Νέα

οταν " σβηνουν τα φωτα" υπαρχει κατι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Ας αφησουμε λιγο τις μαλακιες περι πηδηματος,πολιτικων αποψεων κτλ, αυτα παντα θα υπαρχουν.
Οπως λεει και ο τιτλος οταν "σβηνουν τα φωτα" δηλαδη τα εχεις τιναξει ο τροπος δεν μας νοιαζει ..ατυχημα,υγεια κτλ.
Φυσικα εγω δεν πιστευω 100% αυτα που μας εχουν μαθει περι κολασης κ μαλακιες αυτα ειναι για να φοβιζουν την ΜΑΖΑ.
οπως και η θρησκεια πχ ενα που ζει στον αμαζονιο παπαρια πληροφορηση θα εχει, ακομη κ αν θελει πχ να αλλαξει πιστη κτλ.
Δεν εχω διαβασει αλλες θρησκειες κ ουτε με νοιαζει γιατι ολα ειναι υποθετικα.
το θεμα ειναι τι πιστευετε...
πχ αυτο ηταν κ τελος...
ολα ξαναρχιζουν καπου αλλου....
νοημοσυνη,ψυχη,οκ το σωμα ξερουμε απο την 1 μερα μετρα αντιστροφα...
Η θεωρια μου ειναι οτι ολα ειναι ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΙΣΩΣ με μικρες διαφορες.
δεν υπαρχει Ο ΧΡΟΝΟΣ εστω και μετραμε τα παντα μερες,χρονια,εποχες...
αυτο το ενα κοματι..
-----------------------------------
μερος-2...
Χωρις να εχω γνωσεις βιολογιας-ανθρωπολογιας κτλ...
αν κανεις κοιταξει την φυση, την απλη αυτη λειτουργια, ακομη και στα ζωα(αμυντικοι μηχανισμοι), θα ΔΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ 1000%..
ΠΟΥ ισως δεν την βρισκει στον ανθρωπο...
δεν μπορει αυτο να προεκυψε απο τυχαια γεγονοτα στην παροδο του χρονου.
αυτη η αρμονια ισσοροπια δεν μπορει να ειναι τυχαια...
---------------------------------------------------------------------
μερος 3-
τα τελευταια χρονια μαθαμε,ανακαλυψαμε πολλα ισως πιο πολλα απο οσα μπορουσε να φανταστει ο μεσος ανθρωπος..
και ομως στα βασικα πραγματα υπαρχουν πολλα κενα...
υπαρχουν ΚΕΝΑ στην ιστορια στην καταγραφη κτλ..και δεν μιλαμε 1000,000 χρονια πισω..εδω δεν ξερουμε πραγματα 1,200 χρονια πριν.
--------------------------
στο συμπερασμα εκτος την επαναληψη των παντων , νομιζω οτι κατι υπαρχει μετα πολυ διαφορετικο απο αυτο που μας εχουν μαθει η φανταζομαστε....
δεν μπορω να το αποδειξω, γιατι τελικα τα παντα μετρανε με το τι μπορεις να αποδειξεις με στοιχεια.
---
τα υπολοιπα 10 εντολες,3 μαγοι.....10000 παρθενες κτλ..
τα θεωρω για ατομα με iq 0...
η για ατομα που φοβουνται το τελος...
γννωμες....

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Κανεις δε ξερει, δεν εχει απαντηθει απο κανεναν αυτο.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
το ξερω αυτο...

γνωμες-θεωριες...αλλων ειπα

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Υπάρχουν μαρτυρίες από άτομα που έζησαν επιθανάτιες εμπειρίες. Έχει αρκετά βίντεο στο YouTube τα οποία είναι συγκλονιστικά. Κάποιοι βέβαια, επιστήμονες συνήθως, τις θεωρούν απλά παραισθήσεις και όνειρα...

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Τύπε άνοιξες πολύ μεγάλο θέμα μέσα στη νύχτα...

