κ ο ρ υ φ α ι ο!μηπως εχει [glow=red,2,300]θηριοειδη[/glow] ρε τυπε?
θα το λεω κι εγω
κ ο ρ υ φ α ι ο!μηπως εχει [glow=red,2,300]θηριοειδη[/glow] ρε τυπε?
αχαχουχα εσυ?κ ο ρ υ φ α ι ο!
θα το λεω κι εγω
σημειωσε το να το λες στις παρεες σου τυπεκ ο ρ υ φ α ι ο!
θα το λεω κι εγω
θελει να κανουμε ενα double penetration .. της αρεσει και απο τα δυο μερη αλλα λιγο δυσκολο
τον απο πανω τον ζηλευεις ε?τον κακομοίρη τον απο κάτω λυπάμαι....
το εβεντ θα γινει με ολα τα μετρα ασφαλειας...γερανους πυροσβεστικες ιμαντες....δεν ειναι ερασιτεχνες....ο πισω που θα ψαχνει τροπο να χωθει στην τρυπα επειτα, νομιζεις θα ειναι χαλαρος;τον κακομοίρη τον απο κάτω λυπάμαι....
τον απο πανω τον ζηλευεις ε?
μια φορα εσπασε το κρεβατι σε ενα ξενοδοχειο που ειχαμε παει διακοπες. ειμουνα απο κατω και χοροπηδαγε η δικια μου και εσπασε το κρεβατι. Τοσο πολυ ειχε αναψει που δεν σταματησε. Η πλακα ειναι μπηκε με τα κλειδια ο ξενοδοχος στο δωματιο απο την πολυ φασαρια. Γιναμε λιγο ρεζιλι και πληρωσαμε και το κρεβάτι
επρεπε να του παρει καμια πιπα να πατσισετε το κρεβατι ρε τυπεμια φορα εσπασε το κρεβατι σε ενα ξενοδοχειο που ειχαμε παει διακοπες. ειμουνα απο κατω και χοροπηδαγε η δικια μου και εσπασε το κρεβατι. Τοσο πολυ ειχε αναψει που δεν σταματησε. Η πλακα ειναι μπηκε με τα κλειδια ο ξενοδοχος στο δωματιο απο την πολυ φασαρια. Γιναμε λιγο ρεζιλι και πληρωσαμε και το κρεβάτι
κανανε λαθος και πηγανε σε πενταστερο χοτελι, οχι πεντατονο
και αυτοί οι παπάρες...ούτε 1 κρεββάτι απο...μπετόν να μην έχουν!!! :S :S :S
απάτη παντου σε αυτη την χωρα. τα κρεβάτια στα ξενοδοχεια ειναι χαλια ασε που ψαχνει η γυναικα μου για ρουχα και δεν βρίσκει.
Παμε σε πολυ ειδικα μαγαζια για να ντυθει
να κανει κανα σοου μαζι με τις <<φιλες>> του?εξέφρασε επιθυμία να συμμετέχει στο όργιο ο πάπιας...έχεις πρόβλημα να μπεί στο κόλπο???
να κανει κανα σοου μαζι με τις <<φιλες>> του?
τυπε της αρεσει να παιζει σταρ,εδω κανει τον mercuryαχααααααααααααχαχαχαχαχαχχα
μαλάκα έχω λιώσει στο γέλιο....
''papiashow''!!!!!
παρε μια ακομα που κανει την μεριλυναχααααααααααααχαχαχαχαχαχχα
μαλάκα έχω λιώσει στο γέλιο....
''papiashow''!!!!!