baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
δηλαδη εσυ ανευ?μολις ερωτευθηκα ποτε θα συναντηθουμεΑν είναι να γαμήσεις με λιπαντικό τότε τζάμπα ο κόπος.Καλύτερα μην γαμήσεις κώλο....
δηλαδη εσυ ανευ?μολις ερωτευθηκα ποτε θα συναντηθουμεΑν είναι να γαμήσεις με λιπαντικό τότε τζάμπα ο κόπος.Καλύτερα μην γαμήσεις κώλο....
Είμαι παντρεμένηδηλαδη εσυ ανευ?μολις ερωτευθηκα ποτε θα συναντηθουμε
επιτελους!Αν είναι να γαμήσεις με λιπαντικό τότε τζάμπα ο κόπος.Καλύτερα μην γαμήσεις κώλο....
ρε τον κωλοφαρδοΕίμαι παντρεμένη
εσυ φανταζομαι και χωρις προφυλακτικο για να βγει με επικαλυψει μερενταςεπιτελους!
να και μια σωστη αποψη
Είμαι παντρεμένη
τυπε την μερεντα λιγοι την γλυτωνουνεσυ φανταζομαι και χωρις προφυλακτικο για να βγει με επικαλυψει μερεντας
pesta pesta!!!!!!!!feygw fevgwΓαμάτε κώλο με λιπαντικό??????
Τότε τι γαμάτε κώλο???????????????
Ε μα μπες μπροστά τότε τι σκατά αλλάζειεπιτελους!
να και μια σωστη αποψη
Θα είχα χωρίσειμικροτσούτσουνος;
ρε παιδια δεν παιζει ρολο το μηκος αλλα το παχος εχεις δει στο ξεκολιασμα να μετρανε βαθος την διατομη της ροδελας βλεπουμεμικροτσούτσουνος;
δεν εχω σκοπο να το γλυψω μετα εκτος και αν εννοεις οτι το λιπαντικο μετα βγαινει σε χρωμα σοκολατας
τυπε την μερεντα λιγοι την γλυτωνουν
Ολα παίζουν ρόλορε παιδια δεν παιζει ρολο το μηκος αλλα το παχος εχεις δει στο ξεκολιασμα να μετρανε βαθος την διατομη της ροδελας βλεπουμε
Τύπε ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό.
φευμα να προλαβεις μην αργεις και ζητα γαμησι ανευ κρεμας εσυpesta pesta!!!!!!!!feygw fevgw
τυπε μερικοι σοκαρονται απτην θεα της μερενταςΤύπε ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό.
οκ εγω τοτε δεν κανω για σεναΟλα παίζουν ρόλο
ass to mouth..ναι ε? ενω εμεις υποχρεουμαστε να σας γλειφουμε αφου μας το χετε βαλει στο κωλο! αντρες...
Γαμάτε κώλο με λιπαντικό??????
Τότε τι γαμάτε κώλο???????????????
pesta pesta!!!!!!!!feygw fevgw