Νέα

Όλα όσα ζητάει μία Ελληνίδα στο κρεβάτι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsiou15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 432
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
που τα ειδες τα ταμπου ρε μουνιτσα;ολες αβερτα τα κανουν ολα.....

παρτουζωνεται αλλαζει συντροφους χρησιμοποιει δονητες και τα σχετικα και παραγγελνει βιζιτες το μεσο ελληνικο ζευγαρι και δεν το εχω παρει χαμπαρι? :think: το κερατο λεω δεν ειναι ταμπου....το να κανεις τα παντα με το συντροφο σου εδω στο ελλαδισταν ειναι ταμπου!εδω ο αλλος την θελει αμεταχειριστη, χωρις να εχει γραψει χιλιομετρα, παρθενα παναγια και με μαξιμουμ 2 πρωην στα 30 της :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ναι τοτε δεν γκαστρωνανε δουλες...δεν βριθει η ελληνικη μυθολογια απο της αλλαξοκωλιας το καγκελο και μαλιστα χωρις να μας φαινεται τερατωδες...και ο λογος που ειναι γεματη η ελληνικη μυθολογια με τετοιο αλλαξοκωλικι ειναι για να δειξουν ακριβως την ανθρωπινη και αδυναμη πλευρα των θεων τους...ποτε πρωτοακουστηκε το καθ εικονα και κατ ομοιωση καποιου που ποτε του δεν συνευρεθηκε με γυναικα και δεν υπακουσε ποτε στις σαρκικες του επιθυμιες? τεικ ε γκες :)
δεν εδωσες την δεουσα βαση στο βαρυσημαντο ποστ μου ,ελληνιδα οποτε αποχωρω απο την συζητηση.....

ακους εκει τωρα πηδιεστε με τον πασα ενα παντρεμενες και μη επειδη ψηφιζετε...η ψηφος σας μαρανε... :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παρτουζωνεται αλλαζει συντροφους χρησιμοποιει δονητες και τα σχετικα και παραγγελνει βιζιτες το μεσο ελληνικο ζευγαρι και δεν το εχω παρει χαμπαρι?
τα παντα ολα....δεν παρακολουθεις κριτικες κολγκερλ του σαιτ.....κανουν χρυσες δουλειες με ζευγαρια....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δεν εδωσες την δεουσα βαση στο βαρυσημαντο ποστ μου ,ελληνιδα οποτε αποχωρω απο την συζητηση.....

ακους εκει τωρα πηδιεστε με τον πασα ενα παντρεμενες και μη επειδη ψηφιζετε...η ψηφος σας μαρανε... :2funny:

χχαχαχαχαχαχα συγγνωμη ειμαι σε σοβαρη-αποψη-μοουντ επειδη μου την ειπε ο ΠΠ οτι γενικολογω και δεν εχω αποψη :2funny: αλλη φορα θα ειμαι σε εγρηγορση

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τα παντα ολα....δεν παρακολουθεις κριτικες κολγκερλ του σαιτ.....κανουν χρυσες δουλειες με ζευγαρια....

α ναι? :grin: δεν το εχω δει η αληθεια!! τες παν ειναι τραγικο (κυριως για τις γυναικες) να μην δεχονται απο το συντροφο τους οτιδηποτε καινουργιο και εξισου τραγικο για τους αντρες να θεωρουν ξεκωλλαριο οποια γυναικα ειναι προθυμη μαζι τους να δοκιμασει πραγματα...εξ ου και ολοι βγαζουν τα ματια τους αλλα οχι με αυτους που θα πρεπε :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
α ναι? :grin: δεν το εχω δει η αληθεια!! τες παν ειναι τραγικο (κυριως για τις γυναικες) να μην δεχονται απο το συντροφο τους οτιδηποτε καινουργιο και εξισου τραγικο για τους αντρες να θεωρουν ξεκωλλαριο οποια γυναικα ειναι προθυμη μαζι τους να δοκιμασει πραγματα...εξ ου και ολοι βγαζουν τα ματια τους αλλα οχι με αυτους που θα πρεπε :2funny:
και με ποιον να τα βγαλουν;με την γυναικα τους που ειναι συγγενης των παιδιων τους;κριμα....να χουμε και μια λογικη....δεν ειμαστε και ζωα.... :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
ναι γλυκε μου γλ αλλα διαβασε τα σχολια απο κατω.ολα οσα ανεφερε η μουνιτσα αν τα πει δημοσια ενα ζευγαρι γινεται αντικειμενο χλευασμου.αν ομως καποιος πει οτι ξενοπηδαει ειναι σουπερ αντρακλας.
ειπαμε.τη γυναικα μας τη θελουμε αγια(ή τουλαχιστον να δειχνει ετσι).

Επισκέπτης
βλεπεις που το ιδιο πραγμα λεμε? ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ναι γλυκε μου γλ αλλα διαβασε τα σχολια απο κατω.ολα οσα ανεφερε η μουνιτσα αν τα πει δημοσια ενα ζευγαρι γινεται αντικειμενο χλευασμου.αν ομως καποιος πει οτι ξενοπηδαει ειναι σουπερ αντρακλας.
ειπαμε.τη γυναικα μας τη θελουμε αγια(ή τουλαχιστον να δειχνει ετσι).
εσυ στις φιλες σου λες και δημοσια τι κανεις στο κρεβατι σου με περηφανια;

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
και γιατι οχι και με αλλους ανθρωπους? :grin: :grin: :grin: το προβλημα εδω στην ελλαδα ειναι οτι ειναι ταμπου το να μιλας ή να ζητας διαφορες σεξουαλικες επιθυμιες (ενιοτε και πολυγαμικες) με το συντροφο σου αλλα καθολου ταμπου να του φορας κερατο ;)
ταμπού; καλέ αυτό είναι αναγκαστική κατάληξη και δικαίωμα...  :grin: {από τα λίγα ου ακούω...  :rolleyes:}

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και με ποιον να τα βγαλουν;με την γυναικα τους που ειναι συγγενης των παιδιων τους;κριμα....να χουμε και μια λογικη....δεν ειμαστε και ζωα.... :grin: :grin: :grin:

πλακα κανεις ετσι??

