baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
μας μπερδεψες η εγω ειμαι τοσο καυλωμενος που μπερδςυομαιμε ερωτηματικό ήταν η απάντησή μου :-*
μας μπερδεψες η εγω ειμαι τοσο καυλωμενος που μπερδςυομαιμε ερωτηματικό ήταν η απάντησή μου :-*
Εσύ μπερδεύεσαι εγώ ξεκάθαρη ήμουνμας μπερδεψες η εγω ειμαι τοσο καυλωμενος που μπερδςυομαι
Και η αίσθηση αλλάζει,και ο πόνος αλλάζει και η απόλαυση και για τους δύο αλλάζει..
Και γενικά δεν καταλαβαίνεις και πολλά.... Κρίμα να χάνεις την απόλαυση ενώ τον δίνεις που τον δίνεις...
ανωμαλε τυπεοχι ειμαι οδοντολαγνος εγω ε
τυπε ειναι θεσμος σε αυτο το μπουρδελο να εχει φαφουτεςτυπε τυην επομενη φορα που θα πας παρε και κανενα οδοντιατρο μαζι σου,και πεστον να δωσει καμια προσφορα στην τσατσα,για μασελες.
αυτο με το 20ρικακι ωραια ακουγεται αλλα θελω στουντιο βαλε κατι ακομαΕσύ μπερδεύεσαι εγώ ξεκάθαρη ήμουν
Θες 20ρικάκι και εσύ μου φαίνεται
τυπε δηλαδη για να προσληφθει καποια εκει πρεπει να ειναι φαφουτα και να παιζει και μερεντα?τυπε ειναι θεσμος σε αυτο το μπουρδελο να εχει φαφουτες
τωρα τελευταια χαλασε
εχω την ανωμαλια στο αιμα μου μου αρεσουν τα δοντια και δεν μου αρεσει η μερενταανωμαλε τυπε
40ευρω και δεν έχει παραπάνωαυτο με το 20ρικακι ωραια ακουγεται αλλα θελω στουντιο βαλε κατι ακομα
και τα μεταφορικα ε φοβαμαι να παρω το υπερσυγχρωνω πανακριβο αυτοκινητο μου
για χρονια ετσι ηταν τυπετυπε δηλαδη για να προσληφθει καποια εκει πρεπει να ειναι φαφουτα και να παιζει και μερεντα?
τωρα καταλαβαινω γιατι ο τυπος ο γκιασου χαλιετε ασχημα οταν παει εκει.
καλα ενταξει κλεισαμε αλλα ελα να με παρεις αφου δεν πληρωνεις μεταφορικα40ευρω και δεν έχει παραπάνω
εχω πολλά θρευτάρια σαν του λόγου σου να θρέψω δεν βγαίνω
τυπε η βαλεντινα ειναι μορφη
εχει αφησει εποχη στο κωλο-κυνθους
ολα οπου και να πανε στον κωλο καταληγουν οποτε μεσα ειμαστεΘα την έχω κοζάρει απλά δε θυμάμαι όνομα. Πόσα δόντια της λείπουν για να καταλάβω ποια είναι;
Ρε σεις γιατί λέμε για κώλους; Ο τύπος φοβάται μην κάνει κωλό-παιδο αυτή που έχυσε;
Όπως και να'χει, κώλος έγινε κι αυτό το θέμα.
Θες να σε πάρω εγώ :o???καλα ενταξει κλεισαμε αλλα ελα να με παρεις αφου δεν πληρωνεις μεταφορικα
Η μάστιγα της εποχήςΘα την έχω κοζάρει απλά δε θυμάμαι όνομα. Πόσα δόντια της λείπουν για να καταλάβω ποια είναι;
Ρε σεις γιατί λέμε για κώλους; Ο τύπος φοβάται μην κάνει κωλό-παιδο αυτή που έχυσε;
μαυρομαλλα της λειπαν 3 μπροστινα δοντιαΘα την έχω κοζάρει απλά δε θυμάμαι όνομα. Πόσα δόντια της λείπουν για να καταλάβω ποια είναι;
εεεεεεεεεεεεεεεεεε μια μικρη διορθωση με το αμαξι σου να με παρεις εννοουσα οχι να με παρεις αμεσως εσυ στο κωλο ο νους σου μαζοχιτσαΘες να σε πάρω εγώ :o???
Τελικά πολύ ανώμαλος είσαι μας το επιβεβαίωσες
καταλαβα για να γυρισει πισω εβγαλε και τα εναπομειναντα δοντιαμαυρομαλλα της λειπαν 3 μπροστινα δοντια
ειχε παιξει μπαλα κωλο-κυνθους,μετα εβαλε μασελα και την διωξανε
πηγε αχιλλεως-λ.ιωνιας
μετα χαθηκε
μετα την ειδα ως freelancer στην ομονοια
και τελευταια φορα κωλο-κυνθους στο κατω ομως
και χωρις δοντια πλεον