gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ενω πανω στο τζακι εχει και φωτογραφιες παιδιων ας πουμε;καλα ρε τυπε εσυ στο τζακι κολλησες?
ενω ως γνωστον το ζευγος ειναι ελεω θεου ατεκνο.....
ενω πανω στο τζακι εχει και φωτογραφιες παιδιων ας πουμε;καλα ρε τυπε εσυ στο τζακι κολλησες?
Ειμαι παρατηρητικος... οπως επισης ειδα οτι το αριστερο της χερι χαιδευει τον πατο της
Ειμαι παρατηρητικος... οπως επισης ειδα οτι το αριστερο της χερι χαιδευει τον πατο της
ρε παιδια ...ρε παιδια...πισω της ειναι ο τυπος μας και τον πιανει απο το χερακι....ετσι απλα....δεν εχει σφηνωσει ρε, μια κατευθυνση βρισκει εκει πισω
αν δειτε λιγο πισω απο το γονατο της διακρινεται αμυδρα το ποδι του.....ορίστε τι φοραγε οταν ειχε λιγοτερα κιλα
μπορει να ειναι σε σπιτι <<φιλικου>> ζευγαριου ρε τυπεενω πανω στο τζακι εχει και φωτογραφιες παιδιων ας πουμε;
ενω ως γνωστον το ζευγος ειναι ελεω θεου ατεκνο.....
οχι εχει δικιο ο τυπος...καποιο λακο εχει η φαβακαλα ρε τυπε εσυ στο τζακι κολλησες?
μηπως η φωτο ειναι σε καποιο <<φιλικο>> σπιτι δικε μου?ειναι παλια φωτογραφια. τοτε που μεναμε εκει ειχαμε τζακι. Οπως βλεπετε ειναι αδυνατη η κυρια γιαυτο της χωραει αυτο που αγορασα απο Ολλανδια
ποσο τυπος εισαιειναι παλια φωτογραφια. τοτε που μεναμε εκει ειχαμε τζακι. Οπως βλεπετε ειναι αδυνατη η κυρια γιαυτο της χωραει αυτο που αγορασα απο Ολλανδια
πριν την παρτουζα ρε τυπε;μπορει να ειναι σε σπιτι <<φιλικου>> ζευγαριου ρε τυπε
ειναι παλια φωτογραφια. τοτε που μεναμε εκει ειχαμε τζακι. Οπως βλεπετε ειναι αδυνατη η κυρια γιαυτο της χωραει αυτο που αγορασα απο Ολλανδια
αμα μαθεις την χοντρη να τρωει ξυλα,την μετατρεπεις ανετα σε ξυλοσομπα τυπε.ειναι παλια φωτογραφια. τοτε που μεναμε εκει ειχαμε τζακι. Οπως βλεπετε ειναι αδυνατη η κυρια γιαυτο της χωραει αυτο που αγορασα απο Ολλανδια
ειναι παλια φωτογραφια. τοτε που μεναμε εκει ειχαμε τζακι. Οπως βλεπετε ειναι αδυνατη η κυρια γιαυτο της χωραει αυτο που αγορασα απο Ολλανδια
οπως εχει πει και ο τυπος η χοντρη κανει κατα καιρους καποιες <<εξυπηρετησεις>>πριν την παρτουζα ρε τυπε;
ασε τυπε μας ταιζεις φιδια, ξεσκεπαστηκες. Εμεναν και οι κωλοι σας σε σπιτι με τετοιο τζακι
ρε τυπε εγραψες παλιαμα μαθεις την χοντρη να τρωει ξυλα,την μετατρεπεις ανετα σε ξυλοσομπα τυπε.