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Χωρις να εχω γνωσεις βιολογιας-ανθρωπολογιας κτλ...
αν κανεις κοιταξει την φυση, την απλη αυτη λειτουργια, ακομη και στα ζωα(αμυντικοι μηχανισμοι), θα ΔΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ 1000%..
ΠΟΥ ισως δεν την βρισκει στον ανθρωπο...
δεν μπορει αυτο να προεκυψε απο τυχαια γεγονοτα στην παροδο του χρονου.
αυτη η αρμονια ισσοροπια δεν μπορει να ειναι τυχαια...
Πιστεύω όμως σε κάτι ανώτερο απο τον άνθρωπο,είτε πνεύμα λέγεται είτε εξωγήινος είτε δεν ξέρω και γω τι.Πιστευω οτι δεν ειμαστε οι ανώτεροι στην τροφική αλυσίδα του σύμπαντος...Νομίζω ειναι εγωιστικό να πιστέψει κάποιος οτι οι συνθήκες για ζωη δημιουργήθηκαν μόνο στην γη ανάμεσα δεν τόσα δις σύμπαντα.Τωρα αν μας δημιούργησαν η δημιουργηθήκαμε μόνοι μας...ποιος ξέρει;

Γενικά πιστεύω όμως οτι υπάρχει κάποια διασταση η φάσμα το οποίο δεν μπορούμε να αντιληφθούμε εμείς οι άνθρωποι..

Συμφωνώ στα ανωτέρω

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Οταν σβησουν τα φωτα δεν θα υπαρχει κανεις για να ανησυχεί για το σκοταδι.. οποτε στα παπακια σου..  ;)

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Εγώ πάντως θα ήθελα όταν σβήνουν τα φώτα απλά να μην θυμόμαστε το παρελθόν... Και να ξανά γεννηθούμε...Θέλω να Πιστεύω ότι όταν ψοφήσουμε να συμβεί αυτό... Και όχι να είμαστε εγκλωβισμένοι στο νεκρό σώμα μας....  Μια λύση υπάρχει για να μάθουμε αν όντως υσχιει...... Και δεν ξέρουμε αν είναι κοντά η αλήθεια... Η είναι μακριά.....

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΓΙΑ βιντεο κτλ, ειμαι πολυ καχυποπτος, για πολλους λογους...
1- μιλανε ατομα πχ που μπορει να πιστευαν οτι οι σεισμοι πχ ηταν τιμωρια θεου..!!!
2-πολλες ταινιες τις χρηματοδοτει η εκκλησια, μεσω hollywood...
opote απορριπτω σε οτι εχει να κανει με συμφερον.
----------
το μονο που ισως μεσα σου εχω αποδειξη ειναι τα λεγομενα 40.
επειδη το βιωσα...
τα υπολοιπα...
-γαμος...απορριψη μεσω εκκλησιας..
-βαφτιση ισως...
-εξομολογηση αυτην την κανεις ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...
ΚΑΙ διαφορα αλλα....
---------------------------------------
δεν πιστευω και στο ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ...
ΠΧ για ποιο λογο να βιαστει ενα παιδι??? ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΝΕ...ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ..
ΠΧ για ποιο λογο να πεσει καποιος θυμα ληστειας...
κτλ,κτλ....
----------------
οτι ολα ομως ειναι και μια αλληλουχια τυχαιων συμβαντων δεν μπορει κανεις να πει οτι δεν ειναι...
πχ συναντας καποιον τυχαια στην αλλη ακρη του κοσμου...
γλυτωνεις την ζωη σου για ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΣΤΟ...
αλλοι εχουν τοση ατυχια οσο 100 ατομα μαζι....
-----------------------------------------------------
οσο για την "τιμωρια" καρμα μερικες φορες λειτουργει αλλες ποτε.
---------
τωρα μερικα κουφα συμβαινουν...πχ ΤΟ ΜΑΤΙ..=αρνητικη ενεργεια..
και δεν μιλαω για προληψη...σε οσους εχει συμβει πχ μεσα σε 1 δευτερολεπτο να αλλαζει η διαθεση(πονοκεφαλος) απο μια ματια.
-----------------------------------------------------------
δεν ειναι τυχαιο οτι εχουν βγαλει δεκαδες μυρια...
τυχαρπαστοι και απατεωνες...χαρτια,μεντιουμ...κ αλλες μαλακιες..
δεν υπαρχει ανθρωπος στην ΓΗ που να μην σκεφτεται το μετα, η καποιον που εχει χασει.
-------------
μεγαλο ΜΥΣΤΗΡΙΟ...ΤΟ ΘΕΜΑ...ο πιο καλος "γριφος"
---------
οσο για νοσοκομεια...
οταν εχεις φαει τοσα φαρμακα,ενεσεις..και εισαι σαν ζομπι...η οποια αναμνηση ειναι ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ.

