Νέα

Όλα όσα ζητάει μία Ελληνίδα στο κρεβάτι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsiou15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 432
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
μαλακα τα καμπινκ ειναι καλυτερα απο ξενοδοχεια.το τι ακους και βλεπεις δε περιγραφεται.
ειχαμε εναν σε διπλανη σκηνη πριν 3 χρονια ο οποιος αφηνε αναμενο φαναρακι στην σκηνη ετσι ωστε οταν πηδαγε να φαινεται απο εξω σαν θεατρο σκιων. :2funny:
εγώ δίπλα στό σπίτι μου μένει μιά φοιτήτρια από τήν νήσο μυτηλήνη
τό τί ακούω καμμιά φορά τώρα πού καλοκαιριάζει καί είναι ανοιχτά τά παράθυρα δέν περιγράφετε μέ τόν δικό της...
προτιμώ χίλιες φορές νά κάθομε νά τήν ακούω πρίν καί μετά τό χύσιμο παρα νά πάω σέ μιά συναυλία τών ρολινγκ στοουνς

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
παντρεμενη  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

θελω να γεινω εραστης...  :tickedoff:
ΕΡΑΣΤΗΣ δεν ειναι αυτος που πηδαει παντρεμενες. ;)

τό τί ακούω καμμιά φορά τώρα πού καλοκαιριάζει καί είναι ανοιχτά τά παράθυρα δέν περιγράφετε μέ τόν δικό της...
προτιμώ χίλιες φορές νά κάθομε νά τήν ακούω πρίν καί μετά τό χύσιμο παρα νά πάω σέ μιά συναυλία τών ρολινγκ στοουνς
:2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εκμεταλευσου το φιλε κοβε εισητηρια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κανεις δεν ειδε τον κωδικα μου  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

εβαλα και σχολια για να τον κανω πιο ευαναγνωστο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μιλαμε απο τις πολλες δουλειες...

ουτε χρονο να γραψω δεν εχω.... απορριπτω συμφωνιες !

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ΕΡΑΣΤΗΣ δεν ειναι αυτος που πηδαει παντρεμενες. ;)

:2funny:

Είναι παράνομος μεν, αλλά δε παύει να είναι εραστής! Και δε κατάλαβα; Οι παντρεμένες όχι μόνο ψυχή έχουν, αλλά εάν ο άντρας τους αδιαφορεί κιόλας στο κρεββάτι, έτσι και την ρίξεις, παίζει τρελλό σεξ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αν καποιος ξερει απο C και assembly  
μετα δεν δυσκολευεται να μαθει την οποιαδηποτε γλωσσα.
Μεσα σε 1 μηνα το πολυ.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Είναι παράνομος μεν, αλλά δε παύει να είναι εραστής; Και δε κατάλαβα; Οι παντρεμένες όχι μόνο ψυχή έχουν, αλλά εάν ο άντρας τους αδιαφορεί κιόλας στο κρεββάτι, έτσι και την ρίξεις, παίζει τρελλό σεξ
εραστης δε ειναι καποιος που απλα πηδαει ενα μουνι.εραστης ειναι πολλα πραγματα.... ;)

οσο γ παντρεμενες/ους δυσαρεστημενους/ες ας χωρισουν.ολα τα αλλα βερεσε τα ακουω.

Επισκέπτης
εραστης δε ειναι καποιος που απλα πηδαει ενα μουνι.εραστης ειναι πολλα πραγματα.... ;)

οσο γ παντρεμενες/ους δυσαρεστημενους/ες ας χωρισουν.ολα τα αλλα βερεσε τα ακουω.
μωρε εσυ καλα τα λες αλλα ποιος σ'ακουει?εχω βαρεθει να λεω οτι η λυση στο κακο σεξ ΔΕΝ ειναι το ξενοπηδημα.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
μωρε εσυ καλα τα λες αλλα ποιος σ'ακουει?εχω βαρεθει να λεω οτι η λυση στο κακο σεξ ΔΕΝ ειναι το ξενοπηδημα.
Ποιο είναι λες; Τα ταξίδια; :2funny: Νησιά Μπουκέ για να φύγει η ρουτίνα; :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

ΟΚ. Αυτός που απλά πηδάει ένα μουνί λέγεται γαμιάς...Ο εραστής δίνει και άλλα πράγματα εκτός από πούτσα και σπέρμα (και δεν εννοώ χρήματα). Αλλά οι γυναίκες λένε "να βρω έναν εραστή" και εννοούν, πούτσα,αίμα και σπέρμα

Ναι μαζί σου, αλλά από την άλλη είναι δύσκολο να πεις χωρίζω τον άντρα μου/τη γυναίκα μου γιατί δε με πηδάει καλά....Από την άλλη προκύπτουν προβλήματα άλλα με το ξενοπήδημα....Αλλά από όσες και όσους παντρεμένους/ες ξέρω προτιμούν να ξεποπηδήξουν/χτου από το να χωρήσουν. Ειδικά αν υπάρχει και παιδί στη μέση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom