Νέα

Όλα όσα ζητάει μία Ελληνίδα στο κρεβάτι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsiou15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 432
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ΟΚ. Αυτός που απλά πηδάει ένα μουνί λέγεται γαμιάς...Ο εραστής δίνει και άλλα πράγματα εκτός από πούτσα και σπέρμα (και δεν εννοώ χρήματα). Αλλά οι γυναίκες λένε "να βρω έναν εραστή" και εννοούν, πούτσα,αίμα και σπέρμα
θα μου επιτρεψεις ως γυναικα να σου πω οτι δεν ειναι ετσι. ;)

Ναι μαζί σου, αλλά από την άλλη είναι δύσκολο να πεις χωρίζω τον άντρα μου/τη γυναίκα μου γιατί δε με πηδάει καλά....Από την άλλη προκύπτουν προβλήματα άλλα με το ξενοπήδημα....Αλλά από όσες και όσους παντρεμένους/ες ξέρω προτιμούν να ξεποπηδήξουν/χτου από το να χωρήσουν. Ειδικά αν υπάρχει και παιδί στη μέση
μπορεις να προσπαθησεις να επαναφερεις το παθος.αυτο που μου τη δινει ειναι οτι πολλοι προτιμουν την ευκολη λυση του ξενοπηδηματος πριν παλεψουν λιγο για τη σχεση τους.και ειδικα αν υπαρχει παιδι στη μεση ενας λογος να το παλεψουν περισσοτερο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατι δεν αποδεχεστε απλα οτι δεν υπαρχει μονογαμια? ολα θα λυνονταν τοτε ως δια μαγειας...υπαρχει το συναισθημα και η αγαπη και ο ερωτας και η οικογενεια και οι θεσμοι και η υπαρχουν και τα ενστικτα και οι καβλες και η σεξουαλικοτητα και ολα τα υπολοιπα....και ναι πιθανοτατα η "χειραγωγηση" των ενστικτων μας διαφοροποιει απο τα υπολοιπα ειδη αλλα νομιζω οτι αυτα τα ενστικτα ειναι που μας υπενθυμιζουν τη φυση μας και μας υπενθυμιζουν οτι δεν ειμαστε ρομποτακια....δεν μπορω αλλο με το politically correct της κοινωνιας...η μονογαμια ειναι ενα κουστουμακι το οποιο εχει μπει πολυ προσφατα στη ζωη μας και μαλιστα λογω θρησκειας (ως επι τω πλειστον)

Επισκέπτης
Γιατι δεν αποδεχεστε απλα οτι δεν υπαρχει μονογαμια? ολα θα λυνονταν τοτε ως δια μαγειας...υπαρχει το συναισθημα και η αγαπη και ο ερωτας και η οικογενεια και οι θεσμοι και η υπαρχουν και τα ενστικτα και οι καβλες και η σεξουαλικοτητα και ολα τα υπολοιπα....και ναι πιθανοτατα η "χειραγωγηση" των ενστικτων μας διαφοροποιει απο τα υπολοιπα ειδη αλλα νομιζω οτι αυτα τα ενστικτα ειναι που μας υπενθυμιζουν τη φυση μας και μας υπενθυμιζουν οτι δεν ειμαστε ρομποτακια....δεν μπορω αλλο με το politically correct της κοινωνιας...η μονογαμια ειναι ενα κουστουμακι το οποιο εχει μπει πολυ προσφατα στη ζωη μας και μαλιστα λογω θρησκειας (ως επι τω πλειστον)
και ποιος σου ειπε οτι πιστευω οτι οι καβλες,τα ενστικτα και η σεξουαλικοτητα πρεπει να καταπιεστουν?το αντιθετο λεω.οτι πρεπει να μοιραστουν με αυτον που επελεξες για συντροφο σου.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
μπορεις να προσπαθησεις να επαναφερεις το παθος.αυτο που μου τη δινει ειναι οτι πολλοι προτιμουν την ευκολη λυση του ξενοπηδηματος πριν παλεψουν λιγο για τη σχεση τους.και ειδικα αν υπαρχει παιδι στη μεση ενας λογος να το παλεψουν περισσοτερο.
Το να επαναφέρεις το πάθος μερικές φορές είναι πιο δύσκολο από το να κάνεις restart την Ελληνική οικονομία...Δε νομίζω ότι τα παντρεμένα ζευγάρια στον μεγαλύτερο αριθμό τους δε κάνουν προσπάθεια. Προσωπικά μιλώντας στη ζωή μου 2 παντρεμένες έχω γαμήσει. Και οι 2 μου είχαν πει ότι παρόλες τις προσπάθειες που έκαναν και αυτές και οι άντρες τους μετά από λίγο χρονικό διάστημα ήταν ξαναβάλτωνε η υπόθεση....