Επισκέπτης
Bρήκες κι εσύ ώρα να ανοίξεις τέτοιο θέμα κι άντε να πάω για ύπνο θα βρυκολακιάσω, ξυπνάς μνήμες.......
Δεν είμαι θρησκευόμενο άτομο (καλά αν πάω κουβά ρίχνω βρισίδια και βλαστήμιες για τον κάθε Θεό) το οποίο είναι και μαλακία....
Τώρα ο κάθε άνθρωπος έχει τους φόβους, τις ανησυχίες κι είναι λογικό αυτό, αφού δεν ξέρει το μετά.
Θυμάμαι ήταν Πρωτοχρονιά κάποτε. Συνέβη κάτι προσωπικό (γυναίκα στη μέση) μεσημεριάτικα κι απότομα ανέβηκε η πίεση έφτασε στο 20 όταν τη μέτρησα....
Που να πας τώρα χρονιάρα μέρα, τηλεφώνησα σε 2 γνωστούς @@ρια, ταξί γιοκ όλοι διασκέδαζαν, δε σκέφτηκα να έριχνα κλήση στο 166 (να πώς θολώνεις)....
Πάω να ξαπλώσω μπας κι ηρεμήσω κι εκεί τα χρειάστηκα.....
Για 1 ώρα ήμουν στην κόψη του ξυραφιού, έχανα τις αισθήσεις κι επανερχόμουνα, τα πόδια πρέπει να είχαν μουδιάσει, δε θυμάμαι κιόλας.......
Εκεί τα χρειάστηκα, όπα εδώ τελειώνω.......
Λίγο πριν τη δύση που συνήλθα κάπως με πετάει ο ένας τύπος αφού τον είχα σκοτίσει στο κέντρο υγείας......
Υψηλή πίεση έχεις είπε ο γιατρός, δεν ανέφερε τιμή προφανώς για να μη με ξαναστείλει, με κράτησαν για κανένα δίωρο, εννοείται ότι με χαπάκωσαν, όταν έπεσε στο 15 μου είπαν ότι μπορείς να φύγεις, αλλά το πρωί κατέβα για ένα τσεκάπ......
Να λοιπόν γιατί από τότε (μια κι είμαστε και σε τσοντοσελίδα) στα @@ρια μου αν βγει η τάδε κοπέλα φόλα, σιγά μη σκάσω για τα χρωματιστά κωλόχαρτα. Κι αν είναι ωραία και τρυφερή, πάρε και έξτρα δώρο. Ως επίλογος ας σκεφτόμαστε ότι κι αυτές έχουν ψυχή και να τους φερόμαστε ανθρώπινα, άσχετα αν δεν το ανταποδίδουν, κάνε το καλό και ρίχτο στο γυαλό, στην τελική ένα πέρασμα κάνουμε από τούτη ζωή

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
το θεμα ειναι τι πιστευετε...
πχ αυτο ηταν κ τελος...
γννωμες....

δεν έχει σημασία τι πιστεύουν οι άνθρωποι έτσι κι αλλιώς ότι είναι να γίνει θα γίνει ότι και αν λένε οι "ειδικοί"  :grin:
το θέμα που αξίζει όμως να ασχοληθεί κάποιος είναι ότι οι  πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να αποδεχτούν την απόλυτη κυριαρχία του θανάτου και χάνουν τον λίγο χρόνο τους για να φτιάξουν τον επίσης λίγο χρόνο των λίγων ;)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.922
Πόντοι
6.256
Αφου έχει απαντήσει σε όλα η επιστήμη,
Απλα αστρόσκονη ςίμαστε.
Ενας μετεωρίτης να πέσει δε θα μείνει τίποτα.
Πιο κοντα ή πιο μακρυά απ τον ήλιο να είμασταν πάλι τίποτα,
Αν νεκρώσει ο εγκέφαλος τι πλευμα ψυχή και μαλακίες.
Είμαστε το απόλυτο τίποτα στο σύμπαν γι αυτο κάναμε τις θρησκείες μπας και γίνουμε κάτι όσο ζούμε.και κυρίως όταν δε θα ζούμε.

