Νέα

Οποιος εχει δει την γυναικα μου γυμνη να γραψει πως την βρισκει.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 645
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gamias87

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ορίστε τι φοραγε οταν ειχε λιγοτερα κιλα

ρε μιν το βλεπετε ετσι ιμαντεσ ειναι απο αυτουσ που δενουν τισ μπαλετεσ 1 τονο ο κα8ενασ ...καπου πισο ειναι και το παπαγαλακι γτ ετιμαζοντε για στασι μ το επικα8ιμενο απο πανο  :rockon:

Pedro Kavlares

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
παντως οταν περνει κιλα εγω την γαμαω περισσοτερο ...το γαμησι μου παει με τα κιλα ....ετσι εκτιμω τις γυναικες
φανταζομαι θα την εχεισ σε πολυ υψηλη εκτιμηση .

παντωσ για ανθρωπακι τησ μισελεν καλη ειναι τυπε .

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
απάτη παντου σε αυτη την χωρα. τα κρεβάτια στα ξενοδοχεια ειναι χαλια ασε που ψαχνει η γυναικα μου για ρουχα και δεν βρίσκει.
Παμε σε πολυ ειδικα μαγαζια για να ντυθει
Σε κουρτιναδικα ας πουμε?

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μια φορα εσπασε το κρεβατι σε ενα ξενοδοχειο που ειχαμε παει διακοπες. ειμουνα απο κατω και χοροπηδαγε η δικια μου και εσπασε το κρεβατι. Τοσο πολυ ειχε αναψει που δεν σταματησε. Η πλακα ειναι μπηκε με τα κλειδια ο ξενοδοχος στο δωματιο απο την πολυ φασαρια. Γιναμε λιγο ρεζιλι και πληρωσαμε και το κρεβάτι
οι τοιχοι μεινανε ομως ετσι;

Bi-polar Bear

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
  Μη τους ακούς ρε δε μας καταλαβαίνουνε :(
:<

Να υποθέσω ότι η δουλειά δεν εχει ψωμί ε; Γιατί ο άντρας μου θέλει να μετακομίσουμε Ολλανδία και να με βάλει σε σπίτι να δουλέψω. Εγώ του λέω ότι δε θα έχω ούτε ένα πελάτι, αλλά δε μ'ακούει. :<  :idiot:
  Εγώ έχω όλα τα στραβά πάνω μου, BBW, γκοθού, Bi, BDSM φετιχίστρια και σκλάβα, squirter,  τίποτα το ενδιαφέρον δηλαδή που θα κρατούσε έναν άνδρα απασχολιμένο. Για πείτε μου εσείς οι έξυπνοι με τις κοκαλιάρες πόσο καλίτερα περνάτε.....
  Όσο για τα σχόλια των άλλων και τα πειράγματα για τα κιλά μου στον άντρα μου, στην αρχή είχαμε, αλλά μετά απο λίγο καιρό πάψανε γιατί είδαν πόσο πολύ με αγαπάει και πόσο σκάγαν απο την ζήλια τους γιατί εμείς δεν είχαμε πρόβλημα να νοικιάσουμε τσόντα στα φανερά, να πάμε σε κολόμπαρο μαζί ή να βάλει γκόμενα στριπτιτζού να χορέψει για πάρτη μου, ούτε ντρεπόμαστε, ούτε κρυβόμαστε, είμαστε ανωμαλιάρηδες και δε κολλάμε, ενώ οι δικές τους ειναι κιουρίες, δε κάνουν τέτοια, άσε που τους "νυστεύουν" και όλη τη σαρακοστή  :2funny:  :boobies: :tits2: :tits: :fuck2: :pipa1: :s&m_3: :s&m_2: :s&m_1: :knockinb:

Προς bbwlover :
  Ο άντρας μου που είδε τις φότο είπε ότι η δικιά σου είναι λίγο πιο στρογγυλή στο στύλ. Εγώ είμαι ο ορισμός του τύπου "αρχαιοελληνικό βάζο" (αχλααάδι δλδ)  και φοράω M-L  στα phenomenon σε μπλούζες αλλά XL-XXL στα παντελόνια.

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
αντε να σε δουμε τοτε τι κρυβεσε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αντε να σε δουμε τοτε τι κρυβεσε
λες να ναι καπως ετσι τυπε; :think: :2funny: :2funny:

6rh8b7z9k6jfygpq4f9.jpg

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
την καταπιε και τη σουβλα η χοντρη

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
τουλαχιστον να αφησε τα καρβουνα

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
το Πασχα κλασσικα στο χωριο ειχαμε μαζευστει ολοι. Η γυναικα μου σηκωθηκε απο νωρις να φτιαξει το ανρνι στην σουβλα και τα κοκορεστια. 3 κοκορετσια ενα αρνι και μπριζολες .......ξεσκηστηκαμε. ολοι μερα κοθομουνα και την εβλεπα να γυρναει την σουβλα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το Πασχα κλασσικα στο χωριο ειχαμε μαζευστει ολοι. Η γυναικα μου σηκωθηκε απο νωρις να φτιαξει το ανρνι στην σουβλα και τα κοκορεστια. 3 κοκορετσια ενα αρνι και μπριζολες .......ξεσκηστηκαμε. ολοι μερα κοθομουνα και την εβλεπα να γυρναει την σουβλα.
το αρνι το φαγε και μονη της φανταζομαι ε;γιαυτο προνοησες για μπριζολικια..... :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πρόλαβες να φας τίποτα εσύ ή το έκανε μονομπούκι?

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
κοιτα ηταν 13 κιλα το αρνι. Η δικια μου εφαγε μισο κοκορετσι πρωτου κατσουμε στο τραπεζι και μετα πλακωσε και το αρνι. Ασ ειναι καλα η πεθερα μου που εχει λεφτα και ειχαμε πλουσιο τραπεζι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κοιτα ηταν 13 κιλα το αρνι. Η δικια μου εφαγε μισο κοκορετσι πρωτου κατσουμε στο τραπεζι και μετα πλακωσε και το αρνι. Ασ ειναι καλα η πεθερα μου που εχει λεφτα και ειχαμε πλουσιο τραπεζι
μικρο αρνακι πηρατε.... :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom