Νέα

Όλα όσα ζητάει μία Ελληνίδα στο κρεβάτι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsiou15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 432
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατί;
Σε είδε, τον κάβλωσες και σου είπε αυτά τα λόγια (καλά όχι ακριβώς αυτά γιατί αυτά ειναι για γέλια). Τι ήθελες να κάνει δηλαδής; Να σε σταματήσει να σου τον πετάξει έξω και να σου πει "κοίτα ζημιά που έπαθα για πάτυ σου; Θα προσκυνήσεις εδώ το είδωλο ή θες να πάμε κάπου πιο ιδιωτικά;"

αααααααχααχαχα θα προσκυνησεις το ειδωλο :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
κοιτα εμενα προσωπικα το καμακι σε αλλες γυναικες δε με ενοχλει οταν γινεται μπροστα μου...αυτο που περιεγραψες πριν ομως δεν ηταν καμακι :2funny: εγω νομιζω οτι οταν ενα ζευγαρι ειναι απελευθερωμενο σεξουαλικα μεταξυ τους ειναι και γενικοτερα απελευθερωμενοι στη συμπεριφορα τους..υποτιθεται οτι ειναι ισοτιμα τα μελη στο ζευγαρι και οτι εαν εγω θελω να κανουμε μια παρτουζιτσα με 2-3 νταβραντισμενους προφανως δεν θα εχω και προβλημα να μου φερει και μια αλλη γυναικα ο συντροφος μου..αυτα δε λειτουργουν μονομερως!

Καλά ναι δεν ήταν καμάκι αυτά που έγραψα. Απλά για να σπάσει λίγο την σοβαρότητα που έχει πάρει το θέμα...

Όσο για τα άλλα που γράφεις, τυχερός αυτός/η (ανάλογα τα γούστα σου) που σε έχει. Θα βγάζει γούστα μαζί σου και εσύ μαζί του/της και λογικά δε νομίζω να τελματώσεται ποτέ

Επισκέπτης
Γιατί;
Σε είδε, τον κάβλωσες και σου είπε αυτά τα λόγια (καλά όχι ακριβώς αυτά γιατί αυτά ειναι για γέλια). Τι ήθελες να κάνει δηλαδής; Να σε σταματήσει να σου τον πετάξει έξω και να σου πει "κοίτα ζημιά που έπαθα για πάτυ σου; Θα προσκυνήσεις εδώ το είδωλο ή θες να πάμε κάπου πιο ιδιωτικά;"
γιατι οπως ειπες κι εσυ αυτα τα λογια ειναι για γελια.μια εξυπνη προσεγγιση,ενα κοπλιμεντο,ενα βλεμμα με υποννοουμενα ειναι διαφορετικο πραγμα.
και για να ξεκαθαρισω εννοουσα την απελευθερωμενη συμπεριφορα στην προσωπικη σεξουαλικη ζωη του ζευγαριου.αλλα επειδη δεν αποκλειω να υπαρχουν κι αλλοι κατα καιρους εντος αυτης μπορει γι'αυτο να το εξελαβες ως δημοσια.κατι μαλακια συνεννοηση παιζει σημερα ή ιδεα μου? :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γιατι οπως ειπες κι εσυ αυτα τα λογια ειναι για γελια.μια εξυπνη προσεγγιση,ενα κοπλιμεντο,ενα βλεμμα με υποννοουμενα ειναι διαφορετικο πραγμα.
και για να ξεκαθαρισω εννοουσα την απελευθερωμενη συμπεριφορα στην προσωπικη σεξουαλικη ζωη του ζευγαριου.αλλα επειδη δεν αποκλειω να υπαρχουν κι αλλοι κατα καιρους εντος αυτης μπορει γι'αυτο να το εξελαβες ως δημοσια.κατι μαλακια συνεννοηση παιζει σημερα ή ιδεα μου? :think:

αυτα ειναι πολυτελειες την σημερον ημερα
Δεν θα κατσει ο αλλος να μαθει πως πρεπει να προσεγγιζει
εκτος και αν ειναι βολεμενος ή ηλιθιος.

Μαθε καμια τεχνη να σου δινει λεφτα γιατι ερχονται πεινες.
Θα πεινασουμε ομαδικως.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτα με τις εξυπνες προσεγγισεις τα ακους χρονια στο μεταξυ
και οποιος παει να κανει κατι τετοιο σε καποια αγνωστη ελλεινιδα
ειτε σε ενα μπαρ ειτε καπου εξω αντιλαμβανεται πως ολα αυτα
ηταν μια καλη προπαγανδα και ενα καλοστημενο κολπο - δολωμα
για να ικανοποιησουν την αυταρεσκεια τους και τελος.

