Ξέρουμε κάτι!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Μένει στο διαμέρισμα στο Παγκράτι(Δαμάρεως)Μιλάει Ιταλικά και ελάχιστα Αγγλικά..Ευγενική και χαμογελαστή με παιχνιδιάρικη διάθεση.Της βάζω πάνω απο την βάση και στο ενεργητικό και στο παθητικό κομμάτι οπως και στο GFE όχι όμως άριστα....Θα ήθελα πάντως να την ξαναδώ.Απο τιμές οι γνωστές "βραζιλιάνικες" 100 η μιση ώρα 150 η ώρα.Ξέρουμε κάτι!!!!
Carlo.Kneels
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 145
- Πόντοι
- 0
Spring.co
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 351
- Πόντοι
- 301
Καλησπερα,
Μετά από αρκετό καιρό ενεργοποιούμαι ξανά!
Εχομε και νέα άφιξη:
Καλοκαιράκι και έρχονται σαν τις μύγες!
Μετά από αρκετό καιρό ενεργοποιούμαι ξανά!
Εχομε και νέα άφιξη:
Καλοκαιράκι και έρχονται σαν τις μύγες!
αυτο ηνε μουνη-μπουρη , ο ρε αδερφακι μου μια τετια θελω
εφχαρηστο που με ορθογραφησατε σους ορχις σαςμαγκες μια γνομι θελω
να παρο λεονα παντερ 23
ι να παρω
νικ μπιγκ ντικ μου λεη
η
ι να παρω
τσ λαδυ ;
ι πληοψιφια θα νικαη και εκη θα παω
λοιπον θα ενιμεροσο εγω αφου εσεις δεν
κανονικα εκλισα να παω στην nick big cock
ΦΟΛΑ - ενω πηγενα και κοντεβα να φφτασο στελνο μινιμα να μου πη κουδουνη για οταν θα εφτανα
θελα ακομα πεντε λεπτα με κατα βαση το τζι πι ες
και μου στελνη μινιμα
maybe tomoroou
τις εστηλα γιατι με εκλασομπανιερισε κανονικα
κι ετσι μπηκα στον χρονοχριματοκοπο να παο λεον πανθηρας
εχο ανοιξη νιμα καινουργιο, δητε εκη κριτηκι
ενα σας λεο μονο , δεν εχισα και κανονικα παρα μοναχα με πιποδαχτιλο
και ετση μετα περασα και λεοφορο συγγρου , ηπα ν απ αρο και ΝΑΝΤΙΑ που ιταν εκη
αλλα ηπα να δοκημασο ΤΣ ΚΟΡΙΝΑ που λετε ηνε ξεπετα.
ι κορηνα ηνε μουναρα , εχη πουλ ι που φενετε μικρο αλα καβλονη και γινετε πιο μεγαλο απο το δικο σας
δε λεο θιριο αλα ικανοποιητηκοτατο να μαμιση τους πασιβς
κι εγω δαγκοσα τι λαμαρηνα μαζη της
θελο να τιν παντρεφτο
Marcello Mastroianni
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2017
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Σωρέος audir8 και χουβαρδας.
Καιρό ειχε να ποστάρει κάποιος τέτοια bourdeloτσαρκα!
eimaiogiatros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 366
- Πόντοι
- 281
Φιλε audir8 σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες τέτοια εμπειρία!
Λυπάμαι που βγήκαν φολες οι Λεονα Πανθερ και η Νικ. Θα γούσταρα και εγω πάρα πολύ να τις δοκιμάσω. Μάλλον με έσωσες από πέταμα χρημάτων.
Χαίρομαι, πάντως, που τελείωσε η νύχτα σου καλα με Κορίνα!
Λυπάμαι που βγήκαν φολες οι Λεονα Πανθερ και η Νικ. Θα γούσταρα και εγω πάρα πολύ να τις δοκιμάσω. Μάλλον με έσωσες από πέταμα χρημάτων.
eimaiogiatros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 366
- Πόντοι
- 281
Παίδες καλησπέρα σε όλους. Πώς θα γίνει να δοκιμάσουμε την καβλάρα την Angeles Cid? Ξέρετε μέχρι πότε θα είναι Αθήνα;
Αν προλάβατε να την επισκεφτείτε, δώστε μας τα φώτα σας, παρακαλω! Έχω δει καποια βιντεακια της και ενώ είναι πολύ όμορφη, κάτι ψυχρό μου βγάζει. Ίσως είναι εντύπωση μου...
Αν προλάβατε να την επισκεφτείτε, δώστε μας τα φώτα σας, παρακαλω! Έχω δει καποια βιντεακια της και ενώ είναι πολύ όμορφη, κάτι ψυχρό μου βγάζει. Ίσως είναι εντύπωση μου...
oxi bro.. λεονα πανθερ μια χαρα βγικε..καλο εργαληο καθαρι γλωσοφιλα σουξου μουξου απλα ηθελα ληγοα κομαΦιλε audir8 σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες τέτοια εμπειρία!
χουβαρδας; μπαααα τορα μεσα μεχρι να παρουμε δορο καλοκερηου
07 ιουνιου στας αθηναςΠαίδες καλησπέρα σε όλους. Πώς θα γίνει να δοκιμάσουμε την καβλάρα την Angeles Cid? Ξέρετε μέχρι πότε θα είναι Αθήνα;
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 257
- Πόντοι
- 36
παντος ρε παιδια πιο ευκολο θα τους ερχονταν να σε ικανοποιησουν στο κρεβατι απο το να καθονται να γραφουν κατεβατα στο ts-dating για το ποσο καλες ειναι και ποσο μεγαλο τον εχουνΦιλε audir8 σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες τέτοια εμπειρία!
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 257
- Πόντοι
- 36
γραψε και εσυ καμια κριτικη απο μπουρδελοτσαρκες σου να δουμε ποσο χουβαρδας εισαι και μετα παρακινα τον κοσμο να πεταει λεφταΣωρέος audir8 και χουβαρδας.
Spring.co
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 351
- Πόντοι
- 301
Μια που είπα να ξανασχοληθώ μετά από καιρό, μου έκανε κλικ η Donna Love. Την κάλεσα και δώσαμε ραντεβού στο μικροσκοπικό αλλά καθαρό διαμέρισμα της στο Παγκράτι σε μια κάθετη οδό της Υμηττού. Οι φωτό είναι κοντά στην πραγματικότητα. Εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ εμφανισιακά για αυτό και πήγα. Πολύ ζέστη υποδοχή και βοηθάει πως ξέρει λίγα αγγλικά.
Ψηλή και ωραίο κορμί! Στα του αγώνα είναι της συμμετοχής και παίζει μπάλα! Επίσης για τους μερακλήδες έχει και δονητές και γενικά είναι οργανωμένη. Οι παθητικοί θα ζήσουν ωραίες στιγμές. Γενικά το πρόσημο είναι θετικό. Θα μείνει περίπου τρεις εβδομάδες.
Ελπίζω να βοήθησα.
Ψηλή και ωραίο κορμί! Στα του αγώνα είναι της συμμετοχής και παίζει μπάλα! Επίσης για τους μερακλήδες έχει και δονητές και γενικά είναι οργανωμένη. Οι παθητικοί θα ζήσουν ωραίες στιγμές. Γενικά το πρόσημο είναι θετικό. Θα μείνει περίπου τρεις εβδομάδες.
Ελπίζω να βοήθησα.
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
βάλε κανένα λινκ ρε φιλε..Μια που είπα να ξανασχοληθώ μετά από καιρό, μου έκανε κλικ η Donna Love. Την κάλεσα και δώσαμε ραντεβού στο μικροσκοπικό αλλά καθαρό διαμέρισμα της στο Παγκράτι σε μια κάθετη οδό της Υμηττού. Οι φωτό είναι κοντά στην πραγματικότητα. Εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ εμφανισιακά για αυτό και πήγα. Πολύ ζέστη υποδοχή και βοηθάει πως ξέρει λίγα αγγλικά.
Ελπίζω να βοήθησα.
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 257
- Πόντοι
- 36
Υπαρχει περιπτωση να ερθει αθηνα ?
Spring.co
Ενεργό Μέλος