ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
Ας αφησουμε λιγο τις μαλακιες περι πηδηματος,πολιτικων αποψεων κτλ, αυτα παντα θα υπαρχουν.
Οπως λεει και ο τιτλος οταν "σβηνουν τα φωτα" δηλαδη τα εχεις τιναξει ο τροπος δεν μας νοιαζει ..ατυχημα,υγεια κτλ.
Φυσικα εγω δεν πιστευω 100% αυτα που μας εχουν μαθει περι κολασης κ μαλακιες αυτα ειναι για να φοβιζουν την ΜΑΖΑ.
οπως και η θρησκεια πχ ενα που ζει στον αμαζονιο παπαρια πληροφορηση θα εχει, ακομη κ αν θελει πχ να αλλαξει πιστη κτλ.
Δεν εχω διαβασει αλλες θρησκειες κ ουτε με νοιαζει γιατι ολα ειναι υποθετικα.
το θεμα ειναι τι πιστευετε...
πχ αυτο ηταν κ τελος...
ολα ξαναρχιζουν καπου αλλου....
νοημοσυνη,ψυχη,οκ το σωμα ξερουμε απο την 1 μερα μετρα αντιστροφα...
Η θεωρια μου ειναι οτι ολα ειναι ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΙΣΩΣ με μικρες διαφορες.
δεν υπαρχει Ο ΧΡΟΝΟΣ εστω και μετραμε τα παντα μερες,χρονια,εποχες...
αυτο το ενα κοματι..
-----------------------------------
μερος-2...
Χωρις να εχω γνωσεις βιολογιας-ανθρωπολογιας κτλ...
αν κανεις κοιταξει την φυση, την απλη αυτη λειτουργια, ακομη και στα ζωα(αμυντικοι μηχανισμοι), θα ΔΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ 1000%..
ΠΟΥ ισως δεν την βρισκει στον ανθρωπο...
δεν μπορει αυτο να προεκυψε απο τυχαια γεγονοτα στην παροδο του χρονου.
αυτη η αρμονια ισσοροπια δεν μπορει να ειναι τυχαια...
---------------------------------------------------------------------
μερος 3-
τα τελευταια χρονια μαθαμε,ανακαλυψαμε πολλα ισως πιο πολλα απο οσα μπορουσε να φανταστει ο μεσος ανθρωπος..
και ομως στα βασικα πραγματα υπαρχουν πολλα κενα...
υπαρχουν ΚΕΝΑ στην ιστορια στην καταγραφη κτλ..και δεν μιλαμε 1000,000 χρονια πισω..εδω δεν ξερουμε πραγματα 1,200 χρονια πριν.
--------------------------
στο συμπερασμα εκτος την επαναληψη των παντων , νομιζω οτι κατι υπαρχει μετα πολυ διαφορετικο απο αυτο που μας εχουν μαθει η φανταζομαστε....
δεν μπορω να το αποδειξω, γιατι τελικα τα παντα μετρανε με το τι μπορεις να αποδειξεις με στοιχεια.
---
τα υπολοιπα 10 εντολες,3 μαγοι.....10000 παρθενες κτλ..
τα θεωρω για ατομα με iq 0...
η για ατομα που φοβουνται το τελος...
γννωμες....
Οπως λεει και ο τιτλος οταν "σβηνουν τα φωτα" δηλαδη τα εχεις τιναξει ο τροπος δεν μας νοιαζει ..ατυχημα,υγεια κτλ.
Φυσικα εγω δεν πιστευω 100% αυτα που μας εχουν μαθει περι κολασης κ μαλακιες αυτα ειναι για να φοβιζουν την ΜΑΖΑ.
οπως και η θρησκεια πχ ενα που ζει στον αμαζονιο παπαρια πληροφορηση θα εχει, ακομη κ αν θελει πχ να αλλαξει πιστη κτλ.
Δεν εχω διαβασει αλλες θρησκειες κ ουτε με νοιαζει γιατι ολα ειναι υποθετικα.
το θεμα ειναι τι πιστευετε...
πχ αυτο ηταν κ τελος...
ολα ξαναρχιζουν καπου αλλου....
νοημοσυνη,ψυχη,οκ το σωμα ξερουμε απο την 1 μερα μετρα αντιστροφα...
Η θεωρια μου ειναι οτι ολα ειναι ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΙΣΩΣ με μικρες διαφορες.
δεν υπαρχει Ο ΧΡΟΝΟΣ εστω και μετραμε τα παντα μερες,χρονια,εποχες...
αυτο το ενα κοματι..
-----------------------------------
μερος-2...
Χωρις να εχω γνωσεις βιολογιας-ανθρωπολογιας κτλ...
αν κανεις κοιταξει την φυση, την απλη αυτη λειτουργια, ακομη και στα ζωα(αμυντικοι μηχανισμοι), θα ΔΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ 1000%..
ΠΟΥ ισως δεν την βρισκει στον ανθρωπο...
δεν μπορει αυτο να προεκυψε απο τυχαια γεγονοτα στην παροδο του χρονου.
αυτη η αρμονια ισσοροπια δεν μπορει να ειναι τυχαια...
---------------------------------------------------------------------
μερος 3-
τα τελευταια χρονια μαθαμε,ανακαλυψαμε πολλα ισως πιο πολλα απο οσα μπορουσε να φανταστει ο μεσος ανθρωπος..
και ομως στα βασικα πραγματα υπαρχουν πολλα κενα...
υπαρχουν ΚΕΝΑ στην ιστορια στην καταγραφη κτλ..και δεν μιλαμε 1000,000 χρονια πισω..εδω δεν ξερουμε πραγματα 1,200 χρονια πριν.
--------------------------
στο συμπερασμα εκτος την επαναληψη των παντων , νομιζω οτι κατι υπαρχει μετα πολυ διαφορετικο απο αυτο που μας εχουν μαθει η φανταζομαστε....
δεν μπορω να το αποδειξω, γιατι τελικα τα παντα μετρανε με το τι μπορεις να αποδειξεις με στοιχεια.
---
τα υπολοιπα 10 εντολες,3 μαγοι.....10000 παρθενες κτλ..
τα θεωρω για ατομα με iq 0...
η για ατομα που φοβουνται το τελος...
γννωμες....