:2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

:thumbsup:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μα φυσικά είναι για γέλια. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω πω πλησιάζεις μια γυναίκα  σε σένα!! Απλά τα έγραφα 1ον γιατί μου ερχόντουσαν εκείνη την στιγμή και 2ον επειδή μου φάνηκαν για γέλια να λέει κάποιος σε μια τύπισσα τέτοια λόγια σαν καμάκι

Στη προσωπική σεξουαλική ζωή του ζευγαριού φυσικα και πρέπει να υπάρχει απελευθέρωση, να βγάζουν γούστα...
Χέσε μέσα....Σήμερα δε μπορώ να συννενοηθώ με κανέναν...Σκατά

Υ.Γ Τελικά δε μας είπες 1ον Οι φίλες σου είναι παντρεμένες, 2ον ΤΙ κάνουν με τον άντρα σου!! :grin: :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Εγώ πάλι έχω δει (και έχω χάσει στοίχημα) φιλαράκο μου που μένει χρόνια στο εξωτερικό και ο οποίος λέει "δε θέλει κόπο θέλει τρόπο" να πλησιάζει τύπισσα που του υπέδειξα εγώ και στο 45λεπτο να έχει πάρει τηλεφωνάκι...Και το έχω δει να το κάνει και στην Αθήνα αλλά και σε επαρχιακή πόλη

Επισκέπτης
Μα φυσικά είναι για γέλια. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω πω πλησιάζεις μια γυναίκα  σε σένα!! Απλά τα έγραφα 1ον γιατί μου ερχόντουσαν εκείνη την στιγμή και 2ον επειδή μου φάνηκαν για γέλια να λέει κάποιος σε μια τύπισσα τέτοια λόγια σαν καμάκι

Στη προσωπική σεξουαλική ζωή του ζευγαριού φυσικα και πρέπει να υπάρχει απελευθέρωση, να βγάζουν γούστα...
Χέσε μέσα....Σήμερα δε μπορώ να συννενοηθώ με κανέναν...Σκατά

Υ.Γ Τελικά δε μας είπες 1ον Οι φίλες σου είναι παντρεμένες, 2ον ΤΙ κάνουν με τον άντρα σου!! :grin: :grin:
αυτες που επιτρεπω να του κανουν διαφορα οχι δεν ειναι παντρεμενες ;)

@μπολτη:σταματα βρε αγορι μου τη μιρλα πια...

Επισκέπτης
Οι Ελληνιδες κανουν τα καλυτερα  :knockinb: :fuck1: :pipa3: :fuck2: αλλα θελουν τροπο και χρονο αποιος δεν διαθετει ας παει σε ανατολικο φαστ φουντ

Επισκέπτης
Εγώ πάλι έχω δει (και έχω χάσει στοίχημα) φιλαράκο μου που μένει χρόνια στο εξωτερικό και ο οποίος λέει "δε θέλει κόπο θέλει τρόπο" να πλησιάζει τύπισσα που του υπέδειξα εγώ και στο 45λεπτο να έχει πάρει τηλεφωνάκι...

Τηλέφωνο εγώ έπαιρνα σε 4,5 δευτερόλεπτα.
Για πλάκα.

Δεν λέει τίποτε.

Απ'όσες δίνουν τηλέφωνα ,
ούτε το 1/5 δεν βγαίνει .

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τηλέφωνο εγώ έπαιρνα σε 4,5 δευτερόλεπτα.
Για πλάκα.

Δεν λέει τίποτε.

Απ'όσες δίνουν τηλέφωνα ,
ούτε το 1/5 δεν βγαίνει .
ασε που σου δινουν λαθος το τελευταιο ψηφιο παντα..... :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αυτα ειναι πολυτελειες την σημερον ημερα
Δεν θα κατσει ο αλλος να μαθει πως πρεπει να προσεγγιζει
εκτος και αν ειναι βολεμενος ή ηλιθιος.

Μαθε καμια τεχνη να σου δινει λεφτα γιατι ερχονται πεινες.
Θα πεινασουμε ομαδικως.
ΠΟΚΕΡ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom