Νέα

Πακιστανοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
εσυ δεν εισουν που ειχε πει σε ενα αλλο νυμα οτι σε ξεπαρθενιασε ο θειος σου στα 15 ή κανω λαθος?

Ναι, αλλα αυτο τι σχεση εχει με το θεμα μας τωρα?
(μου αρεσει βεβαια που προσεχετε πολυ παντα αυτα που λεω, πολυ καλο αυτο!)

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Ναι, αλλα αυτο τι σχεση εχει με το θεμα μας τωρα?
(μου αρεσει βεβαια που προσεχετε πολυ παντα αυτα που λεω, πολυ καλο αυτο!)
Καμία σχέση απλά έχω μια απορία, ο θείος σου ήταν εξ αίματος θείος ? Και πως ήξερε ότι την κουναγες την αχλαδια για να χωθει ?

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Καμία σχέση απλά έχω μια απορία, ο θείος σου ήταν εξ αίματος θείος ? Και πως ήξερε ότι την κουναγες την αχλαδια για να χωθει ?

Ναι, ο θειος μου ηταν εξ αιματος, αλλα πως σου ηρθε το ερωτημα μετα απο τοσο καιρο ρε συ? :-)

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Ναι, ο θειος μου ηταν εξ αιματος, αλλα πως σου ηρθε το ερωτημα μετα απο τοσο καιρο ρε συ? :-)
Ε απλά τώρα σε αυτό το νήμα είδα το προφίλ σου και σε θυμήθηκα,  χάρη στον θείο σου δηλαδή έγινες γκει ή εισουν ?

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Ε απλά τώρα σε αυτό το νήμα είδα το προφίλ σου και σε θυμήθηκα,  χάρη στον θείο σου δηλαδή έγινες γκει ή εισουν ?

Εεεε ημουν βρε συ, απλα δεν μπορω να πω οτι το ειχα συνειδητοποιήσει κανονικα στο μυαλο μου, αφου απο τα 10-11 περιπου ειχα ξεκινησει να φοραω τις μαμας μου ;-)
Αλλα το να κανω κανονικα σεξ με αντρα, η αληθεια ειναι οτι δεν το ειχα απο τοτε στο μυαλο μου, πιο πολυ μου αρεσε το ντυσιμο αυτο καθαυτό.

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Εεεε ημουν βρε συ, απλα δεν μπορω να πω οτι το ειχα συνειδητοποιήσει κανονικα στο μυαλο μου, αφου απο τα 10-11 περιπου ειχα ξεκινησει να φοραω τις μαμας μου ;-)
Αλλα το να κανω κανονικα σεξ με αντρα, η αληθεια ειναι οτι δεν το ειχα απο τοτε στο μυαλο μου, πιο πολυ μου αρεσε το ντυσιμο αυτο καθαυτό.
Και ο θείος σου το είχε ψιλιαστει και στην έπεσε κανονικά ?

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Και ο θείος σου το είχε ψιλιαστει και στην έπεσε κανονικά ?

Οχι ρε συ, πως να το ψιλιστει απο μονος του? Αλλωστε δεν νομιζω οτι φαινομουν ιδιαίτερα, ασε που γενικα ημουν πολυ ντροπαλος και ποτε δεν μιλαγα για τετοια "πονηρα" θεματα, ουτε καν στην πλακα!

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Οχι ρε συ, πως να το ψιλιστει απο μονος του? Αλλωστε δεν νομιζω οτι φαινομουν ιδιαίτερα, ασε που γενικα ημουν πολυ ντροπαλος και ποτε δεν μιλαγα για τετοια "πονηρα" θεματα, ουτε καν στην πλακα!
Και πως έτυχε να στην πέσει ?αν δεν εισουν τι θα γινόταν ?

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Και πως έτυχε να στην πέσει ?αν δεν εισουν τι θα γινόταν ?

Εεεε το θεμα του το αποκαλυψε η μαμα μου, που με επιανε συχνα να φοραω τα ρουχα και τα εσωρουχα της.
Ανησυχούσε προφανώς αρκετα και του το ειπε, απο εκει το εμαθε.

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Τέτοιοι θείοι παιδεραστές αιμομίκτες και κωλομπαράδες,
έπρεπε να τιμωρούνται με παλούκωμα για τα αίσχη τους.
Αυτο ακριβος το θεμα το καλυψαμε σε αλλο νημα με μεγαλη λεπτομερεια παντως!
(γενικα οι αποψεις διίστανται ως προς την θεωριση, αλλες επικεντρώνονται σε αυτο καθαυτο το "εγκλημα" και αλλες στο τελικο αποτελεσμα που προκαλεσε, αναλογα απο που θα το προσεγγίσεις μπορει να καταλυξεις και σε διαφορετικο συμπερασμα)

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Εεεε το θεμα του το αποκαλυψε η μαμα μου, που με επιανε συχνα να φοραω τα ρουχα και τα εσωρουχα της.
Ανησυχούσε προφανώς αρκετα και του το ειπε, απο εκει το εμαθε.
θα θελα να μουν σε μια μερια να παρακολουθω την συζητηση της μανα σου με τον αδερφο της και να της λεει ''μην ανησχυσης,θα παω να του μιλησω εγω''

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
θα θελα να μουν σε μια μερια να παρακολουθω την συζητηση της μανα σου με τον αδερφο της και να της λεει ''μην ανησχυσης,θα παω να του μιλησω εγω''

Χεχεχεχεχ καλοοοο :-)
Η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν της ειπε κατι τετοιο, απλα αυτη του ειπε το θεμα της γιατι ηθελε να το μοιραστεί με καποιον!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Επισκέπτης
περα απο ολα αυτα που λετε

εχετε παρατηρησει οτι ολο το κεντρο εχει γεμισει με καταστηματα/επιχειρησεις πακιστανων/μπαγκλαντεσιανων ?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Μην ξεφευγετε απ το θέμα του νήματος ρε,
Θα παρεξηγηθούν οι πακιστανοί του μπού.