Μεγάλε εγο ότι σπουδαζαιτε στο πανεπηστιμιο το λέω επηστιμι ναι
Ακόμα και τη βηολογηα που (εάν) σπουδασαις κη εση , παρα το ότι οι βηολογι ηστε αφτοι που θελαται να γηνετε γιατρωνια και δεν πηασατε βασι ούτε κατά δηανια
πρωτον είμαι πρωτοδεσμιτης και όχι δευτεροδεσμιτης οποτε σιγουρα εγω και οι αλλοι 5 πρωτοδεσμιτες συμφοιτητες μου δεν πηγαίναμε για γιατροι, δεν υπηρχε ιατρικη στην δεσμη μας.
δευτερον ΚΑΚΩΣ και πολύ λαθος εισαι να θεωρεις επιστημη ότι διδάσκεται σε καποια πανεπιστημια.
επιστημη σημαινει επι - ισταμαι
δηλαδή βρίσκομαι πανω από κατι, κατεχω κατι, ξερω καλα κατι.
η θεολογια λοιπον ΔΕΝ είναι επιστημη γιατι πολύ απλα αλλα λεει ο θεολογος στο ιραν που υποτίθεται ξερει καλα και μελετα τον θεο και αλλα ο θεολογος στην ελλαδα.
αλλωστε δεν θα εστεκε και η φραση διαμαχη επιστημης και θρησκεια πχ για την εξελιξη αν ηταν και η θεολογια-θρησκεια ενας επιστημονικος κλαδος.
με λιγα λογια και ο μαθηματικος και ο φυσικος είναι επιστήμονες γιατι χρησιμοποιοντας την λογικη καταληγουν στα ιδια συμπερασματα τα οποια πολλες φορες μπορουν και να επαληθευφθουν ή να απορριφθουν με καποια τεχνικη πχ πειραμα ή δοκιμη.
η θεολογια και η φιλολογια ΔΕΝ επαληθεύονται ουτε απορρίπτονται ΟΥΤΕ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ.
πχ ελεγε ο αρχαιος ελληνας τραπεζα το τραπεζι και ο σύγχρονος λεει τραπεζα το χρηματοπιστοτικο ιδρυμα, όχι γιατι ο σύγχρονος καταλαβε λογικα ότι τελικα δεν ισχυει αυτό που ελεγε ο αρχαιος, όπως συμβαινει πχ με τους νομους της φυσικης οπου ο σύγχρονος είναι καλυτερος επιστήμονας από τον αρχαιο και ξερει νομους που ισχυουν σε περισσοτερες περιπτώσεις.