Νέα

Όλα όσα ζητάει μία Ελληνίδα στο κρεβάτι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsiou15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 432
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Eνώ οι γυναίκες είναι ανοιχτές σε μια πιο απελευθερωμένη συμπεριφορά του άντρα τους. Δηλαδή στο κόσμο λένε "πολύ μου αρέσει που ο άντρας μου κάνει καμάκι στο δρόμο...Γουστάρω τρελλά...Κάνει το μουνί μου να στάζει και θέλω να με πάρει εκείνη την στιγμή να μου τον βάλει από το κώλο και να χύσι κατεθείαν στο στομάχι μου...."  :think:
με εκπλησεις καλε μου.δεν περιμενα απο εσενα να θεωρεις το καμακι στο δρομο απελευθερωμενη συμπεριφορα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πρωτα απ'ολα φοβαμαι οτι αν σου πω τι λεω με τις φιλες μου θα σοκαριστεις.
ειμαι τοσο αναισθητος στα σεξουαλικα που οτι και να μου πεις αποκλειεται να σοκαριστω.... :grin:

αλλα για λεγε για λεγε..... :P

Επισκέπτης
ειμαι τοσο αναισθητος στα σεξουαλικα που οτι και να μου πεις αποκλειεται να σοκαριστω.... :grin:

αλλα για λεγε για λεγε..... :P
φιλε μου μια φορα εκανα το λαθος να τα γραψω αυτα εδω μεσα κι εφαγα το κραξιμο της αρκουδας.σε πιο πριβε κατασταση οτι θελει το αγορι μου :smitten:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
ρε 'συ γλ αυτο καταλαβες απο το ποστ ρε αγορι μου?εδω μεσα ειναι δημοσια?αν πει καποιος εδω οτι τα κανει αυτα με τη γυναικα του τρωει κραξιμο.αν πει οτι ξενοπηδαει ολα καλα.
αν παλι μια γυναικα πει οτι τα κανει αυτα με τον αντρα της τοτε να δεις τι εχει να γινει.με τη διαφορα οτι αυτη αν πει οτι ξενοπηδιεται παλι κραξιμο τρωει.

για την ιστορια υπαρχουν καποιες φιλες μου με τις οποιες μοιραζομαι ακομα και λεπτομερειες της σεξουαλικης μου ζωης.
και μετα αναρωτιεστε γιατι οι φιλες σας γαμιουντε με τους αντρες σας :birdman:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
με εκπλησεις καλε μου.δεν περιμενα απο εσενα να θεωρεις το καμακι στο δρομο απελευθερωμενη συμπεριφορα.
ΟΚ το αλλάζω για να καταλάβεις τι εννοώ (που έχεις καταλάβει αλλά πετάς την μπάλα στην κερκίδα)

Eνώ οι γυναίκες είναι ανοιχτές σε μια πιο απελευθερωμένη συμπεριφορά του άντρα τους. Δηλαδή στο κόσμο λένε "πολύ μου αρέσει που ο άντρας μου ενώ είμαστε στην Αθήνα για ψώνια κάνει καμάκι στο δρόμο...Γουστάρω τρελλά...Και ακόμα πιο πολύ αν την καταφέρει να πάμε όλοι μαζί για καφέ. Και όταν μάλιστα της κάνει πρόταση να πάνε οι 2τους σε ξενοδοχείο να ξεσκιστούν ουουουουουουουουου εκεί να δέιτε κορίτσια!!!Κάνει το μουνί μου να στάζει και θέλω να με πάρει εκείνη την στιγμή να μου τον βάλει από το κώλο και να χύσει κατεθείαν στο στομάχι μου...." :think:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ΟΚ το αλλάζω για να καταλάβεις τι εννοώ (που έχεις καταλάβει αλλά πετάς την μπάλα στην κερκίδα)

Eνώ οι γυναίκες είναι ανοιχτές σε μια πιο απελευθερωμένη συμπεριφορά του άντρα τους. Δηλαδή στο κόσμο λένε "πολύ μου αρέσει που ο άντρας μου ενώ είμαστε στην Αθήνα για ψώνια κάνει καμάκι στο δρόμο...Γουστάρω τρελλά...Και ακόμα πιο πολύ αν την καταφέρει να πάμε όλοι μαζί για καφέ. Και όταν μάλιστα της κάνει πρόταση να πάνε οι 2τους σε ξενοδοχείο να ξεσκιστούν ουουουουουουουουου εκεί να δέιτε κορίτσια!!!Κάνει το μουνί μου να στάζει και θέλω να με πάρει εκείνη την στιγμή να μου τον βάλει από το κώλο και να χύσει κατεθείαν στο στομάχι μου...." :think:

νομιζω οτι αυτο που λεμε ειναι οτι ΔΕΝ υπαρχει αυτη η αντιμετωπιση...και αντιστοιχα ο αντρας που θα του κατσει τετοια γυναικα θα την θεωρησει τουλαχιστον πουταναριο ολκης...