βλεπεις που το ιδιο πραγμα λεμε? ;)

γιεαπ :) αλλα επειδη οπως βλεπεις δεν υπαρχει συμπνοια αποψεων γιαυτο και δε μου κανει αισθηση το ξενοπηδημα των παντρεμενων ουτε το κατακρινω...

Επισκέπτης
εσυ στις φιλες σου λες και δημοσια τι κανεις στο κρεβατι σου με περηφανια;
ρε 'συ γλ αυτο καταλαβες απο το ποστ ρε αγορι μου?εδω μεσα ειναι δημοσια?αν πει καποιος εδω οτι τα κανει αυτα με τη γυναικα του τρωει κραξιμο.αν πει οτι ξενοπηδαει ολα καλα.
αν παλι μια γυναικα πει οτι τα κανει αυτα με τον αντρα της τοτε να δεις τι εχει να γινει.με τη διαφορα οτι αυτη αν πει οτι ξενοπηδιεται παλι κραξιμο τρωει.

για την ιστορια υπαρχουν καποιες φιλες μου με τις οποιες μοιραζομαι ακομα και λεπτομερειες της σεξουαλικης μου ζωης.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
τη 10ετια του 80, φοιτητης στο Πολυτεχνειο, απο τις 10 γκομενενες που γαμουσα:

6 δεν καναν πιπα.
8 δεν θελαν καποτα
1 τα καταπινε
2 διναν κωλο
5 θελαν καθε μερα σεξ. 1, δεν ηθελε καθολου  :2funny:
2 αποδεχονταν βοηθηματα
0 θελαν γυναικα
0 καναν παρτουζα
10 δεν θελαν με καμια δυναμη να εξελθουν του χωρου μετα το σεξ ννα σε αφησουν ησυχο.

αρα, η κατασταση εχει βελτιωθει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε 'συ γλ αυτο καταλαβες απο το ποστ ρε αγορι μου?εδω μεσα ειναι δημοσια?αν πει καποιος εδω οτι τα κανει αυτα με τη γυναικα του τρωει κραξιμο.αν πει οτι ξενοπηδαει ολα καλα.
αν παλι μια γυναικα πει οτι τα κανει αυτα με τον αντρα της τοτε να δεις τι εχει να γινει.με τη διαφορα οτι αυτη αν πει οτι ξενοπηδιεται παλι κραξιμο τρωει.

για την ιστορια υπαρχουν καποιες φιλες μου με τις οποιες μοιραζομαι ακομα και λεπτομερειες της σεξουαλικης μου ζωης.
τους λες δλδ κανονικα χτες εφαγα μια σφηνα-δονητη απο πισω  αλλο πραμα....και τα καταπια και ολα στο τελος..... :think: :think:

ακους μουνιτσα;εχουν ταμπου οι ελληνιδες ε; :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
γιεαπ :) αλλα επειδη οπως βλεπεις δεν υπαρχει συμπνοια αποψεων γιαυτο και δε μου κανει αισθηση το ξενοπηδημα των παντρεμενων ουτε το κατακρινω...
[/quote]
ουτε εγω κατακρινω το ξενοπηδημα των παντρεμενων.το ψεμα κατακρινω.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δεν μπορω να ξερω τι εννοει ο καθενας με τον ορο προσπαθεια.αλλα αν δεν γινεται κατι να σωθει η κατασταση θεωρω οτι ειναι προτιμοτερο να χωρισουν παρα να ζουν μια μιζερη συμβατικη ζωη,μεσα στο ψεμα.
αν κρινω παντως απο αυτα που διαβαζω εδω μεσα δεν ειναι οτι προσπαθουν.πολλες φορες μαλιστα ειδα να γραφουν οτι μια πιο απελευθερωμενη συμπεριφορα δεν θα την ανεχονταν απο τη γυναικα τους(και μανα των παιδιων τους γι'αυτο επιλεγουν τη λυση της πουτανας.ή οποιασδηποτε αλλης πλην της γυναικας τους.ειπαμε αυτη ειναι η μανα των παιδιων τους. :jerking:
Eνώ οι γυναίκες είναι ανοιχτές σε μια πιο απελευθερωμένη συμπεριφορά του άντρα τους. Δηλαδή στο κόσμο λένε "πολύ μου αρέσει που ο άντρας μου κάνει καμάκι στο δρόμο...Γουστάρω τρελλά...Κάνει το μουνί μου να στάζει και θέλω να με πάρει εκείνη την στιγμή να μου τον βάλει από το κώλο και να χύσι κατεθείαν στο στομάχι μου...."  :think:

Επισκέπτης
τους λες δλδ κανονικα χτες εφαγα μια σφηνα-δονητη απο πισω  αλλο πραμα....και τα καταπια και ολα στο τελος..... :think: :think:

πρωτα απ'ολα φοβαμαι οτι αν σου πω τι λεω με τις φιλες μου θα σοκαριστεις.
δευτερον βλεπω οτι εστιαζεις σε πιο ανωδυνα θεματα.αλλα επειδη εισαι φιλος μου δεν πειραζει.ακομα σ'αγαπω :-*

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

ρε τζελ διαβασε καλα τι εγραψα :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom