Νέα

ξεχειλωνει η γυναικα??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα priksarxidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Οι Αλβανίδες που είναι 1,37
είναι και σφιχτές.

Τον βάζεις δύσκολα και αν τον βγάλεις απότομα
φοβάσαι ότι θα τους πετάξεις έξω και το συκώτι μαζί με τη μήτρα.

Οι μεγαλόσωμες γυναίκες είναι πιο ... άνετες!

Oι κατσαρίδες, οι αλβανοι και οι γυναικες δεν παθαίνουν τιποτα :S

greekass

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2012
Like
35
Πόντοι
0
προσφατα πηδηξα μια τυπισα με την οποια δεν ενιωθα σχεδον τιποτα. ναι ηταν φουλ υγρη (τον σκουπιζα και την σκουπιζα συχνα) αλλα εμπαιναν ψυλοι στα αφτια μου οτι η τυπισα εχει παει με απειρους... η οτι ειχε πηδηχτει με καποιον πουτσαρα την προηγουμενη μερα... παρολα αυτα συχνα μου ελεγε οτι την ποναω (μπορει κ ψεματα) ειδικα οταν την ειχα μπρουμητα στο κρεβατι εγω ομως δεν ενιωθα τπτ

μου ειχε πει πως τα ειχε και με εναν μαυρο που την ειχε πολυ μεγαλη "αλλα ο δικος μου ειναι μεγαλυτερος" (λεει)

το θεμα ειναι οτι ειτε απο την ελλειψη τριβης ειτε απο τις σκεψεις μου ξενερωνα και χαλαρωνα....

αλλα ρε μαγκες αν ξεχειλωνει η γυναικα τοτε πολλες πουτανες πως ειναι τοσο στενες??? επισης μια τυπισα που ειχα που ειχε πολλους μαυρους (αλλα ΟΝΣ ολοι - δηλαδη δν εκανε πολυ σεξ) ηταν αρκουντως στενη

η πρωτη τυπισα ειχε καπως μεγαλυτερη λεκανη απο τη δευτερη... ισως ειναι κ θεμα κατασκευης δλδ

γνωμες.... ξεχειλωνει το σεξ τη γυναικα? η επανερχεται?

στο ιντερνετ οι γυναικες (φυσικα) λενε οτι επανερχεται και οι αντρες οτι ξεχειλωνει... ποια η γνωμη των εμπειρων μπουρδελιαριδων εδω?

τι ειναι ΟΝΣ?

harisharistou

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
η μητρα και ο πρωκτός φυσικά και ΔΕΝ ξεχειλώνονται. Είναι μύες, για να ξεχειλώσουν σημαίνει ότι έχουν καταστραφεί. Και δεν καταστρέφονται τόσο εύκολα. Αυτό που συμβαίνει είναι να ανοίγουν κατά την διάρκεια και μετά να επανέρχονται. Σα θυμίζω το "του κώλου τα 9μερα".
Απλά κάποιες είτε ανατομικά έχουν μεγαλύτερη μήτρα από άλλες (όπως τα μεγέθη των ανδρών διαφέρουν), είτε είναι πιο υγρές, είτε είναι πιο χαλαρές κατά την διάρκεια, είτε πιο γυμνασμένες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom