mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
πανε και με 60αρα βρε μαναρι μου!!!μαγκια σου.
αλλα ελευθερες!!!!!!!!
εσυ γιατι βαζεις ορια στο πουλι του?
πανε και με 60αρα βρε μαναρι μου!!!μαγκια σου.
αλλα ελευθερες!!!!!!!!
μπορεις να προσπαθησεις να επαναφερεις το παθος.αυτο που μου τη δινει ειναι οτι πολλοι προτιμουν την ευκολη λυση του ξενοπηδηματος πριν παλεψουν λιγο για τη σχεση τους.και ειδικα αν υπαρχει παιδι στη μεση ενας λογος να το παλεψουν περισσοτερο.ΟΚ. Αυτός που απλά πηδάει ένα μουνί λέγεται γαμιάς...Ο εραστής δίνει και άλλα πράγματα εκτός από πούτσα και σπέρμα (και δεν εννοώ χρήματα). Αλλά οι γυναίκες λένε "να βρω έναν εραστή" και εννοούν, πούτσα,αίμα και σπέρμα
θα μου επιτρεψεις ως γυναικα να σου πω οτι δεν ειναι ετσι. ;)
Ναι μαζί σου, αλλά από την άλλη είναι δύσκολο να πεις χωρίζω τον άντρα μου/τη γυναίκα μου γιατί δε με πηδάει καλά....Από την άλλη προκύπτουν προβλήματα άλλα με το ξενοπήδημα....Αλλά από όσες και όσους παντρεμένους/ες ξέρω προτιμούν να ξεποπηδήξουν/χτου από το να χωρήσουν. Ειδικά αν υπάρχει και παιδί στη μέση
και ποιος σου ειπε οτι πιστευω οτι οι καβλες,τα ενστικτα και η σεξουαλικοτητα πρεπει να καταπιεστουν?το αντιθετο λεω.οτι πρεπει να μοιραστουν με αυτον που επελεξες για συντροφο σου.Γιατι δεν αποδεχεστε απλα οτι δεν υπαρχει μονογαμια? ολα θα λυνονταν τοτε ως δια μαγειας...υπαρχει το συναισθημα και η αγαπη και ο ερωτας και η οικογενεια και οι θεσμοι και η υπαρχουν και τα ενστικτα και οι καβλες και η σεξουαλικοτητα και ολα τα υπολοιπα....και ναι πιθανοτατα η "χειραγωγηση" των ενστικτων μας διαφοροποιει απο τα υπολοιπα ειδη αλλα νομιζω οτι αυτα τα ενστικτα ειναι που μας υπενθυμιζουν τη φυση μας και μας υπενθυμιζουν οτι δεν ειμαστε ρομποτακια....δεν μπορω αλλο με το politically correct της κοινωνιας...η μονογαμια ειναι ενα κουστουμακι το οποιο εχει μπει πολυ προσφατα στη ζωη μας και μαλιστα λογω θρησκειας (ως επι τω πλειστον)
Το να επαναφέρεις το πάθος μερικές φορές είναι πιο δύσκολο από το να κάνεις restart την Ελληνική οικονομία...Δε νομίζω ότι τα παντρεμένα ζευγάρια στον μεγαλύτερο αριθμό τους δε κάνουν προσπάθεια. Προσωπικά μιλώντας στη ζωή μου 2 παντρεμένες έχω γαμήσει. Και οι 2 μου είχαν πει ότι παρόλες τις προσπάθειες που έκαναν και αυτές και οι άντρες τους μετά από λίγο χρονικό διάστημα ήταν ξαναβάλτωνε η υπόθεση....μπορεις να προσπαθησεις να επαναφερεις το παθος.αυτο που μου τη δινει ειναι οτι πολλοι προτιμουν την ευκολη λυση του ξενοπηδηματος πριν παλεψουν λιγο για τη σχεση τους.και ειδικα αν υπαρχει παιδι στη μεση ενας λογος να το παλεψουν περισσοτερο.
Γιατι δεν αποδεχεστε απλα οτι δεν υπαρχει μονογαμια? ολα θα λυνονταν τοτε ως δια μαγειας...υπαρχει το συναισθημα και η αγαπη και ο ερωτας και η οικογενεια και οι θεσμοι και η υπαρχουν και τα ενστικτα και οι καβλες και η σεξουαλικοτητα και ολα τα υπολοιπα....και ναι πιθανοτατα η "χειραγωγηση" των ενστικτων μας διαφοροποιει απο τα υπολοιπα ειδη αλλα νομιζω οτι αυτα τα ενστικτα ειναι που μας υπενθυμιζουν τη φυση μας και μας υπενθυμιζουν οτι δεν ειμαστε ρομποτακια....δεν μπορω αλλο με το politically correct της κοινωνιας...η μονογαμια ειναι ενα κουστουμακι το οποιο εχει μπει πολυ προσφατα στη ζωη μας και μαλιστα λογω θρησκειας (ως επι τω πλειστον)
σιγα μαρη.απλα δε μαρεσει η απατη.εσυ γιατι βαζεις ορια στο πουλι του?
τι πολυ προσφατα μαρη;4000 χρονια μονογαμια εχουμε....η μονογαμια ειναι ενα κουστουμακι το οποιο εχει μπει πολυ προσφατα στη ζωη μας και μαλιστα λογω θρησκειας (ως επι τω πλειστον)
Θεωρητικά πάντα γιατί Μενέλαος-Ελένη, αλλά και Ελένη-Πάρης, συν ότι ο Αχιλλέας μάζεψε τους μιρμιδόνες του γιατί ο αγαμένων του πήρε το μουνί που γούσταρετι πολυ προσφατα μαρη;4000 χρονια μονογαμια εχουμε....