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ολες οι γυναικες....
1. Λενε ψεματα..... και  2. Δεν ξερουν τι θελουν....
οποτε ατοπο το τοπικ......

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εσενα ειδικα γατουλη φοβαμαι οτι αν σου πω τι ακριβως κανουν οι φιλες μου με τον αντρα μου θα μου παθεις κανα εγκεφαλικο.
Παντρεμένες οι φίλες σου;;;

Βάλτε τσόντα στο πανί να χορτάσουμε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εσενα ειδικα γατουλη φοβαμαι οτι αν σου πω τι ακριβως κανουν οι φιλες μου με τον αντρα μου θα μου παθεις κανα εγκεφαλικο.
Έλα έγραψα μαλακία στα ποστ περί απελευθερωμένων συμπεριφορών και δε με αφήνει να τα διορθώσω ούτε να τα σβήσω  :think: :think: :think:

Εσύ προφανώς εννούσες απελευθερωμενη συμπεριφορά της γυναίκας στη σεξουαλική πράξη με τον άντρα (μπινελικώματα, σφαλιάρες, δονητές και σεξ τόις γενικώς) και εγώ νόμιζα ότι εννούσες απελευθερωμένη συμπεριφορά γενικός.....
Μαλακία μου (και είμαι βέβαιως ότι αυτό θα σκέφτηκες πως γράφω μαλακίες) που δε το έπιασα με την μία. Σόρρυ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Έλα έγραψα μαλακία στα ποστ περί απελευθερωμένων συμπεριφορών και δε με αφήνει να τα διορθώσω ούτε να τα σβήσω  :think: :think: :think:

Εσύ προφανώς εννούσες απελευθερωμενη συμπεριφορά της γυναίκας στη σεξουαλική πράξη με τον άντρα (μπινελικώματα, σφαλιάρες, δονητές και σεξ τόις γενικώς) και εγώ νόμιζα ότι εννούσες απελευθερωμένη συμπεριφορά γενικός.....
Μαλακία μου (και είμαι βέβαιως ότι αυτό θα σκέφτηκες πως γράφω μαλακίες) που δε το έπιασα με την μία. Σόρρυ

ποια η διαφορα αναμεσα στα δυο?

Επισκέπτης

ενταξει ομολογω οτι καταλαβα τι ηθελες να πεις αλλα ηθελα να παιξουμε λιγο.σε γενικες γραμμες δεν διαφωνω σ'αυτο που λες.εκεινο ομως που θελω να επισημανω ειναι οτι πολλες φοβουνται να εκφρασουν μια πιο απελευθερωμενη συμπεριφορα για να μην κακοχαρακτηριστουν.ακομα κι απο τους ιδιους τους αντρες τους.δε θα πω βεβαια οτι αυτες ειναι η πλειοψηφια αλλα νομιζω οτι you got my point.

Επισκέπτης

μη μου αγχεσαι ειχα ηδη καταλαβει τι ηθελες να πεις.και σου απαντησα σε παραπανω ποστ ;)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
ειμαι τοσο αναισθητος στα σεξουαλικα που οτι και να μου πεις αποκλειεται να σοκαριστω....  :grin:

αλλα για λεγε για λεγε.....  :P

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ποια η διαφορα αναμεσα στα δυο?
Δεν υπάρχει; Δηλαδή για να καταλάβω (γιατί το μυαλό μου είναι φτωχό)...Αν αύριο στο δρόμο σε αρχίσει ένας στα "τι πάτος είναι αυτός φρεγάτα μου!!! Και πως τον κουνάς έτσι!!!Ούτε πλοίο στον κάβο παπά με 9 μποφόρ δε κουνιέται έτσι!!! Πλάκα καρίστου να γίνω χελιδόνα μου να με πατάς όλη μέρα και όλη νύχτα...Να σου χαιδέψω το μπουτάκι σου να υγραθεί το απο κάτω σου να γευτώ το νέκταρ των θεών" εσύ θα σκεφτείς "μα τι απελευθερωμένη συμπεριφορά!!!" και θα πεις "κορίτσια ήταν ένας με μια απελευεθερωμένη συμπεριφορά ουουουουουουου! Δε του έκατσα όμως η καρακαλτάκα γιατί δεν είχα κάνει μπικίνι! Άστε είναι να σκάσω" ;;;;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν υπάρχει; Δηλαδή για να καταλάβω (γιατί το μυαλό μου είναι φτωχό)...Αν αύριο στο δρόμο σε αρχίσει ένας στα "τι πάτος είναι αυτός φρεγάτα μου!!! Και πως τον κουνάς έτσι!!!Ούτε πλοίο στον κάβο παπά με 9 μποφόρ δε κουνιέται έτσι!!! Πλάκα καρίστου να γίνω χελιδόνα μου να με πατάς όλη μέρα και όλη νύχτα...Να σου χαιδέψω το μπουτάκι σου να υγραθεί το απο κάτω σου να γευτώ το νέκταρ των θεών" εσύ θα σκεφτείς "μα τι απελευθερωμένη συμπεριφορά!!!" και θα πεις "κορίτσια ήταν ένας με μια απελευεθερωμένη συμπεριφορά ουουουουουουου! Δε του έκατσα όμως η καρακαλτάκα γιατί δεν είχα κάνει μπικίνι! Άστε είναι να σκάσω" ;;;;