Το πολύ πρόσφατα πότε το τοποθετείς χρονολογικά; Γιατί ακόμα και στα αρχαία χρόνια ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως μονογαμία υπήρχε (το ότι έβγαζαν αριστερά και δεξιά τα μάτια τους άλλο θέμα)...Ακόμα και σήμερα μονογαμία ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι υπάρχει, αλλά αν δεις το τι γίνεται στα ξενοδοχεία (γιατί όποιος πιστεύει ότι εκεί πάνε οι άντρες να γαμήσουν πουτάνες είναι γελασμένος) θα δεις ότι δεν είναι έτσι. Συν ότι εδώ και 30 περίπου χρόνια η μοιχεία δε διώκεται και πλέον όλοι και όλες βγάζουν τα ματάκια τους ελεύθερα (σχετικά)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η μονογαμια ειναι ενα κουστουμακι το οποιο εχει μπει πολυ προσφατα στη ζωη μας και μαλιστα λογω θρησκειας (ως επι τω πλειστον)
τι πολυ προσφατα μαρη;4000 χρονια μονογαμια εχουμε.... :grin: :grin:
απο την ιλιαδα ακομη....μενελαος-ελενη,αχιλλεας-πατροκλος..... κλπ.... ;) :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
απο την ιλιαδα ακομη....μενελαος-ελενη,αχιλλεας-πατροκλος..... κλπ.... ;) :2funny:
Θεωρητικά πάντα γιατί Μενέλαος-Ελένη, αλλά και Ελένη-Πάρης, συν ότι ο Αχιλλέας μάζεψε τους μιρμιδόνες του γιατί ο αγαμένων του πήρε το μουνί που γούσταρε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Θεωρητικά πάντα γιατί Μενέλαος-Ελένη, αλλά και Ελένη-Πάρης, συν ότι ο Αχιλλέας μάζεψε τους μιρμιδόνες του γιατί ο αγαμένων του πήρε το μουνί που γούσταρε
αυτο λεω....αντι να κανουνε μια καλη παρτουζα ολοι μαζι ελενη-παρις-μεναλεος

ή ενα γκανγκ μπανγκ και buckake αχιλλεας-πατροκλος-αγαμεμνονας στην μαπα της βρησιιδας καθονταν και μαλωνανε ενεκα του εγωισμου τους καταπιεσμενοι απο τα μονογαμικα προτυπα..... :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Το να επαναφέρεις το πάθος μερικές φορές είναι πιο δύσκολο από το να κάνεις restart την Ελληνική οικονομία...Δε νομίζω ότι τα παντρεμένα ζευγάρια στον μεγαλύτερο αριθμό τους δε κάνουν προσπάθεια. Προσωπικά μιλώντας στη ζωή μου 2 παντρεμένες έχω γαμήσει. Και οι 2 μου είχαν πει ότι παρόλες τις προσπάθειες που έκαναν και αυτές και οι άντρες τους μετά από λίγο χρονικό διάστημα ήταν ξαναβάλτωνε η υπόθεση....
δεν μπορω να ξερω τι εννοει ο καθενας με τον ορο προσπαθεια.αλλα αν δεν γινεται κατι να σωθει η κατασταση θεωρω οτι ειναι προτιμοτερο να χωρισουν παρα να ζουν μια μιζερη συμβατικη ζωη,μεσα στο ψεμα.
αν κρινω παντως απο αυτα που διαβαζω εδω μεσα δεν ειναι οτι προσπαθουν.πολλες φορες μαλιστα ειδα να γραφουν οτι μια πιο απελευθερωμενη συμπεριφορα δεν θα την ανεχονταν απο τη γυναικα τους(και μανα των παιδιων τους γι'αυτο επιλεγουν τη λυση της πουτανας.ή οποιασδηποτε αλλης πλην της γυναικας τους.ειπαμε αυτη ειναι η μανα των παιδιων τους. :jerking:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και ποιος σου ειπε οτι πιστευω οτι οι καβλες,τα ενστικτα και η σεξουαλικοτητα πρεπει να καταπιεστουν?το αντιθετο λεω.οτι πρεπει να μοιραστουν με αυτον που επελεξες για συντροφο σου.