απο την ιλιαδα ακομη....μενελαος-ελενη,αχιλλεας-πατροκλος..... κλπ.... ;)
αυτο λεω....αντι να κανουνε μια καλη παρτουζα ολοι μαζι ελενη-παρις-μεναλεοςΘεωρητικά πάντα γιατί Μενέλαος-Ελένη, αλλά και Ελένη-Πάρης, συν ότι ο Αχιλλέας μάζεψε τους μιρμιδόνες του γιατί ο αγαμένων του πήρε το μουνί που γούσταρε
δεν μπορω να ξερω τι εννοει ο καθενας με τον ορο προσπαθεια.αλλα αν δεν γινεται κατι να σωθει η κατασταση θεωρω οτι ειναι προτιμοτερο να χωρισουν παρα να ζουν μια μιζερη συμβατικη ζωη,μεσα στο ψεμα.Το να επαναφέρεις το πάθος μερικές φορές είναι πιο δύσκολο από το να κάνεις restart την Ελληνική οικονομία...Δε νομίζω ότι τα παντρεμένα ζευγάρια στον μεγαλύτερο αριθμό τους δε κάνουν προσπάθεια. Προσωπικά μιλώντας στη ζωή μου 2 παντρεμένες έχω γαμήσει. Και οι 2 μου είχαν πει ότι παρόλες τις προσπάθειες που έκαναν και αυτές και οι άντρες τους μετά από λίγο χρονικό διάστημα ήταν ξαναβάλτωνε η υπόθεση....
και ποιος σου ειπε οτι πιστευω οτι οι καβλες,τα ενστικτα και η σεξουαλικοτητα πρεπει να καταπιεστουν?το αντιθετο λεω.οτι πρεπει να μοιραστουν με αυτον που επελεξες για συντροφο σου.
που τα ειδες τα ταμπου ρε μουνιτσα;ολες αβερτα τα κανουν ολα.....και γιατι οχι και με αλλους ανθρωπους? το προβλημα εδω στην ελλαδα ειναι οτι ειναι ταμπου το να μιλας ή να ζητας διαφορες σεξουαλικες επιθυμιες (ενιοτε και πολυγαμικες) με το συντροφο σου αλλα καθολου ταμπου να του φορας κερατο ;)
Είναι παράνομος μεν, αλλά δε παύει να είναι εραστής! Και δε κατάλαβα; Οι παντρεμένες όχι μόνο ψυχή έχουν, αλλά εάν ο άντρας τους αδιαφορεί κιόλας στο κρεββάτι, έτσι και την ρίξεις, παίζει τρελλό σεξ
μα δεν απεκλεισα αυτο το ενδεχομενο.απλα θεωρω οτι καλο ειναι να τα μοιραζεσαι ολα με το συντροφο σου.και γιατι οχι και με αλλους ανθρωπους? το προβλημα εδω στην ελλαδα ειναι οτι ειναι ταμπου το να μιλας ή να ζητας διαφορες σεξουαλικες επιθυμιες (ενιοτε και πολυγαμικες) με το συντροφο σου αλλα καθολου ταμπου να του φορας κερατο ;)
Το να επαναφέρεις το πάθος μερικές φορές είναι πιο δύσκολο από το να κάνεις restart την Ελληνική οικονομία...Δε νομίζω ότι τα παντρεμένα ζευγάρια στον μεγαλύτερο αριθμό τους δε κάνουν προσπάθεια. Προσωπικά μιλώντας στη ζωή μου 2 παντρεμένες έχω γαμήσει. Και οι 2 μου είχαν πει ότι παρόλες τις προσπάθειες που έκαναν και αυτές και οι άντρες τους μετά από λίγο χρονικό διάστημα ήταν ξαναβάλτωνε η υπόθεση....
Το πολύ πρόσφατα πότε το τοποθετείς χρονολογικά; Γιατί ακόμα και στα αρχαία χρόνια ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως μονογαμία υπήρχε (το ότι έβγαζαν αριστερά και δεξιά τα μάτια τους άλλο θέμα)...Ακόμα και σήμερα μονογαμία ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι υπάρχει, αλλά αν δεις το τι γίνεται στα ξενοδοχεία (γιατί όποιος πιστεύει ότι εκεί πάνε οι άντρες να γαμήσουν πουτάνες είναι γελασμένος) θα δεις ότι δεν είναι έτσι. Συν ότι εδώ και 30 περίπου χρόνια η μοιχεία δε διώκεται και πλέον όλοι και όλες βγάζουν τα ματάκια τους ελεύθερα (σχετικά)
τι πολυ προσφατα μαρη;4000 χρονια μονογαμια εχουμε....
απο την ιλιαδα ακομη....μενελαος-ελενη,αχιλλεας-πατροκλος..... κλπ.... ;)
ποτε πρωτοακουστηκε το καθ εικονα και κατ ομοιωση καποιου που ποτε του δεν συνευρεθηκε με γυναικα και δεν υπακουσε ποτε στις σαρκικες του επιθυμιες? τεικ ε γκες
Ο Διας γαμουσε αβερτα,γι αυτο βγηκε το =Γαμηθηκε ο Διαςπρονομιο και το πηδημα ε;