Νέα

Παίζει να γκαστρώσεις γκόμενα,που γαμάς με προφυλ. αλλά χύνοντας έξω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ναι ε? ενω εμεις υποχρεουμαστε να σας γλειφουμε αφου μας το χετε βαλει στο κωλο! αντρες... :P
αααααααααα εγω δεν υποχρεωνω ποτε καμια για τιποτα εκεινη 8ελει να παρει γευση μερεντας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
περα απο την πλακα μετα το πρωκτικο ειναι επικινδυνη η πεολειχια απο το νιμου ενταξει

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
χωρις? αουτσ αουτσ αουτσ!
παντως και με το λιπαντικο μια χαρα σφιχτη ειναι η υποδοχη και ο πονος παραμενει
εκτος βασικα και αν τον περνεις συνεχεια απ το κωλο, εχεις ξεχειλωσει και δεν καταλαβαινεις τπτ  :P (γενικα μιλαω)
εσυ αρχιζεις και μου φαινεσαι ενδιαφερουσα περιπτωση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
παντως και με το λιπαντικο μια χαρα σφιχτη ειναι η υποδοχη και ο πονος παραμενει
εκτος βασικα και αν τον περνεις συνεχεια απ το κωλο, εχεις ξεχειλωσει και δεν καταλαβαινεις τπτ  :P (γενικα μιλαω)

Quardeen τον παίρνεις συνέχεια απ' τον κώλο;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Καύλωσε ο τύπος. Έφυγε για Κωλο-κυνθούς. http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_002.gif[/img[/URL]]
Περιμένουμε κριτική μερεντοφίλτατε, αν και τέτοια ώρα μόνο σάβρες έχει. :priest:
Είδες ρε κουάρ τι έκανες; Του χρωστάς 20ρικο. :s&m_1:
[/quote]
ρε παιδια δωστε και σε μενα κανενα 20εβρο και εγω τσιου τσιου εχω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καύλωσε ο τύπος. Έφυγε για Κωλο-κυνθούς. http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_002.gif[/img[/URL]]
Περιμένουμε κριτική μερεντοφίλτατε, αν και τέτοια ώρα μόνο σάβρες έχει. :priest:
[/quote]τυπε την προηγουμενη βδομαδα παντως ειχε μια που δεν της λειπαν δοντια!! :o
και καθως εφευγα ειδα στο καφενεδακι στην γωνια την βαλεντινα που χαμογελαγε χωρις την μασελα της :tooth:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
δεν εχω σκοπο να το γλυψω μετα  :2funny: :2funny:εκτος και αν εννοεις οτι το λιπαντικο μετα βγαινει σε χρωμα σοκολατας :2funny: :2funny: :2funny:
χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα......έλεος πάλι μου φτιάξατε τη διάθεση εδώ μέσα...έγραψες :rockon: :rockon:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Και η αίσθηση αλλάζει,και ο πόνος αλλάζει και η απόλαυση και για τους δύο αλλάζει..
Και γενικά δεν καταλαβαίνεις και πολλά.... Κρίμα να χάνεις την απόλαυση ενώ τον δίνεις που τον δίνεις...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
τυπε την προηγουμενη βδομαδα παντως ειχε μια που δεν της λειπαν δοντια!! :o
και καθως εφευγα ειδα στο καφενεδακι στην γωνια την βαλεντινα που χαμογελαγε χωρις την μασελα της :tooth:
ρε παιδια τα δοντια χρειαζονται βαζουν στοπ στο πουτσοκεφαλο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
[/quote]χαχαχαχαχαχ να του το δώσω βυζοβυζε μου ;D

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Και η αίσθηση αλλάζει,και ο πόνος αλλάζει και η απόλαυση και για τους δύο αλλάζει..
Και γενικά δεν καταλαβαίνεις και πολλά.... Κρίμα να χάνεις την απόλαυση ενώ τον δίνεις που τον δίνεις...
εσυ ομως αλλου το δινεις :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
ενω εμεις εχουμε κανει εκπαιδευση στο κωλο-κυνθους :2funny:

Και θεωρία στην Giasou School of Merentology. :rockon:

Τύπε οι περισσότερες πλέον έχουν δόντια. Ειδικά στο κάτω οι ξεδοντιάρες είναι είδος πολυτελείας. :(

Για διαφώτισέ με. :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε οι περισσότερες πλέον έχουν δόντια. Ειδικά στο κάτω οι ξεδοντιάρες είναι είδος πολυτελείας. :(

Για διαφώτισέ με. :think:
τυπε ασε ξενερα
ας ελπισουμε οτι η νεα σοδεια του θα φερουν το καλοκαιρι θαναι φαφουτες :2funny:

στο καφενεδακι οταν στριβεις απο κωλο-κυνθους δεξια για να μπεις στην ιασωνος
δεν εχει ενα καφενειο στην γωνια?εκει

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ερασιτεχνης
φαινεται πως δεν εχει νιωσει την απολαυση του στοματικου με τα ουλα

:2funny: :2funny: :2funny:
οχι ειμαι οδοντολαγνος εγω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είπα οτι δεν τον δίνω
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
ε τοτε τι μας λες για ανευ ελαιου και μας ταραζεις βραδινιατικα :s&m_1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
τυπε τυην επομενη φορα που θα πας παρε και κανενα οδοντιατρο μαζι σου,και πεστον να δωσει καμια προσφορα στην τσατσα,για μασελες.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
τυπε ασε ξενερα
ας ελπισουμε οτι η νεα σοδεια του θα φερουν το καλοκαιρι θαναι φαφουτες :2funny:

στο καφενεδακι οταν στριβεις απο κωλο-κυνθους δεξια για να μπεις στην ιασωνος
δεν εχει ενα καφενειο στην γωνια?εκει
dont worry για ολα υπαρχει λυση ταναλια και βγαινουν με ουλα γυαλι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom