master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
μπαμ κανεις παιχτσρσ μου.Καλά γάτοςςςςςςςςςςςς είσαι;;;;;;;;;;;;
Πως το κατάλαβες;;;;;;;;;;;;;;;;;
μπαμ κανεις παιχτσρσ μου.Καλά γάτοςςςςςςςςςςςς είσαι;;;;;;;;;;;;
Πως το κατάλαβες;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ποτε το ειπανε αυτο;Οι τελευταίες ιατρικές έρευνες λένε ότι και με την κατάποση σπερματος μπορει να γίνει σύλληψη.
Γι'αυτό σας λέω λώκο και πάλι λώκο.
σαν το μουνι δεν ειναι τιποτα.καλα εσυ γιατι γουσταρεις κωλο ρε μικροτσουτσουνος εισαι?
τι,δεν εισαι παρθενα μαριαννα;;;;φερε πισω το μονοπετρο ο γαμος μας ακυρωνεται
δεν αρεσει βεβαια μονο στους μικροτσουτσουνος ο κωλος, αλλα εγω προσωπικα και δν ξερω αν το κανουν κι αλλες αν ο αλλος την εχει μεγαλη δν τον αφηνω
με αυτη τη δηλωση που εκανες ολοι θα βγουν και θα δηλωσουν μικροφαλιαση
δεν αρεσει βεβαια μονο στους μικροτσουτσουνος ο κωλος, αλλα εγω προσωπικα και δν ξερω αν το κανουν κι αλλες αν ο αλλος την εχει μεγαλη δν τον αφηνω
τι,δεν εισαι παρθενα μαριαννα;;;;φερε πισω το μονοπετρο ο γαμος μας ακυρωνεται
σε ειχα ψηλα... πως μπορεσες;;πως θα ζησω τωρα;
ναι παρθενα και απο πισω μπαινουν τρενα
ρε αλανι κατευθειαν να πασ να καμακωσεισ την πρωτη αυριανη υποψηφια τιτλοφορουσασε ειχα ψηλα... πως μπορεσες;;πως θα ζησω τωρα;
δηλαδη εμασ που εχουμε πουτσα μεγαλη τι θα κανουμε κωλαρακι δεν;τι σκαλωματα ειναι αυτα που τρωτε εσεισ οι γκομενεσ.ειναι μικροσ θελετε μεγαλη εμεισ εχουμε μεγαλη μετα πονατε
δηλαδη εμασ που εχουμε πουτσα μεγαλη τι θα κανουμε κωλαρακι δεν;τι σκαλωματα ειναι αυτα που τρωτε εσεισ οι γκομενεσ.ειναι μικροσ θελετε μεγαλη εμεισ εχουμε μεγαλη μετα πονατε
μα εχω χωρισει για αυτο το λογο.να εχω την καραπουτσακλαρα μου και να μην γαμαω κωλαρακι ;για αυτο σου λεω ολεσ τα ιδια λετε.αν οχι ολεσ οι περισοτερεσ.ευτυχωσ υπαρχουν και μερικεσ φιλοτιμεσ που αντεχουν το τρυπανιασμα.εσεισ οι ιδιεσ μασ ωθειτε στον αγοραιο ερωτα με τα καμωματα σασρε δεν ειπα αυτο
εγω το βλεπω ετσι δεν ξερω οι αλλες, αμα ειναι μεγαλος ο αλλος ποναει τραγικα και το αποφευγω :-
και το κυριοτερο ποτε μα ποτε δεν ξεφευγουμε απο το θεμα απο την πιθανη εγκυμοσυνη πηγαμε στο πρωκτικο και τωρα στο ανατομικο μερος των πεουλωναυτό που λατρεύω στο bou.tv είναι ότι δε πλήττω ποτέ μα ποτέ....πάλι βαθυστόχαστες αναζητήσεις και αναλύσεις έχουμε εδώ??????
μα εχω χωρισει για αυτο το λογο.να εχω την καραπουτσακλαρα μου και να μην γαμαω κωλαρακι ;για αυτο σου λεω ολεσ τα ιδια λετε.αν οχι ολεσ οι περισοτερεσ.ευτυχωσ υπαρχουν και μερικεσ φιλοτιμεσ που αντεχουν το τρυπανιασμα.εσεισ οι ιδιεσ μασ ωθειτε στον αγοραιο ερωτα με τα καμωματα σασ
η βλακεια σου δω εχεο οριο.για σοβαρο λογο χωρισες
εσυ δηλαδη αμα εισαι με καποιον και δε σε γαμαει καλα δε θα φυγεισ;για σοβαρο λογο χωρισες
ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕκαι το κυριοτερο ποτε μα ποτε δεν ξεφευγουμε απο το θεμα απο την πιθανη εγκυμοσυνη πηγαμε στο πρωκτικο και τωρα στο ανατομικο μερος των πεουλων
κατσε τωρα ανοιξε αλλο θεμαΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
εσυ δηλαδη αμα εισαι με καποιον και δε σε γαμαει καλα δε θα φυγεισ;