Επισκέπτης
Γειά σου , Αχιλλέα !
Κατ' αρχήν , όπως ξέρουμε , οι Ορθόδοξοι λέμε ότι κάποια στιγμή οι πεθαμένοι θα επανέρθουν έτσι όπως είναι ,ενώ οι Βουδιστές (νομίζω) πιστεύουν στο κάρμα και λένε ότι ανάλογα με τις πράξεις σου θα επανέλθεις ως έμβιο ον .Πιστεύω είναι πιο χρήσιμη για το κοινωνικό σύνολο η αντίληψη της άλλης θρησκείας , γιατί ο άλλος το σκέφτεται το να κάνει μαλακίες , ενώ οι δικοί μας στα @@ τους !
Τώρα , επί του θέματος : Όταν πέθανε το σκυλί μου το κοιτούσα αποσβολωμένη, γιατί ήταν πολύ έντονη η εντύπωση ότι είχε μια "μπαταρία" στο σώμα του και αυτή , με το θάνατό του, "βγήκε". Ενεργειακά ,αν το σκεφτείς, τίποτα δε χάνεται στον πλανήτη - είναι κλειστό σύστημα. Οπότε, η "μπαταρία" "βγαίνει" από ένα σώμα και "μπαίνει" σε ένα άλλο. Μετά από πόσο καιρό , με τι προδιαγραφές δε το ξέρω !
Και τώρα που το θυμήθηκα , στο σίριαλ το "Χαιλάντερ" υποτίθεται ότι η ενέργεια του σκοτωμένου απορροφιόταν από αυτόν τον Χαϊλάντερ.
Και , καλά που το θυμήθηκα ( :) ) , έχω μια ψιλο-ανησυχία για την επαναφορά στη ζωή των μουμιοποιημένων Φαραώ !
:)  Εκτός κι αν εγώ είμαι μεταμψύχωση της Κλεοπάτρας , οπότε πάω πάσο ! Το "ιερατείο" της Αρχ. Αιγύπτου θα με φροντίσει καταλλήλως !...

:)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
οταν " σβηνουν τα φωτα" υπαρχει κατι?

βγαινουν οι κατσαριδες

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Ναι.
Προφανώς υπάρχει κάτι.
Δεν μπορώ να δεχτώ ότι τόσες μαρτυρίες από αρχαιοτάτων χρόνων (ανεξαρτήτως θρησκείας) για κάτι το μεταφυσικό είναι όλες μούφα.
Γιατί γίνονται όλα αυτά που ζούμε;
Γιατί να υπάρχουμε ;
Σίγουρα, ο άνθρωπος από το φόβο του για το ποιός έιναι και πού πηγαίνει θα φτιάξει ένα ανθρώπινο "μετά"
Καμία όμως σχέση με το θέμα μας.
Όπως επίσης , καμία σχέση το θέμα μας με τον (συνήθως αρνητικό) ρόλο που διαδραμάτησαν οι θρησκείες διαχρονικά και το εμπόριο πιστης με κάστανα κλπ
Δυστυχώς έχουμε ταυτίσει το "μετά" , με παπάδες που σου λένε ότι θα πας στην κόλαση αν δεις μια γυναίκα γυμνή ή με θεούσες με μουστάκι που σου λένε τις προφητείες ή με ταλιμπάν σε κάτι ισλαμικές χώρες που πετροβολούν γυναίκες και κάνουν κλειτοριδεκτομές κλπ
Βέβαια, είναι καθαρά θέμα πίστης και δεν αποδεικνύεται.
Προσωπικά πιστεύω ότι κάτι συμβαίνει, για κάποιο λόγο γίνονται όλα αυτά που ζούμε  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom