Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 269
- Πόντοι
- 36
που ειναι αυτο?7 φορες αλλα ασχετο με το νημα,μπες καλυτερα στο ταυλανδης εχει πολλες πληροφοριες
που ειναι αυτο?7 φορες αλλα ασχετο με το νημα,μπες καλυτερα στο ταυλανδης εχει πολλες πληροφοριες
το βρηκα αλλα ειναι 4000 σελιδες και δεν ειναι τραβελοτοπικπου ειναι αυτο?
και ποια ειναι η απορια σου?το βρηκα αλλα ειναι 4000 σελιδες και δεν ειναι τραβελοτοπικ
απλα ρωταω αν εχει παει καποιος να μας πει πως ηταν, ποσο κοστισε, ποσο εκαναν τα ladyboys, ηταν καλες? με ποσες πηγατε κτλκαι ποια ειναι η απορια σου?
Μια χαρα ειναι ,καποιες ειναι πολυ ομορφες ,2000 Baht ολη την νυχτα ειναι η νορμαλ ταριφα (45-50 ε )ξεκινανε απο τα 4000 και κατεβαινουν στα 2000,γενικος κανονας στο ποια ειναι ladyboy στην ταυλανδη ειναι οτι ειναι ομορφο ειναι ladyboyαπλα ρωταω αν εχει παει καποιος να μας πει πως ηταν, ποσο κοστισε, ποσο εκαναν τα ladyboys, ηταν καλες? με ποσες πηγατε κτλ
εχω δει βιντεακια στο youtube, οι κανονικες ταιλανδεζες ειναι χοντρες ιαι ασχημες, τα ladyboys ειναι μουναρες,εχω ακουσει ομως οτι ειναι πολυ επικυνδινες για να σε κολλησουν σμνΜια χαρα ειναι ,καποιες ειναι πολυ ομορφες ,2000 Baht ολη την νυχτα ειναι η νορμαλ ταριφα (45-50 ε )ξεκινανε απο τα 4000 και κατεβαινουν στα 2000,γενικος κανονας στο ποια ειναι ladyboy στην ταυλανδη ειναι οτι ειναι ομορφο ειναι ladyboy
τπ 90% απο τις γυναικες ειναι αδυνατες εως κόκκαλο, οσο για τα νοσηματα οπου πουτανες τραβελια και αυτα εκει τα βρισκεις δεν εχει να κανει με την χωρα,η βραζιλια νομιζεις οτι ειναι πιο safe?παντως φιλε μου ενας ο κανονας ,χωρις προφυλαξη δεν κανεις τιποτα ,ττο τηρείς και δεν θα εχεις κανενα παράσημοεχω δει βιντεακια στο youtube, οι κανονικες ταιλανδεζες ειναι χοντρες ιαι ασχημες, τα ladyboys ειναι μουναρες,εχω ακουσει ομως οτι ειναι πολυ επικυνδινες για να σε κολλησουν σμν
ναι αλλα και με πιπα με να βαζεις προφυλακτικο, και απο εκει κολλας aidsτπ 90% απο τις γυναικες ειναι αδυνατες εως κόκκαλο, οσο για τα νοσηματα οπου πουτανες τραβελια και αυτα εκει τα βρισκεις δεν εχει να κανει με την χωρα,η βραζιλια νομιζεις οτι ειναι πιο safe?παντως φιλε μου ενας ο κανονας ,χωρις προφυλαξη δεν κανεις τιποτα ,ττο τηρείς και δεν θα εχεις κανενα παράσημο
απο ποτε?ναι αλλα και με πιπα με να βαζεις προφυλακτικο, και απο εκει κολλας aids
απο παντα, και απο φιλι μπορει να κολλησειςαπο ποτε?
Καλημερα.
Ελπιζω να μην ενοχλω.
θα ειμαι αεροδρομειο μονο για 2 ωρες.
υπαρχει καποια τρανς ενεργοπαθητικη
κοντα στο βενιζελος να την επισκεφτω.
ευχαριστω.
απο παντα, και απο φιλι μπορει να κολλησεις
ευτυχως που ειμαστε ενημερωμένοι...και απο τον αερα μπορεις επισης
πολυ φοβαμαι οτι θα μεινεις αγαμητοςαπο παντα, και απο φιλι μπορει να κολλησεις
απλα εισαι ασχετος και πας να το παιξεις αστειος, αστο δεν πειραζεικαι απο τον αερα μπορεις επισης
απλα λεω, aids με αιμα κολλαει κυριως, μπορει πχ να εχεις μια ανοιχτει πληγη στο χερι και να περασει καποιος διπλα ξερω γω στο μετρο να ακουμπει και αυτος μια ανοιχτει πληγη και να κολλησεις aids, δεν κολλαει μονο με σεξπολυ φοβαμαι οτι θα μεινεις αγαμητος