Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
απλα ρωταω αν εχει παει καποιος να μας πει πως ηταν, ποσο κοστισε, ποσο εκαναν τα ladyboys, ηταν καλες? με ποσες πηγατε κτλ
Μια χαρα ειναι ,καποιες ειναι πολυ ομορφες ,2000 Baht ολη την νυχτα ειναι η νορμαλ ταριφα (45-50 ε )ξεκινανε απο τα 4000 και κατεβαινουν στα 2000,γενικος κανονας στο ποια ειναι ladyboy στην ταυλανδη ειναι οτι ειναι ομορφο ειναι ladyboy

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Μια χαρα ειναι ,καποιες ειναι πολυ ομορφες ,2000 Baht ολη την νυχτα ειναι η νορμαλ ταριφα (45-50 ε )ξεκινανε απο τα 4000 και κατεβαινουν στα 2000,γενικος κανονας στο ποια ειναι ladyboy στην ταυλανδη ειναι οτι ειναι ομορφο ειναι ladyboy
εχω δει βιντεακια στο youtube, οι κανονικες ταιλανδεζες ειναι χοντρες ιαι ασχημες, τα ladyboys ειναι μουναρες,εχω ακουσει ομως οτι ειναι πολυ επικυνδινες για να σε κολλησουν σμν

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
εχω δει βιντεακια στο youtube, οι κανονικες ταιλανδεζες ειναι χοντρες ιαι ασχημες, τα ladyboys ειναι μουναρες,εχω ακουσει ομως οτι ειναι πολυ επικυνδινες για να σε κολλησουν σμν
τπ 90% απο τις γυναικες ειναι αδυνατες εως κόκκαλο, οσο για τα νοσηματα οπου πουτανες τραβελια και αυτα εκει τα βρισκεις δεν εχει να κανει με την χωρα,η βραζιλια νομιζεις οτι ειναι πιο safe?παντως φιλε μου ενας ο κανονας ,χωρις προφυλαξη δεν κανεις τιποτα ,ττο τηρείς και δεν θα εχεις κανενα παράσημο

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
τπ 90% απο τις γυναικες ειναι αδυνατες εως κόκκαλο, οσο για τα νοσηματα οπου πουτανες τραβελια και αυτα εκει τα βρισκεις δεν εχει να κανει με την χωρα,η βραζιλια νομιζεις οτι ειναι πιο safe?παντως φιλε μου ενας ο κανονας ,χωρις προφυλαξη δεν κανεις τιποτα ,ττο τηρείς και δεν θα εχεις κανενα παράσημο
ναι αλλα και με πιπα με να βαζεις προφυλακτικο, και απο εκει κολλας aids

nest35

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα.
Ελπιζω να μην ενοχλω.
θα ειμαι αεροδρομειο μονο για 2 ωρες.
υπαρχει καποια τρανς ενεργοπαθητικη
κοντα στο βενιζελος να την επισκεφτω.
ευχαριστω.

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.230
Πόντοι
201
Καλημερα.
Ελπιζω να μην ενοχλω.
θα ειμαι αεροδρομειο μονο για 2 ωρες.
υπαρχει καποια τρανς ενεργοπαθητικη
κοντα στο βενιζελος να την επισκεφτω.
ευχαριστω.

Δύσκολο αδερφέ.
Η πλειοψηφία είναι κοντά στο κέντρο & Καλλιθέα. Που για να πας εκεί από το αεροδρόμιο θέλεις ένα 30λεπτο-40λεπτο να πας το minimum (και άλλο τόσο να γυρίσεις).
Αλλά και καμιά στα Βόρεια να έβρισκες, πάλι θα ήσουν οριακά.

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
ο καθένας με τον πόνο του.

• Like
Αντιδράσεις: niced

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
πολυ φοβαμαι οτι θα μεινεις αγαμητος
απλα λεω, aids με αιμα κολλαει κυριως, μπορει πχ να εχεις μια ανοιχτει πληγη στο χερι και να περασει καποιος διπλα ξερω γω στο μετρο να ακουμπει και αυτος μια ανοιχτει πληγη και να κολλησεις aids, δεν κολλαει μονο με σεξ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom