Εγώ κοιτώ πάντα τις "ντυμένες" φωτογραφίες αλλά και το insta, όταν υπάρχει, γιατί απο τον τρόπο που "κάποια" ντύνεται και παρουσιάζει τον εαυτό της σου δίνει μεγάλη πληροφορία για το άτομο αυτό και κατ' επέκταση τα tips που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για καλύτερο feeling (εαν αυτό υπάρξει) πχ εάν δω καγκουριά στο ντύσιμο, διαβάζω απουσία φινέτσας στο πως παρουσιάζει το σώμα της και γενικότερα την εμφανισή της, άρα γιατι να είναι διαφορετική στην επαφή της με ένα ατομο (πελάτης) οταν δεν ενδιαφέρεται για τα πολλα (followers) και αποφεύγω την επαφή άσχετα απο το πόσο "όμορφη" είναι. Όσον αφορά στην επίδειξη που κάνουν μέσω των media (είναι μέρος της δουλείας τους για προσέλκιση ακολούθων και like που θα τα προωθήσουν στο OF) και εκεί εχεις πληροφορία εαν πχ οι αναρτήσεις ειναι όλο πισίνες και μπαρ και όχι απο σημεια που επισκέφτηκε στην πόλη που πήγε, δείχνει, κατα την άποψή μου, έλλειψη προσπάθειας, αδιαφορία στην γνώση και κατ' επέκταση με τον ίδιο τρόπο θα αντιδράσει και στον πελάτη. Αυτά βέβαια ειναι δικές μου αμπελοσοφίες και σίγουρα δεν αφορούν στο σύνολο των "κοριτσιών".