Νέα

Παίζει να γκαστρώσεις γκόμενα,που γαμάς με προφυλ. αλλά χύνοντας έξω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Οι τελευταίες ιατρικές έρευνες λένε ότι και με την κατάποση σπερματος μπορει να γίνει σύλληψη.

Γι'αυτό σας λέω λώκο και πάλι λώκο. :fuck2: :fuck2: :fuck2:
Ποτε το ειπανε αυτο;
Πρεπει να ειμαι πολυτεκνος τοτε!
Θα παρω και αδεια ταξι.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Απο αυριο παω να ψαξω για τα παιδια μου!
Απο Τριτη,αυριο ειναι αργια!

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
σαν το μουνι δεν ειναι τιποτα.καλα εσυ γιατι γουσταρεις κωλο ρε μικροτσουτσουνος εισαι?

:2funny: :2funny: :2funny:
δεν αρεσει βεβαια μονο στους μικροτσουτσουνος ο κωλος, αλλα εγω προσωπικα και δν ξερω αν το κανουν κι αλλες αν ο αλλος την εχει μεγαλη δν τον αφηνω  :P

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν αρεσει βεβαια μονο στους μικροτσουτσουνος ο κωλος, αλλα εγω προσωπικα και δν ξερω αν το κανουν κι αλλες αν ο αλλος την εχει μεγαλη δν τον αφηνω  :P
τι,δεν εισαι παρθενα μαριαννα;;;;φερε πισω το μονοπετρο ο γαμος μας ακυρωνεται :headbang: :headbang: :headbang:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
με αυτη τη δηλωση που εκανες ολοι θα βγουν και θα δηλωσουν μικροφαλιαση :2funny: :2funny:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
δηλαδη εμασ που εχουμε πουτσα μεγαλη τι θα κανουμε κωλαρακι δεν;τι σκαλωματα ειναι αυτα που τρωτε εσεισ οι γκομενεσ.ειναι μικροσ θελετε μεγαλη εμεισ εχουμε μεγαλη μετα πονατε :headbang: :headbang: :headbang:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδη εμασ που εχουμε πουτσα μεγαλη τι θα κανουμε κωλαρακι δεν;τι σκαλωματα ειναι αυτα που τρωτε εσεισ οι γκομενεσ.ειναι μικροσ θελετε μεγαλη εμεισ εχουμε μεγαλη μετα πονατε :headbang: :headbang: :headbang:

ρε δεν ειπα αυτο
εγω το βλεπω ετσι δεν ξερω οι αλλες, αμα ειναι μεγαλος ο αλλος ποναει τραγικα και το αποφευγω  :-

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
αυτό που λατρεύω στο bou.tv είναι ότι δε πλήττω ποτέ μα ποτέ....πάλι βαθυστόχαστες αναζητήσεις και αναλύσεις έχουμε εδώ?????? :2funny:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ρε δεν ειπα αυτο
εγω το βλεπω ετσι δεν ξερω οι αλλες, αμα ειναι μεγαλος ο αλλος ποναει τραγικα και το αποφευγω  :-
μα εχω χωρισει για αυτο το λογο.να εχω την καραπουτσακλαρα μου και να μην γαμαω κωλαρακι :headbang: :headbang:;για αυτο σου λεω ολεσ τα ιδια λετε.αν οχι ολεσ οι περισοτερεσ.ευτυχωσ υπαρχουν και μερικεσ φιλοτιμεσ που αντεχουν το τρυπανιασμα.εσεισ οι ιδιεσ μασ ωθειτε στον αγοραιο ερωτα με τα καμωματα σασ :bigdick: :bigdick:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
αυτό που λατρεύω στο bou.tv είναι ότι δε πλήττω ποτέ μα ποτέ....πάλι βαθυστόχαστες αναζητήσεις και αναλύσεις έχουμε εδώ?????? :2funny:
και το κυριοτερο ποτε μα ποτε δεν ξεφευγουμε απο το θεμα :2funny: :2funny:απο την πιθανη εγκυμοσυνη πηγαμε στο πρωκτικο και τωρα στο ανατομικο μερος των πεουλων :2funny: :2funny:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μα εχω χωρισει για αυτο το λογο.να εχω την καραπουτσακλαρα μου και να μην γαμαω κωλαρακι :headbang: :headbang:;για αυτο σου λεω ολεσ τα ιδια λετε.αν οχι ολεσ οι περισοτερεσ.ευτυχωσ υπαρχουν και μερικεσ φιλοτιμεσ που αντεχουν το τρυπανιασμα.εσεισ οι ιδιεσ μασ ωθειτε στον αγοραιο ερωτα με τα καμωματα σασ :bigdick: :bigdick:

για σοβαρο λογο χωρισες  :jerking:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
και το κυριοτερο ποτε μα ποτε δεν ξεφευγουμε απο το θεμα :2funny: :2funny:απο την πιθανη εγκυμοσυνη πηγαμε στο πρωκτικο και τωρα στο ανατομικο μερος των πεουλων :2funny: :2funny:
ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :2funny: :2funny: :2funny:
κατσε τωρα ανοιξε αλλο θεμα :2funny: :2funny: :2funny:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εσυ δηλαδη αμα εισαι με καποιον και δε σε γαμαει καλα δε θα φυγεισ;

αλλο να μη γαμαει καλα γενικως
αν ομως ηταν καλο το σεξ, υπηρχε χημεια, φαντασια κλπ γιατι να το χαλασεις για ενα κωλογαμησι δλδ?  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom