Νέα

Οποιος εχει δει την γυναικα μου γυμνη να γραψει πως την βρισκει.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 645
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κοιτα ηταν 13 κιλα το αρνι. Η δικια μου εφαγε μισο κοκορετσι πρωτου κατσουμε στο τραπεζι και μετα πλακωσε και το αρνι. Ασ ειναι καλα η πεθερα μου που εχει λεφτα και ειχαμε πλουσιο τραπεζι
μετα γαμησες τυπε η ειχες βαρυνει πολυ?

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
μετα επινα ολη μερα στο καφενειο και το βραδυ συνεχιζα σπιτι. την ξερουν την γυναικα μου καλα στο χωριο και με ρωταγαν διαφορα αλλα εγω κυριος. πολυ κουτσομπολιδες ρε παιδια στα χωρια ο κοσμος.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μετα επινα ολη μερα στο καφενειο και το βραδυ συνεχιζα σπιτι. την ξερουν την γυναικα μου καλα στο χωριο και με ρωταγαν διαφορα αλλα εγω κυριος. πολυ κουτσομπολιδες ρε παιδια στα χωρια ο κοσμος.
δεν πιστευω να τους ειπες..... :sunglasses:

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Δεν γαμισα γιατι δεν εχουμε χωρο. Εγω κοιμαμε σε κρεβατι η γυναικα μου κατω σε στρωμα και οι ολοι στον ιδιο χωρο πεθερικα αδελφια ασε να παει

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε προσεξες μην την πηδηξει κανεις την γυναικα σου?
εκει στα χωρια γινονται τετοια σκηνικα
θελει προσοχη

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν γαμισα γιατι δεν εχουμε χωρο. Εγω κοιμαμε σε κρεβατι η γυναικα μου κατω σε στρωμα και οι ολοι στον ιδιο χωρο πεθερικα αδελφια ασε να παει
Έπρεπε να την πας σε κάνα χωράφι...θα πλακώνανε και οι αγελάδες του χωριού! :2funny:

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
δεν υπαρχε περιπτωσει θα το μαθω αμεσως . Αμα παει κανεις βρωμιαρης μπεκρης μαζι της θα το μαθω αμεσως θα μου το πουνε αλλοι που δεν πηγαν μαζι της. ζηλευουν εικει ξερεισ

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
το βραδυ του Πασχα εγινε χαμος ......ειμουνα μεθυσμενος και ηρθε η πουτανα να με παρει απο το καφενειο. με εκανε ρεζιλι στους φιλους μου..

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
δεν υπαρχε περιπτωσει θα το μαθω αμεσως . Αμα παει κανεις βρωμιαρης μπεκρης μαζι της θα το μαθω αμεσως θα μου το πουνε αλλοι που δεν πηγαν μαζι της. ζηλευουν εικει ξερεισ
Γιατη ρε τυπε ποιος περιμενεις να παει μαζι της???

Κανενας δυμετρος γαλανοματις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το βραδυ του Πασχα εγινε χαμος ......ειμουνα μεθυσμενος και ηρθε η πουτανα να με παρει απο το καφενειο. με εκανε ρεζιλι στους φιλους μου..
γιατι ηρθε να σε παρει ρε τυπε?
τι σου ειπε δηλαδη?
εφαγε καμια ψιλη μετα?

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
εφαγε αρκετο ξυλο μακρια απο το σπιτι σε ενα χωραφι δεν μπορουσα να γαμησω γιατι ημουνα μεθυσμενος αλλα πρεπει να την εδειρα  παρα πολυ

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
μου εριξε και αυτη μερικες ......μετα πηγαμε σπιτι και ρωταγανε τι παθαμε

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Who was the winner of the Mortal Kombat?

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
μου εριξε και αυτη μερικες ......μετα πηγαμε σπιτι και ρωταγανε τι παθαμε

Τύπε κακώς τα έβαλες μαζί της... Από τις φωτό φαίνεται να έχει βαρύ χέρι.

Πρόσεχε την επόμενη φορά μη σου κατεβάσει καμία κατακούτελα και σε βρούνε σέκο...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τύπε κακώς τα έβαλες μαζί της... Από τις φωτό φαίνεται να έχει βαρύ χέρι.

Πρόσεχε την επόμενη φορά μη σου κατεβάσει καμία κατακούτελα και σε βρούνε σέκο...
απο σεβασμο στον αντρα δεν βαζει ολη της την δυναμη βρε..... :sunglasses: :grin: :grin:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
γιατι δεν την εχωνες σε καμμια στανη να την σκισεις πανω στα αχυρα;

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
αφηστε το δουλεμα οταν περνει την σκουπα και με τρεχει δεν γινετε εχει πολυ δυναμη...αλλα και εγω πολλες φορες οταν ειναι γυμνη στο κρεβατι την δερνω με την λουριδα

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
αφηστε το δουλεμα οταν περνει την σκουπα και με τρεχει δεν γινετε εχει πολυ δυναμη...αλλα και εγω πολλες φορες οταν ειναι γυμνη στο κρεβατι την δερνω με την λουριδα

Έχει και βίτσια δικέ μου ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom