Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 102
- Πόντοι
- 16
Τον βλέπω να πετάει δεμένος χειροπόδαρα απο ταράτσα.
Αν ειναι να προσγειωθώ επανω σε καποια καβλωμενη ψωλη..... θα το δεχθω με μεγαλη μου χαρα :-)
Τον βλέπω να πετάει δεμένος χειροπόδαρα απο ταράτσα.
Αν ειναι να προσγειωθώ επανω σε καποια καβλωμενη ψωλη..... θα το δεχθω με μεγαλη μου χαρα :-)
Τι εννοείς ????
Πούστης είναι ο άνθρωπος!!!![]()
Προφανώς τυπε δεν είναι μόνο οι πακιστανοι αλλά από ειδήσεις κτλ θα δεις ότι οι περισσότεροι είναι πακιστανοι αφού εδώ στην Ελλάδα δεν έχουν γυναίκεςΔλδ τύπε αν στην βίαζε Έλληνας τι θα άλλαζε;;πάλι βιασμένη δεν θα ήταν η κόρη σου;;;
Όσο για τα χρήματα που βγάζουν έξω δεν ξέρω,ας μιλήσει ο αρχηγος της μαλακιας Τσιπρας που ξέρει για αυτά!
Αλλά και οι Αλβανοί πιο πολλά χρήματα έχουν βγάλει έξω από τους Πακιστανούς.
Προφανώς τυπε δεν είναι μόνο οι πακιστανοι αλλά από ειδήσεις κτλ θα δεις ότι οι περισσότεροι είναι πακιστανοι αφού εδώ στην Ελλάδα δεν έχουν γυναίκες
το ενα δεν αναιρει το αλλο.Αρα ειδατε? επιτελουμε κοινονικο εργο εμεις οι πουστρες, γιατι αν δεν γαμισει εμας το πακιστανο, που θα εκτονωθει? στις κορες σας και στις γυναικες σας!!
Αρα οσο περισοτερα πουστρακι αγαμανε τοσες λιγοτερες γυναικες θα εχουν αναγκη να βιασουν!το ενα δεν αναιρει το αλλο.
γαμανε και πουστρακια.
βιαζουν και γυναικες.
καθενας με τις ορεξεις του.
και οι περισσοτεροι πεινασμενοι ελεω ισλαμ
Χωρις πλακαΑρα οσο περισοτερα πουστρακι αγαμανε τοσες λιγοτερες γυναικες θα εχουν αναγκη να βιασουν!
....αρα οσο πιο πολλα πουστρακια τοσο το καλυτερο! :-)
Περα απο το αστειο τωρα, το παραπανω εχει και μια βαση αληθειας με την εννοια οτι εμεις ελκομαστε πολυ απο αυτους, ισως επειδη αυτοι δεν εχουν και τοσο στην κουλτουρα τους το γαμησι σε θυληπρεπεις ενω αυτοι γαμανε πολυ αγρια γιατι ειναι ταυτοχρονα κατι που τους εξιταρει αλλα και τους αποθει :-)
Οποτε για ολους ειναι καλο:-)
Χωρις πλακα
Ερωτηση
Αφου σας ελkuουν τοσο γιατι δεν βαζετε λεωφορειο να πηγαινετε εκει διακοπες για μια-δυο βδομαδες?
Μα γιατι να παμε εκει καλε? αφου ερχονται αυτοι εδω!!!Χωρις πλακα
Ερωτηση
Αφου σας ελυουν τοσο γιατι δεν βαζετε λεωφορειο να πηγαινετε εκει διακοπες για μια-δυο βδομαδες?
Οποιος τον δινει σε κωλομπαρδιες, καποια στιγμη τον παιρνει κιολας.Αρα οσο περισοτερα πουστρακι αγαμανε τοσες λιγοτερες γυναικες θα εχουν αναγκη να βιασουν!
....αρα οσο πιο πολλα πουστρακια τοσο το καλυτερο! :-)
Περα απο το αστειο τωρα, το παραπανω εχει και μια βαση αληθειας με την εννοια οτι εμεις ελκομαστε πολυ απο αυτους, ισως επειδη αυτοι δεν εχουν και τοσο στην κουλτουρα τους το γαμησι σε θυληπρεπεις ενω αυτοι γαμανε πολυ αγρια γιατι ειναι ταυτοχρονα κατι που τους εξιταρει αλλα και τους αποθει :-)
Οποτε για ολους ειναι καλο:-)
σε ενα παράλληλο συμπαν ο τεντι δεν τον εχει παρειΤι εννοείς τύπε μου;;;
Ότι ο Τέντι θα τον πάρει καποια στιγμή;;; :S :S :S
Ναι τύπε μου,απ´τα αυτιά μάλλον![]()
![]()
![]()
που να ξεραν, αν και τοτε υπηρχαν πολλοι ομοφυλοφιλοιΝαι αλλα οι παλιοι λεγαν και..... "οτι παιρνεις.....καλο ειναι!!!".
Οχι, στα πακι αναφερομουν. Που ελεγε ο τυπος (η τυπισσα); πως τον(την) καλιμπραρουν.Τι εννοείς τύπε μου;;;
Ότι ο Τέντι θα τον πάρει καποια στιγμή;;; :S :S :S
πακιστανοι κ αλβανοι είναι οι χειρότερες φαρες παγκοσμίως.Προφανώς τυπε δεν είναι μόνο οι πακιστανοι αλλά από ειδήσεις κτλ θα δεις ότι οι περισσότεροι είναι πακιστανοι αφού εδώ στην Ελλάδα δεν έχουν γυναίκες
τωρα για τα πακια αν τους δοθεί η ευκαιρια πηδανε ότι κινηται δεν θα πουν όχι σε τιποτα όχι γιατι είναι γαμιαδες αλλα γιατι είναι λιγουρια και σαβουρογαμηδες και επισης τους εχουν μυριστεί οι γκει και πανε κ τους κωλοτριβονται
κανεις δεν τους εκμεταλευεται, εδω περνανε 100 φορες καλυτερα απ οτι στο πακισταν, ανοιγουν δικα τους μαγαζια, μπορει να ανοιξει πχ ενας κομμωτήριο και ακριβως διπλα ο ιδιος παλι να εχει σουφλατζιδικο και να τα κονομαειΑυτο τωρα εχει μια δοση αληθειας, δεν μπορω να διαφωνησω!!
Επισης επειδη τους εχουμε εδω και τους εκμεταλευομαστε σαν λαος, οταν γαμανε εμας πιστευω οτι νιωθουνε οτι γαμανε τα αφεντικα τους!! οποτε εκτος απο γαμησι με την εννοια του σεξ, το κανουνε και σαν εκδικηση!!!
Γι'αφτο παντα το κανουνε ως επι το πλειστον... πολυ αγρια και θελουνε γενικα να ξεφτελιζουνε!