Νέα

Οποιος εχει δει την γυναικα μου γυμνη να γραψει πως την βρισκει.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 645
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
οταν πηγα ολλανδια της εφερα διαφορα δονητες στιγκακια οτι φανταστει ο νου σας. Η γυναικα μου γουσταρει φασεις και καταβρησκουμε ....αμα εισαι παντρεμενος πρεπει να εχεις λιγο αλατοπιπερο αλλιως γαμισε τα

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
οπως εχει πει και ο τυπος η χοντρη κανει κατα καιρους καποιες <<εξυπηρετησεις>>
μηπως η φωτο ειναι απο κατι τετοιο
τυπε λες να ειναι η φωτο  απο κανενα σπιτι που εγινε καμια εξυπηρετηση?

αν κρινω και απο το ντυσιμο τις χοντρης κατι τετοιο παιζει.

τυπε λες να ειναι στο υπογειο του σπιτιου και καμια γιαννορανια δεμενη? :think: :think: :think: :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε λες να ειναι η φωτο  απο κανενα σπιτι που εγινε καμια εξυπηρετηση?

αν κρινω και απο το ντυσιμο τις χοντρης κατι τετοιο παιζει.

τυπε λες να ειναι στο υπογειο του σπιτιου και καμια γιαννορανια δεμενη? :think: :think: :think: :think:
δεν ξερω ρε παμμεγιστε,ο γιαννοραννιας ζηταει και συμβολαια και ο bbwlover δεν κανει τετοια :2funny:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
οταν πηγα ολλανδια της εφερα διαφορα δονητες στιγκακια οτι φανταστει ο νου σας. Η γυναικα μου γουσταρει φασεις και καταβρησκουμε ....αμα εισαι παντρεμενος πρεπει να εχεις λιγο αλατοπιπερο αλλιως γαμισε τα
εσυ δεν θελεις λιγο αλατοπιπερο τυπε,πρεπει να την βουτας στην αλμυρα την χοντρη μαζι με τις ρεγγες για να αλατιστει.

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
εχει παχυνει παιδια αυτο ειναι αληθεια ...η φωτο ειναι 2 χρονων και αυτη πηρε 30 κιλα μεσα σε δυο χρονια

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
δεν ξερω ρε παμμεγιστε,ο γιαννοραννιας ζηταει και συμβολαια και ο bbwlover δεν κανει τετοια :2funny:
ο τυπος μπορει να μην κανει τετοια,αλλα στα σπιτια που παει μπορει να γινοντε τετοια.μην ξεχνας οτι η χοντρη τυπε,εχει διεθνοποιηθει πλεον.πακιδες-αλβανοι-νιγηριανοι,ολοι την εχουν παρει.

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
εχει προβλημα περνει συνεχεια κιλα. σοβαρα τωρα. Καπου πρεπει να σταματησει να παχαινει δεν κανει

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
παντως οταν περνει κιλα εγω την γαμαω περισσοτερο ...το γαμησι μου παει με τα κιλα ....ετσι εκτιμω τις γυναικες

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
παντως οταν περνει κιλα εγω την γαμαω περισσοτερο ...το γαμησι μου παει με τα κιλα ....ετσι εκτιμω τις γυναικες
ποσα κιλα ειναι τωρα αρχηγε?
και ποσα θελεις να γινει για να ευχαριστιεσε το γαμησι μαζι τις?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
εχει προβλημα περνει συνεχεια κιλα. σοβαρα τωρα. Καπου πρεπει να σταματησει να παχαινει δεν κανει
μη στεναχωριεσαι τυπε, μολις πιασει ολο το δωματιο θα σταματησει να παχαινει, θα την κρατανε οι τοιχοι μετα

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
και τωρα τωρα καυλωνω ολη την ωρα μαζι της και ας ειμαστε παντρεμενοι 16 χρονια. Ειναι καυλιαρα

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
δεν εχει τα κομπλεξ των αλλων Ελληνιδων ..ουτε για το σωμα της ουτε για οτιδηποτε αλλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom