Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.407
- Πόντοι
- 266
ενω με εσενα ασχολειται;;;Τυπε τι σε κανει να πιστευεις οτι αξιζεις εσυ να ασχοληθει η εγχωρια παραγωγη μαζι σου;
που εισαι τριχοραχατος
ενω με εσενα ασχολειται;;;Τυπε τι σε κανει να πιστευεις οτι αξιζεις εσυ να ασχοληθει η εγχωρια παραγωγη μαζι σου;
ο μπολντυ δεν κανει τετοια πραγματα τυπισσα παει στα μπουρδελα μονο να γαμησει ενα 3λεπτο και να φυγει.δεν εχει χρονο για περισσοτερο,ειναι πολυασχολος,γραφει κωδικες ντα βιντσι.δεν πολυπας ξενοδοχεια ε? εχει τυχει να ακουσω τρελο μπινελικωμα και στο καμπινγκ απο παραδιπλανη σκηνη τους ακουσε ολο το καμπινγκ
Τυπε πηγαινε λιγο στην κουζινα σε φωναζει η μαμα σου που δεν εφαγες ολα τα κορν φλεικς σου.ενω με εσενα ασχολειται;;;
που εισαι τριχοραχατος
ο μπολντυ δεν κανει τετοια πραγματα τυπισσα παει στα μπουρδελα μονο να γαμησει ενα 3λεπτο και να φυγει.δεν εχει χρονο για περισσοτερο,ειναι πολυασχολος,γραφει κωδικες ντα βιντσι.
μαλακα τα καμπινκ ειναι καλυτερα απο ξενοδοχεια.το τι ακους και βλεπεις δε περιγραφεται.ουτε καμπινγκ παει? κριμα
δεν πολυπας ξενοδοχεια ε? εχει τυχει να ακουσω τρελο μπινελικωμα και στο καμπινγκ απο παραδιπλανη σκηνη τους ακουσε ολο το καμπινγκ
Εσυ ησουν μωρη διπλα μου;πες μου οτι ησουν και στο Ευβοια κλαμπ.μαλακα τα καμπινκ ειναι καλυτερα απο ξενοδοχεια.το τι ακους και βλεπεις δε περιγραφεται.
ειχαμε εναν σε διπλανη σκηνη πριν 3 χρονια ο οποιος αφηνε αναμενο φαναρακι στην σκηνη ετσι ωστε οταν πηδαγε να φαινεται απο εξω σαν θεατρο σκιων.
τσου.Εσυ ησουν μωρη διπλα μου;πες μου οτι ησουν και στο Ευβοια κλαμπ.
Ρε μαλακα φεμινιστικη αποψη ειναι να πηγαινεις σε καμπινγκ?καθε θρεντ ξεκιναει καλα.
και κατανταει ωρα του παιδιου
ρε μαστερ πηγαινε στα αθλητικα.. μας εχεις ζαλισει με της φεμινιστικες σου αποψεις..
εχω καιρο να κανω σεξ με ελληνιδα..
ενα πραγμα που θυμαμαι ηταν οτι ολες μου ελεγαν οτι την εχω μεγαλη και οτι μπαινει δυσκολα :'( :'(
μηπως τελικα δεν πρεπει να κυνηγαω μικρες?
Αλλα ποια 25 αρα -30αρα θα γυρησει να κοιτάξει εμενα ( απο αλλη αποψη)
ισως καμια παντρεμενη
ξερετε υπαρχουν πολλες που ψαχνονται...
αλλα που ντες γαμωτο >
προσεχε μην σκισεις κανα καλτσονΕσυ ησουν μωρη διπλα μου;πες μου οτι ησουν και στο Ευβοια κλαμπ.
ελα ρε λουκ γιατη?
φίλε δέν έχεις ζήσει εμπειρία μέ λαικιά....Παπάρια. Άμα θέλω ν΄ ακούσω βρωμόλογα πάω και σε στούντιο. ;) Ο μόνος λόγος που αξίζει ν' ασχοληθεί κανείς με την εγχώρια παραγωγή είναι αν είναι καλή η Ελλεεινίδα στην κουζίνα.
Γαμήσι καλό βρίσκεις - καλά γεμιστά & παστίτσιο δύσκολο.
τυπε σε ψαχνει ο λιλας.εχω καιρο να κανω σεξ με ελληνιδα..
ενα πραγμα που θυμαμαι ηταν οτι ολες μου ελεγαν οτι την εχω μεγαλη και οτι μπαινει δυσκολα :'( :'(
μηπως τελικα δεν πρεπει να κυνηγαω μικρες?
Αλλα ποια 25 αρα -30αρα θα γυρησει να κοιτάξει εμενα ( απο αλλη αποψη)
ισως καμια παντρεμενη
ξερετε υπαρχουν πολλες που ψαχνονται...
αλλα που ντες γαμωτο >
πανε και με 60αρα βρε μαναρι μου!!!μαγκια σου.ελα ρε λουκ γιατη?
μια χαρα ειναι, εχω τρελο βιτσιο, 30-40αρα πωωω
ε οχι και να φαει το ψωμι του απολυτου.πανε και με 60αρα βρε μαναρι μου!!!μαγκια σου.
αλλα ελευθερες!!!!!!!!
παντρεμενηπανε και με 60αρα βρε μαναρι μου!!!μαγκια σου.
αλλα ελευθερες!!!!!!!!
ο μπολντυ δεν κανει τετοια πραγματα τυπισσα παει στα μπουρδελα μονο να γαμησει ενα 3λεπτο και να φυγει.δεν εχει χρονο για περισσοτερο,ειναι πολυασχολος,γραφει κωδικες ντα βιντσι.