βασικα δεν καταλαβα τι εννοεις απελευθερωμενη συμπεριφορα στο σεξ και απελευθερωμενη συμπεριφορα γενικως...επισης δεν εχω καταλαβει τι σχεση εχει ολο αυτο με το καμακι... :think:

Επισκέπτης
οχι.αυτη ακριβως τη συμπεριφορα τη θεωρω ανθρωπου στερημενου και καταπιεσμενου,οχι απελευθερωμενου.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
βασικα δεν καταλαβα τι εννοεις απελευθερωμενη συμπεριφορα στο σεξ και απελευθερωμενη συμπεριφορα γενικως...επισης δεν εχω καταλαβει τι σχεση εχει ολο αυτο με το καμακι... :think:
ΟΚ. Η νσ έγραψε ότι οι άντρες δε μπορούν να δεχτούν μια πιο απελευθερωμένη συμπεριφορά της γυναίκας τους (και μάνας των παιδιών τους). Εγώ στην αρχή κατάλαβα ότι εννοούσε γενικά (στην προσωπική τους ζωή και στη δημόσια ζωή) ενώ προφανώς (μάλλον) εννοούσε στην πρπσωπική ζωή του ζευγαριού.

Το κάμακι και αυτά που έγραψα ήταν για να δείξω πως ούτε οι γυναίκες θα δεχόντουσαν μια απελευθερωμένη συμπεριφορά του άντρα τους και έφερα σα παράδειγμα ότι δε νομίζω πως οι γυναίκες θα δεχόντουσαν τον άντρα τους να κάνει καμάκι σε μια γκόμενα μπροστά τους.....

Γενικά μπερδέψαμε τα μπούτια μας σε αυτό το νήμα!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ΟΚ. Η νσ έγραψε ότι οι άντρες δε μπορούν να δεχτούν μια πιο απελευθερωμένη συμπεριφορά της γυναίκας τους (και μάνας των παιδιών τους). Εγώ στην αρχή κατάλαβα ότι εννοούσε γενικά (στην προσωπική τους ζωή και στη δημόσια ζωή) ενώ προφανώς (μάλλον) εννοούσε στην πρπσωπική ζωή του ζευγαριού.

Το κάμακι και αυτά που έγραψα ήταν για να δείξω πως ούτε οι γυναίκες θα δεχόντουσαν μια απελευθερωμένη συμπεριφορά του άντρα τους και έφερα σα παράδειγμα ότι δε νομίζω πως οι γυναίκες θα δεχόντουσαν τον άντρα τους να κάνει καμάκι σε μια γκόμενα μπροστά τους.....

Γενικά μπερδέψαμε τα μπούτια μας σε αυτό το νήμα!!!

κοιτα εμενα προσωπικα το καμακι σε αλλες γυναικες δε με ενοχλει οταν γινεται μπροστα μου...αυτο που περιεγραψες πριν ομως δεν ηταν καμακι :2funny: εγω νομιζω οτι οταν ενα ζευγαρι ειναι απελευθερωμενο σεξουαλικα μεταξυ τους ειναι και γενικοτερα απελευθερωμενοι στη συμπεριφορα τους..υποτιθεται οτι ειναι ισοτιμα τα μελη στο ζευγαρι και οτι εαν εγω θελω να κανουμε μια παρτουζιτσα με 2-3 νταβραντισμενους προφανως δεν θα εχω και προβλημα να μου φερει και μια αλλη γυναικα ο συντροφος μου..αυτα δε λειτουργουν μονομερως!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
οχι.αυτη ακριβως τη συμπεριφορα τη θεωρω ανθρωπου στερημενου και καταπιεσμενου,οχι απελευθερωμενου.
Γιατί;
Σε είδε, τον κάβλωσες και σου είπε αυτά τα λόγια (καλά όχι ακριβώς αυτά γιατί αυτά ειναι για γέλια). Τι ήθελες να κάνει δηλαδής; Να σε σταματήσει να σου τον πετάξει έξω και να σου πει "κοίτα ζημιά που έπαθα για πάτυ σου; Θα προσκυνήσεις εδώ το είδωλο ή θες να πάμε κάπου πιο ιδιωτικά;"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom