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουμε να αντιδρούμε δυναμικά,και να διεκδικούμε αυτά που πρέπει να πάρουμε;Ο "ωχαδερφισμός" και η άποψη "εγώ θα σώσω τον κόσμο;" δεν αξίζουν στους Έλληνες.Και αν θες δεν αξίζουν σε αυτούς που κουνανε σημαιάκια και τραγουδούν τον Εθνικό ύμνο...Εγώ εργάζομαι.Κ αι αμοίβομαι πολύ καλά.Αλλά έχω περάσει απο τη φάση της ανεργείας.Τ ην έχω βιώσει.Ειλι κρινά δε μού αρέσει να βλέπω νέα παιδιά να ξέρουν τα πάντα για το basket και το ποδόσφαιρο,αλλά όχι και για την ιστορία της χώρας.Να ζουν σαν δούλοι και να χαίρονται για επιτυχίες που δεν είναι δικες τους.Καλά τα πανυγύρια,αλλά δε ζεις απο αυτά.Μου θυμίζει τους Αφρικανούς,που χωρεύουν για να ξεγελάσουν την πείνα τους και την ανέχεια.Αν η ενέργεια που είχαν σήμερα όλα τα παιδιά που είχαν κατέβει στην Ομόνοια,εκδηλωνώταν σε διαδήλωση διαμαρτυρία ς για την ανεργία,για τα πτυχία-κουρέλια που θα πάρουν κλπ,να είσαι σίγουρος ότι οι "άρχοντες" θα έτρεμαν.Την ώρα που πανυγύριζαν οι νέοι,στο Μέγαρο Μαξίμου βιομήχανοι κλπ παρατρεχάμενοι ζήταγαν "μεταρυθμίσεις" που αφορούν τους νέους.Να δουλεύουν περισότερο με λιγότερο χρήμα.Αν αυτό είναι το όνειρό σου...Και μη βιαστεί κανείς να με αποκαλέσει με οποιαδήποτε πολιτική ταυτότητα.Α υτοί που ασχολούνται με κοματικά είναι βολεμένοι.Ε γώ ίδρωσα για να φτάσω εδώ που είμαι.

Λυπάμαι που το λέω φίλε μου, αλλά ο συλλογισμός σου είναι πρωτόγονος και συγχρόνως βαθιά συντηρητικός και λαϊκίστικος... sorry.
Δεν πρόκειται βέβαια να συνεχίσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom