SEXBOM IN TOW Shemale in Athens. ❕️100% REAL PICTURE A Girl something a bit EXtra, Unique and exclusive high-level model of beauty and femininity!⚠
www.ts-dating.com
Λοιπόν κορίτσια ! Αυτή την φορά δεν κάνω πλάκα , πήγα πριν από 2 ώρες στο μωρό αυτό πού απ'ότι μου είπε είναι ΤαυλανδοΙσπανίδα πού ζεί στο Παρίσι .
Ψωλακι μικρό αλλά σηκώθηκε πάνω στον αγώνα.
Τής είπα ότι θα είμαι παθητικός και μου είπε πως αν είναι ενεργητική μετά δεν θα μπορεί να είναι παθητική ...το λοιπόν άρχισε ακα τσιμπούκι πού με καύλωσε τόσο πολύ ενώ ταυτόχρονα τής ρούφαγα την υπερμεγέθη κωλάρα πού είναι όμως απίστευτα μαλακιά όπως και το δέρμα της γενικότερα .
Τελικά έπαιξα ενεργητικά και δεν μου πήρε πάνω από 5 λεπτά σε ιεραποστολική κιόλας στάση που δεν είναι το φόρτε μου . Τής ψεκασα το ψωλάκι τα αρχίδια και την κωλοτρυπίδα ...(το θυμάμαι και καυλώνω )
Μοιάζει oriental ,για τους λάτρεις του είδους είναι must.
Δυστυχώς γλωσσόφιλα δεν δίνει αλλά είναι πολύ γλυκιά και ευγενική , ήμουν ο 1ος στο διαμέρισμα που πήγε σήμερα και της άναψα και το αρκουδίσιο .
Βυζάρες υπέροχες , ψωλάκι ωραίο όταν σηκώθηκε αλλά δεν εγλυψα , το έπαιξα άντρας σήμερα (λολ)
Η τιμή της συζητήσιμη και της είπα κιόλας ποιές είναι οι συνήθεις τιμές.
Ήταν μία υπέροχη συνάντηση, πολύ πιθανό να πάω και αύριο μιάς και δεν πρόκειται να μείνει καιρό .
Αυτάάά ...