και γιατι οχι και με αλλους ανθρωπους? :grin: :grin: :grin: το προβλημα εδω στην ελλαδα ειναι οτι ειναι ταμπου το να μιλας ή να ζητας διαφορες σεξουαλικες επιθυμιες (ενιοτε και πολυγαμικες) με το συντροφο σου αλλα καθολου ταμπου να του φορας κερατο ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και γιατι οχι και με αλλους ανθρωπους? :grin: :grin: :grin: το προβλημα εδω στην ελλαδα ειναι οτι ειναι ταμπου το να μιλας ή να ζητας διαφορες σεξουαλικες επιθυμιες (ενιοτε και πολυγαμικες) με το συντροφο σου αλλα καθολου ταμπου να του φορας κερατο ;)
που τα ειδες τα ταμπου ρε μουνιτσα;ολες αβερτα τα κανουν ολα.....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

μουνιτσα δεν εχω δει ποδια ακομα :rolleyes:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Είναι παράνομος μεν, αλλά δε παύει να είναι εραστής! Και δε κατάλαβα; Οι παντρεμένες όχι μόνο ψυχή έχουν, αλλά εάν ο άντρας τους αδιαφορεί κιόλας στο κρεββάτι, έτσι και την ρίξεις, παίζει τρελλό σεξ

:thumbsup:

Επισκέπτης
μα δεν απεκλεισα αυτο το ενδεχομενο.απλα θεωρω οτι καλο ειναι να τα μοιραζεσαι ολα με το συντροφο σου.
με την υπογραμμισμενη φραση συμφωνω απολυτα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Το πολύ πρόσφατα πότε το τοποθετείς χρονολογικά; Γιατί ακόμα και στα αρχαία χρόνια ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως μονογαμία υπήρχε (το ότι έβγαζαν αριστερά και δεξιά τα μάτια τους άλλο θέμα)...Ακόμα και σήμερα μονογαμία ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι υπάρχει, αλλά αν δεις το τι γίνεται στα ξενοδοχεία (γιατί όποιος πιστεύει ότι εκεί πάνε οι άντρες να γαμήσουν πουτάνες είναι γελασμένος) θα δεις ότι δεν είναι έτσι. Συν ότι εδώ και 30 περίπου χρόνια η μοιχεία δε διώκεται και πλέον όλοι και όλες βγάζουν τα ματάκια τους ελεύθερα (σχετικά)

το οτι η πολυγαμια καποτε εντασσοταν στην ιδια την κοινωνια με πιο πολιτικα ορθους τροπους (οπως τις παλακιδες, τις γκεισες, τα καμπαρε, τις οδαλισκες, τα οργια, τις αλλαξοκωλιες της μπορουζουαζιας) και απευθυνοταν σε συγκεκριμενα ατομα που απολλαμβαναν αυτα τα προνομια δεν σημαινει οτι δεν ηταν αποκετη αυτη ως ανθρωπινη φυση...το οτι οι γυναικες στην αρχαια ελλαδα δεν ειχανα υτο το προνομιο συναδει με το οτι δεν ειχαν γενικοτερα προνομια οπως το να ψηφιζουν ας πουμε...το οτι οι κυριες της αυλης στη γαλλια πηδιοσαντο ανεμελα και αναλαφρα δε σημαινει οτι ειχαν το ιδιο δικαιωμα οι φτωχες γυναικες...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
προνομιο και το πηδημα ε; :think: :think:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

ναι τοτε δεν γκαστρωνανε δουλες...δεν βριθει η ελληνικη μυθολογια απο της αλλαξοκωλιας το καγκελο και μαλιστα χωρις να μας φαινεται τερατωδες...και ο λογος που ειναι γεματη η ελληνικη μυθολογια με τετοιο αλλαξοκωλικι ειναι για να δειξουν ακριβως την ανθρωπινη και αδυναμη πλευρα των θεων τους...ποτε πρωτοακουστηκε το καθ εικονα και κατ ομοιωση καποιου που ποτε του δεν συνευρεθηκε με γυναικα και δεν υπακουσε ποτε στις σαρκικες του επιθυμιες? τεικ ε γκες :)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ποτε πρωτοακουστηκε το καθ εικονα και κατ ομοιωση καποιου που ποτε του δεν συνευρεθηκε με γυναικα και δεν υπακουσε ποτε στις σαρκικες του επιθυμιες? τεικ ε γκες :)

Δε γράφεται στη Καινή Διαθήκη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom