Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.003
Πόντοι
206
Μαλακία τότε... είναι πολύ ωραίο γκομενάκι. Να την βλέπουμε στα OF τι να το κάνουμε; έχει και τζάμπα στο reddit !!!
Μάθανε πως υπάρχουν πολλοί τρόμπες στη χώρα που πληρώνουν ό,τι νάναι, και πλακώσανε..
Αυτά προκαλεί ο χρόνιος εθισμός στον Σκάι. Γέμισαν και οι τουριστικοί προορισμοί όπως μας λένε, άρα χρήμα ρέει άφθονο. Τι, όχι;

Safaddo

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
2
Πόντοι
0
I'm not Albanian lol
Greeks are racists to Albanians?
I'm new like you here so let me answer you because nobody here will. Greeks are not inherently racists to noone. But you are not in Greece you are in bourdela. Here, you will find all sorts of people. But the anonymity of the web will have people say stupid and racist shit to you. It's just the internet.

• Like
Αντιδράσεις: gdude

reoust

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές. Καλή χρονιά με υγεία και καλά γαμησια εύχομαι. Σκέφτομαι επίσκεψη σε τρανς για να μου μπει καλά η χρονιά. Έχουμε κάποια άποψη για Lais Callegari?

Είχα πάει πριν 5 χρόνια περίπου, την προηγούμενη φορά που ήταν Ελλάδα. Ήταν όπως στις φώτο, κανονικό κορμί χωρίς τα υπερβολικά φουσκώματα που κανουν οι περισσότερες. Ενεργοπαθητική με νορμάλ εργαλείο, παιξαμε και στους δύο ρόλους.

Είναι το πιο γλυκό πλάσμα από τις τρανς που έχω συναντήσει μεχρι τώρα και πολύ καλό παιδί.

Μακάρι να μην την έχει φθείρει το επάγγελμα και να έχει τον χαρακτήρα και την γλυκύτητα πού είχε και τότε.

• Like
Αντιδράσεις: BATMAN

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
29
Like
2.908
Πόντοι
1.436

cannonball

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
17
Πόντοι
0
Αν είναι καυλιάρα και περνάς καλά, δε πάει να τα χει....
Για γάμο θα πάμε?.... χαχαχαχα
Ότι θελει ο καθένας …
Απλά εγώ μετά τα 40 το έχω σα νόμο να πηγαίνω μόνο με μικρότερες

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
42
Πόντοι
0
Ότι θελει ο καθένας …
Απλά εγώ μετά τα 40 το έχω σα νόμο να πηγαίνω μόνο με μικρότερες
Αααα καλά ναι, ο καθένας με τις προτιμήσεις και τα γούστα του!!!
Πλέον ότι θες υπάρχει και βρίσκεις

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
29
Like
2.908
Πόντοι
1.436
Παιδιά τρέξτε να προλάβετε !
Ήρθε ο μπαρμπα-Θωμάς στην πόλη μας και ζητάει μόνο 500€ το μισάωρο και 700€ την ώρα . Τσάμπα! Μην το χάσετε!
(Όσο πάνε και χειροτερεύουν έτσι;)

Συνημμένα

• Screenshot_20250107-045459.png
    Screenshot_20250107-045459.png
    405,5 KB · Εμφανίσεις: 16
  • Screenshot_20250107-045427.png
    Screenshot_20250107-045427.png
    689 KB · Εμφανίσεις: 14

Mixi

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
4
Πόντοι
0
Επισκεψη στη Katharina Byonda.λιγο ακριβή κλασσικά αλλά πολύ καλή σε όλα όλα της!!

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
29
Like
2.908
Πόντοι
1.436
Λοιπόν κορίτσια ! Αυτή την φορά δεν κάνω πλάκα , πήγα πριν από 2 ώρες στο μωρό αυτό πού απ'ότι μου είπε είναι ΤαυλανδοΙσπανίδα πού ζεί στο Παρίσι .
Ψωλακι μικρό αλλά σηκώθηκε πάνω στον αγώνα.
Τής είπα ότι θα είμαι παθητικός και μου είπε πως αν είναι ενεργητική μετά δεν θα μπορεί να είναι παθητική ...το λοιπόν άρχισε ακα τσιμπούκι πού με καύλωσε τόσο πολύ ενώ ταυτόχρονα τής ρούφαγα την υπερμεγέθη κωλάρα πού είναι όμως απίστευτα μαλακιά όπως και το δέρμα της γενικότερα .
Τελικά έπαιξα ενεργητικά και δεν μου πήρε πάνω από 5 λεπτά σε ιεραποστολική κιόλας στάση που δεν είναι το φόρτε μου . Τής ψεκασα το ψωλάκι τα αρχίδια και την κωλοτρυπίδα ...(το θυμάμαι και καυλώνω )
Μοιάζει oriental ,για τους λάτρεις του είδους είναι must.
Δυστυχώς γλωσσόφιλα δεν δίνει αλλά είναι πολύ γλυκιά και ευγενική , ήμουν ο 1ος στο διαμέρισμα που πήγε σήμερα και της άναψα και το αρκουδίσιο .
Βυζάρες υπέροχες , ψωλάκι ωραίο όταν σηκώθηκε αλλά δεν εγλυψα , το έπαιξα άντρας σήμερα (λολ)
Η τιμή της συζητήσιμη και της είπα κιόλας ποιές είναι οι συνήθεις τιμές.
Ήταν μία υπέροχη συνάντηση, πολύ πιθανό να πάω και αύριο μιάς και δεν πρόκειται να μείνει καιρό .
Αυτάάά ...

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.570
Πόντοι
606
Λοιπόν κορίτσια ! Αυτή την φορά δεν κάνω πλάκα , πήγα πριν από 2 ώρες στο μωρό αυτό πού απ'ότι μου είπε είναι ΤαυλανδοΙσπανίδα πού ζεί στο Παρίσι .
Ψωλακι μικρό αλλά σηκώθηκε πάνω στον αγώνα.
Τής είπα ότι θα είμαι παθητικός και μου είπε πως αν είναι ενεργητική μετά δεν θα μπορεί να είναι παθητική ...το λοιπόν άρχισε ακα τσιμπούκι πού με καύλωσε τόσο πολύ ενώ ταυτόχρονα τής ρούφαγα την υπερμεγέθη κωλάρα πού είναι όμως απίστευτα μαλακιά όπως και το δέρμα της γενικότερα .
Τελικά έπαιξα ενεργητικά και δεν μου πήρε πάνω από 5 λεπτά σε ιεραποστολική κιόλας στάση που δεν είναι το φόρτε μου . Τής ψεκασα το ψωλάκι τα αρχίδια και την κωλοτρυπίδα ...(το θυμάμαι και καυλώνω )
Μοιάζει oriental ,για τους λάτρεις του είδους είναι must.
Δυστυχώς γλωσσόφιλα δεν δίνει αλλά είναι πολύ γλυκιά και ευγενική , ήμουν ο 1ος στο διαμέρισμα που πήγε σήμερα και της άναψα και το αρκουδίσιο .
Βυζάρες υπέροχες , ψωλάκι ωραίο όταν σηκώθηκε αλλά δεν εγλυψα , το έπαιξα άντρας σήμερα (λολ)
Η τιμή της συζητήσιμη και της είπα κιόλας ποιές είναι οι συνήθεις τιμές.
Ήταν μία υπέροχη συνάντηση, πολύ πιθανό να πάω και αύριο μιάς και δεν πρόκειται να μείνει καιρό .
Αυτάάά ...
100/150????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom