Νέα

Παίζει να γκαστρώσεις γκόμενα,που γαμάς με προφυλ. αλλά χύνοντας έξω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
κατσε τωρα ανοιξε αλλο θεμα :2funny: :2funny: :2funny:
xxaaxaxaxaxaaxaxaxaxaxa......καινούργια "εργασία" για τους απανταχού "βγαζωθεματάκηδες"...λοιπόν δεχόμεθα pots....
μετά από ποιον αριθμό μηνυμάτων το θέμα θα ξεφύγει????
1)μετά από 1....απόδοση 3.4
2)μετά από 2....απόδοση 3
3)μετά από 3....απόδοση 2.6
........
:dancing: :2funny:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
προς το φίλο μου milfslover αυτό.........
"ένας τύπος περπατά βρίσκει ένα λυχνάρι το τρίβει και βγαίνει ένα τζίνι το οποίο του ζητάει να κάνει 3 εύχές κλπ κλπ.....ο τύπος μας του λέει ότι θέλει να του δώσει όλη την Αμερική...το τζίνι απαντά είναι ανέφικτο-αδιανόητο και του ζητά την επόμενη ευχή....ο τύπος του λέει ότι θέλει μία μηχανή του χρόνου....το τζίνι και πάλι του λέει γιοκ.έμεινε η τρίτη ευχή και το τζίνι δίνει στο τύπο μια μέρα να το σκεφτεί για να αποφασίσει καλά ο τύπος μας......πάει λοιπόν την επομένη και του λέει του τζίνι....θέλω να κάνεις να μάθω πως ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.......απωσβολομένο το τζίνι σκέφτεται λίγο και μετά του κάνει..........ΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ?????"......ένας αλληγορικός τρόπος για να τονίσει κάτι ;) :dancing: :dancing:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
αλλο να μη γαμαει καλα γενικως
αν ομως ηταν καλο το σεξ, υπηρχε χημεια, φαντασια κλπ γιατι να το χαλασεις για ενα κωλογαμησι δλδ?  :headbang:
εμ ερχεσαι στα λογια μου.οταν παμε για καφε σου βαζω λαδακι στην παραλια να μην καεισ ειμαι καλοσ.αμα ζητησω λιγο κωλαρακι ειμαι ανωμαλοσ τι ειναι αυτα που λεσ και τετοια ποναω δε μπορω και τεοια.τη φαντασια και παπαρια λεμε.για αυτο σου λεω παλι καλα που υπαρχουν και οι φιλοτιμεσ και εχουμε και εμεισ οι μεγαλοψωλαρεοι τα τυχερα μασ :dancing: :dancing:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
εμ ερχεσαι στα λογια μου.οταν παμε για καφε σου βαζω λαδακι στην παραλια να μην καεισ ειμαι καλοσ.αμα ζητησω λιγο κωλαρακι ειμαι ανωμαλοσ τι ειναι αυτα που λεσ και τετοια ποναω δε μπορω και τεοια.τη φαντασια και παπαρια λεμε.για αυτο σου λεω παλι καλα που υπαρχουν και οι φιλοτιμεσ και εχουμε και εμεισ οι μεγαλοψωλαρεοι τα τυχερα μασ :dancing: :dancing:
εμ και εσυ το λαδακι μονο στην παραλια το βαζεις βαλτεις λιγο και στο κωλαρακι και ολα θα κυλανε καλος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
προς το φίλο μου milfslover αυτό.........
"ένας τύπος περπατά βρίσκει ένα λυχνάρι το τρίβει και βγαίνει ένα τζίνι το οποίο του ζητάει να κάνει 3 εύχές κλπ κλπ.....ο τύπος μας του λέει ότι θέλει να του δώσει όλη την Αμερική...το τζίνι απαντά είναι ανέφικτο-αδιανόητο και του ζητά την επόμενη ευχή....ο τύπος του λέει ότι θέλει μία μηχανή του χρόνου....το τζίνι και πάλι του λέει γιοκ.έμεινε η τρίτη ευχή και το τζίνι δίνει στο τύπο μια μέρα να το σκεφτεί για να αποφασίσει καλά ο τύπος μας......πάει λοιπόν την επομένη και του λέει του τζίνι....θέλω να κάνεις να μάθω πως ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.......απωσβολομένο το τζίνι σκέφτεται λίγο και μετά του κάνει..........ΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ?????"......ένας αλληγορικός τρόπος για να τονίσει κάτι ;) :dancing: :dancing:
θεοσ το τζινι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

δεν ειπα ποτε οτι ειναι ανωμαλια, αλλα για καποιες -κι εγω μαζι- ειναι οντως δυσσαρεστο και επιπονο και δεν προσφερει ευχαριστηση!
νταξει αν εβλεπες μια κοπελα πραγματικα σοβαρα και οχι μονο για σεξ δν θα σε πειραζε αυτο  

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
δεν ειπα ποτε οτι ειναι ανωμαλια, αλλα για καποιες -κι εγω μαζι- ειναι οντως δυσσαρεστο και επιπονο και δεν προσφερει ευχαριστηση!
νταξει αν εβλεπες μια κοπελα πραγματικα σοβαρα και οχι μονο για σεξ δν θα σε πειραζε αυτο  
κοιτα υπαρχει και η αλλη λυση σημαδευεις με τον μαρκαδορο ποσο τον θελεις μεσα και μετα η δυησδυση γινεται μια χαρα δεν χρειαζεται να μπει ολο μεσα  :2funny: :2funny: :2funny:
αυτο λεγεται γαμησι με το μετρο :2funny: :2funny: :2funny:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
παιδια συγχυστηκα τωρα και παω να ριξω εναν πεουλο στην πενυ :s&m_1: :s&m_1: :zfuck: :zfuck: γιατι απο την τριτη θα σκασουνε τα στρατευματα των γκεσταμπο και οι κινησεισ θα ειναι περιορισμενεσ.θα γυρισω να σασ πω τα αποτελεσματα :dancing: :dancing:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
παιδια συγχυστηκα τωρα και παω να ριξω εναν πεουλο στην πενυ :s&m_1: :s&m_1: :zfuck: :zfuck: γιατι απο την τριτη θα σκασουνε τα στρατευματα των γκεσταμπο και οι κινησεισ θα ειναι περιορισμενεσ.θα γυρισω να σασ πω τα αποτελεσματα :dancing: :dancing:
αν ειναι στο βουνο καλη ορειβασια τοτε :2funny: :2funny:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Γαμάτε κώλο με λιπαντικό??????
Τότε τι γαμάτε κώλο???????????????

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
η λεγομενη μερεντα τυπε :2funny:
μ'εχεται κανει εδω μεσα να σιχαθω την μερεντα ασι χτιρ  :2funny: :2funny: :2funny:
μονο κρουασαν βερυκοκο γιατι εσας σας εχω ικανους να συνδιασεται και το κερασι με την περιοδο με ολοκληρα κομματια κερασι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom