Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

Kwtsos29

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
134
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές. Καλή χρονιά με υγεία και καλά γαμησια εύχομαι. Σκέφτομαι επίσκεψη σε τρανς για να μου μπει καλά η χρονιά. Έχουμε κάποια άποψη για Lais Callegari?

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
176
Πόντοι
1
Ξερει κανένας την jane costa? Υπάρχει περίπτωση να ερθει για κανα tour Αθηνα ή Θεσσαλονίκη?

fabien_66

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
98
Like
873
Πόντοι
1.061
Παληκάρια καλημέρα και Καλή Χρονιά!

Ξέρετε κάτι για αυτήν ;

δείχνει πολύ καβλάκι, το βλέπω και στο reddit αλλά ούτε τηλέφωνο έχει και στα τσατ δεν απάντησε ποτέ !

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
29
Like
2.878
Πόντοι
1.436
Κάποιος να βοηθήσει το "κορίτσι" να ξεκαβαλήσει πού ζητάει 550€ για 2 ώρες και μόνο outcall σε 5άστερα ξενοδοχεία .
Ρε τι πίνουν ;

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
27
Πόντοι
0
Κάποιος να βοηθήσει το "κορίτσι" να ξεκαβαλήσει πού ζητάει 550€ για 2 ώρες και μόνο outcall σε 5άστερα ξενοδοχεία .
Ρε τι πίνουν ;
Κι αν καταλαβαίνουμε καλά λέει 550 η ώρα και θέλει μινιμουμ 2 ώρες άρα τι; 1100 και πληρώνεις και το ταξί.....κάτσε να την ρωτήσω αν το χοτελ είναι δικό μας ή είναι μέσα στην τιμή
Που απευθύνονται ήθελα να ξερα;
Εντάξει είπαμε, είναι ένα άθλημα που θες λεφτά αλλά όχι κι έτσι...
Δεν πιστεύω, μας δουλεύουν....
Επίσης είναι αδύνατο να πιστέψω ότι υπάρχουν τύποι που τα δίνουν....και λεφτά να χεις δλδ, είναι παράλογο

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
29
Like
2.878
Πόντοι
1.436
Κι αν καταλαβαίνουμε καλά λέει 550 η ώρα και θέλει μινιμουμ 2 ώρες άρα τι; 1100 και πληρώνεις και το ταξί.....κάτσε να την ρωτήσω αν το χοτελ είναι δικό μας ή είναι μέσα στην τιμή
Που απευθύνονται ήθελα να ξερα;
Εντάξει είπαμε, είναι ένα άθλημα που θες λεφτά αλλά όχι κι έτσι...
Δεν πιστεύω, μας δουλεύουν....
Επίσης είναι αδύνατο να πιστέψω ότι υπάρχουν τύποι που τα δίνουν....και λεφτά να χεις δλδ, είναι παράλογο
550 οι 2 ώρες , τσάμπα

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.001
Πόντοι
206
Έτσι φαίνεται. Και να πει κανείς πως είναι καμιά διάσημη πορνοστάρ ή έχει κάποιο μυθικών διαστάσεων εργαλείο που κάνει εμπειρία ζωής τη συνάντηση μαζί της...

Παθητική μόνο λέει, δλδ απλώς στήνεται και τον παίρνει.

Αλλά ξέχασα, είναι πρώην μις Ισημερινός κάτι. Κύρος, όχι αστεία...

JustCuriou$

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2024
Like
10
Πόντοι
0
Παληκάρια καλημέρα και Καλή Χρονιά!

Ξέρετε κάτι για αυτήν ;

δείχνει πολύ καβλάκι, το βλέπω και στο reddit αλλά ούτε τηλέφωνο έχει και στα τσατ δεν απάντησε ποτέ !
Αδερφέ δεν ξέρω αν είναι όντως Αθήνα αλλά που μίλησα μαζί της δεν κάνει συναντήσεις απλός πουλάει βίντεο μέσω onlyfans , υπάρχουν άλλα δύο τέτοια προφίλ στο ts dating αν θυμαμαι Καλά

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
27
Πόντοι
0
Έτσι φαίνεται. Και να πει κανείς πως είναι καμιά διάσημη πορνοστάρ ή έχει κάποιο μυθικών διαστάσεων εργαλείο που κάνει εμπειρία ζωής τη συνάντηση μαζί της...

Παθητική μόνο λέει, δλδ απλώς στήνεται και τον παίρνει.

Αλλά ξέχασα, είναι πρώην μις Ισημερινός κάτι. Κύρος, όχι αστεία...
Αααα για αυτό....
Εεε δικαιολογείται τότε η τιμή αυτή.
Κάτσε να το ξανασκεφτώ....

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.554
Πόντοι
606
οπως και ν χει οι φωτο ειναι ολες καπως θα ελεγα οτυ μπορει να ειναι κ ψευτικη αγγελεια !!!Σημερα απο τ πρωη πηρα οτυ υπηρχε σ τρανς σ ολα τ σιτε δεν τ συκοσε καμια κυριος για ελληνιδες μηλαω ..περασμα μετα απο αγανακτιση περγαμου στην Μαρια οτυ καλητερο σ υπηρεσεις την συνηστω .εχει τ χρονακια της αλλα τ παραβλεπεις μ προγραμα 30λεπτο στ 20 μ μπανακι και μασαζακι !!!ενημερωτικα ν ξερετ

Coggers

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2018
Κριτικές
2
Like
415
Πόντοι
20
Αδερφέ δεν ξέρω αν είναι όντως Αθήνα αλλά που μίλησα μαζί της δεν κάνει συναντήσεις απλός πουλάει βίντεο μέσω onlyfans , υπάρχουν άλλα δύο τέτοια προφίλ στο ts dating αν θυμαμαι Καλά
Γίνεται όλο και πιο συχνά τελευταία, και όχι μόνο στις trans.....

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Ρε τι πίνουν ;
Αυτή πριν κανα δυο χρόνια είχε πάει σε κάτι μπουζούκια και χούφτωνε έναν ψιλογνωστό τραγουδιστή πάνω στην πίστα για να να την δείξει η τηλεόραση.
Ζητάει αυτά τα λεφτά γιατί την έδειξε η τηλεόραση για 2 λεπτά πριν 2 χρόνια.
Διπλή ψυχοπάθεια.

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
29
Like
2.878
Πόντοι
1.436
Αυτή πριν κανα δυο χρόνια είχε πάει σε κάτι μπουζούκια και χούφτωνε έναν ψιλογνωστό τραγουδιστή πάνω στην πίστα για να να την δείξει η τηλεόραση.
Ζητάει αυτά τα λεφτά γιατί την έδειξε η τηλεόραση για 2 λεπτά πριν 2 χρόνια.
Διπλή ψυχοπάθεια.
Yπαρχει πουθενά το βίντεο να γελάσουμε ;

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Yπαρχει πουθενά το βίντεο να γελάσουμε ;

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.001
Πόντοι
206
Κρατώ το:

"Είμαι μια κυρία"

και το:

"Εγώ μόνο στο πανεπιστήμιο πηγαίνω".

Κάτι, κάτι Αργύρης Σαλιαρέλης και "επιστήμονες".

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
27
Πόντοι
0
Κρατώ το:

"Είμαι μια κυρία"

και το:

"Εγώ μόνο στο πανεπιστήμιο πηγαίνω".

Κάτι, κάτι Αργύρης Σαλιαρέλης και "επιστήμονες".
Αααα εντάξει τότε...πες το έτσι
Εε για αυτό ζητάει τόσα, λογικό
Είναι και του πανεπιστημίου και ανεβαίνει όσο να ναι το κασέρι!!
Δλδ κι εγώ που είμαι του Πολυτεχνείου να ζητάω έκπτωση στο κόστος των υπηρεσιών....??
Χαχα

fabien_66

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
98
Like
873
Πόντοι
1.061
Μαλακία τότε... είναι πολύ ωραίο γκομενάκι. Να την βλέπουμε στα OF τι να το κάνουμε; έχει και τζάμπα στο reddit !!!
Μάθανε πως υπάρχουν πολλοί τρόμπες στη χώρα που πληρώνουν ό,τι νάναι, και πλακώσανε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom